Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız ben kocişle 9 aydır kankayım bilmem anlatabildimmi
bize hep yasaktı
doğumdan sonra da 40-60 gün yasakmış yine

13.haftada bitiyor yasak

ooooooo.... çok varmış ama daha.... 8. hafta desek....5 kocaman hafta.....
yasaklı dönem bitince anlarsınız zaten benim nerde olcağımı.. valla topiğe felan uğramam.... kız okadar oluncada korkarım ben yapmaya...bir şey olur diye... oooooo dokuz ay beklersem hiç şaşmam...

canım işim çok yoğundu girmeye fırsat olmuyordu bir de kendi negatif sonucumdan sonra burada gördüğüm olumsuz sonuçlardan inanılmaz etkilendim biraz uzak olmak iyi geldi.. şimdi işten çıktım emekliliğin tadını çıkarıyorum sen nasılsın?

canım... iyiyim... sen nasılsın bakalım? iğneler nasıl gidiyor alıştın mı pıt pıt yapmaya.....

EVETT canım ıkıncısnı yaptımm alışcaz ya baska caremız yok kı :)

aaaa..... ben iğnelerimi yaparken sağ sol ve alta yap dediler asla yukarı yapma dediler... pembecim neden sana yukarıyıda söylediler ki?

valla canım bana hızasında yap dedi amann ne bıleyım hepsi cınsss

hehe adam haklıı yaa..ben sbaah vuruyorum canım 6 da evden cıkmadan....

evettt bende yarın daha alt tarafa yapcamm..off smdıden zor gelmeye basladı yahuuu:26: esımde dıyor sen bu ığnelerı bır atla bak ne oluyorr sankı atlıcam delıı ya

tatlım üzmüyor da,korkutuyor diyelim doktorumda yok ya burda,ondan da biraz stres yaptım sanırım ama bugün daha iyiyim,
düşünsene resmen kocaman bir bebek var içimde amaaa daha zamanı varrr,,

e yanıııı oynuyordur hareket edıyordurr sende telaş yapıosun tabı normal olarak canımm

bize hep yasaktı

anamm benım ıcınn ne zorrrr ama bebek ıcın değer mıı ????? DEĞERRRR TABİİİ..kız lotus sana yazdıklarımı gordun mu :) 2010 yılında kı yazılarınla ılgılı

anamm benım ıcınn ne zorrrr ama bebek ıcın değer mıı ????? DEĞERRRR TABİİİ..kız lotus sana yazdıklarımı gordun mu :) 2010 yılında kı yazılarınla ılgılı

değer kız değmezmi
okudum canım bende gecikme yapmıştı normalmiş
öncesinde d.kontrol hapıda kullandık ama

canım bizim 1 sene olucak nerdeyse,,önemli olan bebişimiz dedikk,,zaten o sonrada olur,acelesi yok
aaaaa... siz de kanka olmuşsunuz.....

bize hep yasaktı

kankagil olcaz bizde desene...

biz zaten ayrıydık tam adamla buluştuk ohhh sefa yapcaz dicez...hooopppp kankalığa terfi edecek desenize....

önemli değil diyene bak sen.... kız ben ahanda buraya yazıyom... duramazsın sen cadı......
ayrıca ne yazmış... çok merak ettim....lotus ne yazmışsın 2010 yılında....???

bize hep yasaktı

canım bizim 1 sene olucak nerdeyse,,önemli olan bebişimiz dedikk,,zaten o sonrada olur,acelesi yok

yazık sıze kıyamam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sız 3 ay fln dogumdan sonrada ututunnnnnnnnnnnnn

iyiyiz beyaaaaa,,,sen nabarsın kızancıkkkkk,,,

iyiyiz canım... sen ne yapıyorsun...??

sen naparsın görünmedin pek bugun
beyan-maaş günleride geçti ama

ıyıım guzellerımmmmmmmmmmm napım fabrıkada 4 kısı kukuman kusu gıbı otruyoruz valla
sabah geldım bekle bekle kımse gelemdı anam tırstımmmmmmmmm:18::18:
sonra patroncugumun oglu burda hayda yerındı durmuyo adam kapadım bende obur tarafta kdr le muhabbet edıyroduk o gıttı bende buraya gedlımmmmmmmm
kuzum maaslar bıttde hesabı kıtabı alamadık anammmmmmmmm

sende kanka ol herkes 10 ay kanka olsun kocasıyla
ohh sefam olsun defne
yazdımya kız okumadınmı
lucrinle ilgili yazmıştım onu diyo

dalga geçme kız ecrin en kısa zamanda sende kanka ol kocişinle

hehe keske olsam kuzummmmmmmmmm ama nerdeeeeeeeeeeeee
eksın olmasada azcık ucundan yaparız kız bıseyler olmamııııııııııııııııı
tabı sen sıranı savdın dımı haha az kaldı kavusuyorsunnnnnnnnn

sende kanka ol herkes 10 ay kanka olsun kocasıyla
ohh sefam olsun defne
yazdımya kız okumadınmı
lucrinle ilgili yazmıştım onu diyo

olcaz Allah ın izniyle.. ama yalan değil biz yasağın kalkmasını bekliyoruz yani şimdilik...sonra ne yaparız bilmem.. ama her zaman onu bilir onu söylerim.. yasaklar her zaman daha cazip gelir insana... yasak kalkınca bu istek kalmazmış bende.. adam şaşırır valla.. gelcek zaten bugün kocacım....

dalga geçme kız ecrin en kısa zamanda sende kanka ol kocişinle

ayyyy ecrine bende yüklendim az önce.. aynı şeyleri yazmışız bu kadar olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…