defnelma dışında hamişlerimizi uyku tutmuyoooo...
benim bildiğim hamişler uyur demek tüp bebişlerde tersi oluyooo
canım valla havalar da sıcak artık bi de ağırlaşıyor vücuy günden güne çok normal aslında uyuyamaman...
uykusuzda gün içinde perişan oluyorsundur...
inşallah en kısa zamanda bi düzene girer uykun...
Hakkat doğru bu kısmını düşünmedim guldenim bilimsel çalısmalar bana kafayı yedirdi sanırsambu gece gülme gecem kesinlikle.........
Kızlar pc başında durmak bile beni daraltıyor.... Sıkılıyorum. Kusuruma bakmayın. çıkıyorum. Iyiy geceler.....
Kızlar pc başında durmak bile beni daraltıyor.... Sıkılıyorum. Kusuruma bakmayın. çıkıyorum. Iyiy geceler.....
bende içiriyorum ve kaçıyorummm:)))))sayıyı arttrıyoo ah bide canlandırsaaa o yok işteee((( napcam ben şu canlılık işini bilmiyorumm gülden canım önümüzdeki haftada eşim istbl tüp bebek merkezinde yaptıracak siperm testinii belki canlılık çıkarr diye umuyorumm
canlılık ve morfoloji içinde taze havuç suyu sıkıp içmesi iyi gelirmiş ama bu mevsimde taze havucu nerden bulcaz..
bi de haşlanmış nohut yedir kocacına...
tabii düşünmek lazım işin teknik tarafıda vardı
gülme gecen demek napsamda gülmene yardımcı olsam...
az sonra yayınlayacağım gif i daha öncede yayınladım ama bi daha yayınlayasım geldi
üzerine tıklarsan daha rahat anlarsın ne kadar anlamlı bişi olduğunu
Eki Görüntüle 457715
tabii düşünmek lazım işin teknik tarafıda vardı
gülme gecen demek napsamda gülmene yardımcı olsam...
az sonra yayınlayacağım gif i daha öncede yayınladım ama bi daha yayınlayasım geldi
üzerine tıklarsan daha rahat anlarsın ne kadar anlamlı bişi olduğunu
Eki Görüntüle 457715
Bende kaçıyorum kızlariyi geceler tatlı rüyalar
haşlanmış nohutun suyu iyi diyolar nohutlarınıda yesinn barii sipemciklerr canlanır inşallahh
Bende kaçıyorum kızlariyi geceler tatlı rüyalar
hahahahahaaaaa bayıldım yaaaaaöldüm gülmektennn...
ben geldim,,,karnım acıktı yine,bişiler atıştırdım,şimdi oturdumm pc başına,sabah 7 de kalkmama rağmennn hiçççç uykum yokkkkkkkkk,,biri benim uykumu çalmışşş,cin gibiyimm
aaa sende adama habire içiriyosun azcıkta yedir ben keçiboynuzunun pekmez halini yediriyorum sen suyunu içiriyosun ben nohutu haşla yedir diyorum sen suyu iyi geliyormuş diyosun delüüüü...hep içiriyosun adama böööö geliyooo azcıkta yedir...
aaa nereye daha gülecektik
iyi geceler canımcım...
egunalcimm,,avatarına bayıldım bu arada,,sana benziyor kız ooo,çok güzelll
haha ayy çok güldümm çicimm tamamm tamam yediriyim bariii bide keçi boynuzunun pekmezide aldımm bu geceden itibaren devamm keçileree :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?