Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim canım sen nasılsın

cok sukur ıyıyım canım benımmmmmmmmmmmm
halmıze bın sukur rabbım bu gunlerı takrar gosterdı bıze ....,
patronum yok bugun ohh rahatım aynı yaaaaaa
canlarım kandil yarın değil mi? ben karıştırdım galiba...:44:

hayır hayatım bu gece kandıl ..
yarında kaldıl asılnda kalndıl 2 gundur ama hep 1 gun bılınır yaa ama bugun balımmmmmmm

günaydın kızlar midemin ... eyleminden ve yanmasından duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin ne yapsam midem rahatlar??????

berat kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar..

senin kandilin mübarek olsun defnecim

günaydın kızlar midemin ... eyleminden ve yanmasından duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin ne yapsam midem rahatlar??????

günaydın canım miden için nane kaynat iç ama içine limon katma nane mideye çok iyi gelir diye biliyorum

ama canım nane için kadınlar kulübünün bi sayfasında fazla kullanılması halinde rahim kasılmalarına sebeb olabileceği yazıyo tam net değil ama bi ihtimalmiş o yüzden içme aman diyim
sen en iyisi bal ye balda mideyi rahatlatır.

Son düzenleme:

oh ne güğzel bugün keyfin yerinde desene
o halde bol bol sohbet ederiz

ayyyyyyyyyy kıyamam kuzum yaaaaaaaaaaaaa
yanmaya ne ıyı gelır ama bulantıya tuzlu ye derım ....
bal ye ılıksu ıc ustune ....

oh ne güğzel bugün keyfin yerinde desene
o halde bol bol sohbet ederiz

evet balım bı burda bı fscde bırde msn deyımmmmmmmmm
bugun costum ama azcıkta oyun oynıyayım dımı yaaaaaaaaaaa

sabah sabah ağlattınya beni deli kız bu günlere geldiğime hala inanamıyorum
Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş
En kısa zamanda size yavrularınızı göndersin.

canım benim ağlama sen bende listeyi hazırlarken çok duygulandım...
dediğin gibi Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla göndersin bir an önce...

bu arada hamileler topiğine uğrayın demişsin.. bir gidip gelcem.. ve sonra kahvaltı zamanı....

bebeklerimiz ve annelerimiz yeni listesi için dedim canım...

Kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım...
Tüm dualarınız kabul olsun...
Evlat hasretimiz son bulsun...
Hamişlerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah...

günaydıııınnn kızlar.
BERAT KANDLİMİZ mübarek olsun.Rabbim ettiğimiz duaları bugünün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin inşallah...

canım mesela ben şimdi patates haşlıyorum,onu yicem tuzlu tuzlu.bastırıyo biraz.midem allak bullak yine.

Günümüz güzel,kandilimiz kutlu,dualarımız kabul olsun inşallah

canım..limonlu ve tuzlu şeyler benim işime yarıyor.. birde kendimi onu yicem bunu yicem diye zorlamıyorum.. yoksa daha kötü oluyorum..paket paket çubuk kraker yiyorum birde...

Canım aklına,eline sağlık.Gördüğüm en güzel liste...Süpersin :13:

Ah canım ya,mümkün olduğunca az görüş...

Böyle insanları Allah'a havale ediyorum...

kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:

Topikcanımıza maşallah canım,sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar 21 Haziran'da transfer yapıldı. Transfer gününü ilk gün sayarsak bugün 13. gün. Doktor 15. günü bekle dedi ama ben bugün yaptırdım. Değerim 47.9 çıktı. Ne dersiniz sizce tamam mı?

Gözün aydın canım tebrik ederim

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…