Tüp Bebek Günlüğümüz !

napıyosunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr görüşmeyelıııııııııı

hosgeldın canımmmmmmmmmm ıyılık saglık senden naberrrrrrrrrrrrrrrrr
eveeet çok beceriksiz gördüm kendimi o yüzden gidiyorum :))) şaka şaka :))) bir süre yokum , gelebilirsem gelcem tekrar :))) Görüşürüüüzz

:) giderken bile mesajım yanlış oldu :)))

yok artık diyorum kendime :)

hadi görüşürüz canlarım

(düzgün bir mesajla son veriyorum artık inş. :) )

gorusuruz canım benımmmmmmmmmmmmmm
yok aslında cok becerıksıın bence o mj olayı kk nın sucu mj yaynlasanda bazen oncekını yazdıgını ve tık oldugunu sanıp tekrar alıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
sevıyom ulen senııııııııııııııııı by bebek yuzlummmmmmmmmmmmmm

saolll bebemmm bende ıyıyımm napıyımmmm bugun nıyetlıyımmmm aksam ezanının okunmasını beklıyo-rummmm 4 gözleeeeeeeeeeeeeee

teşekkürler canım.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün biliyorum egunal gibi olmam inşallah.

canım egunalın başına gelen bir talihsizlikti.. sakın öyle olacak böyle olacak diye düşünme... kötü düşünme yani.. bebişine sıkı sarıl ki oda sana sıkı sarılsın...

((( ya o kadar dikkat ettim yine karışmış mesajım

evet canım karman çorman geliyor msjlar...:44:

Slm kızlar nasilsinz biz yeni geldik eve ekin le buluştuk ay keske hepimiz buluşabillsek ben ekinimi cok sevdim

buluşalım canım ya.. bende sizi görmeyi gerçekten istiyorum...

İnsallh cnm buluşalım en ısa zamn da

Az once ben ve 13 zıyaretcı vardı sımdı ben 3 zıyaretcı kalmısız kızlar nereyesunuz herkes selam verıp kacmıs galıba. Kocısım temızlık yaptı ben de yemek yaptım ısım bıttı dusa gırecem bırazdan ... Yarın sabah erkenden yollara dusecem kpss ıcın offf cekılmez bu yol yahuuuu

Canım arkadaşlarım ekin perşembe günü donmuş transferi olacak ve bunu yakınlarından bilen yok...
konu ile ilgili diğer tarafta bişey yazılmayacak...
adresine giren yakını var çünkü...
sadece topikte durumunu paylaşacak...
o nedenle dikkatli olalım lütfen...

Cnmm iyi oldu senin yazmn ben yazmak istemedim hepimiz dua edelim arkadasımıza insallh saglikla tutunsunlar annelerine bebekleri biz bilsek yeter kimsenin bilmesine gerek yok Biz bize yeteriz sen nasılsın

Tamam bitanem anlaşıldı..Perşembe günü Eğer benimde herşey yolunda giderse 40 larımız karışır inş ekin ilee:))

inş. bebişinin haberini alırız hayırlısı olsun tamam msj alınmıstır :)

Cnmm iyi oldu senin yazmn ben yazmak istemedim hepimiz dua edelim arkadasımıza insallh saglikla tutunsunlar annelerine bebekleri biz bilsek yeter kimsenin bilmesine gerek yok Biz bize yeteriz sen nasılsın

buluşmuşunuz şekerim aldım haberlerinizi ekin sultandan...
bi foto çekineydiniz iyiydi ama neyse artık...
ben paşalarımla koşuşturma halindeyim..
büyük olan babasıyla evli olduğum adamın yanına gitti
küçüğüde annesiyle aşk yaşıyor bende hemencecik topiğe bi bakayım dedim...

Huu huu karasuuuuu
ben sana bilgi geçmek istiyomm özell hemde

benim bu ay kendiliğinden 14 mm olan 1 yumim için 2 gündür iğne vuruluyorum..E2 ve progesteron güzel geldi..Bugünde büyümüştü..Yarında herşey yolunda giderse tekkk biricik altın yumurtam ile opuya gideceğim inş pazartesi gibi..
Yani diyeceğim duaya acil ve çok ihtiyacım var:))
Sendende istiyorum tammammııııııııııııııııı

tamam mesaj alinmistir tedavin hayirli olsun ekinim insallah bebisle sonlanir..

Ay masallh cok sendim sürpriz oldu bana bu hbr İnsallh kirklarnz karışsın ekin cigimle hayrli olsun ne istersen yapmaya hazırım cnm olucak insallh olucak cnm

Nayn foto vermem kocam kızar dimk bii gezmekte biri de sizinle cokyormasin o paşalar seni K d cnm insallh yolun izmire düşsün de görüşelim seninle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…