ooooooo.... çok varmış ama daha....8. hafta desek....5 kocaman hafta.....
yasaklı dönem bitince anlarsınız zaten benim nerde olcağımı.. valla topiğe felan uğramam.... kız okadar oluncada korkarım ben yapmaya...bir şey olur diye... oooooo dokuz ay beklersem hiç şaşmam...
13.haftada bitiyor yasak
Gözün aydın,tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Amiiiiiin canım benim inşallah
Rabbim hayırlı,sağlıklı,kolay doğum nasip etsin inşallah.
Bebişler kısmetiyle geliyor desene
Allah yüzünü güldürsün inşallah canım
Çok sevindim canım ....
İyi yolculuklar
Canım hoşgeldiiin
Nerelerdesin,nasılsın,neler yaptın ?
Hosgeldın Camenta amın canım ınsaalh Cuma gununun bereketı hepımızı sarsınn...
BenKayra bebegım ozlettın kendını hosgeldın sekerımmm..m bu gun guzel haberlr gelecek ınsaallah herkesten...
ikramaya bende çok özledim tatlım hoş buldum sen nasılsın?
Canım senın kacıncı gunun akıntın pembe kahveyse korkma ama doktorunu ara ıcın rahat etsın. Herkesın hamılelık surecı farklı. Gelısır... Hatta kımısı her transferde farklı seyler yasar... O yuzden kanaman cok ve kırmızı renk olmadıgı surece korkma ınsaallah bebıslerın senınle
canım... iyiyim... sen nasılsın bakalım? iğneler nasıl gidiyor alıştın mı pıt pıt yapmaya.....
aaaa..... ben iğnelerimi yaparken sağ sol ve alta yap dediler asla yukarı yapma dediler... pembecim neden sana yukarıyıda söylediler ki?
bir gün yoldayız iğne saatim geldi... eşim durdurdu arabayı ama vızır vızır arabalar geçiyor yanımızdan.. ben göbüşü açtım.. eşim baya bir kafa bulmuştu.. bizim ki morfinini almadan rahat edemiyor diye.... ahhh ahhhh. şimdi şükür ki bebişim benimle... sizlerinde bebişi gelecek Allah ın izniyle....sadece umut edin ve güzel düşünün...
aynen öyle :) bende genelde alt tarafı tercih ediyordum :) sağ sol tarafllara batmıyordu hatta bazen ..
ben ovulasyon testi aldım cnm.. biraz geç geldi.. benim hasapladığım yumurtlama günüm 2 temmuzdu. 29 haziran- 2temmuz önemli günlerdi.. testler dün geldi. yaptım hemen biri silik çıktı çizgilerden. tam tahmin ettiğim gibi geçmişti günlerim. bakalım değerlendirdik o günleri , şöyle sürpriz olsa keşke çok sevinicem :)
tatlım üzmüyor da,korkutuyor diyelimdoktorumda yok ya burda,ondan da biraz stres yaptım sanırım ama bugün daha iyiyim,
düşünsene resmen kocaman bir bebek var içimde amaaa daha zamanı varrr,,
kız ben kocişle 9 aydır kankayım bilmem anlatabildimmi
bize hep yasaktı
doğumdan sonra da 40-60 gün yasakmış yine
anamm benım ıcınn ne zorrrrama bebek ıcın değer mıı ????? DEĞERRRR TABİİİ..kız lotus sana yazdıklarımı gordun mu :) 2010 yılında kı yazılarınla ılgılı
aaaaa... siz de kanka olmuşsunuz.....canım bizim 1 sene olucak nerdeyse,,önemli olan bebişimiz dedikk,,zaten o sonrada olur,acelesi yok
bize hep yasaktı
anamm benım ıcınn ne zorrrrama bebek ıcın değer mıı ????? DEĞERRRR TABİİİ..kız lotus sana yazdıklarımı gordun mu :) 2010 yılında kı yazılarınla ılgılı
naparsınız beyaaaaaaaaaaaaaaaaa
durmasın zaten hareket etmediği zaman beni bi endişe sarıyor birşeymi oldu diye
suyumuz az olunca evhamda çok oluyor
ahh o evham yokmu,,,bizde bişi yok çok şükür ama evhamlanıyoru işte yine,,
bize hep yasaktı
ooooooo.... çok varmış ama daha....8. hafta desek....5 kocaman hafta.....
yasaklı dönem bitince anlarsınız zaten benim nerde olcağımı.. valla topiğe felan uğramam.... kız okadar oluncada korkarım ben yapmaya...bir şey olur diye... oooooo dokuz ay beklersem hiç şaşmam...
canım bizim 1 sene olucak nerdeyse,,önemli olan bebişimiz dedikk,,zaten o sonrada olur,acelesi yok
bir gün yoldayız iğne saatim geldi... eşim durdurdu arabayı ama vızır vızır arabalar geçiyor yanımızdan.. ben göbüşü açtım.. eşim baya bir kafa bulmuştu.. bizim ki morfinini almadan rahat edemiyor diye.... ahhh ahhhh. şimdi şükür ki bebişim benimle... sizlerinde bebişi gelecek Allah ın izniyle....sadece umut edin ve güzel düşünün...
iyiyiz beyaaaaa,,,sen nabarsın kızancıkkkkk,,,
iyiyiz canım... sen ne yapıyorsun...??
sen naparsın görünmedin pek bugun
beyan-maaş günleride geçti ama
yazık sıze kıyamam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sız 3 ay fln dogumdan sonrada ututunnnnnnnnnnnnn
aaaaa... siz de kanka olmuşsunuz.....
kankagil olcaz bizde desene...
biz zaten ayrıydık tam adamla buluştuk ohhh sefa yapcaz dicez...hooopppp kankalığa terfi edecek desenize....
önemli değil diyene bak sen.... kız ben ahanda buraya yazıyom... duramazsın sen cadı......
ayrıca ne yazmış... çok merak ettim....lotus ne yazmışsın 2010 yılında....???
dalga geçme kız ecrin en kısa zamanda sende kanka ol kocişinle
sende kanka ol herkes 10 ay kanka olsun kocasıyla
ohh sefam olsun defne
yazdımya kız okumadınmı
lucrinle ilgili yazmıştım onu diyo
dalga geçme kız ecrin en kısa zamanda sende kanka ol kocişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?