saol canım bende smdı sana yazmıstım napıyon dıeeecnku sanı gobek delığının asağsı daha yağlı gibi hanı daha az acı olur :))
hoşgeldin canım...
aaaa..... ben iğnelerimi yaparken sağ sol ve alta yap dediler asla yukarı yapma dediler... pembecim neden sana yukarıyıda söylediler ki?
canım benim hoşbuldum.. nasılsınız bakalım siz :)
bilmem ki cnm.. asla yukarıya yapma demeleri ilginç.. ben her yere yapmıştım valla.. :)
şu doktorlar neden hep farklı şeyler söylüyor da bizim kafamızı karıştırıyorlar ki :44:
merhaba canımmmm.bende kasık ağrıları en baştan beri oldu ve son iki gündürde adet sancısı gibi geliyo arada bi.bide ayaktayken daha çok ağrıyo.dün aşamda lavaboda kahverengi tortu geldi yani jel bu kez renksiz değilde kahverengi geldi.hem umutlandım hemde korktum açıkcası nete baktım bişide bulamadım.transferin 7.günü bugün.
sende durum nedir canımmm.transferin kaçıncı günündesin.
kızzzz senın prensesteee yaramazlık mı yapıyorr annesını mı uzuyor bakalım..tabı ıyece canlandı kanlandı canı sıkılıyor orda..annem kıyamam ıkınıze dee yaaa...ama sabretmesı lazımm heee
kızzzz senın prensesteee yaramazlık mı yapıyorr annesını mı uzuyor bakalım..tabı ıyece canlandı kanlandı canı sıkılıyor orda..annem kıyamam ıkınıze dee yaaa...ama sabretmesı lazımm heee
eeeee onlar daktır.. kafa karıştıracaklar ki... biz aval aval bakalım dermişim.. canım bilmiyorum ki.. bana öyle demişlerdi... bende hiç yapmadım yukardan...sizin alt taraf acımıyormuş.. benimde sağ tarafım hiç acımıyordu...sol ve alt acıyodu ne yalan söyliyim...ama bende her iğnede sıra ile yapıyordum.. çok şükür morarma felanda olmadı bende.. ama şimdi bu kalça iğnelerinin yerleri yumru yumru oldu...geçer mi sonradan bilmem.. adam elini atsa selülit sanar... gerçi hem selilütüm yok değil.. hemde adamın el atacağı gün bugün değil....
:))))))))))))) güldürdün beni ya.. çok alemsin
acı yerleri değişiyor cnm demek ki.. ama yukarıdan yapmamakta fayda var o zaman.. sonuçları baz alırsak senin yaptığını örnek almamız en iyisi..
hep yan yat yat sıkılmıştır birazda baş aşağı yatsın kızımızeet canım yaa,akşam sabaha kadar dönmeye çalıştı,hiç uyuyamadım,sabah eşim işe zor gitti adamm,çok ağrım vardı,ama şimdi iyiyim çok şükür,ağrı yok,10 a doğru uyumuşum,1,30 da kalktım,,
sende söyle teyzesiiii ,dursun biraz daha,babası hep konuşuyodoktor amcan gelene kadar dayan kızım diyo,
senı görünce pembiş pembiş kafayı yiyor kkkk yine şaşırmışbende benim mesajımın altına bakıyorum cevap geldi mi diye
canım biz konuşuruz o zaman... miniğimize hoşgeldin demek ve seninle tanışmak istiyorum...
bebeğimm 2010 yılında kı yazıları okudum azonce lucrın hakkında yazılar yazmıssınnnsmdı ıse hamıssın ve bebeğinin gelmesıne cok az kaldıı
saol canımm benım..evet yapıyorum tatlım ama bana hemsıre gobek delıgının hızasından üç parmak sonraya yap dedı ama bıraz daha aşağı falan yapsam olmaz mı kı onu bılmıorum cnku oyle yer kalmazzz hep oraya yaparsam
Sizin doktorda tam gidicek zamanı buldu :) Ama olsun sıkılsın biraz daha, dışarı çıkınca neler olacak haberi yok :) Büyüyecek, okul, sınav, iş güç.. oooo bu zamanlarını özleyecek valla
ewet yaa,tam zamanında gitti,ama herşeyde vardır bir hayır,,oooo kızımı hemen büyyüttün teyzesi:))okul sınav iş güç,,
merhaba kizlar!!! benim 15 gunde kan degerlerim 620 çikti, ikiz olabilir mi acaba?? bir bilginiz var mi?
merhaba canımmmm.bende kasık ağrıları en baştan beri oldu ve son iki gündürde adet sancısı gibi geliyo arada bi.bide ayaktayken daha çok ağrıyo.dün aşamda lavaboda kahverengi tortu geldi yani jel bu kez renksiz değilde kahverengi geldi.hem umutlandım hemde korktum açıkcası nete baktım bişide bulamadım.transferin 7.günü bugün.
sende durum nedir canımmm.transferin kaçıncı günündesin.
kız bu hormon hapları bi fena yaptı beniiii...bi fena yaptı beniiiiii.... anlatamam....adam yokken çok aklıma gelmiyorda.. adamım burdayken fena...ama yasak var işte... kocaman yasak.... el atsa ne o dayancak ne ben... el bile atamıyor kıyamam ne yapsın...
hep yan yat yat sıkılmıştır birazda baş aşağı yatsın kızımız
şaka bir yana canım dönme vakti geldi artık
bugun benımkıde hiç durmadı normalde bu kadar hareketli değildi
canımıda yakıyor cadı
doktorum dönmez artık demşti bana,ama akşam bir tuhaftı resmen kafası ve poposu yusyuvarlak karnımdaydı,ve kafa aşağıya doğruydu,,dahada hareketlenicek senin cadı,hiç durmayacak
aynen öyle :) bende genelde alt tarafı tercih ediyordum :) sağ sol tarafllara batmıyordu hatta bazen ..
ben ovulasyon testi aldım cnm.. biraz geç geldi.. benim hasapladığım yumurtlama günüm 2 temmuzdu. 29 haziran- 2temmuz önemli günlerdi.. testler dün geldi. yaptım hemen biri silik çıktı çizgilerden. tam tahmin ettiğim gibi geçmişti günlerim. bakalım değerlendirdik o günleri , şöyle sürpriz olsa keşke çok sevinicem :)
13.haftada bitiyor yasak
hep yan yat yat sıkılmıştır birazda baş aşağı yatsın kızımız
şaka bir yana canım dönme vakti geldi artık
bugun benımkıde hiç durmadı normalde bu kadar hareketli değildi
canımıda yakıyor cadı
doktorum dönmez artık demşti bana,ama akşam bir tuhaftı resmen kafası ve poposu yusyuvarlak karnımdaydı,ve kafa aşağıya doğruydu,,dahada hareketlenicek senin cadı,hiç durmayacak
durmasın zaten hareket etmediği zaman beni bi endişe sarıyor birşeymi oldu diye
suyumuz az olunca evhamda çok oluyor
ooooooo.... çok varmış ama daha....8. hafta desek....5 kocaman hafta.....
yasaklı dönem bitince anlarsınız zaten benim nerde olcağımı.. valla topiğe felan uğramam.... kız okadar oluncada korkarım ben yapmaya...bir şey olur diye... oooooo dokuz ay beklersem hiç şaşmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?