nereye kaybolmuşsunuz kuzularr ben bugün hiç gelemedim topiğe gün boyu elektrikler yoktu akşam üstü geldi oğluşumun kıyafetlerini ütüledimmm yarında inşallah mobilyası geliyo tatlı bi heyecan var . dün kötü bişe oldu sandalyeden düşdüümm baya bi kapaklandım yere çok sancım olduu o bişe değilde oğluum hiç hareket etmediii ağla ağla perişan oldum gece hareket edene kadar uyumadım sonunda yavrum hareket etti de rahatladımm ama çok fena korktuummm :18:
İyi grceler
arkads bu ne sicaktir yaaa
kimsecikler yokkkkk...........
herkese ii geceler diliyorum,kimsenin bişiler yazmaya niyeti yok gibi,,,bende uzanayım azcık
günaydın güzeller
yine çook sıcak birgüne uyandık Allah bu günlerimizi aratmasın
günaydınnn dünyaya gelecek ilk bebeğimizin annesi
günaydın kızlar
dün eltime davetliydim giremedim hiç
kandiliniz mübarek olsun inşaallahh
ben bugün ilk randevuma gidiyorum dua edin ne olur keseyi görecekmiyiz bakalım:18::18::18::18::18:
saat 11 de doktorda olacağım
nereye kaybolmuşsunuz kuzularr ben bugün hiç gelemedim topiğe gün boyu elektrikler yoktu akşam üstü geldi oğluşumun kıyafetlerini ütüledimmm yarında inşallah mobilyası geliyo tatlı bi heyecan var . dün kötü bişe oldu sandalyeden düşdüümm baya bi kapaklandım yere çok sancım olduu o bişe değilde oğluum hiç hareket etmediii ağla ağla perişan oldum gece hareket edene kadar uyumadım sonunda yavrum hareket etti de rahatladımm ama çok fena korktuummm :18:
Bugün paşalarıma tekrar kavuşuyorum
Bir kaç gün aşk yaşayacam sadece ve sonra yeni evlerine gidecekler artık
O nedenle bu aralar aktif olarak katılamayabilirim ama mutlaka uğrarım...
seviyorum sizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?