lucrin canımm adetin bitene kadar kullan dedi...adetinin 5. yada 6. günü yani bitiminde gel yine tekrar buraya dedi..diğerlerini sonra anlatçakmış bana
sonuna kadar sokacaksın iğneyi
E tabii uzunca bi protokolle tedaviye başlayacağını gözardı etmeseydim iğnenin lucrin olduğunu tahmin edebilirdim...
zaten iğne ucu kısa dibine kadar sokuştur canımcım....
tuana tedavin hayırlı olsun canım,zaman senin için çabucak geçsin bebişin hemencik sana gelsin inşallah
iğneleri dibinekadar sokcan canım dışarı gidipte ziyan olmasıni ayrıca ucu girdimi gerisi kolay ben bile kendim yaptıysam hepsini herkess yapar biliyonuz ne tırsak oldumu
gonal f te aynı canım hatta ben onu daha rahat yapıyorum korkma canım
aynen canım haklısınn..kızzz gonal f mı sıkıntılıı yoksaaa...en cokta ondann varr 6 kutuu
kızlar ben de kızıma tüp bebek yöntemiyle sahip oldum. şuanda 2.5 yaşında. cemrenin hikayesini umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor sayfasından paylaşmıştım o dönemde. Cemre'nin dondurulmuş devre arkadaşları vardı ikizleri yani, geçen cmt günü transfer oldum.2 bebiş benimle şuan. öyle ümid ediyorum...
bekliyorum 12 temmuz test günüm. kızım abla olacak tutarsa eğer.
bugün mübarek gün hepiniz için dua ediyorum. sevgiler.
lucrin canımm adetin bitene kadar kullan dedi...adetinin 5. yada 6. günü yani bitiminde gel yine tekrar buraya dedi..diğerlerini sonra anlatçakmış bana
kuzum bu ıgneden korkuyorsunya onda dedım sekerımmmmmmmmmmmmmmmmm
onunkı bırz daha kalın ve buyuk de
masallah cnm ıns kızını abla yaparsın bebeklerın sana sıkı sıkı tutunmusturrrrrrrrrr
burda bıle aklında seytanlık var gıbı hıssettım ama neyseeeeeeeeeeeee
tuana tedavin hayırlı olsun canım,zaman senin için çabucak geçsin bebişin hemencik sana gelsin inşallah
iğneleri dibinekadar sokcan canım dışarı gidipte ziyan olmasıni ayrıca ucu girdimi gerisi kolay ben bile kendim yaptıysam hepsini herkess yapar biliyonuz ne tırsak oldumu
gonal f te aynı canım hatta ben onu daha rahat yapıyorum korkma canım
aynen canım haklısınn..kızzz gonal f mı sıkıntılıı yoksaaa...en cokta ondann varr 6 kutuu
aman sekerım yarın yapacakmısım ılk ığnemı bana gore bugun aslında 21.gun ama onlara gore değillmişsöylekı ben 14 hazıran saat 8 gıbı falan adet olmuştum hanı onu ılk gun sayıyordum ama onlar 15 hazıranı ılk gun sayınca yarına kaldıı ığnem bugun doktora gıttık hemsıre hanım bana guzell guzel anlattı ama gel gelelım o ığneyı nasıl kendıme sokcam bılememıyorum..hem sadece ucu yeterlı dımı canım sonuna kadar mı sokcamm ığneyii
aynen canımm ya bende dıorum tumm ısteyen kullarına nasıp et dıyeee amaa zamanı varr demek işte...
bide bana bı dunya ılac verdıler yaa ığnesınden tut jelıne vıtamın hapına kadar ...
olsunn canımm unutmş olabılırsınn..aklındann cıkmışş olabılırrr vs. vsığne olmak istiyorum dediğimm günleri hatırlarrrr oldumm
günaydın kızlar midemin ... eyleminden ve yanmasından duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin ne yapsam midem rahatlar??????
canım mesela ben şimdi patates haşlıyorum,onu yicem tuzlu tuzlu.bastırıyo biraz.midem allak bullak yine.
tünaydınn canlarım,,,ben bugün öğlen 2 de kalktım,,dün çok yorulmuşum gece çok ii uyuyamadım ama sabaha doğru uyumuşum,,,
HErkesin kandili mübarek olsun ,,,
kafam hala sersem gibi çok uykudann
bide bana bı dunya ılac verdıler yaa ığnesınden tut jelıne vıtamın hapına kadar ...
tuanacım tedavin hayırlı olsun.hiç korkma iğnelerden.ben kendim yaptım.sadece ilk iğnede eczacımıza yaptırdım.nasıl yapılacağını bizzat görebilmek için.ben iğne olacağım,kan aldıracağım zaman salya sümük ağlayan biri olarak yaptıysam sen de yaparsın.hiç korkma tatlım.
canım öncelikle iğneyi sonuna kadar sokacağını arkadaşlarım bizzat anlatmış.. arkadan diyecektim ki... sen ki iğne olmak istiyorum diye ağlayandın ne oldu? ama gördüm ki benim yazmama gerek kalmadan sen yazmışsınve gelelim transfere.. ilk iğneleri olurken bir an önce transferi istersin.. transfer olur sonucu beklersin.. sonuç belli olur keseler..keseler belli olur... kalp atışı dersin.. bebişin cinsiyeti dersin... ikili testleri dersinn...
işte ANNE OLMAK böyle bir şey sanırım... Rabbim hepimize sağlıklı ,hayırlı bebişler nasip etsin insallah...
siz sohbet edin ben bıcı bıcıya gidiyoyuummm
tünaydınn canlarım,,,ben bugün öğlen 2 de kalktım,,dün çok yorulmuşum gece çok ii uyuyamadım ama sabaha doğru uyumuşum,,,
HErkesin kandili mübarek olsun ,,,
kafam hala sersem gibi çok uykudann
kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:
Canimmm bu durumu hepimiz yasiyoruz inan bana ama elden ne gelir dua etmekten ve sabretmekten baska? verende Allah bekletende Allah en kisa zamanda insAllah bizimde yüzumuzu guldurur insAllah!!kızlar ya ben çokmu hassaslaştım bilmiyorum bu tüp bebek olayından önce bu kadar hassas değildim belki daha yeni olduğu için böyleyim diyecem ama biay oldu yeni değili dimi
şimdi görümcekim eşimi aramış anasının yeğeninin torunu olmuşmuşda kızmışda adı bilmem neymiş bunu daha iki gün öncede bana söylediler ballandıra ballandıra şimdi gecenin bu saatinde tekrar arayıp söylemek niye yani konuşacak başka konularımı yok
ya ben bunlarının ağzının payını nasıl vereyim
eşime bak ben bu konuda çok hassasım benim yanımda konuşmasınlar onun çocuğu olmuş bunun gelini hamileymiş demesinler dedim seninle ne ilgisi var diyo sinirleniyo
of ya niye kimse beni anlamıyo ben nerde bi hamile görsem yada bebek görsem valla seviniyorum ama bunu bana gıcık vererek yapmaları canımı acıtıyo yoksa asla kimseyi kıskanmıyorum buradaki hamile arkadaşlarım beni yanlış anlamasın nolur
bugün alışveriş yaparken bi baktım küçücük bi el bana dokundu döndüm baktım annesinin kucağında bi bebek tahmini 6 - 7 aylık kadardı maşallah Allah bağışlasın dedim annesine sağol dedi kadın o sırada bebek bana bi güldü içimdeki bütün buzlar eridi sanki içime bi sıcaklık geldi Allahım nolur dedim banada nasip et.Allahım isteyen herkese nasip et hayırlısıyla
kızlar ben de kızıma tüp bebek yöntemiyle sahip oldum. şuanda 2.5 yaşında. cemrenin hikayesini umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor sayfasından paylaşmıştım o dönemde. Cemre'nin dondurulmuş devre arkadaşları vardı ikizleri yani, geçen cmt günü transfer oldum.2 bebiş benimle şuan. öyle ümid ediyorum...
bekliyorum 12 temmuz test günüm. kızım abla olacak tutarsa eğer.
bugün mübarek gün hepiniz için dua ediyorum. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?