Tüp Bebek Günlüğümüz !

oyyyy guldenim güldürdün beni yine çok yasa Emi ......

ohhh yarasınnn gül tabii

tbrkler canım

biz de iyiyiz...

selam güzeller nasılsınızz???

iyiyiz canım uyku tutmadımı yineee...

napalım işte doğum kusurumdan kaynaklanıyooo arada bi kısa devre yapıyorum idare ediverin
sade SARE oldu demek bencede böyle daha güzel...
son kararınız dimi bak bi değişiklik olursa bana kocaman kocaman harflerle yaz malum yakını göremiyom ben

Hepinize tabii ki nasıl ama ..... bende kafayı yedim galiba hepinizi seviyorum ve sarılıyorum

maaleseff ((((((((((( gece olsun istemiyorummm... ne yapacam bilmiyorumm

Burayada bi göz attim, simdi cikim. Sonra gelin cok yatiyor dicekler
Allah rahatlık versin opüldünüüüz

Hepinize tabii ki nasıl ama ..... bende kafayı yedim galiba hepinizi seviyorum ve sarılıyorum

aaa nabza göre şerbet olmaz öyle seç birimizi ve ona sarıl kabul etmiyorum işte tercihini yap ütfen
ben aynı anda herkesle beraber sarılamam sıkışır oram buram tacize falan uğrarım kalabalıkta hem aynı anda kucaklayamazsın hepimizi
tek tek sarılman içinde sırayamı gircez uleeennnnn

evet kuzum hayali bile çooook huzur veriyooo...
ama hayal olmaktan çıkacak buna inanmak lazım önce..

keçi boynuzuu kaynamışşş halledip geliyorummm :)))

neyi halletcen keçiboynuzubdan sonra ben anlayamadım da gerçi anladım ama +18 şeklinde

tamam artık böyle bişi olduğunda,,diyeceğiz güldenin doğum kusuru var,idare edin,
yok canım artık değişmez,SARE olucak,şekerlerinide hazırlayacam yakında,ismini yazıcam üzerlerine,,,,,

:))))canım eşime keçiboynuzu kaynatıyorumm spermlere iyi geliyoo bi ara çok düşüktüü 1 ay kullandı 3 katına çıkarmıştıı ama eşim içmek istemedi ve bırakmıştıı tekrar başladık tüp bebege kadar kullanması iyi olucak sprm sorunu yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorumm çok işe yarıyo

tamam artık böyle bişi olduğunda,,diyeceğiz güldenin doğum kusuru var,idare edin,
yok canım artık değişmez,SARE olucak,şekerlerinide hazırlayacam yakında,ismini yazıcam üzerlerine,,,,,

heh iyi oldu bundan sonra en azından seninle ilgili bi konuda skandala imza atmam

evet şekerim kesinlikle keçiboynuzu sayıyı artırıyooo...
bende denetmiş ve sonucu test etmiş biri olarak tavsiye ediyorum...
eğer eşin suyunu içmekten sıkıldıysa keçiboynuzu nektarı yani özü satılıyooo keçiboynuzunun bir çeşit pekmez şekli diyelim...
direk özünü içiyorsun...çok faydalı...
eşine içiriyosun ve kaçıyorsunnn

Hakkat doğru bu kısmını düşünmedim guldenim bilimsel çalısmalar bana kafayı yedirdi sanırsam bu gece gülme gecem kesinlikle.........

Hakkat doğru bu kısmını düşünmedim guldenim bilimsel çalısmalar bana kafayı yedirdi sanırsam bu gece gülme gecem kesinlikle.........

canım şimdi gördümm tebrik ederim inşallah sonuna kadar herşey çok güzel gider...

maaleseff ((((((((((( gece olsun istemiyorummm... ne yapacam bilmiyorumm

defnelma dışında hamişlerimizi uyku tutmuyoooo...
benim bildiğim hamişler uyur demek tüp bebişlerde tersi oluyooo
canım valla havalar da sıcak artık bi de ağırlaşıyor vücuy günden güne çok normal aslında uyuyamaman...
uykusuzda gün içinde perişan oluyorsundur...
inşallah en kısa zamanda bi düzene girer uykun...

bende içiriyorum ve kaçıyorummm:)))))sayıyı arttrıyoo ah bide canlandırsaaa o yok işteee ((( napcam ben şu canlılık işini bilmiyorumm gülden canım önümüzdeki haftada eşim istbl tüp bebek merkezinde yaptıracak siperm testinii belki canlılık çıkarr diye umuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…