hayırlı kandiller şekerim...
evet bekliyorummm bişiler yazmanı sen bugün tedaviye başlamıyomusunnnn
amın canım ınsssssssss
hepınız duamdasınız kuzummmmmmmmmmmm
hoşgeldinn canım...
evet iyi kötü bi sürü şey yaşıyoruz tedirgin olmakta haklısın...
demek takip ediyodun gizli gizli bizi...
sevindim yazmana...
kaçıncı gün transferi yapıldı ve kaç tane...
aman sekerım yarın yapacakmısım ılk ığnemı bana gore bugun aslında 21.gun ama onlara gore değillmişsöylekı ben 14 hazıran saat 8 gıbı falan adet olmuştum hanı onu ılk gun sayıyordum ama onlar 15 hazıranı ılk gun sayınca yarına kaldıı ığnem bugun doktora gıttık hemsıre hanım bana guzell guzel anlattı ama gel gelelım o ığneyı nasıl kendıme sokcam bılememıyorum..hem sadece ucu yeterlı dımı canım sonuna kadar mı sokcamm ığneyii
aynen canımm ya bende dıorum tumm ısteyen kullarına nasıp et dıyeee amaa zamanı varr demek işte...
Canlar kandiliniz mubarek olsun allah hamile olanlara devamini saglasin
bebek lstiyenlere tez vakitte versin sonuclar hep pozitif olsun allah
gonlunuze gore versin cok opuyorum
Benimde pazartesi test günüm evet ben de çok heyecanlıyım korkuyorum.Belirti dediğin gibi adet belirtileriile aynı.Beklemekten başka yapacak bişey yok.Senin dondurulmuşmuydu canım kaç tane kaç hücreli transfer edildi.
bide bana bı dunya ılac verdıler yaa ığnesınden tut jelıne vıtamın hapına kadar ...
Canlar kandiliniz mubarek olsun allah hamile olanlara devamini saglasin
bebek lstiyenlere tez vakitte versin sonuclar hep pozitif olsun allah
gonlunuze gore versin cok opuyorum
hemşire doğru demiş yarın başlaman lazım cicim...
iğne hangisi de bakayım...
Aminnnn...
hayırlı kandiller canımcım...
Canım 2 tane taransfer edildi. Kaç hücreli olduğuna gelince?... Bilmiyorum dersen inanır mısın? Söyeldiler ama heyecandan aklımda söylenenden hiçbişi kalmadı. Sadece iyi dediklerini hatırlıyorum. dondurulmuş değildi. 3. gün taransfer oldu? Seninki nasıldı canım? İnşallah Allahım yüzümüzü güldürür.
ne guzel ıste hepsı senın ve bebgın ıcın sekerımmmmmmmmm
amın canımmmmmmmmmmmmmmm
Canım 3. gün transferim yapıldı. 2 embriyo koydular. Ve ben yumurta toplama gününden itibaren hep sizin yazdıklarınızı okuyordum. Artık bugün ben de yazayım dedim. Allahım bizi de sevindirir inşallah.
Kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım...
Tüm dualarınız kabul olsun...
Evlat hasretimiz son bulsun...
Hamişlerimiz sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah...
günaydıııınnn kızlar.
BERAT KANDLİMİZ mübarek olsun.Rabbim ettiğimiz duaları bugünün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin inşallah...
Ah canım ya,mümkün olduğunca az görüş...
Böyle insanları Allah'a havale ediyorum...
canım su yuzden kafam karıstı..baska arkads daha varda onun oyle deıll..nese herkese farlı tedavi uygulanıyor demek
lucrin canımm adetin bitene kadar kullan dedi...adetinin 5. yada 6. günü yani bitiminde gel yine tekrar buraya dedi..diğerlerini sonra anlatçakmış bana
çok iyi yapmışsın yazmakla...
inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunsunlar anne yapsınlar seni...
pazarteside güzel haberini kutlarız Allahın izniyle...
aman sekerım yarın yapacakmısım ılk ığnemı bana gore bugun aslında 21.gun ama onlara gore değillmişsöylekı ben 14 hazıran saat 8 gıbı falan adet olmuştum hanı onu ılk gun sayıyordum ama onlar 15 hazıranı ılk gun sayınca yarına kaldıı ığnem bugun doktora gıttık hemsıre hanım bana guzell guzel anlattı ama gel gelelım o ığneyı nasıl kendıme sokcam bılememıyorum..hem sadece ucu yeterlı dımı canım sonuna kadar mı sokcamm ığneyii
aynen canımm ya bende dıorum tumm ısteyen kullarına nasıp et dıyeee amaa zamanı varr demek işte...
canım sende kıst var mesala baskasında baska bısey sende sorun baska bende baska senın yasın genc daha sayıyayımmı yanı herkes bır olucak dıye bır kaıde yok kuzummm....
lucrın de sıkıntı yok hhıc korkma sen yumurta ıgnesı verınce tırssssssssssss
kızlar ben de kızıma tüp bebek yöntemiyle sahip oldum. şuanda 2.5 yaşında. cemrenin hikayesini umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor sayfasından paylaşmıştım o dönemde. Cemre'nin dondurulmuş devre arkadaşları vardı ikizleri yani, geçen cmt günü transfer oldum.2 bebiş benimle şuan. öyle ümid ediyorum...
bekliyorum 12 temmuz test günüm. kızım abla olacak tutarsa eğer.
bugün mübarek gün hepiniz için dua ediyorum. sevgiler.
kızlar ben de kızıma tüp bebek yöntemiyle sahip oldum. şuanda 2.5 yaşında. cemrenin hikayesini umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor sayfasından paylaşmıştım o dönemde. Cemre'nin dondurulmuş devre arkadaşları vardı ikizleri yani, geçen cmt günü transfer oldum.2 bebiş benimle şuan. öyle ümid ediyorum...
bekliyorum 12 temmuz test günüm. kızım abla olacak tutarsa eğer.
bugün mübarek gün hepiniz için dua ediyorum. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?