Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım bende smdı sana yazmıstım napıyon dıeee cnku sanı gobek delığının asağsı daha yağlı gibi hanı daha az acı olur :))

aynen öyle :) bende genelde alt tarafı tercih ediyordum :) sağ sol tarafllara batmıyordu hatta bazen ..

ben ovulasyon testi aldım cnm.. biraz geç geldi.. benim hasapladığım yumurtlama günüm 2 temmuzdu. 29 haziran- 2temmuz önemli günlerdi.. testler dün geldi. yaptım hemen biri silik çıktı çizgilerden. tam tahmin ettiğim gibi geçmişti günlerim. bakalım değerlendirdik o günleri , şöyle sürpriz olsa keşke çok sevinicem :)

hoşgeldin canım...

aaaa..... ben iğnelerimi yaparken sağ sol ve alta yap dediler asla yukarı yapma dediler... pembecim neden sana yukarıyıda söylediler ki?

canım benim hoşbuldum.. nasılsınız bakalım siz :)

bilmem ki cnm.. asla yukarıya yapma demeleri ilginç.. ben her yere yapmıştım valla.. :)

şu doktorlar neden hep farklı şeyler söylüyor da bizim kafamızı karıştırıyorlar ki :44:

eeeee onlar daktır.. kafa karıştıracaklar ki... biz aval aval bakalım dermişim.. canım bilmiyorum ki.. bana öyle demişlerdi... bende hiç yapmadım yukardan...sizin alt taraf acımıyormuş.. benimde sağ tarafım hiç acımıyordu...sol ve alt acıyodu ne yalan söyliyim...ama bende her iğnede sıra ile yapıyordum.. çok şükür morarma felanda olmadı bende.. ama şimdi bu kalça iğnelerinin yerleri yumru yumru oldu...geçer mi sonradan bilmem.. adam elini atsa selülit sanar... gerçi hem selilütüm yok değil.. hemde adamın el atacağı gün bugün değil....

ay desene ikimizde aynı durumdayız diye.benimde jeli sıktım çekerken çubuktaki kısmı koyu lahve geldi.korktum işte bende.ama baksana herkes normal diyobiracık içim rahatladı.
benimde bugün 8. günüm.10 temmuzda test yağıcam inşallah.
rabbim hayırlı sonuçlar verir inşallah.:)

tatlım üzmüyor da,korkutuyor diyelim doktorumda yok ya burda,ondan da biraz stres yaptım sanırım ama bugün daha iyiyim,
düşünsene resmen kocaman bir bebek var içimde amaaa daha zamanı varrr,,

tatlım üzmüyor da,korkutuyor diyelim doktorumda yok ya burda,ondan da biraz stres yaptım sanırım ama bugün daha iyiyim,
düşünsene resmen kocaman bir bebek var içimde amaaa daha zamanı varrr,,

:))))))))))))) güldürdün beni ya.. çok alemsin

acı yerleri değişiyor cnm demek ki.. ama yukarıdan yapmamakta fayda var o zaman.. sonuçları baz alırsak senin yaptığını örnek almamız en iyisi..

:))))))))))))) güldürdün beni ya.. çok alemsin

acı yerleri değişiyor cnm demek ki.. ama yukarıdan yapmamakta fayda var o zaman.. sonuçları baz alırsak senin yaptığını örnek almamız en iyisi..

kız bu hormon hapları bi fena yaptı beniiii... bi fena yaptı beniiiiii.... anlatamam....adam yokken çok aklıma gelmiyorda.. adamım burdayken fena...ama yasak var işte... kocaman yasak.... el atsa ne o dayancak ne ben... el bile atamıyor kıyamam ne yapsın...

hep yan yat yat sıkılmıştır birazda baş aşağı yatsın kızımız
şaka bir yana canım dönme vakti geldi artık
bugun benımkıde hiç durmadı normalde bu kadar hareketli değildi
canımıda yakıyor cadı
kk yine şaşırmış bende benim mesajımın altına bakıyorum cevap geldi mi diye

canım biz konuşuruz o zaman... miniğimize hoşgeldin demek ve seninle tanışmak istiyorum...
senı görünce pembiş pembiş kafayı yiyor kk
ogun ararım ben senı saatını bildiririm cnm
bebeğimm 2010 yılında kı yazıları okudum azonce lucrın hakkında yazılar yazmıssınnn smdı ıse hamıssın ve bebeğinin gelmesıne cok az kaldıı

göbeğinin 3 parmak sonrasına boş ve morarmamış bulduğun yere sokuştur canım

merhaba kizlar!!! benim 15 gunde kan degerlerim 620 çikti, ikiz olabilir mi acaba?? bir bilginiz var mi?

canım benim 12. gün değerim 590... 15. gün değerim 1900 dü.. ve ikizdi ama birinin gelişimi durdu ve bıraktı annesini...şimdi tek bebişimle devam ediyorum.. Rabbim tüm evlatlarımıza ve benimkinede sağlık versin bundan sonra tek dileğim bu...

ay desene ikimizde aynı durumdayız diye.benimde jeli sıktım çekerken çubuktaki kısmı koyu lahve geldi.korktum işte bende.ama baksana herkes normal diyobiracık içim rahatladı.
benimde bugün 8. günüm.10 temmuzda test yağıcam inşallah.
rabbim hayırlı sonuçlar verir inşallah.:)

13.haftada bitiyor yasak

artık önümüzdeki aya canım pembişim

13.haftada bitiyor yasak

ooooooo.... çok varmış ama daha.... 8. hafta desek....5 kocaman hafta.....
yasaklı dönem bitince anlarsınız zaten benim nerde olcağımı.. valla topiğe felan uğramam.... kız okadar oluncada korkarım ben yapmaya...bir şey olur diye... oooooo dokuz ay beklersem hiç şaşmam...

canım bizim 1 sene olucak nerdeyse,,önemli olan bebişimiz dedikk,,zaten o sonrada olur,acelesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…