kızlar bu aralar beni bir görüp bir kaybedebilirsiniz.. hala takipçinizim... öptüm sizi...
ben yürüyüşe çıkıyorum canlarımm görüşürüzzzzzzzzzzzz
inşallahh vermez canımm
allaha emanet
sende hamilemisin??
herkese ii akşamlar kızlarrrr :)
İnşallah hamileyimdir canım. Transferimin 8. günü. Test günü yaklaştıkça korku tavan yapıyor.
slm kızlar nasılsınız.benim transfer tamam bebeklerim benimle ama 2. kalite embriyo.diğerleri kötüleşmiş.dr embriyonun çok ii olmAdığı için tutmayabilir yada tutar düşebil,ir ihtimal var hazırlıklı ol olursa eğer genetik incelenecek dedi.yüzde 50 şansın veriyorum inş tutar dedi elimi göbeğime koyarak dua et anneleri dedi.evde kanamam oolmuş korktum çok aradım rahminden kaynakklıbi durumdan dolayı zorlandığı için.kırmızı olmdğı sürece herley yolunda dedi.dua ediyorum şimdi.laptop bozuk 2 gün yatarım sonra masaüstünden yazarım.öptüm hepinizi.inş hepimizin yüzünü güldürs-ün rabbim
ben yürüyüşe çıkıyorum canlarımm görüşürüzzzzzzzzzzzz
kızlar bu aralar beni bir görüp bir kaybedebilirsiniz.. hala takipçinizim... öptüm sizi...
İnşallah hamileyimdir canım. Transferimin 8. günü. Test günü yaklaştıkça korku tavan yapıyor.
Cnim Allahim yardimcin olsun, doktorlar ne derlerse desinler en kötü kalite olan yumoslar bile Allah ol dedikten sonra olur sen kafana takma rabbine güven hayirli haberlerini bekliyoruzzz
bay bayyyyy iyi yuruyuslerrrrrrr
nereye kayboluyorsun canim? zaten fazla yazan yok kaldik bir kaç kisi
seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz sakin ama sakin stress yapma
hersey iyi olacaktir insAllah..
kizlaaar bugun doktorda randevum vardi ve dondurulmuslar icin, insAllah basliyorummmmm yumurta çatlamasindan sonra göbüsümde sicacik kalacaklar umarim 9 ay boyuncaaaa duanizi eksik etmeyin??
ha buarada belcikada aspirine inanmiyorlar ama ben kullanmak istiyorum nezamandan itibaren içmem lazim? ve aspirin 100mg olmasi lazimdi degilmi? yardimci olabilirmisinizzzzz?
hayırlısı olsun,ben yumurta çatlamaya kadar içmiştim coraspin,yumurta çatlama iğnesinin olacağı gün içme demişlerdi,opudan sonra içmiştim yine,ama sana dondurulmuş transfer edilcek değilmi?
ay nasıl tuzla şekerle alakası yok,yapma Allah aşkına,tabiki bünye meselesidir,ama sen öellikle son dönemler ye bakalım tuzlu şeyleri ne oluyorr,,
ewet şükür şişmedim şişmem de artık
işte geldim burdayım...
nasılda uykum var bir bilseniz...
merak edenlere anlatayım
sürekli esnemekten ağzım şekil değiştirdi
aslında uykumu aldım ama ne uykusu bu erkenden anlamadım
hayır hamile olsam bi anlamı olurdu ama dış gebelikte uyku olmazki
zaten kocamda sinir etti beni
gıcık işte bazen boğazını sıkasım geliyor olmadı eşşekle anlaşacam
suya gitsin ama geç gelsinki anca ben hırsımı alırım eşşek sudan gelinceye kadar döverek
ama ben ne diyorum yaaa iç sesimle olan konuşmalarımı yoksa topiğemi yazdım ben
işte geldim burdayım...
nasılda uykum var bir bilseniz...
merak edenlere anlatayım
sürekli esnemekten ağzım şekil değiştirdi
aslında uykumu aldım ama ne uykusu bu erkenden anlamadım
hayır hamile olsam bi anlamı olurdu ama dış gebelikte uyku olmazki
zaten kocamda sinir etti beni
gıcık işte bazen boğazını sıkasım geliyor olmadı eşşekle anlaşacam
suya gitsin ama geç gelsinki anca ben hırsımı alırım eşşek sudan gelinceye kadar döverek
ama ben ne diyorum yaaa iç sesimle olan konuşmalarımı yoksa topiğemi yazdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?