Tüp Bebek Günlüğümüz !

1 ayı geçti böyleyim.... (defnelma daha yeniii ondan çokk uyyuyordurr

Kızlar pc başında durmak bile beni daraltıyor.... Sıkılıyorum. Kusuruma bakmayın. çıkıyorum. Iyiy geceler.....

Hakkat doğru bu kısmını düşünmedim guldenim bilimsel çalısmalar bana kafayı yedirdi sanırsam bu gece gülme gecem kesinlikle.........

tabii düşünmek lazım işin teknik tarafıda vardı
gülme gecen demek napsamda gülmene yardımcı olsam...
az sonra yayınlayacağım gif i daha öncede yayınladım ama bi daha yayınlayasım geldi
üzerine tıklarsan daha rahat anlarsın ne kadar anlamlı bişi olduğunu

canlılık ve morfoloji içinde taze havuç suyu sıkıp içmesi iyi gelirmiş ama bu mevsimde taze havucu nerden bulcaz..
bi de haşlanmış nohut yedir kocacına...

canlılık ve morfoloji içinde taze havuç suyu sıkıp içmesi iyi gelirmiş ama bu mevsimde taze havucu nerden bulcaz..
bi de haşlanmış nohut yedir kocacına...

haşlanmış nohutun suyu iyi diyolar nohutlarınıda yesinn barii sipemciklerr canlanır inşallahh

bır alemsin valla nerden buluyorsun sen bunları

hahahahahaaaaa bayıldım yaaaaaöldüm gülmektennn...

haşlanmış nohutun suyu iyi diyolar nohutlarınıda yesinn barii sipemciklerr canlanır inşallahh

aaa sende adama habire içiriyosun azcıkta yedir ben keçiboynuzunun pekmez halini yediriyorum sen suyunu içiriyosun ben nohutu haşla yedir diyorum sen suyu iyi geliyormuş diyosun delüüüü...hep içiriyosun adama böööö geliyooo azcıkta yedir...

Bende kaçıyorum kızlar iyi geceler tatlı rüyalar

aaa nereye daha gülecektik
iyi geceler canımcım...

ben geldim,,,karnım acıktı yine,bişiler atıştırdım,şimdi oturdumm pc başına,sabah 7 de kalkmama rağmennn hiçççç uykum yokkkkkkkkk,,biri benim uykumu çalmışşş,cin gibiyimm

hahahahahaaaaa bayıldım yaaaaaöldüm gülmektennn...

gülelim eğlenelim bi de yiyelim acıktım ben yaaa
bu saate kalırsam acıkırım tabii(özleştiri)

ben geldim,,,karnım acıktı yine,bişiler atıştırdım,şimdi oturdumm pc başına,sabah 7 de kalkmama rağmennn hiçççç uykum yokkkkkkkkk,,biri benim uykumu çalmışşş,cin gibiyimm

ohhh afiyet olsun...
zaten bizim hamişlerimiz uyku nedir bilmiyorlar Maşallah dipçik gibisiniz
e o zaman yine ne diyoruz kış kış cinler kışkış yallah cinler yallah

haha ayy çok güldümm çicimm tamamm tamam yediriyim bariii bide keçi boynuzunun pekmezide aldımm bu geceden itibaren devamm keçileree :)

egunalcimm,,avatarına bayıldım bu arada,,sana benziyor kız ooo,çok güzelll

aaa ben ondan güzelim bi kere
avatarı bende sevdim canımcım hemencecik değiştirdim...
daha iyi oldu...beğenmene sevindim...saol güzel sözlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…