14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..[/
hayırlısı olsun inşallah.allahım mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.
darısı bizim başımıza.
14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..
bugun akşam son kontrolumuz var
daha dündü ilk kontrole girip keseyi görüp hüngür hüngür ağladığım zaman
şimdi ise bebeğime kavuşacağım günleri sayıyorum
bu müthiş duyguyu Rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın
haa bu arada beni yavaştan heyecan basmaya başladı
Gunaydın canım arkadaslarımm Hayırlı Cumalar Hepımıze
Gun saymıcam tadını cıkaracam dıyorum aama test gunu yaklasırken ıcımı bı heyecan sarmaya basladı...bu hafta sonu nasıl gececek yarın sabah. KPss sınavına gırecem hem de Bostancı da hangı akla hızmet yazdıysam karsıyı kocama kalsa bosver gıtmeyelım dıyor bu halde yorma kendını ... Ama bebbıslerımın nasıbındeymıs bu sınav bak kac aydır ertelenen transfeerıme denk geldı... Hem de yıllardır gırmıyordum nasıp olacak belkı de...
gunaydin arkadaslar
sabah sabah icim daraldi ise gelirken bi yagmur bi firtina ucacaktim nerdeyse,simsiyah bi hava offf ya
insallah yarin guzel vatanimda olacagim yuppyyyy
kızlar selam ben geldim uzuuunn bir aradan sonra burdayım..hepimiz için huzurlu, bereketli dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun hayırlı cumalar hepimize..
Gunaydın canım arkadaslarımm Hayırlı Cumalar Hepımıze
Gun saymıcam tadını cıkaracam dıyorum aama test gunu yaklasırken ıcımı bı heyecan sarmaya basladı...bu hafta sonu nasıl gececek yarın sabah. KPss sınavına gırecem hem de Bostancı da hangı akla hızmet yazdıysam karsıyı kocama kalsa bosver gıtmeyelım dıyor bu halde yorma kendını ... Ama bebbıslerımın nasıbındeymıs bu sınav bak kac aydır ertelenen transfeerıme denk geldı... Hem de yıllardır gırmıyordum nasıp olacak belkı de...
hoşgeldin pembelimm,,oynayıp gidicekmisinnn
bende aynı şeyi yazacaktıımmm
eve bi kutu test geldi biliyosun duramam herhalde tabii tamda ankaraya geliceğim zamana rastlarmı bilmem bakıcam şuan adetin 3.günündeyimşekerim sen ovu testlerine devam etcen dimii....
bende de dış gebelik macerası sonlanaydı bi beraber ovu testi yapar bebeleri aynı zamana dek getirirdik...
zaten biz bebek yapabiliyoruz aslında sadece aynı zamanda doğurmak için planlı gebelik olsun istedik dimi ama
canımmm sanada seni bi arıycma arıyamadım..Gunaydın canım arkadaslarımm Hayırlı Cumalar Hepımıze
Kuzum hoşgeldin
Nerelerdesiiiin
Nasılsın?
veee topikin ilk bebeği 13 temmuzda geliyoooorr :))))
canım nasıl hissediyorsun artık? Heyecan başlamış baksanaartık göbüşünde değil kucağında taşıyacaksın yavrunu, ne güzel
Saat belli oldu mu?
:18::18::18::18::18:
neeeyyy dönmeyemi çalışıyoooo aman deyim dursun şimdi az daha sabret sareeee duy sesimi teyzecim üzme bizi az daha dayan...
bu arada anlammı tabiki anlıyorum
evet heyecan yavaştan başladı
saati bugun konuşucaz ama sanırım yinede verilen saatte olmaz diye
düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?