bugun akşam son kontrolumuz var
daha dündü ilk kontrole girip keseyi görüp hüngür hüngür ağladığım zaman
şimdi ise bebeğime kavuşacağım günleri sayıyorum
bu müthiş duyguyu Rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın
haa bu arada beni yavaştan heyecan basmaya başladı
Hayirli sabahlar hherkeseeee
güzel bir gün olsun inşallah hepimize diyip çıkayımm
günaydın canlarım..
bugün her günden güzel olsun..
topik güzel haberlerle dolsun...
günaydın güzeller
günaydınnn arkadaşlarrrr ben bugün çok heyecanlıyım:18: oğlumu görmeye gidicem inşallah
bugun akşam son kontrolumuz var
daha dündü ilk kontrole girip keseyi görüp hüngür hüngür ağladığım zaman
şimdi ise bebeğime kavuşacağım günleri sayıyorum
bu müthiş duyguyu Rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın
haa bu arada beni yavaştan heyecan basmaya başladı
Gunaydın canım arkadaslarımm Hayırlı Cumalar Hepımıze
Gun saymıcam tadını cıkaracam dıyorum aama test gunu yaklasırken ıcımı bı heyecan sarmaya basladı...bu hafta sonu nasıl gececek yarın sabah. KPss sınavına gırecem hem de Bostancı da hangı akla hızmet yazdıysam karsıyı kocama kalsa bosver gıtmeyelım dıyor bu halde yorma kendını ... Ama bebbıslerımın nasıbındeymıs bu sınav bak kac aydır ertelenen transfeerıme denk geldı... Hem de yıllardır gırmıyordum nasıp olacak belkı de...
Gunaydın canım arkadaslarımm Hayırlı Cumalar Hepımıze
Gun saymıcam tadını cıkaracam dıyorum aama test gunu yaklasırken ıcımı bı heyecan sarmaya basladı...bu hafta sonu nasıl gececek yarın sabah. KPss sınavına gırecem hem de Bostancı da hangı akla hızmet yazdıysam karsıyı kocama kalsa bosver gıtmeyelım dıyor bu halde yorma kendını ... Ama bebbıslerımın nasıbındeymıs bu sınav bak kac aydır ertelenen transfeerıme denk geldı... Hem de yıllardır gırmıyordum nasıp olacak belkı de...
gunaydin arkadaslar
sabah sabah icim daraldi ise gelirken bi yagmur bi firtina ucacaktim nerdeyse,simsiyah bi hava offf ya
insallah yarin guzel vatanimda olacagim yuppyyyy
hoşgeleceksin canım.. ama buralar çok sıcak... haberin olsun canım..
geliyom kimsecikler bir şey yazmıyo.. gelmiyom hep aklımdasınız.. karmaşa yaratıyonuz bende arkadaşlarım aşk olsun...
geliyom kimsecikler bir şey yazmıyo.. gelmiyom hep aklımdasınız.. karmaşa yaratıyonuz bende arkadaşlarım aşk olsun...
arkadaslar bi sorum olacakti
ben agustos gibi dondurulmus tedavime basliyacagim,burda hic bi sekilde ilac tedavisi kullanilmiyor ama benim okuduguma gore trde cogunllukla progesteron veriliyor,ve yan etkisi pek yok gibi faydasi daha cok..
bunu recetesiz trden alabilirmiyim? burada doktor yazmadigi surece alamazsinda..:26:
Canım recetesız alamıyorsun ve ıgneyı vurduramıyorsun burda tedavıye baslarsan yazabılır doktorun... Ben tup bebek merkezındekı doktorum yazınca merkez ozel oldugu ıcın bıle eczane verdı ama en pahalısı beraber gobekten yaptıgım Clexane ıgneydı... Benım daha onceden devam ettıgım kadın dogumcuma gıdıp yazdırdım tekrar oyle aldım ılacları .. Yazacak dooktoru bulursan alabılırsın hayatım ama buradan goturmesı sorun senın ıcın ne desek bos yurt dısında tup bebege gereken onem verılmıyor sanırım bızde merkez decok tedavı seceneklerı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?