Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hayirli sabahlaaaar gerçi öğlen oldu ama
Nihayet biri bana "siz hala iki kişi mı geziyorsunuz?" deme ihtiyaci duydu Cok fazla dayandılar zaten sormadan..
Neysee napicaz...

Ya arkadaslar bişey sorcaktim sperm donduran oldumu yada bir bilgisi olan varmı? Bizim doktor yasak ama mecbur kalırsak yapılıyor demişti.
Cözdürdukten sonra acaba başarı oranı yüksekmi?,

canım biz dondurduk ama benim eşimden ameliyatla alındı oyüzden kalitesi bozula biliyor canım bizimki ilk açıldıgında kaliteli cıktı

merhaba cnm ... bız dondurmadık ama o asamaya geldık kalıtelı olunca donuyor kı yasak degıl ne alaka .... anlamadım ben....
bosver sen takılma onlara evet bız boyle mutluyuz de sendeeeeee

geç kalmışlar söylemekte daha karşılamada demeleri lazımdı siz iki kişimi geldiniz yokmu bişi hala diye...
rahat etmişlerdir sorunca kına yaksınlar bi taraflarına...
görmüyolarmı iki kişi olduğunuzuda soruyorlar olsa söylersiniz zaten...
sen canını sıkmamaya çalış daha çok göreceksin bu düşüncesiz seriden...

canım biz dondurduk ama benim eşimden ameliyatla alındı oyüzden kalitesi bozula biliyor canım bizimki ilk açıldıgında kaliteli cıktı
Anladim cnm, biz bı ameliyatsiz deniyelim diyorum, bakalım hayırlısı.

merhaba cnm ... bız dondurmadık ama o asamaya geldık kalıtelı olunca donuyor kı yasak degıl ne alaka .... anlamadım ben....
bosver sen takılma onlara evet bız boyle mutluyuz de sendeeeeee
Valla bize öyle dedi ya canim, aslında yasak ama yaparız artık başka türlü olmazsa dedi.. Neyse Cumartesi randevumuz var, soylicem inşallah..

Cok tatlisin
evet aynen bende öyle düşünüyorum, rahatlamislardir.. Takmamaya çalışıyorum zaten, bebişlerimiz olcak inşallah hepimizin..

kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım...
Tüm dualarınız kabul olsun...
Evlat hasretimiz son bulsun...
Hamişlerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah...

arkadaşlar bugün taransferimin 7. Günü. Ilk günden beri sizlerin yazdıklarını okuyorum. Umut ve korku arası bir çizgideyim. Bu mübarek kandil gecesi allahım bana ve tüm isteyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

Canım merhaba inşallah hamişsindir.Ben de 7. günümdeyim beklemedeyim.Hiç beliti yok.Dondurulmuş transferiydi benimki 2 tane.Sen de var mı beliritler.İnşallah hamileyizdir.

canım rabbım ıns sana pozıtıf gosterırı ve 9 ay beben senınle olur ... Allahım ol demıstır ıns....
rabbım bu gecede kabul etsın dualrımızııııı
amın canımmmmmmm

Canım merhaba inşallah hamişsindir.Ben de 7. günümdeyim beklemedeyim.Hiç beliti yok.Dondurulmuş transferiydi benimki 2 tane.Sen de var mı beliritler.İnşallah hamileyizdir.

canım benım ınsss sende hamısıındır kuzummmmmm
rabbım can versın bebelerınıze

Canım, belirti diyebileceğim herhangi bir şey yok. Sırtım ağrıyor, akıntım var. Ama bu adet dönemlerinde olan doğal şeylerdi. Hamilelikte de adet sancıları aynen görülür diyorlar. İnşallah ikimiz de ve tüm isteyenler de hamiledir. Testim pazartesi günü, sanırım seninki de pazartesi günüdür. Ben gün yaklaştıkça çok korkuyorum.

canım rabbım ıns sana pozıtıf gosterırı ve 9 ay beben senınle olur ... Allahım ol demıstır ıns....
rabbım bu gecede kabul etsın dualrımızııııı
amın canımmmmmmm

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Allahım bize sağlıklı bebeklerimizin annesi olmayı nasip eder.

hoşgeldinn canım...
evet iyi kötü bi sürü şey yaşıyoruz tedirgin olmakta haklısın...
demek takip ediyodun gizli gizli bizi...
sevindim yazmana...
kaçıncı gün transferi yapıldı ve kaç tane...

Benimde pazartesi test günüm evet ben de çok heyecanlıyım korkuyorum.Belirti dediğin gibi adet belirtileriile aynı.Beklemekten başka yapacak bişey yok.Senin dondurulmuşmuydu canım kaç tane kaç hücreli transfer edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…