defnelma dışında hamişlerimizi uyku tutmuyoooo...
benim bildiğim hamişler uyur demek tüp bebişlerde tersi oluyooo
canım valla havalar da sıcak artık bi de ağırlaşıyor vücuy günden güne çok normal aslında uyuyamaman...
uykusuzda gün içinde perişan oluyorsundur...
inşallah en kısa zamanda bi düzene girer uykun...
1 ayı geçti böyleyim....(defnelma daha yeniii ondan çokk uyyuyordurr
Veeee YENİ LİSTEMİZ
UZUN VE ZORLU BİR SÜREÇTEN SONRA BEBEKLERİMİZİN DÜNYAYA GELMELERİNE AZ BİR ZAMAN KALDI
ALLAH TOPİKCAN ve TOPİKGÜL'LERİMİZE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
ANNELİ BABALI BÜYÜSÜN ÇOK MUTLU OLSUNLAR
AMİN... ANNELERİMİZ ve BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ANNE
ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
DENEME SAYISI
MERKEZ
TEDAVİ NEDENİ
[/TD]
[TD]BEBEK
ADI
[/TD]
[TD]DOĞUM
TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
HASTANESİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
KİLOSU
[/TD]
[TD="align: center"]BİLGİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lotus83
[/TD]
[TD="align: center"]29 * 4 *[/TD]
Antalya T.B.M
Pko
[TD]Öykü
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turginur
[/TD]
[TD="align: center"]33 * 1 *[/TD]
Acıbdem *
Endometriozis
[TD]Sare
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT:ARKADAŞLARIM YAKINDA DOĞACAK BEBEKLERİMİZ İÇİN YENİ LİSTE ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR.
İLK DOĞUMLA BERABER DİĞER LİSTELERİMİZ İÇİN AÇILAN TOPİKLER GİBİ BEBEKLERİMİZ İÇİNDE YENİ
BİR TOPİK AÇILACAKTIR.YENİ LİSTE İÇİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.İLK HALİ YUKARIDAKİ GİBİDİR.
Bu mesajı hamileler liste topiğinin altında yani ilk sayfada yayınladım...
Bir de buraya koyayım dedim...
o ndenmiş anlamadımsaol canım,,hahahha dipçikkk gibiyim valla,,uyku yok,hiç,,burası olmasa sizler olmasanız ne yapardım bennn,,
birde dr.bana şey dediii,10 gün hep yatmam lazımmışş,dışarı çıkmak yokk,fazla hareket etme dedi,,paso yatıcam 10 gün,kk dan çıkmam artıkyanlız bırakmayın benii
ayyy kızlarr yaaa çok güldümmm ALLAHTA sizi güldürsün diyorumm::::)))) ben hep gece atarımmmm:)))) şaka bi tarafa doktorlar sitesine giriyorum orda sevgili doktor kaan aydosa msj gönderiyorummm oda 2 3 gün sonra yani nezaman okursa ozaman cvp veriyoo eşimin kan sonuçlarını yazdımm:))))))) kamoyu rahatladımıııııııı:)))))))))))
ben neden hala aylardır 3 kalpteyimbir türlü 4 olamadım
günaydın güzeller
Berat Kandiliniz mübarek olsun
bugunde ettiğimiz dualar kabul görsün.Amin.
çok güzel haberler alarak.. çok çok güzel günler geçirmemiz dileğimle...
günaydınnnn
Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin
bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin
Berat Kaandılımız mubarek olsun bu gece ettıgımız tovbeler. Ve dualar kabul olsun
Yoldayım ıstıkamet Kadıkoy cok ozledıgım arkadaslarımı gormeye gıdıyorum ınsaallah bırgun hepınızı tek tek gorecegım bır gun gelecek bır de bunun ıcın dua edıyorum ..m.
hepınızın kandılını en içten dıleklerımle kutlar butun dualarımızın kabul olmasını cenabı haktan dılerımmm bol bebişliii dualar canlarım
amın canım arkadaslarımmmmmmmmmmmmm
bol dualı bır gecemız olsun ınsssssss
rabbım dualarımız kabul etsınnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?