Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim sen nerdensin bende yurtdisinda oturuyorum?

kızlar bugün doktoruma gittim ve sonuç pozitif çok şükür...bhcg 180 çıktı..rüya gibi..tüp bebek başarısız olunca hiç umudum kalmamıştı.bu ay kendiliğinden geldi bebişim.pazar günü de test yaptıracaz ve değerin 1500 üstüne çıkmasını umut edecez.Allah hepinize bu mutluluğu tattırsın arkadaşlar...

kız bıze pazarlık yappppppppppp aaaaaaaaaaaa koy obur tarafa resımlerı bızım kızlarar sat yaaaaaaaaaaaa
ıyık saglık kuzum bendendeee zor valla rabbım yardım etsınnnnnnnnnn

Son düzenleme:

aa atma aplaa benııı...
kız duğun varrr...dugun..hem gezme hem eğlenmeeee :))

ooo süpersin,,hayırdır gezmek içinmiii

aslında duğun var canım onun ıcın ama pazar gunude gezerızzz azıcık yanııı :)

hayırlı olsun kuzuuuuum Allahım tamamına erdirir inşallahhhh.sende lekelenme ya da kasık ağrısı olmuşmuydu hiççç.

selam canim bende kasik agrisi olmustu ama lekelenme hic olmadi.. lekelenme ve kasik agrisi gayet normal nedenleri ise

1-Kasik agrisi: Adet donemine denk geldigi icin vucut adet gorecekmis gibi kendini hazirliyor birde birsuru hormon yiyoruz
2-Lekenme: Bebek tutunurken anne rahminde bazi hucreleri yokedip kendini oraya yerlestiriyormus.. Yerlestirdigi yerde rahimde damarlarin en yakin oldugu yer.. Bebisler akilli yani kolay kolay beslenebilsinler diye kan damarlarina yaklasiyorlar.. Kilcal damarlardan birini yok ederlerise (hucreleri yok ederken) lekelenme oluyor bu aslinda olumlu birsey.. olumsuz degil..

O yuzden caninizi sikmayin nolur.

ne güzel .. Çok sevindim gerçekten :119::119:

Canım kendiliğinden olması ayrıca güzel ya.. Benimde umudum o artık..

Ne zaman denemiştiniz en son tüp bebeği canım?

Hadi sen bana umut ol :)

gözün aydın sağlıkla kucağınada alırsın inş.

ınsallah canım hamılesındır ve değerın yukselırr..bızım bı arkadas var egunal onunda tup bebek olmamıstı sonrakı ay kendılığınden geldı bebeği ama olmadıı iştee
umarım senınledir bebeğinnnn

yazdığım mesaj biraz karışmış amaaaaaaa bizim kızlar akıllı :) anlarlar diye düzeltmiorum..

(aslında banada uğraşmak zor geldi düzeltme işlemiyle hihi )

yazdığım mesaj biraz karışmış amaaaaaaa bizim kızlar akıllı :) anlarlar diye düzeltmiorum..

(aslında banada uğraşmak zor geldi düzeltme işlemiyle hihi )

aynen canım karışmış ama anladık,,,benim yazdığım değildi çünkü saklama işi falan,ben biliyorum yani sattıklarını

aynen canım karışmış ama anladık,,,benim yazdığım değildi çünkü saklama işi falan,ben biliyorum yani sattıklarını

:)))

akıllı arkadaşlarım benim yaaa

bu arada benim eşimin dükkanıda hemen yanımdaki dükkan :) evimizse aynı apartmanın ilk katı önceden muhabbeti geçmiştide yemek filan yapıorum diye.. nasıl olduğunu açıklayayım dedim. :) Biraz sıkıcı ama eve giderken hiç bir yer bile göremioruz... O yüzdende ben biraz sıkılıyorum aslında... aynı noktada aşağı iniyoruz, akşam yukarı çıkıoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…