Cevaplarda seçici olabilirsin bencede
Canim sen neler yasamisin öyleAllahim birdaha yasatmasinnnn en kisa zamanda hemde coooooooooooooooook kisa zamanda müjdeli hayirli haberlerini okutsun bizlere!
hayııırrr haber içerikli link yayınlamak yasak kızlar sakıınnn topikte yayınlamayın...
sen anlamışsındır neyde seçici olacağımı benimmm
canım ben bu akşam kaçıyorum,,,benim bebiş sanki aşağıya doğru dönmeye çalışıyor bu gece,korkuttu beni,,erken yatıp uzanayım,babişi konuşunca sakinleşiyo sanki,,,çok öpüyorummm iyi geceler canım
ayyyy gunalcimmmmm ozur dilerim bilmiyordum neyseki ögrendim simdi hahaha
Cann82: evet canim progestan icerikli aynisini demekki..
Canım arkadaşlarım size doyum olmaz desemde inanmayım yeter uleeennn doydum bu gecelik...
Yarın görüşürüz inşallah malumunuz iki küçük aşkım var (yeğenlerim)ve onlarla zaman geçiriciim...
iyi geceler...
ummadığın ayda geliverdi demek bebeğin hadi inşallah canım yaa..
yarın doğru kan vermeye gidiyorsun bizede sonucu yazıyorsun tamammı...
tamam canım.haber verecem inşallah.çünkü her hamilelik haberinin bizlere bi umut olduğunu biliyorum.bir yıldır hep bu duyguları yaşadım.hepimizin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olsun inşallah...
Canım arkadaşlarım size doyum olmaz desemde inanmayım yeter uleeennn doydum bu gecelik...
Yarın görüşürüz inşallah malumunuz iki küçük aşkım var (yeğenlerim)ve onlarla zaman geçiriciim...
iyi geceler...
Okuyun bak konu başlığı yazdım uzun ama dikkt çekici
evett yaaa izmirden geliyo mobiylalar izmirdekiler nerdesinisss
canım insallah bebişlerin seninle olacak dinlen bol bol.. iş felan yapmaya kalkma...slm kızlar nasılsınız.benim transfer tamam bebeklerim benimle ama 2. kalite embriyo.diğerleri kötüleşmiş.dr embriyonun çok ii olmAdığı için tutmayabilir yada tutar düşebil,ir ihtimal var hazırlıklı ol olursa eğer genetik incelenecek dedi.yüzde 50 şansın veriyorum inş tutar dedi elimi göbeğime koyarak dua et anneleri dedi.evde kanamam oolmuş korktum çok aradım rahminden kaynakklıbi durumdan dolayı zorlandığı için.kırmızı olmdğı sürece herley yolunda dedi.dua ediyorum şimdi.laptop bozuk 2 gün yatarım sonra masaüstünden yazarım.öptüm hepinizi.inş hepimizin yüzünü güldürs-ün rabbim
kızlar akşam test yaptım.çift çizgiyi gördüm.inanamıyorum hala.yarın hemen doktoruma koşacam.kan testi için.kızlar benim hikayem başarısız bi aşılama ve mayısta tutmayan bi tüp bebek .haziran ve temmuzda bioesteron kullanıp ağustosta 2. tüp bebek tedavisine başlayacaktık.kızlar doktorum tüp bebek ilaçlarının bir ay sonrada etkisini göstereceğini ve boş geçirmememizi tavsiye etmişti.Allahım inanamıyorum ...testin yanılma payı olmaz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?