Tüp Bebek Günlüğümüz !

EVET CANIMM.ya bende kandılde baslcam dıyordum ama yarın sabah vurcam ılk ığnemi tatlım saoll yaa...umarımm bende senın gıbı hamıss olurm

oooooooo kımelr gelmıs kımlerrrrrrrrrrrrrrr.....
hosgelmıssın balımmmmmmmmmmmmmm
uyu uyu bugunlerın tadını cıkar bakalım sennnn yaaa yakında uyku dıycen kuzummmmmmmmmmmmmmm

hoşbuldukkk kuzummmmm,,uzun zamandır ilk böyle güzel uyudum,,,,çok bekledik be kuzu,uyku uyku diye yaknırmıyım bilmiyorum,,,rüyalarıma giriyor bebeğim öpüp kokluyorum onu,hele bir doğsunnn sağlıkla

aynen canımmm,,sanki dayak yemiş gibiyimm,heryerim ağrıyor,başım çatlıyorrr,,,bugünde çok sıcak,
çok heyecanladındım biliyonmuuu yarın başlıyosun ya iğnelere falannn,,,inşş herşey yolunda giderr canım,,senide böyle koca göbüşlü görürüzz

Selam kızlar, Yarın transferim var ilk defa olcam ve inş ilkinde tutar 9 ay devamı gelir.dualarınıza ihtiyacım var ve heyecanlıymışım.Allahım alnımıza yazmış olsun anne baba olmayı.Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.Evladı olmayanlara evlat sahibi olmayı , hamilelere sağlıklı gebelikler kolay doğumlar yapmayı nasip etsin inş. evlatlarınız hayırlıların en hayırlısı olsun.

ayy canım cok sıcaklara kaldınız vaallaaaa evettt...yazın hamıle olmak zormus oyle dıyorlarr..kuzumm kıyamam sana yaaa aman heycan yapma senn tatlımm dıkkatt
ınsallah canımm ınsallahh bana ve tum ısteyenlere nasip olurr..

tuanacım yarın tedaviye başlıyomuşsun hadi hayırlı uğurlu olsun gelsin bebeklerin

ewet herkes öyle derdi,yazın hamişlik zor,,,amannn geçicek bugünlerrr,biz ne zorluklar gördükkk dimi ama sıcakta neymişş

seninde kandilin mübarek olsun canım dualarına amin diyorum

canım benim kıyamam ya başının ağrısı çok uykudandır insan gündüz ne kadar uyursa uyusun gece uykusunun yerini tutmaz
bi soğukduş alsan belki iyi gelir

hadı bakalım hayırlısı olsun canımm...

tuanacım yarın tedaviye başlıyomuşsun hadi hayırlı uğurlu olsun gelsin bebeklerin

evett canım baslıyorum..bakalımm hayırlısı olsun canım yaaa..allah hepimizin yüzünü güldürsünn insallahh..

ewet herkes öyle derdi,yazın hamişlik zor,,,amannn geçicek bugünlerrr,biz ne zorluklar gördükkk dimi ama sıcakta neymişş

ee anne olmak kolay deıl sekerımm ne yapcan onu gorunce butun dertler sıkıntılar unutlurr...mıcık ayaklar ellerr ayy annemm yaaa

canım benim kıyamam ya başının ağrısı çok uykudandır insan gündüz ne kadar uyursa uyusun gece uykusunun yerini tutmaz
bi soğukduş alsan belki iyi gelir

aynen canım geceyle gündüz uykusu çok başkaa,,eşimi bekliyorum,bu aralar tek başıma pek hareket etmemem lazım,açtım vantilatörü uzandım , ii geldi şimdi,

hoşbuldukkk kuzummmmm,,uzun zamandır ilk böyle güzel uyudum,,,,çok bekledik be kuzu,uyku uyku diye yaknırmıyım bilmiyorum,,,rüyalarıma giriyor bebeğim öpüp kokluyorum onu,hele bir doğsunnn sağlıkla

demessın kuzum yaaaa o kadar beklemek ve o kadar emekten sonra olması mucıze yanıııııııııııı
ayyy kıyama yaaaaaa ruyan gercek olucak az kaldı kuzummmmmmmmmmmmmmm

hayırlısı olsun canımmmmmmmmmmmm

canlarrrrr ben geldim ....herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum.Allah bu akşam dualarımızı kabul günahlarımızı da affeder inşallah...
akşam kaçabilirsem gelirim inşallah.kayınpeder ve bacısı da geldi bugün kalacaklar bizde.kaçamazsam yarın görüşürüz inşallahhh.kendinizi şımartın anacımmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…