oje , ruj, rimel filan işte cnm... kozmetik ya benim işim :)
ne güzel işin var,,orda olsam senden çıkmazdım,zevkle yapıyosundur işini
Güzel haberler var, ne güzel
Of cok sicak yaaben simdi sakaryadayim, hic esmiyor yaa.
bu aralar uzuuuun süre Türkiye'de kalsam keske, geri dönünce hersey aklıma gelir yineama maalesef olmuyor..
neye niye neye kısmet yaa, esimin bütün akrabalarını gördük, yaşlılar cok cok sevindi, cok mutlu oldular bizde olduk tabii. Onların hayir duaları beni cok mutlu etti..
ne güzel işin var,,orda olsam senden çıkmazdım,zevkle yapıyosundur işini
e geeeel.. ben beklerim her zaman .. keşke yolunuz düşse valla çok sevindirik olurum :)
seviyorum canım.. işimi çok seviyorum ama bazen insanlar beni çok üzüyorkendi işimi burada yapamayacağım için böyle bir işe giriştik. esnaflık gerçekten çok zormuş. bazen keşke hiç açmasaydık diyorum. 1 sene oldu daha yeni. geçen sene 29 haziranda açılışı yapmıştık :)
:) kız sen beni mi düşüncen o gün deliiii :))) merak etme ben sabahtan hastanenin kapısında beklerim zaten seni
Sensin tatlıı ... Hem sen hem bebişin varsınız.. Iki kere tatlısınız siiizzz
CanııımmmIyiyim satış yaptım daha da mutlu oldum üzülüyordum dün kimse gelmedi diye çok şükür şimdi biraz iyi.. Esnaf olmakta zormuş yaa
valla ben atıcam senııııııııı sımdı topıkten heeeeeeee
nereye kız hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama canım test verecektıııııııııııııııı hep o benı kandırıyor valla
ooo süpersin,,hayırdır gezmek içinmiii
oje , ruj, rimel filan işte cnm... kozmetik ya benim işim :)
oooo kızzzzz tam benlık seylerrrr ask olsun nıe soylemedın yoksa ben mı kacırıdm..anacım ne satıosun smdı sen hangı markaaa :)
hayırlı olsun kuzuuuuum Allahım tamamına erdirir inşallahhhh.sende lekelenme ya da kasık ağrısı olmuşmuydu hiççç.
kızlar bugün doktoruma gittim ve sonuç pozitif çok şükür...bhcg 180 çıktı..rüya gibi..tüp bebek başarısız olunca hiç umudum kalmamıştı.bu ay kendiliğinden geldi bebişim.pazar günü de test yaptıracaz ve değerin 1500 üstüne çıkmasını umut edecez.Allah hepinize bu mutluluğu tattırsın arkadaşlar...
gebzedeyız canım bır oturuyoruz bız kayganayla yaaaaaaaaaaaaa
gorumcem orada benım 3-4 ayda bır gıderız gosmen gelnıyım beyaaaaaaaaaa
kızlar bugün doktoruma gittim ve sonuç pozitif çok şükür...bhcg 180 çıktı..rüya gibi..tüp bebek başarısız olunca hiç umudum kalmamıştı.bu ay kendiliğinden geldi bebişim.pazar günü de test yaptıracaz ve değerin 1500 üstüne çıkmasını umut edecez.Allah hepinize bu mutluluğu tattırsın arkadaşlar...
KIZ BIZE PAZARLIK YAPPPPPPPPPPP AAAAAAAAAAAA KOY OBUR TARAFA RESIMLERI BIZIM KIZLARAR SAT YAAAAAAAAAAAA
IYIK SAGLIK KUZUM BENDENDEEE ZOR VALLA RABBIM YARDIM ETSINNNNNNNNNN
ay ecrincim yaa..
iyisin dimi sen? Nasıl gidiyor hayat.. :)
aa atma aplaa benııı...
kız duğun varrr...dugun..hem gezme hem eğlenmeeee :))
aslında duğun var canım onun ıcın ama pazar gunude gezerızzz azıcık yanııı :)
oooo kızzzzz tam benlık seylerrrr ask olsun nıe soylemedın yoksa ben mı kacırıdm..anacım ne satıosun smdı sen hangı markaaa :)
:)) Saklamadım ki hiç.. Diğer platformdan bak görürsün çalıştığı yerden :))))
e geeeel.. ben beklerim her zaman .. keşke yolunuz düşse valla çok sevindirik olurum :)
seviyorum canım.. işimi çok seviyorum ama bazen insanlar beni çok üzüyorkendi işimi burada yapamayacağım için böyle bir işe giriştik. esnaflık gerçekten çok zormuş. bazen keşke hiç açmasaydık diyorum. 1 sene oldu daha yeni. geçen sene 29 haziranda açılışı yapmıştık :)
inşşş gelmek nasip olur,,ancak ttail için falan gelebiliriz,,,esnaflık en zor iş,,çünkü insanlar zorr,,insanlarla uğraşmak çok zor,,olsun daha çok yenisin ,alışırsın zamanla,kendi mesleğin ne canım senin?
inşşş gelmek nasip olur,,ancak ttail için falan gelebiliriz,,,esnaflık en zor iş,,çünkü insanlar zorr,,insanlarla uğraşmak çok zor,,olsun daha çok yenisin ,alışırsın zamanla,kendi mesleğin ne canım senin?
İnşallah alışırım.. Bazen çok sinirleniyorum çünküü
:)
Canım benim Halkla İlişkiler.. Evlenmeden önce dershanelerde filan çalıştım.. O zmanda zordu gerçi.. Çalışmak zor geliyor bana galiba
yazdığım mesaj biraz karışmış amaaaaaaa bizim kızlar akıllı :) anlarlar diye düzeltmiorum..
(aslında banada uğraşmak zor geldi düzeltme işlemiyle hihi)
ne güzel .. Çok sevindim gerçekten :119::119:
Canım kendiliğinden olması ayrıca güzel ya.. Benimde umudum o artık..
Ne zaman denemiştiniz en son tüp bebeği canım?
Hadi sen bana umut ol :)[/QUOT
çok sağol canım.mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat sonuç alamadık.2 embryo transfer edildi diğer embryolarım da yeterli gelişmediği için dondurulamadı.önceden de 1 kez aşılama hikayesimiz vardı başarısız.hazirandan beri biosteron kullanıyordum ve temmuzda da kullanıp ağustosta tüp deneyecektik.gerek kalmadı çok şükür.bu ilaç yumurta kalitesini artırıyormuş.bol bol dua edelim arkadaşlar birbirimiz için..
aynen canım karışmış ama anladık,,,benim yazdığım değildi çünkü saklama işi falan,ben biliyorum yani sattıklarını
Canım benim Halkla İlişkiler.. Evlenmeden önce dershanelerde filan çalıştım.. O zmanda zordu gerçi.. Çalışmak zor geliyor bana galiba
alışırsın alışırsınn,,sinirlenmemek mümkün değildirr,,dershanede çalışmakta zordur yaa,,benim iş arkadaşım çalışmış 9 ay,kafayı yiyicektim diyor,,çalışmak zor geliyorsa en iyisi kendi işindir,karışan yok bari,
ay ecrincim yaa..
iyisin dimi sen? Nasıl gidiyor hayat.. :)
aa atma aplaa benııı...
kız duğun varrr...dugun..hem gezme hem eğlenmeeee :))
aslında duğun var canım onun ıcın ama pazar gunude gezerızzz azıcık yanııı :)
:)) Saklamadım ki hiç.. Diğer platformdan bak görürsün çalıştığı yerden :))))
aaa kızz sakladın demedım ben ask olsunn..sadece soylemedın dıe hatırlıyorumm yoksa neden saklayasın kı yanııı yada ben kacırdım dedım yaaa...
ay aynen..bana da calışmak bzen o kadr zor gelıyor kı ıyı kı erkek olmamısım dıyorumm..canım sıkıldı işten cıkayım,çalışmayım biraz bari falan diyemezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?