Evt cnm yrn hastene cikisi buluşacaz insallh ahh keske olsan yanımızda ne guzel olurdu yarn aral bey le goruckmis
Bencede aynen cnm ya Allh korsun erkn gelse kızım bana benzemz insallh vaktinde gelsin aslında varya hiç ödün değildir bendn daha tez canlıda fakt etrafımız da o kadar cok bebeğini aynden arkdas varki biri dedi gecen beşik aldık boş kaldı beğenin ama sakin almayın Benm kide bu yüzden aslında ağırdan alıyor bu beni aha cok sinir ediyor
insAllah rabbim gönlüne göre versin,!
kaçtane var senin suan? benimde bekarken hep hayalimde 4 tane cocuk vardi rabbim istegimizi yerine getirsinnnnnnnn
Cnm walla yas 31 kaç tane sigdirabilirsek 40 a kadr insallh 2013 sonu insallh Rabbim bir daha nasip etsi. Ben diyorum geri kalan ömrümü doğurarak geçirebilirim insallh sen iyimserler de ikiz gebelik yasa ve oh 4 evlatla jübile yap
inşallah birgün görüşürüz canım çok istiyorum gerçekten...
kocanda haklı aslında ama koca olduğundan haklıdan saymıyorum işte bu akşam...
Allah korusun ya öyle kötü şeyler getirmeyin aklınıza Allahın izniyle bişi olmadan zamanında kucağına alacaksın misss kokulunu...
oooo şekerim benim ilk kocamdan 2 tane
2.kocamdan 1 tane etti 3 bebe
şimdide 3.kocamdan ikiz yapmaya çalışıyorum
kız Allah iyiliğini versin senin nerde bende bebek bi tanecik bile yoookkk...
olmadığından böyle kafayı buldum işte akli dengem yerinde değil
ruh sağlığım tehlikede...
tüp bebek için rapor aldım hep bugüne kadar sıra ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden rapor almaya geldi oraya doğru gidiyorum
Sen coookkomik bir kadinsn Rabbim seni hepguldrsun insallh bebeler kucağımızda buluşuruz onlar tupculuk oynar bizde kahve icerizinşallah birgün görüşürüz canım çok istiyorum gerçekten...
kocanda haklı aslında ama koca olduğundan haklıdan saymıyorum işte bu akşam...
Allah korusun ya öyle kötü şeyler getirmeyin aklınıza Allahın izniyle bişi olmadan zamanında kucağına alacaksın misss kokulunu...
oooo şekerim benim ilk kocamdan 2 tane
2.kocamdan 1 tane etti 3 bebe
şimdide 3.kocamdan ikiz yapmaya çalışıyorum
kız Allah iyiliğini versin senin nerde bende bebek bi tanecik bile yoookkk...
olmadığından böyle kafayı buldum işte akli dengem yerinde değil
ruh sağlığım tehlikede...
tüp bebek için rapor aldım hep bugüne kadar sıra ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden rapor almaya geldi oraya doğru gidiyorum
slm bayanlar. ben yeni katıldım aranıza. 17 mayısta transferim oldu ve şimdi 9 haftalık hamileyim. kalp atışını duyduk. ama ağrılarım var normalmidir....?
Kiz Allah canini almasinnnnn emmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinanki ilk satirlari okurken baya gözlerim förtledi, sonunda rahatladim ayyy hahahahahahaah
canim inanki hep dualarimdasiniz hepinizzzz inaniyorum en kisa zamanda bizlerde anne olma siffatina bürünecegiz ozamanda buralara ayyyyy benim sipa durmuyor guduruyor diye söylenmeye geliriz insAllah!!!
sen naptin suan? gebeligin yavas yavas sonlaniyordu en son? en kisa zamanda kurtulursun umarim
Sen coookkomik bir kadinsn Rabbim seni hepguldrsun insallh bebeler kucağımızda buluşuruz onlar tupculuk oynar bizde kahve icerizRabb, sana istediğin kadar cok bebe versin insallh
Kızları ben kaçıyormuş malum biz gece kızimla dua etmeye kiliyrz size yattım uyumak üzereyim hepinizi Cook öptüm
ben geliyorum kimseler olmuyor,bi gidiyorumm kalabalık olmuşşşşşşşşşşşşşşşşş,muhabbet gırla gidiyor yanii,,anlamadım gitti
Kızları ben kaçıyormuş malum biz gece kızimla dua etmeye kiliyrz size yattım uyumak üzereyim hepinizi Cook öptüm
slm bayanlar. ben yeni katıldım aranıza. 17 mayısta transferim oldu ve şimdi 9 haftalık hamileyim. kalp atışını duyduk. ama ağrılarım var normalmidir....?
kızlar akşam test yaptım.çift çizgiyi gördüm.inanamıyorum hala.yarın hemen doktoruma koşacam.kan testi için.kızlar benim hikayem başarısız bi aşılama ve mayısta tutmayan bi tüp bebek .haziran ve temmuzda bioesteron kullanıp ağustosta 2. tüp bebek tedavisine başlayacaktık.kızlar doktorum tüp bebek ilaçlarının bir ay sonrada etkisini göstereceğini ve boş geçirmememizi tavsiye etmişti.Allahım inanamıyorum ...testin yanılma payı olmaz inşallah....
aaa şekerim kendine bağlama durumu ne alakası var...
geldiğimde sen vardın beni görmedin ve baktım offline olmuşsun sonrada kızlar gelemeye başladı işte...
a haa yakaladımnereye kaçıyodun sen bakiim....
Allah kabul etsin canım iyi gecelerr...
Maşallah demek 9 haftalık gebesin...
Allah tamamına erdirsin...
ağrıların normal bi çok gebemiz yaşıyor bunu hatta kanaması olanlar bile oldu uzun süre o yüzden endişelenme bence..
çok abartılı bi durum olursa doktorula görüş mutlaka...
bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyormuş bu da ağrıya sebep oluyormuş...
amacımda buydu gözlerini pörtletmek göz doktoruyumda ben müşteri kazanayım kısa yoldan diye
saol canım dualarında yer vermişsin Allahrazı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah...
bende durumlar aynı gibi en son 343 deydi bhcg pazartesi sıfırlanmaya yakın olmalı...
sonrasında da rahim filmi çekilecem içerde neler yapmış bi zarar vermişmi ona bakılacak...
ben geliyorum kimseler olmuyor,bi gidiyorumm kalabalık olmuşşşşşşşşşşşşşşşşş,muhabbet gırla gidiyor yanii,,anlamadım gitti
insAllah pazartesi koskocaman bir 0 görürsün, rahim filmindede birsey cikmaz umarim, senin dondurulmus yumoslarin varmi? nezaman tekrar baslyacaksin?
Iyi geceler tatlimmmmmm, bebisinle sana ii uykular sagol guzel sohpetin icinnnnn!
Hosgeldinnn turginurrrrrrr bak biz burdayiz hala, Allah bilir sen ne isler bitirmissindir simdiye kadar ben deminden beri burda popo büyütüyorum, bir elimde telefonla mesaj bir yandan bu off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?