Tüp Bebek Günlüğümüz !

seninde kandilin mübarek olsun canımmm cann...
erkek tarafı basmış evi noluyooooo uleeennnn....

Bu arada kandilinide kutlarım cnm...Rabbim bu gece mutlu olan kullarının arasında yazsın bizleri..
Seni çok seviyorum..

avatarını hiç de beğenmedimm aşkısımmmm

kız neden beğenmedin de bakiimm...
sallanıyom işte salıncakta mutlu mesud
nası bişi koyayım sence...

Bu arada kandilinide kutlarım cnm...Rabbim bu gece mutlu olan kullarının arasında yazsın bizleri..
Seni çok seviyorum..

AMİNNNNN...
saol canım seninde kandilin mübarek olsun...

bu arada sen hamişler liste topiğine baktın mı bebeklerimiz için hazırladığım liste var orda...
ilk halii daha düzenlemeler olacak...

Hımmm gördüm liste süper fikir gerçekten ve çok güzel olmuş ellerine sağlık canımıniçi..

Ne bileyimm beğenmedim işte..Bence sana bir ne bileyim superwomen olur bir kaptan gifi olur biiir biirr işte..
Sana o biiirr o biiirrr diyip yazıpta yazasım geliyor beyaz gibi:))

gif araştırması yapmalıyım o zaman elimdekilerden en iyisi buydu...
aslında sabit bi avatarım olsun hiç değiştirmeyim istiyorum...
uzun zaman geçsede sıkılmamalıyım o yüzden de bişi seçemiyorum...
madurum...

topik boş kalmış gerçekten bugün.. bende çok kalamıyorum kasık ağrım var bugün.. Rabbim hayırlara vesile etsin insallah...

sende burdaymışsın.. ama benim çıkmam lazım...biraz dua okuyayım.. Rabbimden bebişi olmayana bebiş.. bizim bebeişlerimize de sağlık dileyeyim.. insallah dualarımız kabul olur arkadaşlar...

topik boş kalmış gerçekten bugün.. bende çok kalamıyorum kasık ağrım var bugün.. Rabbim hayırlara vesile etsin insallah...

öğleden sonra yoktum topikte kızlarda yoklarmış meğer akşam bi açtım ki topik bıraktığım yerde...

sende burdaymışsın.. ama benim çıkmam lazım...biraz dua okuyayım.. Rabbimden bebişi olmayana bebiş.. bizim bebeişlerimize de sağlık dileyeyim.. insallah dualarımız kabul olur arkadaşlar...

tamam canım Allah kabul etsin dualarını..
ve bebeğini korusun...

selamün aleyküm arkadaşlarr berat kandilimiz mübarek olsun rabbim bu gece edilen tüm duaları geri çevirmesin inşallahh buradaki herkezi HAYIRLI evlat sahibi etsiiin aminnnnnnnnnnn

nereye kaybolmuşsunuz kuzularr ben bugün hiç gelemedim topiğe gün boyu elektrikler yoktu akşam üstü geldi oğluşumun kıyafetlerini ütüledimmm yarında inşallah mobilyası geliyo tatlı bi heyecan var . dün kötü bişe oldu sandalyeden düşdüümm baya bi kapaklandım yere çok sancım olduu o bişe değilde oğluum hiç hareket etmediii ağla ağla perişan oldum gece hareket edene kadar uyumadım sonunda yavrum hareket etti de rahatladımm ama çok fena korktuummm :18:

selamün aleyküm arkadaşlarr berat kandilimiz mübarek olsun rabbim bu gece edilen tüm duaları geri çevirmesin inşallahh buradaki herkezi HAYIRLI evlat sahibi etsiiin aminnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

geçmiş olsun canım dikkat et kendine doğumada az kalmış aman sakın ha kendinede bebeğinede zarar verirsin ne işin var sandalye tepelerinde

Son düzenleme:
Hepinize hayrli kandiller hayirli bol duali ve defterlerini sagindn alan sefaate layik yeni dogmus kadar gunahsiz bir sabaha ulasmk dilegiyle hepinizn dualari kabul olsun insallh hayrli kandiller

Amin canim negüzel dua etmissin rabbim cümlemizin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda bizleride guzel anne eylesin insAllah..
Hadi Hayirli haberlerini bekliyoruzzzz kendine dikkat et, canim 3 gün tuvalet ihtiyacindan baska kalkmamaya gayret goster kendini çok sicak tut gerekirse ayaklarina corap giyin ve sicak corbalar ic, ve bol su tüket inan..
bu yardimci olabiliyormus gerci havalar zaten sicak ama denemekte yarar var hadi Allahim yardimcin olsnnn

Aminnnn arkadasim, bu gece birbirimize dua edelim insallah hayirli kandiller..

gecmis olsun tatlim çok sukur kucuk tosuna birsey olmamis..

KIZLAR duanizda benide eksik etmeyin..
buarada dondurulmus transferi adetin ilk gununden itibaren kac gün sürüyordu unuttum yahuuuu :18:

merhaba arkadaşlar,bugün transferimin 14.günü 146 olmuş hcg değerim çok korkmuştum katlanmayacak diye.progesteron değerimde artmış bu progestan iğnesi baya bir marifetliymiş aklınızda bulunsun.progestan değerime 4-5 katına çıkarmış

Allah seni bir avazda,hiç sıkıntı çekmeden oğluşuna kavuştursun canım, bize de o günleri görmeyi nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın yüce rabbim.

amiiin canım herkesin berat kandili mübarek olsun,Allah herkesin dualarını kabul etsin ,hayırlı evlatlar nasip etsin

gözünaydın mitna cım Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…