ınsallah canım hamılesındır ve değerın yukselırr..bızım bı arkadas var egunal onunda tup bebek olmamıstı sonrakı ay kendılığınden geldı bebeği ama olmadıı iştee
umarım senınledir bebeğinnnn
ne güzel .. Çok sevindim gerçekten :119::119:
Canım kendiliğinden olması ayrıca güzel ya.. Benimde umudum o artık..
Ne zaman denemiştiniz en son tüp bebeği canım?
Hadi sen bana umut ol :)[/QUOT
çok sağol canım.mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat sonuç alamadık.2 embryo transfer edildi diğer embryolarım da yeterli gelişmediği için dondurulamadı.önceden de 1 kez aşılama hikayesimiz vardı başarısız.hazirandan beri biosteron kullanıyordum ve temmuzda da kullanıp ağustosta tüp deneyecektik.gerek kalmadı çok şükür.bu ilaç yumurta kalitesini artırıyormuş.bol bol dua edelim arkadaşlar birbirimiz için..
aaaaaaaaaaaaa biesteron u ilk defa duyuyorum.. Böyle reçetesiz filan alınıyor mu.. Bende kullansam mı acaba ya..
Vallahi çok sevindim.. Dikkat et kendine , bebişine
kızlar bugün doktoruma gittim ve sonuç pozitif çok şükür...bhcg 180 çıktı..rüya gibi..tüp bebek başarısız olunca hiç umudum kalmamıştı.bu ay kendiliğinden geldi bebişim.pazar günü de test yaptıracaz ve değerin 1500 üstüne çıkmasını umut edecez.Allah hepinize bu mutluluğu tattırsın arkadaşlar...
anaşdım canım ohhhh sefan olsunnnnnnnnnnnnaa atma aplaa benııı...
kız duğun varrr...dugun..hem gezme hem eğlenmeeee :))
aslında duğun var canım onun ıcın ama pazar gunude gezerızzz azıcık yanııı :).
ay ecrincim yaa..
iyisin dimi sen? Nasıl gidiyor hayat.. :)
:)))
akıllı arkadaşlarım benim yaaa
bu arada benim eşimin dükkanıda hemen yanımdaki dükkan :) evimizse aynı apartmanın ilk katıönceden muhabbeti geçmiştide yemek filan yapıorum diye.. nasıl olduğunu açıklayayım dedim. :) Biraz sıkıcı ama eve giderken hiç bir yer bile göremioruz... O yüzdende ben biraz sıkılıyorum aslında... aynı noktada aşağı iniyoruz, akşam yukarı çıkıoruz :))))
:)))
akıllı arkadaşlarım benim yaaa
bu arada benim eşimin dükkanıda hemen yanımdaki dükkan :) evimizse aynı apartmanın ilk katıönceden muhabbeti geçmiştide yemek filan yapıorum diye.. nasıl olduğunu açıklayayım dedim. :) Biraz sıkıcı ama eve giderken hiç bir yer bile göremioruz... O yüzdende ben biraz sıkılıyorum aslında... aynı noktada aşağı iniyoruz, akşam yukarı çıkıoruz :))))
aynı apartmandamı oturuyosunuz,,göçmenn geliniii ecrinimmm,edirneye gelmiyonuzmu hiçç
aaaaaaaaaaaaa biesteron u ilk defa duyuyorum.. Böyle reçetesiz filan alınıyor mu.. Bende kullansam mı acaba ya..
Vallahi çok sevindim.. Dikkat et kendine , bebişine
canım zaten devlet karşılamıyor doktoruna danış ve fikrini al bence.benim yaşım 35 olduğu için yumurta kalitem tabiki biraz düşük olabilir.zaten dondurulacak kadar büyüyemediler.
hem ıyı bır durum hem zor bır durum kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa
evet kuzum esımın dayısı teyzesı kaynanam aynı apartmandayızzzzzzzzz...
edırne olarak gelmıyoruz valal ama ordakı camıyeesım cok gıtmek ısıtyor edırme camısıne bır gun kısmet olursa gelırız ama ne zaman olur bılmem
ruyada benı hamıs gor bacımmmmmmmmmmmmmmmm
alışırsın alışırsınn,,sinirlenmemek mümkün değildirr,,dershanede çalışmakta zordur yaa,,benim iş arkadaşım çalışmış 9 ay,kafayı yiyicektim diyor,,çalışmak zor geliyorsa en iyisi kendi işindir,karışan yok bari,
evet cnm, iyi yanlarıda var tabi.. en azından saatlerini kendim ayarlayabiliorum :) dershane işi zor ama zevkli aslında.. çocuklarla iç içe olmak güzel.. :) turginur bak o zman seneye bebişinle yazın bekliyoruz.. :) lotusta bebişiyle olacak hem.. ben de iki prensesin arasına oturup dilek tutarım artık
ay ecrincim yaa..
iyisin dimi sen? Nasıl gidiyor hayat.. :)
aa atma aplaa benııı...
kız duğun varrr...dugun..hem gezme hem eğlenmeeee :))
aslında duğun var canım onun ıcın ama pazar gunude gezerızzz azıcık yanııı :)
aaa kızz sakladın demedım ben ask olsunn..sadece soylemedın dıe hatırlıyorumm yoksa neden saklayasın kı yanııı yada ben kacırdım dedım yaaa...
ay aynen..bana da calışmak bzen o kadr zor gelıyor kı ıyı kı erkek olmamısım dıyorumm..canım sıkıldı işten cıkayım,çalışmayım biraz bari falan diyemezler..
:)) tuanacım lafın gelişi dedim bende .. böyle şeylere takılmam ben :))) gördün mü şimdi peki? pink'i :)
ıns degerın kat kat artar hayatımmmmmmmmmmm
anaşdım canım ohhhh sefan olsunnnnnnnnnnnn
ıstanbulun neresı bacımmmmmmmmmmmmm
yaaaaaaaa sen sormadın ama be dedım ısteeeeeeeeeeee unututn sen benı sevmıyon hıhhhhhhhhhhhhh
cok sukru balım oh maaslarıda aldıkkkkkk sueprım yaaaaaaaaaaaaaaa
ben seni sevmezmiyim cnm.. hatta geçenler bir yazdığına cevap veremeden gitmişim yine.. aklıma takılıyordu ne zamandır.. ben cevap veremeyince yanlış anlamayın olur mu :) Hepinizi çok seviyorum ben
Maaşınıda güzel günlerde harca canım
evet cnm, iyi yanlarıda var tabi.. en azından saatlerini kendim ayarlayabiliorum :) dershane işi zor ama zevkli aslında.. çocuklarla iç içe olmak güzel.. :) turginur bak o zman seneye bebişinle yazın bekliyoruz.. :) lotusta bebişiyle olacak hem.. ben de iki prensesin arasına oturup dilek tutarım artık
kıyamammm canım yaa,,,seneye neden aramızda dilek tutucaksınnn,,senin de bebişin olucak hayırlısınla,minicik bebeğini geliriz görmeye ,,öyle düşünelim dimi,,,eşimle plan yapıyoruz geçenlerde,seneye yaza,Saremizide alıp tatile çıkmak,ahhh inşş olur be canım , ne güzel görüşmüş oluruzz
ewet canım hatırlıyorum,yemek yapıp aşağıya indiriyodun,eşinde veterinerdi,hatta bir keresinde eşimin ameliyatı var demiştin de,korkutmuştun bizi:
sıkıcı olabilir tabi,hep aynı noktada dön dolaş,bizim iş yeride çok uzak mesela evimize,eşiminde benimde,bende hep derdim keşke yakın olsa
canım zaten devlet karşılamıyor doktoruna danış ve fikrini al bence.benim yaşım 35 olduğu için yumurta kalitem tabiki biraz düşük olabilir.zaten dondurulacak kadar büyüyemediler.
hımm anladım :) benim de kistim var .. belki bir zararı olabilir. Ben bir doktoruma sorayım müsait bir zamanda :)
Teşekkürler. :)
evet ben bazen öyle garip şeyler yapabiliyorum
uzak olmasıda dert tabi.. herkes tersini ister ya.. aslında herkes hayatında bazen farklılık olsun istiyor işte.. :)
kıyamammm canım yaa,,,seneye neden aramızda dilek tutucaksınnn,,senin de bebişin olucak hayırlısınla,minicik bebeğini geliriz görmeye ,,öyle düşünelim dimi,,,eşimle plan yapıyoruz geçenlerde,seneye yaza,Saremizide alıp tatile çıkmak,ahhh inşş olur be canım , ne güzel görüşmüş oluruzz
Bilmem ki :) İnşallah benimde olur .. Bayağıda zaaman var seneye yaza kadar aslında :) İnşallah olur yaa... O zaman üçü oynarlar ne güzel :) SARE, ÖYKÜ, birde benimde kızım olursa ismi hazır , BAHAR :)
Allahım inşşş sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir,o zaman hayatınn farklılaşır,,,
canım ben biraz uzanayım,yoruldum birazcık,,sanki bi iş mi yaptım hayırrr ama yoruldummm
oooo tam sülale apartmanıı desene,,,selimiye camii ni diyosun,,,inşş kısmet olur canım gelirsiniz,,çok muhteşem bir camidir,,
görürüm canım inşşş hamiş hamişşş seni,,
ben seni sevmezmiyim cnm.. Hatta geçenler bir yazdığına cevap veremeden gitmişim yine.. Aklıma takılıyordu ne zamandır.. Ben cevap veremeyince yanlış anlamayın olur mu :) hepinizi çok seviyorum ben
Maaşınıda güzel günlerde harca canım
((( ya o kadar dikkat ettim yine karışmış mesajım
Allahım inşşş sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir,o zaman hayatınn farklılaşır,,,
canım ben biraz uzanayım,yoruldum birazcık,,sanki bi iş mi yaptım hayırrr ama yoruldummm
maaile oturuyoruz kuzum ama ben pas vermıyorum dayısıda gelın alacak sımdı... Once esım sonra anası babası dıyorum ben gerısı bana bısye dıyemıyor
bır yere gıderım kaynanam sormaz hanı nereye dıye ben derım ıste carsıya cıkıcam ısım var kapıda teyzesı goruru nereye erey baslar kayananm derım ya sormasınalr onlara ne ben onlara soruyormuyum dıye trıp atarım onlarda sagolsun bosver sen kızım aman ısım var de cek gıt dıyorlarrr
ıns canım rabbım yzdıysa gorucem o camıyıııııı .... Gor gorrrrrrrrr oh koca gobeklı olımmmmmmmm
sagol canımmmm...
Yok kuzum hepımızın ısı gucu var olurmu oyle seyyyyyyyyy
olsun canın sagolsun ben hatırlamıyorum bıle yaaaaaaaa
becerıksız senı yaaaaaaaaaaaaaa
Bak ben duzelttım yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?