Tüp Bebek Günlüğümüz !

içini rahatlatmak istiyorsan ara anlat durumunu
ama bana göre normal yerleşme kanamasıda olabilir
jelden kaynaklı bir akıntıda olabilir
aklındna çıkar at kötü düşünceleri derim

hayırlı cumalar arkadaslarr....allah dualarımızı kabul etsın ınsallh...tez zamanda bizi yavrumuza kavustursun....

merhaba kızlar biraz öcne ikramayaya yazdım ama oda çıktı sanırım.
yukarıda var ama tekrar yazıyım
sbaha kalkıp jeli kullandım vajinadan çıkarınca kahverengi akıntı lar vardı çubukta.çok stres oldum
şimdide tuvalete çıktım.silince gene lkahve rengi akıntı sildim.kasıklarımda çok ağıryo.hani adet oldu olucam yani o derece.
bugüne kadra çok rahat bir insanım diyodum ama sabahtan beri içim içimi yiyiyo.çok stres yaptı mellerim titremeye başladı.çok istiyorum bu çocukları ama olmadı sanırım diye düşünmeye başladım.ne olur beni rahatlatın.bişiler yazın.normalmi böle şeyler
olabilirmi bu durumlar gerç ihemşireler kahverengi lekelenmeler olur demişti.ama bunalr onalrmı acaba yaaaa.uffffff çok sıkıldım bugün.

içini rahatlatmak istiyorsan ara anlat durumunu
ama bana göre normal yerleşme kanamasıda olabilir
jelden kaynaklı bir akıntıda olabilir
aklındna çıkar at kötü düşünceleri derim

ya normalmi dersin.varya anlatamam ne kadar çok üzüldüğümü.ağladı ağlıcam yani.o derece köt oldum.nedense hep iyi düşünüyodum ben çünkü.
allahım inşallah tutunma kanlarıdır bunlar.
ben en iyis öğlende arayıp durumumu bi anlatayım bari.hayır belki bi önblem amaçlı bi ilaç falan veririler dimi ama.

hayırlı cumalar arkadaslarr....allah dualarımızı kabul etsın ınsallh...tez zamanda bizi yavrumuza kavustursun....

birçoğumuz yaşadık bu kahverengi kanamaları
bana kalırsa yerleşme kanaması
ama ilaç vereceklerini sanmıyorum
görüşünce haber verirsin merak ederim bende
kaçıncı günün bugun

Günaydın kızlar :) iki gündür hava beni çok bunalttı.akşamı nasıl yapıyorum bilemezsiniz.Akşamda bir bel ağrısıdır gidiyor.saati saati vakti hiç şaşmadan şaştım kaldım.

birçoğumuz yaşadık bu kahverengi kanamaları
bana kalırsa yerleşme kanaması
ama ilaç vereceklerini sanmıyorum
görüşünce haber verirsin merak ederim bende
kaçıncı günün bugun

tabi canım haber veirrim sizede.
benim bugün 8. günüm.
salı günü yapıcam testimi.
ama o zamana kadar nasıl dıurum bilemiyorum.benim zaten ayın 9 uda adet günümdü.bakalım y a9.temmuzda adet olucam yada olmıcam 10 temmuzda test yatırıcam sonucu görücem.
hayırlısı allahtan diyorum.
allahım inşallah bana bağışlar bebeişlerimi:)

hmmm tuhh ya,keske alabilseydim neyse,burdaki doktoruma yalvaririm artik,ama gavur inati yazmiyorlar ilac...sigortadan gittigi icin islerine gelmiyor
tesekkur ederim canim benim..sanada bol sabirlar az kaldi mujde vermene

Olumsuz hiçbir düşünceyü aklına getirme arkadaşım. İnşallah herşey istediğin gibi güzel olur.

Son düzenleme:
Olumsuz hiçbir düşünceyü aklına getirme arkadaşım. İnşallah herşey istediğin gibi güzel olur.

inşallah öle olur ama aklıma takmadanda edemiyorum yani.
neyse az kaldı sonucu öğrenmeye inşallah allahım hakkımda hayırlısını eyler.
yani sizlerdede olmuşmuydu o şekilde onu emrak ettim.o yüzden sizlere danışmak istedim.

selam kızlar.herkese hayırlı cumalar.Rabbim dualarımızı kabul etsin.
akıntısı olan arkadaşlar da korkmasın.benim de tarnsferin 7. gününde silince kahverengi akıntım gelmişti.kasık ağrım da çok olmuştu.sanki her an adet olacakmışım gibiydi.Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.

Doktorum, tarnsferden sonra kanama veya kahverengi leke olabilir sakın kafana takma demişti. Bu yüzden sen de takma canım. Güzel düşün güzel olsun.

Canım benım bugun esım evde kahvltı falan hazırladım telefonum da sarzdaydı sabah merhaba dıyeyım dedım yenı gordum telefondan sayfa sayfa okurken zaman gecıyor halıyle..m hıc korkma bana hemsıreler ozellıkle pembe kahve akıntı olursa korkma normaldır dedıler.... Fazlalasırsa bızı arayın mutlaka hatta kafanıza takılan ne olursa olsun bızı arayın dedı psıkolog da dahılısı 123 mus merkezı. Ara tusla cısem hanım cıkacak cok seker bı bayan transfer sonrası ugramıstır muutlaka yanına hatırlarsın... Ama buyık ıhtımalle yerlesme kanamasıdır cunku kullandıgımız ıgne ve ılaclar adet olmamamızı saglıyor ..tutmasa bıle zamanında adet olmuyosun bantları ce ılacları kesınce adet olabılırsın ancak... Ben her ıptal olan tarnsferımde rahım ınce olmasına ragmen ılacları bıraktıktan 3-5 un sonra ancak adet olabıldım...
Canım test gunumuz aynı ben de bol bol kasık agrısı ınce kramplar dısında en ufak akıntım yok.. Bel agrım sırtıma dogru cıkıyor baska da bıldıgım yok cunku bunlar adet oncesı belırtılerıme benzedıgı ıcın yorumlamıyorum ara ara gıren kramplar bıraz korkutuyor benı. O da normal can tasıyoruz umut tasıyoruz ıcımızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…