aynen kuzum bızımle dalga gecıyorlar sımdi yaaaaaaaaaaaa
sayılı gunlerı var surda zatennnnnnnn
canım ılk uc bebek tutunmaya calıısyor dusunsene ve asıgıda bırsey onu ıtıyor Allah korusun hanı dusuk rıskı ne bılım...:18::18::18:
kızzzz adamı sen kandırcan... adam seni değil.... ehhh... yani..... aferim ama kocana başarmış seni kandırmayı...
canım ne bileyim valla bana dr. bir şey demedi bu konuda.. bende sormadım.. haftaya gidince sorsam mı diyorum....ama utanıyom..sorramıyyom....
ooo daha çok fena olcan canım sen önünde rahat 10 ay varama haklısın o ilaçlarda ayrı bi hale sokuyor insanı
:) kız sen beni mi düşüncen o gün deliiii :))) merak etme ben sabahtan hastanenin kapısında beklerim zaten seni
dimi :) biraz hızlı büyütüüm ben :)))) ne yapayım işte otursun kuzucuk içerde diye korkutuyorum
çok tatlısın sen yaaaaaa,,,,
ewet canım göçmenlik var,,eee edirneliyiz de bu arada,koca trakyalıyım yaniiiiiiiiisenin kaygana nereli beyaaaa
iyi kızz sen naponneksınn konusyoruzz
ooo daha çok fena olcan canım sen önünde rahat 10 ay varama haklısın o ilaçlarda ayrı bi hale sokuyor insanı
dimi :) biraz hızlı büyütüüm ben :)))) ne yapayım işte otursun kuzucuk içerde diye korkutuyorum
evet cnm,artık beklicez bir süre.. doktorda 2013 e kadar tekrar tüp bebek denemeyelim dedi. benimkide nasıl bir doktorsa :) ama çok seviorum ben doktorumu valla. en azından çıkar için yapsa hadi hemen bir daha derdi dimi. bekleyelim belki bu sırada doğal yollardan gebelik oluşur dedi
haha.. biz böyle önemli şeyleri atlarmıyız yaaa.. erkekler bazen böyle oluyor işte . Olsun o da düşünüyor en azından, iyi tarafından bak
kuzum oda sana kalmıs hanııııııııııııı alt yok dıye ıhmal edemssın dımı esını ...
kızlarda etmemıstır bence bır hadıs bıle vardır kadın adetlıyken ust bolgesıyle kocasını rahatlatmalı dıye yaaaaaaaaaaa kapısssssssssssss
utanıyosan sorma madem,,,biz ne diyoz burdaaaaa,,12.haftaya kadar yasakkk,,kanaması olanların daha fazla tabi,ama sende kanama olmadığı için 12.haftaya kadardır senin,tr de bütün doktorlar 12.haftayı söyler canım,zaten sende 12.haftadan sonra dahada rahatlayacaksın,tehliklerin çoğu bitiyor o haftadan sonra
çamaşırımda leke olunca anladım bende süt değilde sıvı galiba
rengini görmedim hiç sütmü sıvımı
bende öyle tahmin ediyorum canım...ilaçlar çok etkiliyor bence...
aaa... sende mi gezmeye gidiyosun.. ben evdeyim yine....
canım benımmmmmmmmmmmanaldım kan cekıyor bızı senle yaaaaaaaaaaaaaaaa
esım ve aılesı bulagrıstan gocmenı kuzummmmm
luleburgaza gelıyom arada yaaaa gorumcem orda benımmmm
aynen canım,kan çekiyor bizii,rüyalarıma bilem giriyorsunnnnbenim babamda bulgaristan göçmeni,ama babam edirnede doğmuş,anne baba ordan göç etmişler buraya,,,burgaz yakın buraya,1,5 saat falan var,kayganalar nerde oturuyo
HIMM hımmm anladım sekerrr....aman ya pekı bız nasıl rahatlıcazzzzzz dermisimmmm..atılcam topıkten yaa..sustumm..benım istanbul gezıme gelelım barıı
ben bu aksamm İSTANBUL YOLCUSUYUMMM :119: :119: :119:
kızzzz adamı sen kandırcan... adam seni değil.... ehhh... yani..... aferim ama kocana başarmış seni kandırmayı...
canım ne bileyim valla bana dr. bir şey demedi bu konuda.. bende sormadım.. haftaya gidince sorsam mı diyorum....ama utanıyom..sorramıyyom....
:) kız sen beni mi düşüncen o gün deliiii :))) merak etme ben sabahtan hastanenin kapısında beklerim zaten seni
çok tatlısın sen yaaaaaa,,,,
sensin tatlıı ... hem sen hem bebişin varsınız.. iki kere tatlısınız siiizzz
canım benımmmmmmmmmmmanaldım kan cekıyor bızı senle yaaaaaaaaaaaaaaaa
esım ve aılesı bulagrıstan gocmenı kuzummmmm
luleburgaza gelıyom arada yaaaa gorumcem orda benımmmm
napım kuzummmmmmmmmm coluk cocuk ugrasıyoruz yaaaaaaaaaaaaa
ne olsun kuzum aynen valla
nasılsın guzellıkkkkkkkkkkkkkkk
Canııımmmiyiyim satış yaptım daha da mutlu oldum üzülüyordum dün kimse gelmedi diye çok şükür şimdi biraz iyi.. esnaf olmakta zormuş yaa
ben bu aksamm İSTANBUL YOLCUSUYUMMM :119: :119: :119:
Bazı gebelerde 20. gebelik haftasından sonra memelerden süte benzeyen bir sıvı gelmektedir. Bu sıvıya kolostrum adı verilir. Bu, daha sonra üretilecek olan sütün ön şeklidir. Gebelikte memelerden süt gelmesi prolaktin etkisiyle olmaktadır. Ancak neden her gebede olmadığı tam olarak izah edilememiştir. Bazı kadınlarda meme dokusunun nispeten daha iyi gelişmiş olması, ya da beyindeki hipofiz guddesinden salgılanan prolaktin hormonu düzeyinin bazılarında daha yüksek olması neden olarak düşünülebilir.
*Gebelikte memelerden süt gelmesi korkulacak bir durum değildir. Ancak memeden gelen akıntının kanlı olması halinde doktora başvurmak gerekir. Süt şeklinde gelen akıntı tedavi gerektirmez. Bu durumda meme uçlarının sıkılmaması, bol sütyen, ya da gebe sütyeni giyilmesi gerekir.............
böyle bir yazı buldum,korkulcak bir şey değil diyor,,
zaten sıvıdan korkmuyorum ağrı canımı sıktı biraz
bide aniden girince insanın içini titretiyor
doktorcuma sorayım bugun
sensin tatlıı ... hem sen hem bebişin varsınız.. iki kere tatlısınız siiizzz
Canııımmmiyiyim satış yaptım daha da mutlu oldum üzülüyordum dün kimse gelmedi diye çok şükür şimdi biraz iyi.. esnaf olmakta zormuş yaa
hayırlı olsun canım satışınnn,,,ne güzel ne sattınn kızzz,,,
hayırlı olsun canım satışınnn,,,ne güzel ne sattınn kızzz,,,
oje , ruj, rimel filan işte cnm... kozmetik ya benim işim :)
aynen canım,kan çekiyor bizii,rüyalarıma bilem giriyorsunnnnbenim babamda bulgaristan göçmeni,ama babam edirnede doğmuş,anne baba ordan göç etmişler buraya,,,burgaz yakın buraya,1,5 saat falan var,kayganalar nerde oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?