Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba canlar..
ne zamandır giremiyordum..
bi girip merhaba diyeyim ddim..inşallah herşey yolundadır..
öpüyoruz sizleri..

canlaaaar ben geldimm nasılsınız bakalımm bugün .bende durular aynı yatıştayım hala....bekliyorumm...

Cnim Allahim yardimcin olsun, doktorlar ne derlerse desinler en kötü kalite olan yumoslar bile Allah ol dedikten sonra olur sen kafana takma rabbine güven hayirli haberlerini bekliyoruzzz

ben yürüyüşe çıkıyorum canlarımm görüşürüzzzzzzzzzzzz

bay bayyyyy iyi yuruyuslerrrrrrr

kızlar bu aralar beni bir görüp bir kaybedebilirsiniz.. hala takipçinizim... öptüm sizi...

nereye kayboluyorsun canim? zaten fazla yazan yok kaldik bir kaç kisi

İnşallah hamileyimdir canım. Transferimin 8. günü. Test günü yaklaştıkça korku tavan yapıyor.

seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz sakin ama sakin stress yapma
hersey iyi olacaktir insAllah..

kizlaaar bugun doktorda randevum vardi ve dondurulmuslar icin, insAllah basliyorummmmm yumurta çatlamasindan sonra göbüsümde sicacik kalacaklar umarim 9 ay boyuncaaaa duanizi eksik etmeyin??
ha buarada belcikada aspirine inanmiyorlar ama ben kullanmak istiyorum nezamandan itibaren içmem lazim? ve aspirin 100mg olmasi lazimdi degilmi? yardimci olabilirmisinizzzzz?

hayırlısı olsun,ben yumurta çatlamaya kadar içmiştim coraspin,yumurta çatlama iğnesinin olacağı gün içme demişlerdi,opudan sonra içmiştim yine,ama sana dondurulmuş transfer edilcek değilmi?

hayırlısı olsun,ben yumurta çatlamaya kadar içmiştim coraspin,yumurta çatlama iğnesinin olacağı gün içme demişlerdi,opudan sonra içmiştim yine,ama sana dondurulmuş transfer edilcek değilmi?

evet canim dondurulmusim var, ozaman yumurta catlama ignesinde icmem iki gün sonra tekrar mi icecegim? ayy kusura bakma nezamana kadar icecgim ozaman eger gebe felan kalirsam devammi?
ayy buarada belcikada cok sicak suan yagmurumsu bir hava var durulmuyor icerlerde anammmmm cok sicak

ay nasıl tuzla şekerle alakası yok,yapma Allah aşkına,tabiki bünye meselesidir,ama sen öellikle son dönemler ye bakalım tuzlu şeyleri ne oluyorr,,
ewet şükür şişmedim şişmem de artık

Walla cnm bn hamilelikle ilgili değil hiç kullanmam seker tuzu da hamilelikle çıkardım hayatımdan unlu börek boğaca ekmek yemem ama ben de ayaklarım cok sis ee ben neden şişiyorum peki ben senin yazdığın hiç birşeyi yemediğim icin bir de ayaklarım ve ellerim sistigi icin bünye den kaynaklanior diyorum ve yeni başlamadı. Şişmeye havaların ısınmasıyla ben de başladı sislikler ben düşünemiyorum kendimi son haftalarda ne olucam Buarada cnm sen halen coraspirin iciiyrmusun gerçi doğumun yaklaştı bırakmissindir ama m ettim hamileliğin bu zamana kadar kullandınmi

işte geldim burdayım...
nasılda uykum var bir bilseniz...
merak edenlere anlatayım
sürekli esnemekten ağzım şekil değiştirdi
aslında uykumu aldım ama ne uykusu bu erkenden anlamadım
hayır hamile olsam bi anlamı olurdu ama dış gebelikte uyku olmazki
zaten kocamda sinir etti beni
gıcık işte bazen boğazını sıkasım geliyor olmadı eşşekle anlaşacam
suya gitsin ama geç gelsinki anca ben hırsımı alırım eşşek sudan gelinceye kadar döverek
ama ben ne diyorum yaaa iç sesimle olan konuşmalarımı yoksa topiğemi yazdım ben

Cnmmm benimm hosgeldinnnn neden sinir oldun bakım senn buu koca kafalılar ahh ahh bnm kide arada bir bei sinir ediyor

Egunal
inşallah yoluna giriyor canım herşey...
pazartesi inşallah güzel bir sonuç alırım diye düşünmek istiyorum...
en son 508 den 343 e düşmüştü...
cicibaby nin cici bebeğinden kalp atışlarını bekliyoruz efenim...
cici bebeğimiz annesini çok mutlu etsin inşallah bugün[/QUOTE]

cnm inşallah pazartesi senden de güzel haberler alıcaz,ALLAH yardımcın olsun,en kolay şekilde kurtul inşallah ve bu sıkıntıların mükafatına en kısa zamanda kavuşacaksın ALLAHın izniyle çok şükür bizde bugün kalp atışlarını duyduk cici bebemizin boyu 8,24 mm ve 6+5 miş cnm ALLAHım bu mutluluğun kat be kat fazlasını sana ve burdaki tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla,çok öptm,sevgiler herkese

Son düzenleme:

hahah canim bizde çok esneyenlere nazar'in var derler bence kendini bol bol okuuuuuu
ahh bu kocalar emin ol hepimiz basinda birtane var, bazen oyle bir tatli oluyorlarki Allahima sabaha kadar sükrediyorum ama birde seytan tarafini gosterdigi zamann gebertesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…