merhaba ,
ya bişşi sorucam bu sabah kalktım.jelimiz varya biizm vajinadan onu sıktım çıakrınca kahve rengi akıntı çıktı böle.bide kasık aprısı sanki adet oldu olucam yani.şimdide idrarımı yaptım silerken gene kahve rengi akıntı sildim.çok moralim bozuldu.sizdede böle bişi oldumu yaaa.
bu güne kadra çok rahattım ama sabahtan beri içim içimi yiyiyor.olmadı sanırım benimkiler yaaa.çok üzüüldüm sabhatan beri çok kötüyüm kendimi işime bile veremiyorum yani.
bne olur beni rahatlat.
arasammı acaba aret beyi.hemşirelere sorsammı normalmi diye
içini rahatlatmak istiyorsan ara anlat durumunu
ama bana göre normal yerleşme kanamasıda olabilir
jelden kaynaklı bir akıntıda olabilir
aklındna çıkar at kötü düşünceleri derim
ya normalmi dersin.varya anlatamam ne kadar çok üzüldüğümü.ağladı ağlıcam yani.o derece köt oldum.nedense hep iyi düşünüyodum ben çünkü.
allahım inşallah tutunma kanlarıdır bunlar.
ben en iyis öğlende arayıp durumumu bi anlatayım bari.hayır belki bi önblem amaçlı bi ilaç falan veririler dimi ama.
nasılsın canım sanırım başbelan yine yanında anlaşılan
birçoğumuz yaşadık bu kahverengi kanamaları
bana kalırsa yerleşme kanaması
ama ilaç vereceklerini sanmıyorum
görüşünce haber verirsin merak ederim bende
kaçıncı günün bugun
ohh cok acıktım ya bu ne arkadasss sankı hamıle benım hihi
Canım recetesız alamıyorsun ve ıgneyı vurduramıyorsun burda tedavıye baslarsan yazabılır doktorun... Ben tup bebek merkezındekı doktorum yazınca merkez ozel oldugu ıcın bıle eczane verdı ama en pahalısı beraber gobekten yaptıgım Clexane ıgneydı... Benım daha onceden devam ettıgım kadın dogumcuma gıdıp yazdırdım tekrar oyle aldım ılacları .. Yazacak dooktoru bulursan alabılırsın hayatım ama buradan goturmesı sorun senın ıcın ne desek bos yurt dısında tup bebege gereken onem verılmıyor sanırım bızde merkez decok tedavı seceneklerı de
merhaba kızlar biraz öcne ikramayaya yazdım ama oda çıktı sanırım.
yukarıda var ama tekrar yazıyım
sbaha kalkıp jeli kullandım vajinadan çıkarınca kahverengi akıntı lar vardı çubukta.çok stres oldum
şimdide tuvalete çıktım.silince gene lkahve rengi akıntı sildim.kasıklarımda çok ağıryo.hani adet oldu olucam yani o derece.
bugüne kadra çok rahat bir insanım diyodum ama sabahtan beri içim içimi yiyiyo.çok stres yaptı mellerim titremeye başladı.çok istiyorum bu çocukları ama olmadı sanırım diye düşünmeye başladım.ne olur beni rahatlatın.bişiler yazın.normalmi böle şeyler
olabilirmi bu durumlar gerç ihemşireler kahverengi lekelenmeler olur demişti.ama bunalr onalrmı acaba yaaaa.uffffff çok sıkıldım bugün.
Olumsuz hiçbir düşünceyü aklına getirme arkadaşım. İnşallah herşey istediğin gibi güzel olur.
14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..
inşallah öle olur ama aklıma takmadanda edemiyorum yani.
neyse az kaldı sonucu öğrenmeye inşallah allahım hakkımda hayırlısını eyler.
yani sizlerdede olmuşmuydu o şekilde onu emrak ettim.o yüzden sizlere danışmak istedim.
merhaba ,
ya bişşi sorucam bu sabah kalktım.jelimiz varya biizm vajinadan onu sıktım çıakrınca kahve rengi akıntı çıktı böle.bide kasık aprısı sanki adet oldu olucam yani.şimdide idrarımı yaptım silerken gene kahve rengi akıntı sildim.çok moralim bozuldu.sizdede böle bişi oldumu yaaa.
bu güne kadra çok rahattım ama sabahtan beri içim içimi yiyiyor.olmadı sanırım benimkiler yaaa.çok üzüüldüm sabhatan beri çok kötüyüm kendimi işime bile veremiyorum yani.
bne olur beni rahatlat.
arasammı acaba aret beyi.hemşirelere sorsammı normalmi diye
tabi canım haber veirrim sizede.
benim bugün 8. günüm.
salı günü yapıcam testimi.
ama o zamana kadar nasıl dıurum bilemiyorum.benim zaten ayın 9 uda adet günümdü.bakalım y a9.temmuzda adet olucam yada olmıcam 10 temmuzda test yatırıcam sonucu görücem.
hayırlısı allahtan diyorum.
allahım inşallah bana bağışlar bebeişlerimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?