oyyyy guldenim güldürdün beni yine çok yasa Emi ......
tbrkler canım
biz de iyiyiz...
selam güzeller nasılsınızz???
lotusa ve sana yazdım aslında ama görmedin sanırım arada kaynamış skandallar kraliçemm,,olur o kadar bir sürü şeyle uğraşıyorsun burda,öyküyüde attık sadece Sare istedi babamız,tek isim istedi illaki,bende beğenemedim başka isim,snki anlamı bozuluyor yanına başka isim koyunca,sade daha güzel
tüp bebiş kriterlerinden çıktı sare prenses doğal gebelik çizgisinde istikrarlı bişekilde ilerliyo maşallah...
valla anacığım beni doğururken ölüm tehlikesi atlatmışız beraber...
ben çıkamamışım bi türlü anneden koptuğum için nefes almam gerekiyoo alamamışım annemde sancıdan kendinden geçmiş...
kesin gitti bunlar gözüyle bakılmış bize...morarmışım ben vs...
yani arada bir noluyoo bu kıza delimi ne demeyin doğum kusurum var benim
bi süre beynime oksijen gitmemişte
şaka bi yana ölüyomuşum nerdeyse beni anam sizin için doğuramayacakmış...
ama kime...
açıklama bekliyorum o mesajda hem cann ın mesajına hem benim liste mesajıma alıntı yapmışsın ve sarılasım geldi yazmışsın...
söyle şimdi hangimize sarılıyosun
tüp bebiş kriterlerinden çıktı sare prenses doğal gebelik çizgisinde istikrarlı bişekilde ilerliyo maşallah...
valla anacığım beni doğururken ölüm tehlikesi atlatmışız beraber...
ben çıkamamışım bi türlü anneden koptuğum için nefes almam gerekiyoo alamamışım annemde sancıdan kendinden geçmiş...
kesin gitti bunlar gözüyle bakılmış bize...morarmışım ben vs...
yani arada bir noluyoo bu kıza delimi ne demeyin doğum kusurum var benim
bi süre beynime oksijen gitmemişte
şaka bi yana ölüyomuşum nerdeyse beni anam sizin için doğuramayacakmış...
oyyyy kıyamam ben sana yaa,,eskiden doğumlar gerçekten çok zormuş,,şimdi herşey kolayy,,,çok şükür bişi olmamış sana ve anneciğine,,,şimdi bizler kolay doğuracağız belki ama hamile kalmak zor artık,,,bizde anne olmanın zor olduğunu bilenlerdeniz,,vee çok iyi anneler olucaz inşşş
ohhh yarasınnn gül tabii
iyiyiz canım uyku tutmadımı yineee...
napalım işte doğum kusurumdan kaynaklanıyooo arada bi kısa devre yapıyorum idare ediverin
sade SARE oldu demek bencede böyle daha güzel...
son kararınız dimi bak bi değişiklik olursa bana kocaman kocaman harflerle yaz malum yakını göremiyom ben
Hepinize tabii ki nasıl ama ..... bende kafayı yedim galibahepinizi seviyorum ve sarılıyorum
evet canımmm benimm benim içinde öylesinizz çok seviyorum sizleri çokk bebişlerimiz olsunn ozaman çok daha güzel olucak herşeyy bebişini uyutan gelirrr :))) ayy hayali bile çok güzel güldenn yaaaaaa...kötü şeyler düşünmek istemiyorum hep iyi düşünelimm iyi olsun herşeyy...
keçi boynuzuu kaynamışşş halledip geliyorummm :)))
ohhh yarasınnn gül tabii
iyiyiz canım uyku tutmadımı yineee...
napalım işte doğum kusurumdan kaynaklanıyooo arada bi kısa devre yapıyorum idare ediverin
sade SARE oldu demek bencede böyle daha güzel...
son kararınız dimi bak bi değişiklik olursa bana kocaman kocaman harflerle yaz malum yakını göremiyom ben
Burayada bi göz attim, simdi cikim. Sonra gelin cok yatiyor dicekler
Allah rahatlık versin opüldünüüüz
aaa nabza göre şerbet olmaz öyle seç birimizi ve ona sarıl kabul etmiyorum işte tercihini yap ütfen
ben aynı anda herkesle beraber sarılamam sıkışır oram buram tacize falan uğrarım kalabalıkta hem aynı anda kucaklayamazsın hepimizi
tek tek sarılman içinde sırayamı gircez uleeennnnn
evet kuzum hayali bile çooook huzur veriyooo...
ama hayal olmaktan çıkacak buna inanmak lazım önce..
neyi halletcen keçiboynuzubdan sonra ben anlayamadım da gerçi anladım ama +18 şeklinde
tamam artık böyle bişi olduğunda,,diyeceğiz güldenin doğum kusuru var,idare edin,
yok canım artık değişmez,SARE olucak,şekerlerinide hazırlayacam yakında,ismini yazıcam üzerlerine,,,,,
:))))canım eşime keçiboynuzu kaynatıyorumm spermlere iyi geliyoo bi ara çok düşüktüü 1 ay kullandı 3 katına çıkarmıştıı ama eşim içmek istemedi ve bırakmıştıı tekrar başladık tüp bebege kadar kullanması iyi olucak sprm sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorumm çok işe yarıyo
Hakkat doğru bu kısmını düşünmedim guldenim bilimsel çalısmalar bana kafayı yedirdi sanırsamaaa nabza göre şerbet olmaz öyle seç birimizi ve ona sarıl kabul etmiyorum işte tercihini yap ütfen
ben aynı anda herkesle beraber sarılamam sıkışır oram buram tacize falan uğrarım kalabalıkta hem aynı anda kucaklayamazsın hepimizi
neyi halletcen keçiboynuzubdan sonra ben anlayamadım da gerçi anladım ama +18 şeklinde
Hakkat doğru bu kısmını düşünmedim guldenim bilimsel çalısmalar bana kafayı yedirdi sanırsamaaa nabza göre şerbet olmaz öyle seç birimizi ve ona sarıl kabul etmiyorum işte tercihini yap ütfen
maaleseff((((((((((( gece olsun istemiyorummm... ne yapacam bilmiyorumm
evet şekerim kesinlikle keçiboynuzu sayıyı artırıyooo...
bende denetmiş ve sonucu test etmiş biri olarak tavsiye ediyorum...
eğer eşin suyunu içmekten sıkıldıysa keçiboynuzu nektarı yani özü satılıyooo keçiboynuzunun bir çeşit pekmez şekli diyelim...
direk özünü içiyorsun...çok faydalı...
eşine içiriyosun ve kaçıyorsunnn
canım şimdi gördümm tebrik ederim inşallah sonuna kadar herşey çok güzel gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?