Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benım sabahtan beri sağ göğsüme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor gece sıvı gelmiş sabah farkettim
sıvı öncede geliyordu ama ağrı yoktu sende de oluyormu ağrı

iyiyiz beyaaaaa,,,sen nabarsın kızancıkkkkk,,,

kızancık degınce kaynanam her aksam kızanlar geldı der kayınpedere hehe
sendede varmı gocmenlık canımmmmmmmmmmmmm

dalga geçmeeeee...... Rabbim insallah senide eşinle kanka yapar, koca göbekli bir kankası olur kocanın insallah.....
ohhh işte beddua ettim sana da.....

cadıııııı,sende inşşşşallahhhh hamiş kal,,,,,1 sene kanka ol kocişinleeeeeeeeeeeeeeeee

amınnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adam 3. gunu getırmıyor o zaman ne yapar bılmıyorum valla
c.tesı test verecektık dun kandırdı benı 52. gun oluyor verırım bendıye dana ... ogrendım 3 gun oluyormus uyuz koca ısteeeeeeeeeee

ucundan da yapamıyosun birşey olur korkusundan
daha 50 gün var kız

Anladimmm canim, sen kayinvalidene ilgiiyi eksik etme onlarin duasida cok mühim, biz seninle ne olursa olsun gorusuyoruz buralarda

Canimm negüzel rabbim bizlerede en kisa zamanda bu guzel duygulari yasamayi nasip etsinnn, saglikla kucagina alirsin insAllah bebisiniii!!

yavrum bende senin gibi ayni durumdayim burda yani belcikada hicbirsey vermiyorlar, turkiyede bunu veriyorlarmis dedigindede kiziyor doktor iste tam gavur inadiiii denilen sey budur hahah ben bu ay doktordan habersiz koraspirin kullanacagim.. gecen biryerde okudum test yapmis amerikan bir doktor kullanan kadinlarin 50% hamis gelmis yani hic bir yan etkiside yok istersen sende kullan belki yardimci olur..
Allah yar ve yardimcin olsunnn!!

arkadasim forumdaki arkadaslarin dedigi gibi bence yerlesme kanamasi olabilirrrr hic panik yapmaya gerek yok kip kirmizi kan görmedikce korkma!!
müjdeli haberini bekliyoruzzzz!!

14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..
Darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel göbüsünü sürt forum'a
Allah sag saglim sihhatli bir sekilde kucagina almayii nasip etsinn

merhaba kizlar!!! benim 15 gunde kan degerlerim 620 çikti, ikiz olabilir mi acaba?? bir bilginiz var mi?
Valla insandan insana degisiyor, ama ikiz gibi görünüyor aslini rabbim bilir, gözün aydin

Kizzzz burdaki (belcika) doktor ve hemsireler diyorrr yapin bisey olmaz diye, :18:
ozaman bende yapmam acaba ne zarari varki?

arkadaşım sana katılıyorum... ohhh onlar ununu eledi..... eleğini astı sayılırlar....geriye kalanlarla kafa buluyorlar işte...

canım benım sabahtan beri sağ göğsüme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor gece sıvı gelmiş sabah farkettim
sıvı öncede geliyordu ama ağrı yoktu sende de oluyormu ağrı

canım bende hiç olmadı öyle ağrı yada sıvı,,süt gibimi geliyor?

daha 50 gün var kız

bebegım 40 cıckınca Allahın ıznıyle yaprısın belkım ama sezeryan olunca zor yaaaaaaaaa ıyılesmesı flnnnn
yaaaaa yok arkadas napcaz ozamana
bebem olsunda kocamla 1 yıl kanka olum kuzummmmmmmm zaten 1 uıl anca oluyor asagı yukarıııııııııııı

ooo daha çok fena olcan canım sen önünde rahat 10 ay var ama haklısın o ilaçlarda ayrı bi hale sokuyor insanı

:) kız sen beni mi düşüncen o gün deliiii :))) merak etme ben sabahtan hastanenin kapısında beklerim zaten seni

naparsınız beyaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi kızz sen naponn eksınn konusyoruzz

değer kız değmezmi
okudum canım bende gecikme yapmıştı normalmiş
öncesinde d.kontrol hapıda kullandık ama

he anladımm cnm umarım benım gecıkmezzz :18::18:

hehe kankagillerrr..boyle kankagillere can kurbann bee..canım lucrın ıle ılgılı bı topikte yazmıstaa..anam dedım bızım lotus bu 2010 yılında lucrın hakkında konusurken smdı bebişini doğurcakk

daha 50 gün var kız

aynen yaa bosver ucunu mucunuu kızmm 50 gun kalmıss ne kıı 9 ay beklemıskenn lafımı olurrr

arkadaşım sana katılıyorum... ohhh onlar ununu eledi..... eleğini astı sayılırlar....geriye kalanlarla kafa buluyorlar işte...

aynen kuzum bızımle dalga gecıyorlar sımdi yaaaaaaaaaaaa
sayılı gunlerı var surda zatennnnnnnn

canım ılk uc bebek tutunmaya calıısyor dusunsene ve asıgıda bırsey onu ıtıyor Allah korusun hanı dusuk rıskı ne bılım...:18::18::18:

kızım bız boyle dıoruz da adamlar nasıl dayancakk pufff

kızım bız boyle dıoruz da adamlar nasıl dayancakk pufff

kuzum oda sana kalmıs hanııııııııııııı alt yok dıye ıhmal edemssın dımı esını ...
kızlarda etmemıstır bence bır hadıs bıle vardır kadın adetlıyken ust bolgesıyle kocasını rahatlatmalı dıye yaaaaaaaaaaa kapısssssssssssss

kızzzz adamı sen kandırcan... adam seni değil.... ehhh... yani..... aferim ama kocana başarmış seni kandırmayı...

canım ne bileyim valla bana dr. bir şey demedi bu konuda.. bende sormadım.. haftaya gidince sorsam mı diyorum....ama utanıyom..sorramıyyom....

ilk zamanlarda ilaçlarda yapıyor,,hormonlar tavan yapıyor,sonra geçiyor,,zaten bebişi düşünüyosunn,,2 li test ,3 lü test,şeker yüklemeleri , kıpırdadımı,ay neden kıpırdamadı bugün,,,aşılar falan,,bir bakıyosunn sonuna gelmişsin,ekşın falan aklına bile gelmeyecekkk

utanıyosan sorma madem,,,biz ne diyoz burdaaaaa,,12.haftaya kadar yasakkk,,kanaması olanların daha fazla tabi,ama sende kanama olmadığı için 12.haftaya kadardır senin,tr de bütün doktorlar 12.haftayı söyler canım,zaten sende 12.haftadan sonra dahada rahatlayacaksın,tehliklerin çoğu bitiyor o haftadan sonra

bende öyle tahmin ediyorum canım...ilaçlar çok etkiliyor bence...

ben bu aksamm İSTANBUL YOLCUSUYUMMM :119: :119: :119:

aaa... sende mi gezmeye gidiyosun.. ben evdeyim yine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…