Tüp Bebek Günlüğümüz !

kıyamam sana ben,,,dikkat et kendine canım,,korkma sen düşsende o içerde çok güvenilir yerde,Allahım öyle bir koruyorki onları,bişi olmamıştır.
hadi bakalım yarın yerleştir eşyalarını da bize göster sonra,

hepinizin berat kandilini kutluyorum RABBİM dualarımızı kabul hata ve günahlrımızı affetsin hayırlar versin yüce ALLAHIM nasılsınız iyisiniz inşaallah bende dün geldim memleketten bi size merhaba diyim ve kandili kutlamak istedim herkese iyi geceler ALLAH rahatlık versin

çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın güzeller

yine çook sıcak birgüne uyandık Allah bu günlerimizi aratmasın

Bugün paşalarıma tekrar kavuşuyorum
Bir kaç gün aşk yaşayacam sadece ve sonra yeni evlerine gidecekler artık
O nedenle bu aralar aktif olarak katılamayabilirim ama mutlaka uğrarım...
seviyorum sizi....

hepınıze cok güzel bı gunnnn diliyorummmmmmmmmmmmm umarım bugun dünyada bınlerce saglıklı ve cok güzel bebekler dogar ve bıgun bızede nasıp olurrrrrrrr

günaydın kızlar

dün eltime davetliydim giremedim hiç

kandiliniz mübarek olsun inşaallahh

ben bugün ilk randevuma gidiyorum dua edin ne olur keseyi görecekmiyiz bakalım:18::18::18::18::18:

saat 11 de doktorda olacağım

canım dualrım seninle güzel haberlerini bekliyorum.

canım acil nazar boncugu takıosun,hatta nazar boncugunu biri alsın sana baskasının alması gerekirmiş nazar boncugunu ,ben bile alabilirim vallahi ,kırkbinkere maşallah bitanemmm.hem nazarboncugu dogum sonrasıondada lazım al bitane kocaman güzelşik bişey hiç cıkarma şekerim ,kolye ucu olursa rahta edersin.

Bugün paşalarıma tekrar kavuşuyorum
Bir kaç gün aşk yaşayacam sadece ve sonra yeni evlerine gidecekler artık
O nedenle bu aralar aktif olarak katılamayabilirim ama mutlaka uğrarım...
seviyorum sizi....

ooooo paşalarla bol bol eğlen canım tadını çıkar biz bekleriz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…