Hayirli sabahlaaaargerçi öğlen oldu ama
Nihayet biri bana "siz hala iki kişi mı geziyorsunuz?" deme ihtiyaci duyduCok fazla dayandılar zaten sormadan..
Neysee napicaz...
Ya arkadaslar bişey sorcaktim sperm donduran oldumu yada bir bilgisi olan varmı? Bizim doktor yasak ama mecbur kalırsak yapılıyor demişti.
Cözdürdukten sonra acaba başarı oranı yüksekmi?,
Nihayet biri bana "siz hala iki kişi mı geziyorsunuz?" deme ihtiyaci duyduCok fazla dayandılar zaten sormadan..
Neysee napicaz...
Ya arkadaslar bişey sorcaktim sperm donduran oldumu yada bir bilgisi olan varmı? Bizim doktor yasak ama mecbur kalırsak yapılıyor demişti.
Neysee napicaz...
Anladim cnm, biz bı ameliyatsiz deniyelim diyorum, bakalım hayırlısı.canım biz dondurduk ama benim eşimden ameliyatla alındı oyüzden kalitesi bozula biliyor canım bizimki ilk açıldıgında kaliteli cıktı
Valla bize öyle dedi ya canim, aslında yasak ama yaparız artık başka türlü olmazsa dedi.. Neyse Cumartesi randevumuz var, soylicem inşallah..merhaba cnm ... bız dondurmadık ama o asamaya geldık kalıtelı olunca donuyor kı yasak degıl ne alaka .... anlamadım ben....
bosver sen takılma onlara evet bız boyle mutluyuz de sendeeeeee
Cok tatlisingeç kalmışlar söylemekte daha karşılamada demeleri lazımdı siz iki kişimi geldiniz yokmu bişi hala diye...
rahat etmişlerdir sorunca kına yaksınlar bi taraflarına...
görmüyolarmı iki kişi olduğunuzuda soruyorlar olsa söylersiniz zaten...
sen canını sıkmamaya çalış daha çok göreceksin bu düşüncesiz seriden...
kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım...
Tüm dualarınız kabul olsun...
Evlat hasretimiz son bulsun...
Hamişlerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah...
arkadaşlar bugün taransferimin 7. Günü. Ilk günden beri sizlerin yazdıklarını okuyorum. Umut ve korku arası bir çizgideyim. Bu mübarek kandil gecesi allahım bana ve tüm isteyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...
arkadaşlar bugün taransferimin 7. Günü. Ilk günden beri sizlerin yazdıklarını okuyorum. Umut ve korku arası bir çizgideyim. Bu mübarek kandil gecesi allahım bana ve tüm isteyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...
Canım merhaba inşallah hamişsindir.Ben de 7. günümdeyim beklemedeyim.Hiç beliti yok.Dondurulmuş transferiydi benimki 2 tane.Sen de var mı beliritler.İnşallah hamileyizdir.
canım benım ınsss sende hamısıındır kuzummmmmm
rabbım can versın bebelerınıze
canım inşallah .Allahım isteyen herkese versin dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım merhaba inşallah hamişsindir.Ben de 7. günümdeyim beklemedeyim.Hiç beliti yok.Dondurulmuş transferiydi benimki 2 tane.Sen de var mı beliritler.İnşallah hamileyizdir.
canım rabbım ıns sana pozıtıf gosterırı ve 9 ay beben senınle olur ... Allahım ol demıstır ıns....
rabbım bu gecede kabul etsın dualrımızııııı
amın canımmmmmmm
Canım, belirti diyebileceğim herhangi bir şey yok. Sırtım ağrıyor, akıntım var. Ama bu adet dönemlerinde olan doğal şeylerdi. Hamilelikte de adet sancıları aynen görülür diyorlar. İnşallah ikimiz de ve tüm isteyenler de hamiledir. Testim pazartesi günü, sanırım seninki de pazartesi günüdür. Ben gün yaklaştıkça çok korkuyorum.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Allahım bize sağlıklı bebeklerimizin annesi olmayı nasip eder.
saol canımm bu gecee cok dua etmemız lasım hem kendımıze hem bırbırımızee....Eki Görüntüle 457874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?