Tüp Bebek Günlüğümüz !

bni çekiştirmişsiniz..... sizi gidi siziler.. geçmişi okumıcam mı sandıydınız....
canım valla ne bileyim..uykum çok geliyor benim... geceleri çok uyanıyorum.. o yana dön bu yana dön.. ama sıcaktan herhalde.. bebiş daha küçük ya.. uyusunda büyüsün diyorum teyzesi....

1 ayı geçti böyleyim.... (defnelma daha yeniii ondan çokk uyyuyordurr

evet canım.. uykum geliyor hep.. gece gündüz uyuyorum desem yeri var.. aslında geceleri olan uykum çok verimli değil ama oturtturmuyor beni yavrucum...herhalde.. "anne şimdi dinlen ben gelince fena olacak" diyor...

bu arada hamileler topiğine uğrayın demişsin.. bir gidip gelcem.. ve sonra kahvaltı zamanı....

sabah sabah ağlattınya beni deli kız bu günlere geldiğime hala inanamıyorum
Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş
En kısa zamanda size yavrularınızı göndersin.

o ndenmiş anlamadım

rahatladı kamuoyu

canım tebrik ederim demek şehzaden geliyor
sağlıkla sıhhatle gelsin paşa
ayrıca sızıntı olmamsına sevindim
mantarda ilaçla geçer cnm

günaydın güzeller

Berat Kandiliniz mübarek olsun
bugunde ettiğimiz dualar kabul görsün.Amin.

günaydınnnn

Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

ben neden hala aylardır 3 kalpteyim bir türlü 4 olamadım

cok mj cok kalppppppppppppppppp
günaydın güzeller

Berat Kandiliniz mübarek olsun
bugunde ettiğimiz dualar kabul görsün.Amin.

çok güzel haberler alarak.. çok çok güzel günler geçirmemiz dileğimle...

gunaydın hayırlı kandıler canım arkadaslarımmmmmmmmmm
dualarımız bol olsun ve kabul olsun ınssssssssssssssss

günaydın canımmmmmmmm amınnnnnnnnnn hayırlı kandıller sanadaaaaaa

Berat Kaandılımız mubarek olsun bu gece ettıgımız tovbeler. Ve dualar kabul olsun
Yoldayım ıstıkamet Kadıkoy cok ozledıgım arkadaslarımı gormeye gıdıyorum ınsaallah bırgun hepınızı tek tek gorecegım bır gun gelecek bır de bunun ıcın dua edıyorum ..m.

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun

Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin

bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin

hepınızın kandılını en içten dıleklerımle kutlar butun dualarımızın kabul olmasını cenabı haktan dılerımmm bol bebişliii dualar canlarım

hepınızın kandılını en içten dıleklerımle kutlar butun dualarımızın kabul olmasını cenabı haktan dılerımmm bol bebişliii dualar canlarım

amın canım arkadaslarımmmmmmmmmmmmm
bol dualı bır gecemız olsun ınsssssss
rabbım dualarımız kabul etsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…