Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cevaplarda seçici olabilirsin bencede

sen anlamışsındır neyde seçici olacağımı benimmm
canım ben bu akşam kaçıyorum,,,benim bebiş sanki aşağıya doğru dönmeye çalışıyor bu gece,korkuttu beni,,erken yatıp uzanayım,babişi konuşunca sakinleşiyo sanki,,,çok öpüyorummm iyi geceler canım

Canim sen neler yasamisin öyle Allahim birdaha yasatmasinnnn en kisa zamanda hemde coooooooooooooooook kisa zamanda müjdeli hayirli haberlerini okutsun bizlere!

Amiiiinnn canım çok saol..
bende hikaye çoktur anne olmak için bi sürü şey yaşıyoruz işte...
onu güzel olsunda gerisini sadece anılarda bırakalım inşallah...

hayııırrr haber içerikli link yayınlamak yasak kızlar sakıınnn topikte yayınlamayın...

ayyyy gunalcimmmmm ozur dilerim bilmiyordum neyseki ögrendim simdi hahaha

Cann82: evet canim progestan icerikli aynisini demekki..

:18::18::18::18::18:
neeeyyy dönmeyemi çalışıyoooo aman deyim dursun şimdi az daha sabret sareeee duy sesimi teyzecim üzme bizi az daha dayan...
bu arada anlammı tabiki anlıyorum

ayyyy gunalcimmmmm ozur dilerim bilmiyordum neyseki ögrendim simdi hahaha

Cann82: evet canim progestan icerikli aynisini demekki..

kız ne özürü delüüüü...
haberde iddilar var bir hastane ve 2 meşhur doktorla ilgili onlarla ilgili savcılık dosya hazırlamış sanırım yargılanacaklar..
tüp bebek tedavisine gerek olmayanlara bile rapor verilmiş tüp bebek için yani haksız kazanç için bişiler dönmüş ortalıkta...

iyi geceler kıslar bende çıkıyorum iç dış bi temizlik yapayım kendime doktorda rezil olmıyayımmm

Canım arkadaşlarım size doyum olmaz desemde inanmayım yeter uleeennn doydum bu gecelik...
Yarın görüşürüz inşallah malumunuz iki küçük aşkım var (yeğenlerim)ve onlarla zaman geçiriciim...
iyi geceler...

paşalarını öp benim içiiinn iyi geceler tatlıımm

Sevgi senin gülüşünde saklı BEBEK
Sevgi senin elinde sıcak
Sevgi senin bakışında gizli
Sevgi senin saflığında BEBEK

Sevgi senin emekleyişinde BEBEK
Sevgi senin ağlayışında
Sevgi senin ninninde gizli
Sevgi senin uykunda BEBEK

Sevgi senin kundağında BEBEK
Sevgi senin banyonda ki köpüğünde
Sevgi senin teninde koku
Sevgi sende gizli, sensiz sevginin adı yok BEBEK

En kisa zamanda bebeklerle bulusma dilegiyle..
çok hosuma gitti kizlar duygusallastim iyice

iyi geceler balimmmmmmm, minikleri öp benim yerime..

bende çikiyorummm ballar iyi geceler, güzel uykular..

Bu gece hamişler erken yatmış uykusu kaçan bi ben kalmışım galiba bu arada sabah kalkınca şu skandal ile ilgili bi bilgilendirin merak ettikk

günaydınnn arkadaşlarrrr ben bugün çok heyecanlıyım:18: oğlumu görmeye gidicem inşallah

evett yaaa izmirden geliyo mobiylalar izmirdekiler nerdesinisss

canım şimdi gidicem o meltem bebe ye....

canım insallah bebişlerin seninle olacak dinlen bol bol.. iş felan yapmaya kalkma...

canım hemen haber ver bugün.. güzelcik güzelcik haberlerini bekliyoruz...

canım nerelere kaçıyorsun dedin ya...
birincisi bebişim geçen gün çok kasıldı korkuttu beni dinleniyorum bende..
ikincisi kayınvalidem burda.. be bilgisayara dalınca kadıncağızı unutuyom.. tek başına canı sıkılır diye onla muhabbet etmeye çalışıyoum...işte böyle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…