canım benimm,,hadi bakalım mübarek günde başlayacaksın tedavine,,ilaçlar hep öyle canım,benimde kocaman br poşetti,,hepsinin sırası var,sırası geldiğinde kullanıcan hepsini,,inşşş hayırlı olur canım senin içinn bebişin gelirr
oooooooo kımelr gelmıs kımlerrrrrrrrrrrrrrr.....
hosgelmıssın balımmmmmmmmmmmmmm
uyu uyu bugunlerın tadını cıkar bakalım sennnn yaaa yakında uyku dıycen kuzummmmmmmmmmmmmmm
anladımm canımm..bakalım yarın sabah gorcezz anyayıı konyayıııtesekkur ederımm ılgıne de..
yaa defnemm aynen oylee sımdı ıs basa geldı yaa korku basladııolsunn istemek basarmanın yarısıdır ben cok ıstıyodum bunuda basarırım yanıı ığneyı yapmayıı aynen dediğin gibi yaaa ınsanoğlu iştee hep isterr heppp
ohh mıs ol gell bakalımm canımmm ....
tünaydınn...sizinde kandılınız mubarek olsun güzellerrrrr...aynen canım cok uyudun ya basında ağrıır senın
aynen canımmm,,sanki dayak yemiş gibiyimm,heryerim ağrıyor,başım çatlıyorrr,,,bugünde çok sıcak,
çok heyecanladındım biliyonmuuu yarın başlıyosun ya iğnelere falannn,,,inşş herşey yolunda giderr canım,,senide böyle koca göbüşlü görürüzz
anladımm canımm..bakalım yarın sabah gorcezz anyayıı konyayıııtesekkur ederımm ılgıne de..
yaa defnemm aynen oylee sımdı ıs basa geldı yaa korku basladııolsunn istemek basarmanın yarısıdır ben cok ıstıyodum bunuda basarırım yanıı ığneyı yapmayıı aynen dediğin gibi yaaa ınsanoğlu iştee hep isterr heppp
ohh mıs ol gell bakalımm canımmm ....
tünaydınn...sizinde kandılınız mubarek olsun güzellerrrrr...aynen canım cok uyudun ya basında ağrıır senın
ayy canım cok sıcaklara kaldınız vaallaaaa evettt...yazın hamıle olmak zormus oyle dıyorlarr..kuzumm kıyamam sana yaaa aman heycan yapma senn tatlımm dıkkatt
ınsallah canımm ınsallahh bana ve tum ısteyenlere nasip olurr..
canim tebrik ederim foruma bir tane herif daha dahil oluyor desene, Allah saglikli kucagina almayi nasip etsinnnn
Canimmm bu durumu hepimiz yasiyoruz inan bana ama elden ne gelir dua etmekten ve sabretmekten baska? verende Allah bekletende Allah en kisa zamanda insAllah bizimde yüzumuzu guldurur insAllah!!
ayyyyy insallah bebislerin sana SIKI SIKI tutunmustur canim hayirli haberlerini bekliyoruz..
Bu gun hepimiz birbirimiz icin ellerimizi semaya kaldirip dua edelim insAllah kimin duasinin kabul olacagini Rabbim bilir hadi bakalim Allah simdiden kabul etsin canlarrrrrr
BERÂT GECESİ EDİLEN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZ. Fakat her dua da kabul olmaz. Çünkü sizin istediğiniz şeyler sizin için hayırlı olmayacaksa Allah bu duanızı kabul etmez ve bunun yerine amel defterinize bu duanız sevap olarak yazılır.
Hasta döşeğinde yatan bir gencin, doktorun cebinde gördüğü ilacı istediğini düşünün. Doktor, o ilacın hastaya fayda vermeyeceğini, hatta alırsa daha da zarar göreceğini bildiği için hastanın bu isteğini kabul etmez, ona bu ilacı vermez. İşte Allah da bizler için hayır getirmeyecek dualari ve istekleri bu sebeple kabul etmez..
Hayirli kandiller!
aynen canımmm,,sanki dayak yemiş gibiyimm,heryerim ağrıyor,başım çatlıyorrr,,,bugünde çok sıcak,
çok heyecanladındım biliyonmuuu yarın başlıyosun ya iğnelere falannn,,,inşş herşey yolunda giderr canım,,senide böyle koca göbüşlü görürüzz
Selam kızlar, Yarın transferim var ilk defa olcam ve inş ilkinde tutar 9 ay devamı gelir.dualarınıza ihtiyacım var ve heyecanlıymışım.Allahım alnımıza yazmış olsun anne baba olmayı.Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.Evladı olmayanlara evlat sahibi olmayı , hamilelere sağlıklı gebelikler kolay doğumlar yapmayı nasip etsin inş. evlatlarınız hayırlıların en hayırlısı olsun.
tuanacım yarın tedaviye başlıyomuşsun hadi hayırlı uğurlu olsun gelsin bebeklerin
ewet herkes öyle derdi,yazın hamişlik zor,,,amannn geçicek bugünlerrr,biz ne zorluklar gördükkk dimi ama sıcakta neymişş
canım benim kıyamam ya başının ağrısı çok uykudandır insan gündüz ne kadar uyursa uyusun gece uykusunun yerini tutmaz
bi soğukduş alsan belki iyi gelir
hoşbuldukkk kuzummmmm,,uzun zamandır ilk böyle güzel uyudum,,,,çok bekledik be kuzu,uyku uyku diye yaknırmıyım bilmiyorum,,,rüyalarıma giriyor bebeğim öpüp kokluyorum onu,hele bir doğsunnn sağlıkla
Selam kızlar, Yarın transferim var ilk defa olcam ve inş ilkinde tutar 9 ay devamı gelir.dualarınıza ihtiyacım var ve heyecanlıymışım.Allahım alnımıza yazmış olsun anne baba olmayı.Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.Evladı olmayanlara evlat sahibi olmayı , hamilelere sağlıklı gebelikler kolay doğumlar yapmayı nasip etsin inş. evlatlarınız hayırlıların en hayırlısı olsun.
bende geldim gidiyorum... bir bakayım dedim sizlere...
bugün buraya takılan pekk yok,,diğer taraf daha hareketliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?