Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmmm bitek sende değil koca derdi bende de var bi benzeri dünden beri beni sinir etti.kaynanam gitti tüm sinirimi çıkardım bende.

selam kızlar...
nasılsınız...
düğün bitti yorgunluğumda bitiyor nerdeyse..
ben dgsye 10 gün kala soru çözmeye başladım..
türkçe iyidri ama kafamı zor topluyorum bi açılsa zihnim...

Cnmmm benimm hosgeldinnnn neden sinir oldun bakım senn buu koca kafalılar ahh ahh bnm kide arada bir bei sinir ediyor

hoşbulduk ama hoş gelmedim işte...
saçma sapan bi konu yüzünden sinir ediyoo beni yazarsam dahada dellenecem en iyisimi kafam dağılsın başka şeylerden bahsedelim...
sana soracam unutuyorum odası hazırmı prensesin yazdında benmi kaçırdım yoksa ya da hazır değilse nasıl bişi düşünüyosun merak ediyorum...

hımmm demek muhteşem güzelliğimden kaynaklı bir nazar durumum oldu hay aksi napalım güzellik başa bela işte
kız neyseki başımızda birer tane var iki tanesi çekilmezdi yani
al kocayı koy çuvala salla salla vur duvara:113:
vücudum sperm üretse kendisine tenezzül edermiyim ayol..
damızlık olaraktan kullanmam lazım bi süre

Aminnn canım...
veee MAŞALLAHHHH MAŞALLAHHH MAŞALLAHHHH diyorum size...
Rabbim korusun bebeğini ve doğduğu günleride göstersin...
çok sevindim...

Son düzenleme:
bosver şimdi bak teyzesi bnm kocada beni konuda sinir eıyor cok ekmiş Ağustos'ta en guzel odayı alirmiş biz daha bomadık bile odası da dolu ay sonu boşalttıricm bu ay ortası Halil'e ve perdeler gidick yıkanmaya evde hazırlık başlıcak insallh bakalım beni ucuz ediyor koca kafalı kocam bu konuda Ona kalsa bebeğimiz olunca alıcak ne acelesi varmış sadece kıyafetleri var teyzesi onlarda buay ortası yıkanacak sinirlendim bak şimdi bende gelsin yarın gece kulağını çekicem biz yarın ekin le buluşacaz insallh öğlen

canımmmm bitek sende değil koca derdi bende de var bi benzeri dünden beri beni sinir etti.kaynanam gitti tüm sinirimi çıkardım bende.
canımm cann iyi etmişsin içinde bebişten bişi kalmasın süpper olmuş...
e o kadar erkek tarafıyla uğraştın kaç gündür psikolojik olarak haliyle erkek
tarafını temsilen eşin var evde bi de sinir edici davranışlar sergilediyse acısını ondan çıkarmak farz olmuştur...

anammmm kız bombayı mesajın sonunda patlatmışsın demek ekinle buluşacaksınız ayyy valla çok sevindim...
bende olmak isterdim yanınızda...yarın o hastaneye gidecekti sanırım sonrasında buluşacaksınız ya da hastanede buluşacaksınız dimii...
nasılda yazdım senaryoyu
gelelim prensese...
bu duyarsız herifler yüzünden biz sinir hastası oluruz zaten...
ne kadar rahat adam nolur nolmaz azcık elini çabuk tutsa fenamı olur yani...
ben zaten bebek konusu devreye girse bile odunluğundan vazgeçmeyen adamlardan tamamen umudumu kesiyorum...

şekerim sen ovu testlerine devam etcen dimii....
bende de dış gebelik macerası sonlanaydı bi beraber ovu testi yapar bebeleri aynı zamana dek getirirdik...
zaten biz bebek yapabiliyoruz aslında sadece aynı zamanda doğurmak için planlı gebelik olsun istedik dimi ama

bi su döküp geleyim
ayyy daha ne kadar iğrençleşecem acaba..
ilerleyen dakikalrda herşeyi bekliyorum kendimden
bu kadar doğal olunmazki...

hahahahahah kizzzzzzz cok guldum allah seni napmasin emiiiii

hahahahahah kizzzzzzz cok guldum allah seni napmasin emiiiii

Allah beni napsın evet bi düşünelim:44:
önce anne yapsın sonra bi daha anne yapsın sonra bi kere daha anne yapsın
en sonunda da bi değişiklik yapsın ikiz annesi yapsın
kendime yuuuhhhhh diyorum anne olmayı anladıkta bu kadar bebe hayalide kuran ilk seni gördük deyişinizi duyar gibiyim

Son düzenleme:
sanırsam ben kendi kendime yazıyorum...
ne yani kocam haklımı bu akşam delisin sen demişti bu durumda delimiyim gerçekten bak şüphelendim kendimden

evet gerçektende ben kendi kendime yazıyorum aslında üç beş kişi var topikte ama beni kimse sallamıyooo...
galiba deliyle deli olmak istemiyorlar

sanırsam ben kendi kendime yazıyorum...
ne yani kocam haklımı bu akşam delisin sen demişti bu durumda delimiyim gerçekten bak şüphelendim kendimden

evet gerçektende ben kendi kendime yazıyorum aslında üç beş kişi var topikte ama beni kimse sallamıyooo...
galiba deliyle deli olmak istemiyorlar

egunal neler oluyor bu sen misin?????:26:

Evt cnm yrn hastene cikisi buluşacaz insallh ahh keske olsan yanımızda ne guzel olurdu yarn aral bey le goruckmis
Bencede aynen cnm ya Allh korsun erkn gelse kızım bana benzemz insallh vaktinde gelsin aslında varya hiç ödün değildir bendn daha tez canlıda fakt etrafımız da o kadar cok bebeğini aynden arkdas varki biri dedi gecen beşik aldık boş kaldı beğenin ama sakin almayın Benm kide bu yüzden aslında ağırdan alıyor bu beni aha cok sinir ediyor

egunal neler oluyor bu sen misin?????:26:

çook uykum gelince böyle oluyorum da ben...
esniyorum ama inatla yazmaya devam ediyorum..
gerçi arkadaşlarım esnemenin nazardan da olabileceğini söylediler bende dedimki
eveeetttt kesin muhteşem güzelliğime nazarlar değdi bugün ondan esniyorum

insAllah rabbim gönlüne göre versin,!
kaçtane var senin suan? benimde bekarken hep hayalimde 4 tane cocuk vardi rabbim istegimizi yerine getirsinnnnnnnn

insAllah rabbim gönlüne göre versin,!
kaçtane var senin suan? benimde bekarken hep hayalimde 4 tane cocuk vardi rabbim istegimizi yerine getirsinnnnnnnn

Cnm walla yas 31 kaç tane sigdirabilirsek 40 a kadr insallh 2013 sonu insallh Rabbim bir daha nasip etsi. Ben diyorum geri kalan ömrümü doğurarak geçirebilirim insallh sen iyimserler de ikiz gebelik yasa ve oh 4 evlatla jübile yap

oku kendini cnm bnm..o zaman ne varsa çıkacaktır emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…