Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar selam ben geldim uzuuunn bir aradan sonra burdayım..hepimiz için huzurlu, bereketli dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun hayırlı cumalar hepimize..

Arkadaşlar çok akıntısı olan var mı? Bel ağrısı, akıntı çok var. Gerçi tüm bunlar her bünyeye göre farklılık gösteriyor ama yinede insan aynı şeyleri yaşayan kişileri bilmek istiyor.

14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..

Gozun aydın canım ınsaallah keseyı gorur kalp atıslrını duyar saglıkla kucagına alırsın canımm cok sevındım darısı bekleyen herkesın basına ıns.

Cann nasılsın bebeem var mı agrın sancın ya da lekelenmen falan

14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..

Gözün aydın,tebrik ederim canım

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Amiiiiiin canım benim inşallah

Rabbim hayırlı,sağlıklı,kolay doğum nasip etsin inşallah.

Bebişler kısmetiyle geliyor desene

Allah yüzünü güldürsün inşallah canım

gunaydin arkadaslar
sabah sabah icim daraldi ise gelirken bi yagmur bi firtina ucacaktim nerdeyse,simsiyah bi hava offf ya
insallah yarin guzel vatanimda olacagim yuppyyyy

Çok sevindim canım ....

İyi yolculuklar

kızlar selam ben geldim uzuuunn bir aradan sonra burdayım..hepimiz için huzurlu, bereketli dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun hayırlı cumalar hepimize..

Canım hoşgeldiiin

Nerelerdesin,nasılsın,neler yaptın ?

Güzel haberler var, ne güzel
Of cok sicak yaa ben simdi sakaryadayim, hic esmiyor yaa.
bu aralar uzuuuun süre Türkiye'de kalsam keske, geri dönünce hersey aklıma gelir yine ama maalesef olmuyor..
neye niye neye kısmet yaa, esimin bütün akrabalarını gördük, yaşlılar cok cok sevindi, cok mutlu oldular bizde olduk tabii. Onların hayir duaları beni cok mutlu etti..

ben de yarın sınavda görevliyim.içini ferah tut canım.Rabbim belki bir kapı açacak sana bebişlerinin kısmetiyle inşallah.şimdiden başarılar dilerim.

hayırlı olsun kuzuuuuum Allahım tamamına erdirir inşallahhhh.sende lekelenme ya da kasık ağrısı olmuşmuydu hiççç.

eve bi kutu test geldi biliyosun duramam herhalde tabii tamda ankaraya geliceğim zamana rastlarmı bilmem bakıcam şuan adetin 3.günündeyim
ankarayda herifsiz gelirsem kimle ovu olcak
valla berabe rolsun başta öyle demiştik sen tabi malesef dış gebelikle uğraştın bende geçen ay yaptım fıs çıktı ama heyecanlı oluyormuş..
tabi bebek yapıyoruz sadece aynı anda doğuralım aynı hastanede dedik ya ankarada ondan
canımmm sanada seni bi arıycma arıyamadım..
eve çarşamba geldim adet oldum sancıyla ev işiyle..dün 2balkon yıakdım çamaşır astım 2 makina.
bugünde hala ev süprücem sabah prolaktin için sağlıkocağına gittim geç kalmışım ayrıcana sizin evin önünden geçtim eşimede dedim "ardkaşımın annesinin
evi "diye...özledim galiba seniii
senin heyecanını yerim benn inşaalllah sonu güzle olucakkkkk canımm duamdasınnn....sınavada gri bişi olmaz böylesi nasipmiş..
ayy sen ,ben ,koçusum da ne kariyerli anneleriz değilmiiikıza baksana dershane arasında transfer olucak inşaallah onuda aradım duymadı naptı çok merak
ediyorum
ben öyel düğündne geldim 10 gün içinde dgsye hazırlanıyorum türkçe ve mantık çözmeye başladım matematik çok puan getirmiyor bendede yok zaten...
Kuzum hoşgeldin

Nerelerdesiiiin

Nasılsın?

hoşbulduk kuzum...
evimdeyim nihayet 2hafta ara verdim...düğünümüz vardı kaynımın hem benim evimde hem kayganamda çok yoruldum..
nihayet bitti..yeni gelin aldık ben eski gelin oldum artık bide 7 yılın biteceğini duyanlar acıyan gözle baktılar...
kucağımın yanımın boşluğunu görüncerabbim doldursun tez vakitte hepimizin yanını yöresini...

evet heyecan yavaştan başladı
saati bugun konuşucaz ama sanırım yinede verilen saatte olmaz diye
düşünüyorum

veee topikin ilk bebeği 13 temmuzda geliyoooorr :))))

canım nasıl hissediyorsun artık? Heyecan başlamış baksana artık göbüşünde değil kucağında taşıyacaksın yavrunu, ne güzel

Saat belli oldu mu?

:18::18::18::18::18:
neeeyyy dönmeyemi çalışıyoooo aman deyim dursun şimdi az daha sabret sareeee duy sesimi teyzecim üzme bizi az daha dayan...
bu arada anlammı tabiki anlıyorum

eet canım yaa,akşam sabaha kadar dönmeye çalıştı,hiç uyuyamadım,sabah eşim işe zor gitti adamm,çok ağrım vardı,ama şimdi iyiyim çok şükür,ağrı yok,10 a doğru uyumuşum,1,30 da kalktım,,
sende söyle teyzesiiii ,dursun biraz daha,babası hep konuşuyo doktor amcan gelene kadar dayan kızım diyo,

hadi hayırlısı bakalım canım benim,,,zaman çok çabuk geçiyor yaa,,bende öyleyim,deli gibi ağlamıştımmm,nasıl geçti bu 9 ay anlamıyrummm,
nihayettttt heyecan bastı demek seniiii,birde 13 temmuz sabahı görmek lazım seni,,ama çok güzel heyecanlar bunlar

evet heyecan yavaştan başladı
saati bugun konuşucaz ama sanırım yinede verilen saatte olmaz diye
düşünüyorum

kk yine şaşırmış bende benim mesajımın altına bakıyorum cevap geldi mi diye

canım biz konuşuruz o zaman... miniğimize hoşgeldin demek ve seninle tanışmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…