canlarrrrr ben geldim ....herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum.Allah bu akşam dualarımızı kabul günahlarımızı da affeder inşallah...
akşam kaçabilirsem gelirim inşallah.kayınpeder ve bacısı da geldi bugün kalacaklar bizde.kaçamazsam yarın görüşürüz inşallahhh.kendinizi şımartın anacımmmmm.
avatarını hiç de beğenmedimm aşkısımmmm
Bu arada kandilinide kutlarım cnm...Rabbim bu gece mutlu olan kullarının arasında yazsın bizleri..
Seni çok seviyorum..
kız neden beğenmedin de bakiimm...
sallanıyom işte salıncakta mutlu mesud
nası bişi koyayım sence...
AMİNNNNN...
saol canım seninde kandilin mübarek olsun...
bu arada sen hamişler liste topiğine baktın mı bebeklerimiz için hazırladığım liste var orda...
ilk halii daha düzenlemeler olacak...
Hımmm gördüm liste süper fikir gerçekten ve çok güzel olmuş ellerine sağlık canımıniçi..
Ne bileyimm beğenmedim işte..Bence sana bir ne bileyim superwomen olur bir kaptan gifi olur biiir biirr işte..
Sana o biiirr o biiirrr diyip yazıpta yazasım geliyor beyaz gibi:))
topik boş kalmış gerçekten bugün.. bende çok kalamıyorum kasık ağrım var bugün.. Rabbim hayırlara vesile etsin insallah...
sende burdaymışsın.. ama benim çıkmam lazım...biraz dua okuyayım.. Rabbimden bebişi olmayana bebiş.. bizim bebeişlerimize de sağlık dileyeyim.. insallah dualarımız kabul olur arkadaşlar...
selamün aleyküm arkadaşlarr berat kandilimiz mübarek olsun rabbim bu gece edilen tüm duaları geri çevirmesin inşallahh buradaki herkezi HAYIRLI evlat sahibi etsiiin aminnnnnnnnnnn
nereye kaybolmuşsunuz kuzularr ben bugün hiç gelemedim topiğe gün boyu elektrikler yoktu akşam üstü geldi oğluşumun kıyafetlerini ütüledimmm yarında inşallah mobilyası geliyo tatlı bi heyecan var . dün kötü bişe oldu sandalyeden düşdüümm baya bi kapaklandım yere çok sancım olduu o bişe değilde oğluum hiç hareket etmediii ağla ağla perişan oldum gece hareket edene kadar uyumadım sonunda yavrum hareket etti de rahatladımm ama çok fena korktuummm :18:
Selam kızlar, Yarın transferim var ilk defa olcam ve inş ilkinde tutar 9 ay devamı gelir.dualarınıza ihtiyacım var ve heyecanlıymışım.Allahım alnımıza yazmış olsun anne baba olmayı.Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.Evladı olmayanlara evlat sahibi olmayı , hamilelere sağlıklı gebelikler kolay doğumlar yapmayı nasip etsin inş. evlatlarınız hayırlıların en hayırlısı olsun.
selamün aleyküm arkadaşlarr berat kandilimiz mübarek olsun rabbim bu gece edilen tüm duaları geri çevirmesin inşallahh buradaki herkezi HAYIRLI evlat sahibi etsiiin aminnnnnnnnnnn
nereye kaybolmuşsunuz kuzularr ben bugün hiç gelemedim topiğe gün boyu elektrikler yoktu akşam üstü geldi oğluşumun kıyafetlerini ütüledimmm yarında inşallah mobilyası geliyo tatlı bi heyecan var . dün kötü bişe oldu sandalyeden düşdüümm baya bi kapaklandım yere çok sancım olduu o bişe değilde oğluum hiç hareket etmediii ağla ağla perişan oldum gece hareket edene kadar uyumadım sonunda yavrum hareket etti de rahatladımm ama çok fena korktuummm :18:
merhaba arkadaşlar,bugün transferimin 14.günü 146 olmuş hcg değerim çok korkmuştum katlanmayacak diye.progesteron değerimde artmış bu progestan iğnesi baya bir marifetliymiş aklınızda bulunsun.progestan değerime 4-5 katına çıkarmış
gözünaydın mitna cım Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?