Tüp Bebek Günlüğümüz !

böyle dusununce dogru diyorsun aman saglikli hamileligimiz olsunda varsinda kocamiz kankimiz olsunnn

Evet fistik bence sor, eger arkadaslarin dedigi gibiyse Allah korusunnnnn!!

ewet canım göçmenlik var,,eee edirneliyiz de bu arada,koca trakyalıyım yaniiiiiiiiisenin kaygana nereli beyaaaa

canım benımmmmmmmmmmmanaldım kan cekıyor bızı senle yaaaaaaaaaaaaaaaa
esım ve aılesı bulagrıstan gocmenı kuzummmmm
luleburgaza gelıyom arada yaaaa gorumcem orda benımmmm
iyi kızz sen naponn eksınn konusyoruzz

napım kuzummmmmmmmmm coluk cocuk ugrasıyoruz yaaaaaaaaaaaaa
ne olsun kuzum aynen valla

nasılsın guzellıkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

HIMM hımmm anladım sekerrr....aman ya pekı bız nasıl rahatlıcazzzzzz dermisimmmm..atılcam topıkten yaa..sustumm..benım istanbul gezıme gelelım barıı

canım ben tripbel için söylemiştim.. zaten siz söylediniz diye sormuyom bile dr. a.. tr de böyleymiş diye....

çamaşırımda leke olunca anladım bende süt değilde sıvı galiba
rengini görmedim hiç sütmü sıvımı

Bazı gebelerde 20. gebelik haftasından sonra memelerden süte benzeyen bir sıvı gelmektedir. Bu sıvıya kolostrum adı verilir. Bu, daha sonra üretilecek olan sütün ön şeklidir. Gebelikte memelerden süt gelmesi prolaktin etkisiyle olmaktadır. Ancak neden her gebede olmadığı tam olarak izah edilememiştir. Bazı kadınlarda meme dokusunun nispeten daha iyi gelişmiş olması, ya da beyindeki hipofiz guddesinden salgılanan prolaktin hormonu düzeyinin bazılarında daha yüksek olması neden olarak düşünülebilir.

*Gebelikte memelerden süt gelmesi korkulacak bir durum değildir. Ancak memeden gelen akıntının kanlı olması halinde doktora başvurmak gerekir. Süt şeklinde gelen akıntı tedavi gerektirmez. Bu durumda meme uçlarının sıkılmaması, bol sütyen, ya da gebe sütyeni giyilmesi gerekir.............

böyle bir yazı buldum,korkulcak bir şey değil diyor,,

Arkadaslarimmmmmm önemli bir sorum olacak, dünde sormustum ama tam olarak cevap alamadim!

Simdi ben coraspirin 100mg kullanmak istiyorum ve bugun adetimin 3cü günu 2hafta sonra dondurulmus embiryolar yerlestircekler..
nezaman kullanmam lazim? bana güzel bir sekilde anlatabilirmisin cunku bazen yanlis anlayabiliyorum hahahhaahaa heycandan olsa gerek :18:

HIMM hımmm anladım sekerrr....aman ya pekı bız nasıl rahatlıcazzzzzz dermisimmmm..atılcam topıkten yaa..sustumm..benım istanbul gezıme gelelım barıı

valla ben atıcam senııııııııı sımdı topıkten heeeeeeee

ben bu aksamm İSTANBUL YOLCUSUYUMMM :119: :119: :119:

nereye kız hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama canım test verecektıııııııııııııııı hep o benı kandırıyor valla

zaten sıvıdan korkmuyorum ağrı canımı sıktı biraz
bide aniden girince insanın içini titretiyor
doktorcuma sorayım bugun

gebzedeyız canım bır oturuyoruz bız kayganayla yaaaaaaaaaaaaa
gorumcem orada benım 3-4 ayda bır gıderız gosmen gelnıyım beyaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…