iyiyiz beyaaaaa,,,sen nabarsın kızancıkkkkk,,,
dalga geçmeeeee...... Rabbim insallah senide eşinle kanka yapar, koca göbekli bir kankası olur kocanın insallah.....
ohhh işte beddua ettim sana da.....
cadıııııı,sende inşşşşallahhhh hamiş kal,,,,,1 sene kanka ol kocişinleeeeeeeeeeeeeeeee
hehe keske olsam kuzummmmmmmmmm ama nerdeeeeeeeeeeeee
eksın olmasada azcık ucundan yaparız kız bıseyler olmamııııııııııııııııı
tabı sen sıranı savdın dımı hahaaz kaldı kavusuyorsunnnnnnnnn
canım nerelere kaçıyorsun dedin ya...
birincisi bebişim geçen gün çok kasıldı korkuttu beni dinleniyorum bende..
ikincisi kayınvalidem burda.. be bilgisayara dalınca kadıncağızı unutuyom.. tek başına canı sıkılır diye onla muhabbet etmeye çalışıyoum...işte böyle canım...
bugun akşam son kontrolumuz var
daha dündü ilk kontrole girip keseyi görüp hüngür hüngür ağladığım zaman
şimdi ise bebeğime kavuşacağım günleri sayıyorum
bu müthiş duyguyu Rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın
haa bu arada beni yavaştan heyecan basmaya başladı
arkadaslar bi sorum olacakti
ben agustos gibi dondurulmus tedavime basliyacagim,burda hic bi sekilde ilac tedavisi kullanilmiyor ama benim okuduguma gore trde cogunllukla progesteron veriliyor,ve yan etkisi pek yok gibi faydasi daha cok..
bunu recetesiz trden alabilirmiyim? burada doktor yazmadigi surece alamazsinda..:26:
arkadasim forumdaki arkadaslarin dedigi gibi bence yerlesme kanamasi olabilirrrr hic panik yapmaya gerek yok kip kirmizi kan görmedikce korkma!!merhaba ,
ya bişşi sorucam bu sabah kalktım.jelimiz varya biizm vajinadan onu sıktım çıakrınca kahve rengi akıntı çıktı böle.bide kasık aprısı sanki adet oldu olucam yani.şimdide idrarımı yaptım silerken gene kahve rengi akıntı sildim.çok moralim bozuldu.sizdede böle bişi oldumu yaaa.
bu güne kadra çok rahattım ama sabahtan beri içim içimi yiyiyor.olmadı sanırım benimkiler yaaa.çok üzüüldüm sabhatan beri çok kötüyüm kendimi işime bile veremiyorum yani.
bne olur beni rahatlat.
arasammı acaba aret beyi.hemşirelere sorsammı normalmi diye
Darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel göbüsünü sürt forum'a14. gun degerim 483.5 kizlar.. cok mutluyum..
Valla insandan insana degisiyor, ama ikiz gibi görünüyor aslini rabbim bilir, gözün aydinmerhaba kizlar!!! benim 15 gunde kan degerlerim 620 çikti, ikiz olabilir mi acaba?? bir bilginiz var mi?
ooooooo.... çok varmış ama daha....8. hafta desek....5 kocaman hafta.....
yasaklı dönem bitince anlarsınız zaten benim nerde olcağımı.. valla topiğe felan uğramam.... kız okadar oluncada korkarım ben yapmaya...bir şey olur diye... oooooo dokuz ay beklersem hiç şaşmam...
hehe keske olsam kuzummmmmmmmmm ama nerdeeeeeeeeeeeee
eksın olmasada azcık ucundan yaparız kız bıseyler olmamııııııııııııııııı
tabı sen sıranı savdın dımı hahaaz kaldı kavusuyorsunnnnnnnnn
canım benım sabahtan beri sağ göğsüme bıçak saplanır gibi ağrı giriyor gece sıvı gelmiş sabah farkettim
sıvı öncede geliyordu ama ağrı yoktu sende de oluyormu ağrı
ucundan da yapamıyosun birşey olur korkusundan
daha 50 gün var kız
kız bu hormon hapları bi fena yaptı beniiii...bi fena yaptı beniiiiii.... anlatamam....adam yokken çok aklıma gelmiyorda.. adamım burdayken fena...ama yasak var işte... kocaman yasak.... el atsa ne o dayancak ne ben... el bile atamıyor kıyamam ne yapsın...
hep yan yat yat sıkılmıştır birazda baş aşağı yatsın kızımız
şaka bir yana canım dönme vakti geldi artık
bugun benımkıde hiç durmadı normalde bu kadar hareketli değildi
canımıda yakıyor cadı
senı görünce pembiş pembiş kafayı yiyor kk
ogun ararım ben senı saatını bildiririm cnm
göbeğinin 3 parmak sonrasına boş ve morarmamış bulduğun yere sokuştur canım
Sizin doktorda tam gidicek zamanı buldu :) Ama olsun sıkılsın biraz daha, dışarı çıkınca neler olacak haberi yok :) Büyüyecek, okul, sınav, iş güç.. oooo bu zamanlarını özleyecek valla
ewet yaa,tam zamanında gitti,ama herşeyde vardır bir hayır,,oooo kızımı hemen büyyüttün teyzesi:))okul sınav iş güç,,
dimi :) biraz hızlı büyütüüm ben :)))) ne yapayım işte otursun kuzucuk içerde diye korkutuyorum
artık önümüzdeki aya canım pembişim
evet cnm,artık beklicez bir süre.. doktorda 2013 e kadar tekrar tüp bebek denemeyelim dedi. benimkide nasıl bir doktorsa :) ama çok seviorum ben doktorumu valla. en azından çıkar için yapsa hadi hemen bir daha derdi dimi. bekleyelim belki bu sırada doğal yollardan gebelik oluşur dedi
EVETT canım ıkıncısnı yaptımm alışcaz ya baska caremız yok kı :)
valla canım bana hızasında yap dedi amann ne bıleyım hepsi cınsss
heheadam haklıı yaa..ben sbaah vuruyorum canım 6 da evden cıkmadan....
evettt bende yarın daha alt tarafa yapcamm..off smdıden zor gelmeye basladı yahuuu:26: esımde dıyor sen bu ığnelerı bır atla bak ne oluyorr sankı atlıcam delıı ya
e yanıııı oynuyordur hareket edıyordurr sende telaş yapıosun tabı normal olarak canımm
haha.. biz böyle önemli şeyleri atlarmıyız yaaa.. erkekler bazen böyle oluyor işte . Olsun o da düşünüyor en azından, iyi tarafından bak
naparsınız beyaaaaaaaaaaaaaaaaa
değer kız değmezmi
okudum canım bende gecikme yapmıştı normalmiş
öncesinde d.kontrol hapıda kullandık ama
aaaaa... siz de kanka olmuşsunuz.....
kankagil olcaz bizde desene...
biz zaten ayrıydık tam adamla buluştuk ohhh sefa yapcaz dicez...hooopppp kankalığa terfi edecek desenize....
önemli değil diyene bak sen.... kız ben ahanda buraya yazıyom... duramazsın sen cadı......
ayrıca ne yazmış... çok merak ettim....lotus ne yazmışsın 2010 yılında....???
ucundan da yapamıyosun birşey olur korkusundan
daha 50 gün var kız
kızancık degınce kaynanam her aksam kızanlar geldı der kayınpedere hehe
sendede varmı gocmenlık canımmmmmmmmmmmmm
ewet canım göçmenlik var,,eee edirneliyiz de bu arada,koca trakyalıyım yaniiiiiiiiisenin kaygana nereli beyaaaa
arkadaşım sana katılıyorum... ohhh onlar ununu eledi..... eleğini astı sayılırlar....geriye kalanlarla kafa buluyorlar işte...
Anladimmm canim, sen kayinvalidene ilgiiyi eksik etme onlarin duasida cok mühim, biz seninle ne olursa olsun gorusuyoruz buralarda
Canimm negüzel rabbim bizlerede en kisa zamanda bu guzel duygulari yasamayi nasip etsinnn, saglikla kucagina alirsin insAllah bebisiniii!!
yavrum bende senin gibi ayni durumdayim burda yani belcikada hicbirsey vermiyorlar, turkiyede bunu veriyorlarmis dedigindede kiziyor doktor iste tam gavur inadiiii denilen sey budurhahah ben bu ay doktordan habersiz koraspirin kullanacagim.. gecen biryerde okudum test yapmis amerikan bir doktor kullanan kadinlarin 50% hamis gelmis yani hic bir yan etkiside yok istersen sende kullan belki yardimci olur..
Allah yar ve yardimcin olsunnn!!
arkadasim forumdaki arkadaslarin dedigi gibi bence yerlesme kanamasi olabilirrrr hic panik yapmaya gerek yok kip kirmizi kan görmedikce korkma!!
müjdeli haberini bekliyoruzzzz!!
Darisi basimizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel göbüsünü sürt forum'a
Allah sag saglim sihhatli bir sekilde kucagina almayii nasip etsinn
Valla insandan insana degisiyor, ama ikiz gibi görünüyor aslini rabbim bilir, gözün aydin
Kizzzz burdaki (belcika) doktor ve hemsireler diyorrr yapin bisey olmaz diye, :18:
ozaman bende yapmam acaba ne zarari varki?
bebegım 40 cıckınca Allahın ıznıyle yaprısın belkım ama sezeryan olunca zor yaaaaaaaaa ıyılesmesı flnnnn
yaaaaayok arkadas napcaz ozamana
bebem olsunda kocamla 1 yıl kanka olum kuzummmmmmmm zaten 1 uıl anca oluyor asagı yukarıııııııııııı
kızım bız boyle dıoruz da adamlar nasıl dayancakk pufff
kızancık degınce kaynanam her aksam kızanlar geldı der kayınpedere hehe
sendede varmı gocmenlık canımmmmmmmmmmmmm
amınnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adam 3. gunu getırmıyor o zaman ne yapar bılmıyorum valla
c.tesı test verecektık dun kandırdı benı 52. gun oluyor verırım bendıye dana ... ogrendım 3 gun oluyormus uyuz koca ısteeeeeeeeeee
Anladimmm canim, sen kayinvalidene ilgiiyi eksik etme onlarin duasida cok mühim, biz seninle ne olursa olsun gorusuyoruz buralarda
Kizzzz burdaki (belcika) doktor ve hemsireler diyorrr yapin bisey olmaz diye, :18:
ozaman bende yapmam acaba ne zarari varki?
ooo daha çok fena olcan canım sen önünde rahat 10 ay varama haklısın o ilaçlarda ayrı bi hale sokuyor insanı
:) kız sen beni mi düşüncen o gün deliiii :))) merak etme ben sabahtan hastanenin kapısında beklerim zaten seni
dimi :) biraz hızlı büyütüüm ben :)))) ne yapayım işte otursun kuzucuk içerde diye korkutuyorum
evet cnm,artık beklicez bir süre.. doktorda 2013 e kadar tekrar tüp bebek denemeyelim dedi. benimkide nasıl bir doktorsa :) ama çok seviorum ben doktorumu valla. en azından çıkar için yapsa hadi hemen bir daha derdi dimi. bekleyelim belki bu sırada doğal yollardan gebelik oluşur dedi
haha.. biz böyle önemli şeyleri atlarmıyız yaaa.. erkekler bazen böyle oluyor işte . Olsun o da düşünüyor en azından, iyi tarafından bak
ya ben bastan korkutum hep aman yapamam edemem falan smdı bıle ığnem 6 da 5 bucukta uyanıyorum heycan yapıyorum kendıme yanııo da o yuzden atlama sakın dıyor sankı ben bılmıyorum ne kadar onemlı olduğunu saatını bıle kacırmamak gerekkk
arkadaşım sana katılıyorum... ohhh onlar ununu eledi..... eleğini astı sayılırlar....geriye kalanlarla kafa buluyorlar işte...
canım bende hiç olmadı öyle ağrı yada sıvı,,süt gibimi geliyor?
kızzzz adamı sen kandırcan... adam seni değil.... ehhh... yani..... aferim ama kocana başarmış seni kandırmayı...
canım ne bileyim valla bana dr. bir şey demedi bu konuda.. bende sormadım.. haftaya gidince sorsam mı diyorum....ama utanıyom..sorramıyyom....
ilk zamanlarda ilaçlarda yapıyor,,hormonlar tavan yapıyor,sonra geçiyor,,zaten bebişi düşünüyosunn,,2 li test ,3 lü test,şeker yüklemeleri , kıpırdadımı,ay neden kıpırdamadı bugün,,,aşılar falan,,bir bakıyosunn sonuna gelmişsin,ekşın falan aklına bile gelmeyecekkk
ben bu aksamm İSTANBUL YOLCUSUYUMMM :119: :119: :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?