Tüp Bebek Günlüğümüz !

lucrin canımm adetin bitene kadar kullan dedi...adetinin 5. yada 6. günü yani bitiminde gel yine tekrar buraya dedi..diğerlerini sonra anlatçakmış bana

E tabii uzunca bi protokolle tedaviye başlayacağını gözardı etmeseydim iğnenin lucrin olduğunu tahmin edebilirdim...
zaten iğne ucu kısa dibine kadar sokuştur canımcım....

tuana tedavin hayırlı olsun canım,zaman senin için çabucak geçsin bebişin hemencik sana gelsin inşallah

iğneleri dibinekadar sokcan canım dışarı gidipte ziyan olmasıni ayrıca ucu girdimi gerisi kolay ben bile kendim yaptıysam hepsini herkess yapar biliyonuz ne tırsak oldumu
gonal f te aynı canım hatta ben onu daha rahat yapıyorum korkma canım

E tabii uzunca bi protokolle tedaviye başlayacağını gözardı etmeseydim iğnenin lucrin olduğunu tahmin edebilirdim...
zaten iğne ucu kısa dibine kadar sokuştur canımcım....

olsunn canımm unutmş olabılırsınn..aklındann cıkmışş olabılırrr vs. vs ığne olmak istiyorum dediğimm günleri hatırlarrrr oldumm

tesekkurler tatlımm..bakalımm zaman cabuk gecsınde bende trasferr olayım artıkk.. onceden iğne olmak istiyorum derdım smdı trasfere taktımm allahım herkese nasip etsinn..ınsalah canım ya seve seve deıll yanıı mecbur yapcamm kendımm....

aynen canım haklısınn..kızzz gonal f mı sıkıntılıı yoksaaa...en cokta ondann varr 6 kutuu

kuzum bu ıgneden korkuyorsunya onda dedım sekerımmmmmmmmmmmmmmmmm
onunkı bırz daha kalın ve buyuk de

masallah cnm ıns kızını abla yaparsın bebeklerın sana sıkı sıkı tutunmusturrrrrrrrrr
lucrin canımm adetin bitene kadar kullan dedi...adetinin 5. yada 6. günü yani bitiminde gel yine tekrar buraya dedi..diğerlerini sonra anlatçakmış bana

burda bıle aklında seytanlık var gıbı hıssettım ama neyseeeeeeeeeeeee

yok kız ığneden korkumuyorum aslındaa buyuk kucuk farketmıyor ama ınsanın kendıne yapmasıı zor beee...:44::44: valla canım şeytanlık yok yahuu ne seytanlığı olsun kadın otekılerı sonra anlatırım dedım bende tamam dedım napayım kı aslında ıyı oldu kafam karısabılırdıı...

:18::18::18::18::18: tırsaklar sızı
nasılsın balımmmmmmmmmm

aynen canım haklısınn..kızzz gonal f mı sıkıntılıı yoksaaa...en cokta ondann varr 6 kutuu

tuanacım tedavin hayırlı olsun.hiç korkma iğnelerden.ben kendim yaptım.sadece ilk iğnede eczacımıza yaptırdım.nasıl yapılacağını bizzat görebilmek için.ben iğne olacağım,kan aldıracağım zaman salya sümük ağlayan biri olarak yaptıysam sen de yaparsın.hiç korkma tatlım.

bide bana bı dunya ılac verdıler yaa ığnesınden tut jelıne vıtamın hapına kadar ...

olsunn canımm unutmş olabılırsınn..aklındann cıkmışş olabılırrr vs. vs ığne olmak istiyorum dediğimm günleri hatırlarrrr oldumm

canım öncelikle iğneyi sonuna kadar sokacağını arkadaşlarım bizzat anlatmış.. arkadan diyecektim ki... sen ki iğne olmak istiyorum diye ağlayandın ne oldu? ama gördüm ki benim yazmama gerek kalmadan sen yazmışsın ve gelelim transfere.. ilk iğneleri olurken bir an önce transferi istersin.. transfer olur sonucu beklersin.. sonuç belli olur keseler..keseler belli olur... kalp atışı dersin.. bebişin cinsiyeti dersin... ikili testleri dersinn...
işte ANNE OLMAK böyle bir şey sanırım... Rabbim hepimize sağlıklı ,hayırlı bebişler nasip etsin insallah...

tünaydınn canlarım,,,ben bugün öğlen 2 de kalktım,,dün çok yorulmuşum gece çok ii uyuyamadım ama sabaha doğru uyumuşum,,,
HErkesin kandili mübarek olsun ,,,
kafam hala sersem gibi çok uykudann

canım mesela ben şimdi patates haşlıyorum,onu yicem tuzlu tuzlu.bastırıyo biraz.midem allak bullak yine.

kızlar birde 2 tane yastaıkta yatmanızı öneririm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,çok faydası var,mideniz aşağıda kalsınki yedikleriniz geri kaçmasın yemek borusuna,çubuk kraker yiyin,

tünaydınn canlarım,,,ben bugün öğlen 2 de kalktım,,dün çok yorulmuşum gece çok ii uyuyamadım ama sabaha doğru uyumuşum,,,

oooooooo kımelr gelmıs kımlerrrrrrrrrrrrrrr.....
hosgelmıssın balımmmmmmmmmmmmmm
uyu uyu bugunlerın tadını cıkar bakalım sennnn yaaa yakında uyku dıycen kuzummmmmmmmmmmmmmm

bide bana bı dunya ılac verdıler yaa ığnesınden tut jelıne vıtamın hapına kadar ...

canım benimm,,hadi bakalım mübarek günde başlayacaksın tedavine,,ilaçlar hep öyle canım,benimde kocaman br poşetti,,hepsinin sırası var,sırası geldiğinde kullanıcan hepsini,,inşşş hayırlı olur canım senin içinn bebişin gelirr

anladımm canımm..bakalım yarın sabah gorcezz anyayıı konyayııı tesekkur ederımm ılgıne de..

yaa defnemm aynen oylee sımdı ıs basa geldı yaa korku basladıı olsunn istemek basarmanın yarısıdır ben cok ıstıyodum bunuda basarırım yanıı ığneyı yapmayıı aynen dediğin gibi yaaa ınsanoğlu iştee hep isterr heppp

siz sohbet edin ben bıcı bıcıya gidiyoyuummm

ohh mıs ol gell bakalımm canımmm ....

tünaydınn...sizinde kandılınız mubarek olsun güzellerrrrr...aynen canım cok uyudun ya basında ağrıır senın

kizlar selam, cepten yazmaya calisiyorum. Bebisim erkekmis yani kucuk prensim geliyor allah nasip ederse :)
su gibi olan akinti da mantar baslangiciymis. Yani sizinti yok. Krem kullanicam gecicek. Optum hepinizi :) :n
azar:

canim tebrik ederim foruma bir tane herif daha dahil oluyor desene, Allah saglikli kucagina almayi nasip etsinnnn

Canimmm bu durumu hepimiz yasiyoruz inan bana ama elden ne gelir dua etmekten ve sabretmekten baska? verende Allah bekletende Allah en kisa zamanda insAllah bizimde yüzumuzu guldurur insAllah!!

ayyyyy insallah bebislerin sana SIKI SIKI tutunmustur canim hayirli haberlerini bekliyoruz..
Bu gun hepimiz birbirimiz icin ellerimizi semaya kaldirip dua edelim insAllah kimin duasinin kabul olacagini Rabbim bilir hadi bakalim Allah simdiden kabul etsin canlarrrrrr

BERÂT GECESİ EDİLEN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZ. Fakat her dua da kabul olmaz. Çünkü sizin istediğiniz şeyler sizin için hayırlı olmayacaksa Allah bu duanızı kabul etmez ve bunun yerine amel defterinize bu duanız sevap olarak yazılır.

Hasta döşeğinde yatan bir gencin, doktorun cebinde gördüğü ilacı istediğini düşünün. Doktor, o ilacın hastaya fayda vermeyeceğini, hatta alırsa daha da zarar göreceğini bildiği için hastanın bu isteğini kabul etmez, ona bu ilacı vermez. İşte Allah da bizler için hayır getirmeyecek dualari ve istekleri bu sebeple kabul etmez..

Hayirli kandiller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…