Cnm topikten çık okudun mü 1. Sayfa aşağıya doru tüp bebekte sıkandal yazıyor konubasligi oku bak
coraspini 1 ay oldu keseli canım,17.temmuzda da iğneyi kesicek kısmetse,iii gecelerrr,Allah kabul etsin
noolmuş yaaaa.merak ettim..
canlar bu arada dün dr la görüştüm yarım doz ovitrelle yaptır dedi bende dün itibariyle yaptırdım.erguvan sölemişti bana tutunmaya yardımcı diye aklınızda bulunsun.
insAllah pazartesi koskocaman bir 0 görürsün, rahim filmindede birsey cikmaz umarim, senin dondurulmus yumoslarin varmi? nezaman tekrar baslyacaksin?
Iyi geceler tatlimmmmmm, bebisinle sana ii uykular sagol guzel sohpetin icinnnnn!
Hosgeldinnn turginurrrrrrr bak biz burdayiz hala, Allah bilir sen ne isler bitirmissindir simdiye kadar ben deminden beri burda popo büyütüyorum, bir elimde telefonla mesaj bir yandan bu off off
yok yokk bağlıyorum kendimee,görmedim seniii,soru soruyolar cvp yazıyorum,sonra tık yok,,,en iisi gece girmemek:1
Cnm topikten çık okudun mü 1. Sayfa aşağıya doru tüp bebekte sıkandal yazıyor konubasligi oku bak
canlar bu arada dün dr la görüştüm yarım doz ovitrelle yaptır dedi bende dün itibariyle yaptırdım.erguvan sölemişti bana tutunmaya yardımcı diye aklınızda bulunsun.
Evetcnm bana da yapıldı transfer sonrası 5. Gun d U galiba
Sağl cnm cevb icin yani ben daa iciyorum devam B'nde bırakırım Dr bilmiyor bnm içtiğimi soylum bu afta Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh iyi geceler sana da
süpperrr
bende de öyle oldu geçen ay tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadım üzerine bu ay kendiliğinden hamile kaldım aynı senin gibi çift çizgiyi gördüm ama benimki dış gebelik oldu...peki adetine kaç gün kala yaptın testi....
Maşallah demek 9 haftalık gebesin...
Allah tamamına erdirsin...
ağrıların normal bi çok gebemiz yaşıyor bunu hatta kanaması olanlar bile oldu uzun süre o yüzden endişelenme bence..
çok abartılı bi durum olursa doktorula görüş mutlaka...
bebek büyüdükçe rahime baskı yapıyormuş bu da ağrıya sebep oluyormuş...
amacımda buydu gözlerini pörtletmek göz doktoruyumda ben müşteri kazanayım kısa yoldan diye
saol canım dualarında yer vermişsin Allahrazı olsun güzel gönlüne göre versin inşallah...
bende durumlar aynı gibi en son 343 deydi bhcg pazartesi sıfırlanmaya yakın olmalı...
sonrasında da rahim filmi çekilecem içerde neler yapmış bi zarar vermişmi ona bakılacak...
Okuyun bak konu başlığı yazdım uzun ama dikkt çekici
normal caanımcım bebiş büyürken haliyle geriyor rahmi rahat ol kuzum.bu arada hoşgeldin aramıza.
yanilma payiii cok az yani 100/1 o yüzden tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmm !!kızlar akşam test yaptım.çift çizgiyi gördüm.inanamıyorum hala.yarın hemen doktoruma koşacam.kan testi için.kızlar benim hikayem başarısız bi aşılama ve mayısta tutmayan bi tüp bebek .haziran ve temmuzda bioesteron kullanıp ağustosta 2. tüp bebek tedavisine başlayacaktık.kızlar doktorum tüp bebek ilaçlarının bir ay sonrada etkisini göstereceğini ve boş geçirmememizi tavsiye etmişti.Allahım inanamıyorum ...testin yanılma payı olmaz inşallah....
Cnmmm B'nde t ederim iyigeceler kucukhnm senin yan küçük insallh 4 tanebebegi. Olur
Kiz o doz ovitrelle ne'dir Allahim belcikada yasiyorum ama bizim doktorlar ignelerden baska hicbirsey vermiyorlar aspirine'de inanmiyorlar ot gibi gidip geliyoruzcanlar bu arada dün dr la görüştüm yarım doz ovitrelle yaptır dedi bende dün itibariyle yaptırdım.erguvan sölemişti bana tutunmaya yardımcı diye aklınızda bulunsun.
ben geldiiimm
inşallah canım herşey yoluna girer bundan sonra böyle düşünüp motive ediyorum kendimi...
ilk tüp bebişte 12 embriyom vardı 1 tane transfer edildi 3.günde...kalan 11 embriyoyu 5.güne kadar bekletecez dediler kalırsa dondururuz..5.günde de kalanlar olduğunu ama kalitelerinin bozluduğunu söylediler..aslında embriyolarımdan doyurucu bi haber alamadım ayaküstü benim zorlamalarımla öylesine bişeyler dediler bana ilkinde çok sinir bozucu şeyler yaşadım...ikincide de 20 ye yakın yumurtadan sadece 3 tane toplanabildi bir saat arayla 2 kez opu ya girdim ve ikisinde de birer saate yakın opu da kaldım toplayamadılar sebepte çatlatma iğnesi görevini görmemiş yumoşlar çatlamamış çatlayan 3 yumoşuda zorla aldılar işte...uzun lafın kısası bir sürü yumoş ve embriyoya rağmen hiç donmuşum yok.
yanilma payiii cok az yani 100/1 o yüzden tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmm !!
Amin canim insAllah!!
Kiz o doz ovitrelle ne'dir Allahim belcikada yasiyorum ama bizim doktorlar ignelerden baska hicbirsey vermiyorlar aspirine'de inanmiyorlar ot gibi gidip geliyoruz
Hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn canimmmmm
Canim sen neler yasamisin öyleAllahim birdaha yasatmasinnnn en kisa zamanda hemde coooooooooooooooook kisa zamanda müjdeli hayirli haberlerini okutsun bizlere!
inşallah canım herşey yoluna girer bundan sonra böyle düşünüp motive ediyorum kendimi...
ilk tüp bebişte 12 embriyom vardı 1 tane transfer edildi 3.günde...kalan 11 embriyoyu 5.güne kadar bekletecez dediler kalırsa dondururuz..5.günde de kalanlar olduğunu ama kalitelerinin bozluduğunu söylediler..aslında embriyolarımdan doyurucu bi haber alamadım ayaküstü benim zorlamalarımla öylesine bişeyler dediler bana ilkinde çok sinir bozucu şeyler yaşadım...ikincide de 20 ye yakın yumurtadan sadece 3 tane toplanabildi bir saat arayla 2 kez opu ya girdim ve ikisinde de birer saate yakın opu da kaldım toplayamadılar sebepte çatlatma iğnesi görevini görmemiş yumoşlar çatlamamış çatlayan 3 yumoşuda zorla aldılar işte...uzun lafın kısası bir sürü yumoş ve embriyoya rağmen hiç donmuşum yok...
aaa olmaz öyle şeeyy gir sen topiğe sensiz olmaz bak ne güzel dek geldik işte..
şaka yaptım canım girerim tabikii,girmezmiyim ama seçici olucam artıkkkk
canım tüp bebekten sonra benim moral yerlerde süründüğü için bu ay hiç umudum yoktu.o yüzden adetim 3 gün gecikince yaptım testi...demek sende dış gebelik oluştu.çok üzüldüm canım ya....Allahım kucaklarımızı en kısa sürede doldurur inşallah..
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. evet benimde kanamam oldu 6 haftalık hamileyken ama ondan sonra kakp atışınıda duyduk rahatladım. sadece ağrılar biraz üzüyo beni bunlarda normalmiş o zaman sıkıntı yok :)))))
himmm anladim canim, dogru ben bir sorayim doktoruma..
Sizde transferden sonra ozel vajinal yuvarlak sekilde tablet veriyorlarmi? Bize veriyorlar gunde 3 defa rahim duvarini kalinastirip yumoslari rahime yapismasi icin yardimci oluyorlar
kızlarrrr bırı su skandal lınkı buraya paylasabılırmı oldum meraktannn ben bulamadımmmm
canım ovitrelle opudan iki gün önc yapılan çatlatma iğnesi.transferimin 5.günü yarım doz daha yaptırdı tutunmayı etkiliyo diye.
himmm anladim canim, dogru ben bir sorayim doktoruma..
sizde transferden sonra ozel vajinal yuvarlak sekilde tablet veriyorlarmi? bize veriyorlar gunde 3 defa rahim duvarini kalinastirip yumoslari rahime yapismasi icin yardimci oluyorlar
KIZLARRRR BIRI SU SKANDAL LINKI BURAYA PAYLASABILIRMI OLDUM MERAKTANNN BEN BULAMADIMMMM
şaka yaptım canım girerim tabikii,girmezmiyim ama seçici olucam artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?