eet canım yaa,akşam sabaha kadar dönmeye çalıştı,hiç uyuyamadım,sabah eşim işe zor gitti adamm,çok ağrım vardı,ama şimdi iyiyim çok şükür,ağrı yok,10 a doğru uyumuşum,1,30 da kalktım,,
sende söyle teyzesiiii ,dursun biraz daha,babası hep konuşuyodoktor amcan gelene kadar dayan kızım diyo,
hayırlı olsun kuzuuuuum Allahım tamamına erdirir inşallahhhh.sende lekelenme ya da kasık ağrısı olmuşmuydu hiççç.
hayırlı cumalar arkadaslarr....allah dualarımızı kabul etsın ınsallh...tez zamanda bizi yavrumuza kavustursun....
Kıyamam, sıkılıyor tabi artık içeride
Sabret güzel prenses az kaldı
hayırlı cumalar canım,,nasılsın,iğnelerini yapabiliyomu,vaarmı sorun,,
cann merhaba,
sendede lekelenmemi oldu
sabahtan beri bendede oldu hep kasık ağrısıda başladı pek bi panik durumundayım hala rahatlayamadım.
sendedemi var yoksa
senin durumun nedir.
saol canımm benım..evet yapıyorum tatlım ama bana hemsıre gobek delıgının hızasından üç parmak sonraya yap dedı ama bıraz daha aşağı falan yapsam olmaz mı kı onu bılmıorum cnku oyle yer kalmazzz hep oraya yaparsam
sorma canım sıkılıyor galibaa,,ama dayansın birazcık dahaa,,büyüdükçe yeride daralıyor
saol canımm benım..evet yapıyorum tatlım ama bana hemsıre gobek delıgının hızasından üç parmak sonraya yap dedı ama bıraz daha aşağı falan yapsam olmaz mı kı onu bılmıorum cnku oyle yer kalmazzz hep oraya yaparsam
merhaba canımmmm.bende kasık ağrıları en baştan beri oldu ve son iki gündürde adet sancısı gibi geliyo arada bi.bide ayaktayken daha çok ağrıyo.dün aşamda lavaboda kahverengi tortu geldi yani jel bu kez renksiz değilde kahverengi geldi.hem umutlandım hemde korktum açıkcası nete baktım bişide bulamadım.transferin 7.günü bugün.
sende durum nedir canımmm.transferin kaçıncı günündesin.
iyiyim canım.. Rabbim bebişlerimize sağlık versin bizler iyi oluruz zaten...gel tabi canım buraya..d vitamini de lazım tabikide..oyleymis haberim var ama olsun be canim 2 hafta vucutum bi sicak gorsun..))) d vitamini alalim biraz
nasil gidiyor hamislik,insallah saglikli bi sekilde kollarinda olur yavrun canim
tatlım ya şu lilypie yi nası kadınlar kulübüne aldınız,ben yaptım ama buraya aktaramıorum(
merhaba ,
ya bişşi sorucam bu sabah kalktım.jelimiz varya biizm vajinadan onu sıktım çıakrınca kahve rengi akıntı çıktı böle.bide kasık aprısı sanki adet oldu olucam yani.şimdide idrarımı yaptım silerken gene kahve rengi akıntı sildim.çok moralim bozuldu.sizdede böle bişi oldumu yaaa.
bu güne kadra çok rahattım ama sabahtan beri içim içimi yiyiyor.olmadı sanırım benimkiler yaaa.çok üzüüldüm sabhatan beri çok kötüyüm kendimi işime bile veremiyorum yani.
bne olur beni rahatlat.
arasammı acaba aret beyi.hemşirelere sorsammı normalmi diye
14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..
Sizin doktorda tam gidicek zamanı buldu :) Ama olsun sıkılsın biraz daha, dışarı çıkınca neler olacak haberi yok :) Büyüyecek, okul, sınav, iş güç.. oooo bu zamanlarını özleyecek valla
Canım tekrar hayırlı olsun tedavin. Göbek deliğinin etrafına yapabilirsin. 3 parmak sonra aşağı yukarı sağa sola :) ben sırayla yapıyordum hatta.. bi süre sonra karışıyor gerçi boş bulduğum yerlere yapıodum
huuuu şekerlerrrr nasılsnızz???
saol canım bende smdı sana yazmıstım napıyon dıeeecnku sanı gobek delığının asağsı daha yağlı gibi hanı daha az acı olur :))
Hepinize hayırlı,huzurlu,bol dualı,bereketli cumalar
Hosgeldın Camenta amın canım ınsaalh Cuma gununun bereketı hepımızı sarsınn...kızlar selam ben geldim uzuuunn bir aradan sonra burdayım..hepimiz için huzurlu, bereketli dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun hayırlı cumalar hepimize..
Arkadaşlar çok akıntısı olan var mı? Bel ağrısı, akıntı çok var. Gerçi tüm bunlar her bünyeye göre farklılık gösteriyor ama yinede insan aynı şeyleri yaşayan kişileri bilmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?