iyiyim canım sen nasılsın
canlarım kandil yarın değil mi? ben karıştırdım galiba...:44:
berat kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar..
günaydın kızlar midemin ... eyleminden ve yanmasından duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin ne yapsam midem rahatlar??????
cok sukur ıyıyım canım benımmmmmmmmmmmm
halmıze bın sukur rabbım bu gunlerı takrar gosterdı bıze ....,
patronum yok bugun ohh rahatım aynı yaaaaaa
hayır hayatım bu gece kandıl ..
yarında kaldıl asılnda kalndıl 2 gundur ama hep 1 gun bılınır yaa ama bugun balımmmmmmm
günaydın kızlar midemin ... eyleminden ve yanmasından duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin ne yapsam midem rahatlar??????
oh ne güğzel bugün keyfin yerinde desene
o halde bol bol sohbet ederiz
birde çakşır suyu var canım,sperm sayısını arttırıyor
sabah sabah ağlattınya beni deli kız bu günlere geldiğime hala inanamıyorum
Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş
En kısa zamanda size yavrularınızı göndersin.
bu arada hamileler topiğine uğrayın demişsin.. bir gidip gelcem.. ve sonra kahvaltı zamanı....
miraç kandiliniz mübarek olsun...
günaydıııınnn kızlar.
BERAT KANDLİMİZ mübarek olsun.Rabbim ettiğimiz duaları bugünün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin inşallah...
günaydın canım...
seninde berat kandilin mübarek olsun...
Veeee YENİ LİSTEMİZ
UZUN VE ZORLU BİR SÜREÇTEN SONRA BEBEKLERİMİZİN DÜNYAYA GELMELERİNE AZ BİR ZAMAN KALDI
ALLAH TOPİKCAN ve TOPİKGÜL'LERİMİZE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
ANNELİ BABALI BÜYÜSÜN ÇOK MUTLU OLSUNLAR
AMİN... ANNELERİMİZ ve BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ANNE
ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
DENEME SAYISI
MERKEZ
TEDAVİ NEDENİ
[/TD]
[TD]BEBEK
ADI
[/TD]
[TD]DOĞUM
TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
HASTANESİ
[/TD]
[TD]DOĞUM
KİLOSU
[/TD]
[TD="align: center"]BİLGİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lotus83
[/TD]
[TD="align: center"]29 * 4 *[/TD]
Antalya T.B.M
Pko
[TD]Öykü
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Turginur
[/TD]
[TD="align: center"]33 * 1 *[/TD]
Acıbdem *
Endometriozis
[TD]Sare
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT:ARKADAŞLARIM YAKINDA DOĞACAK BEBEKLERİMİZ İÇİN YENİ LİSTE ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR.
İLK DOĞUMLA BERABER DİĞER LİSTELERİMİZ İÇİN AÇILAN TOPİKLER GİBİ BEBEKLERİMİZ İÇİNDE YENİ
BİR TOPİK AÇILACAKTIR.YENİ LİSTE İÇİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.İLK HALİ YUKARIDAKİ GİBİDİR.
Bu mesajı hamileler liste topiğinin altında yani ilk sayfada yayınladım...
Bir de buraya koyayım dedim...
kızlar ya ben çokmu hassaslaştım bilmiyorum bu tüp bebek olayından önce bu kadar hassas değildim belki daha yeni olduğu için böyleyim diyecem ama biay oldu yeni değili dimi
şimdi görümcekim eşimi aramış anasının yeğeninin torunu olmuşmuşda kızmışda adı bilmem neymiş bunu daha iki gün öncede bana söylediler ballandıra ballandıra şimdi gecenin bu saatinde tekrar arayıp söylemek niye yani konuşacak başka konularımı yok
ya ben bunlarının ağzının payını nasıl vereyim
eşime bak ben bu konuda çok hassasım benim yanımda konuşmasınlar onun çocuğu olmuş bunun gelini hamileymiş demesinler dedim seninle ne ilgisi var diyo sinirleniyo
of ya niye kimse beni anlamıyo ben nerde bi hamile görsem yada bebek görsem valla seviniyorum ama bunu bana gıcık vererek yapmaları canımı acıtıyo yoksa asla kimseyi kıskanmıyorum buradaki hamile arkadaşlarım beni yanlış anlamasın nolur
bugün alışveriş yaparken bi baktım küçücük bi el bana dokundu döndüm baktım annesinin kucağında bi bebek tahmini 6 - 7 aylık kadardı maşallah Allah bağışlasın dedim annesine sağol dedi kadın o sırada bebek bana bi güldü içimdeki bütün buzlar eridi sanki içime bi sıcaklık geldi Allahım nolur dedim banada nasip et.Allahım isteyen herkese nasip et hayırlısıyla
kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:
Kızlar 21 Haziran'da transfer yapıldı. Transfer gününü ilk gün sayarsak bugün 13. gün. Doktor 15. günü bekle dedi ama ben bugün yaptırdım. Değerim 47.9 çıktı. Ne dersiniz sizce tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?