Tüp Bebek Günlüğümüz !

ıns degerın kat kat artar hayatımmmmmmmmmmm

aa atma aplaa benııı...
kız duğun varrr...dugun..hem gezme hem eğlenmeeee :))

aslında duğun var canım onun ıcın ama pazar gunude gezerızzz azıcık yanııı :).
anaşdım canım ohhhh sefan olsunnnnnnnnnnnn
ıstanbulun neresı bacımmmmmmmmmmmmm

ay ecrincim yaa..

iyisin dimi sen? Nasıl gidiyor hayat.. :)

yaaaaaaaa sen sormadın ama be dedım ısteeeeeeeeeeee unututn sen benı sevmıyon hıhhhhhhhhhhhhh
cok sukru balım oh maaslarıda aldıkkkkkk sueprım yaaaaaaaaaaaaaaa

ewet canım hatırlıyorum,yemek yapıp aşağıya indiriyodun,eşinde veterinerdi,hatta bir keresinde eşimin ameliyatı var demiştin de,korkutmuştun bizi:
sıkıcı olabilir tabi,hep aynı noktada dön dolaş,bizim iş yeride çok uzak mesela evimize,eşiminde benimde,bende hep derdim keşke yakın olsa

hem ıyı bır durum hem zor bır durum kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa

aynı apartmandamı oturuyosunuz,,göçmenn geliniii ecrinimmm,edirneye gelmiyonuzmu hiçç

evet kuzum esımın dayısı teyzesı kaynanam aynı apartmandayızzzzzzzzz...
edırne olarak gelmıyoruz valal ama ordakı camıyeesım cok gıtmek ısıtyor edırme camısıne bır gun kısmet olursa gelırız ama ne zaman olur bılmem
ruyada benı hamıs gor bacımmmmmmmmmmmmmmmm

oooo tam sülale apartmanıı desene,,,Selimiye Camii ni diyosun,,,inşş kısmet olur canım gelirsiniz,,çok muhteşem bir camidir,,
görürüm canım inşşş hamiş hamişşş seni,,

evet ben bazen öyle garip şeyler yapabiliyorum

uzak olmasıda dert tabi.. herkes tersini ister ya.. aslında herkes hayatında bazen farklılık olsun istiyor işte.. :)

evet ben bazen öyle garip şeyler yapabiliyorum

uzak olmasıda dert tabi.. herkes tersini ister ya.. aslında herkes hayatında bazen farklılık olsun istiyor işte.. :)

Allahım inşşş sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir,o zaman hayatınn farklılaşır,,,
canım ben biraz uzanayım,yoruldum birazcık,,sanki bi iş mi yaptım hayırrr ama yoruldummm

oooo tam sülale apartmanıı desene,,,selimiye camii ni diyosun,,,inşş kısmet olur canım gelirsiniz,,çok muhteşem bir camidir,,
görürüm canım inşşş hamiş hamişşş seni,,

maaile oturuyoruz kuzum ama ben pas vermıyorum dayısıda gelın alacak sımdı... Once esım sonra anası babası dıyorum ben gerısı bana bısye dıyemıyor
bır yere gıderım kaynanam sormaz hanı nereye dıye ben derım ıste carsıya cıkıcam ısım var kapıda teyzesı goruru nereye erey baslar kayananm derım ya sormasınalr onlara ne ben onlara soruyormuyum dıye trıp atarım onlarda sagolsun bosver sen kızım aman ısım var de cek gıt dıyorlarrr
ıns canım rabbım yzdıysa gorucem o camıyıııııı .... Gor gorrrrrrrrr oh koca gobeklı olımmmmmmmm

sagol canımmmm...
Yok kuzum hepımızın ısı gucu var olurmu oyle seyyyyyyyyy
olsun canın sagolsun ben hatırlamıyorum bıle yaaaaaaaa
((( ya o kadar dikkat ettim yine karışmış mesajım

becerıksız senı yaaaaaaaaaaaaaa
Bak ben duzelttım yaaaaaaaaaaa

Allahım inşşş sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir,o zaman hayatınn farklılaşır,,,
canım ben biraz uzanayım,yoruldum birazcık,,sanki bi iş mi yaptım hayırrr ama yoruldummm

eveeet çok beceriksiz gördüm kendimi o yüzden gidiyorum :))) şaka şaka :))) bir süre yokum , gelebilirsem gelcem tekrar :))) Görüşürüüüzz

:) giderken bile mesajım yanlış oldu :)))

yok artık diyorum kendime :)

hadi görüşürüz canlarım

(düzgün bir mesajla son veriyorum artık inş. :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…