Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım,,hahahha dipçikkk gibiyim valla,,uyku yok,hiç,,burası olmasa sizler olmasanız ne yapardım bennn,,
birde dr.bana şey dediii,10 gün hep yatmam lazımmışş,dışarı çıkmak yokk,fazla hareket etme dedi,,paso yatıcam 10 gün,kk dan çıkmam artıkyanlız bırakmayın benii

kesin içirir herhangi bişeyin suyu olsun yeter dayar kocasına içeceksin diye...
yedir diyorum arada bir ama bakalım dinleyecekmi beni

ilahiiiiiiii komedyaaaaaaaa,,,kız gece gece kopardın beni yaaaaa,,
sen sölediysen kesin dinlerrr,yedirirdeeee,şifa olur inşşşş

aaaa adama gece gece ne mesajı atıyosunnn sen ne demek çok rahatlatıyooo
kamuoyu acil cevap bekliyoooo

ayyy kızlarr yaaa çok güldümmm ALLAHTA sizi güldürsün diyorumm::::)))) ben hep gece atarımmmm:)))) şaka bi tarafa doktorlar sitesine giriyorum orda sevgili doktor kaan aydosa msj gönderiyorummm oda 2 3 gün sonra yani nezaman okursa ozaman cvp veriyoo eşimin kan sonuçlarını yazdımm:))))))) kamoyu rahatladımıııııııı:)))))))))))

ilahiiiiiiii komedyaaaaaaaa,,,kız gece gece kopardın beni yaaaaa,,
sen sölediysen kesin dinlerrr,yedirirdeeee,şifa olur inşşşş

aminnnn kocişime şifa olsun inşallahhhhh gülden diyosa bi bildiyii vardır muhakkak bol bol yediricemmm:))))))))

hahhh şimdi rahatla yatabiliriz,kamuoyu rahatladı,herşey açıklığa kavuştuu,,,türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyooo muhabbettt

hahhh şimdi rahatla yatabiliriz,kamuoyu rahatladı,herşey açıklığa kavuştuu,,,türkçe işte nereye çekersen oraya gidiyooo muhabbettt

bende gidiyorumm canlarımmm herkezii çok ama çokk öpüyorum allahım rahatlık versinnn...

kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:

hadi bakalım oğluş geliyor..hayırlısıyla,sağlığıyla gelsin... büyüsün... koca adam olsun insallah....

canım.. benim fikrim geldi... birde bizlerin akını kurcalayan doğum konusu var... normal doğum mu sezeryan mı?tüp bebekte bu çok tartışılıyor ya.. gerçi.. şimdi bunuda açık açık yazarsak ceza yeriz mazallah.. aklıma geldi.. söyliyim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…