Ay masallh cok sendim sürpriz oldu bana bu hbrİnsallh kirklarnz karışsın ekin cigimle hayrli olsun ne istersen yapmaya hazırım cnm olucak insallh olucak cnm
Nayn foto vermem kocam kızardimk bii gezmekte biri de sizinle cokyormasin o paşalar seni K d cnm insallh yolun izmire düşsün de görüşelim seninle de
aman iyi beee görmek istemiyom o zaman bende seni..
gül yüzünü esirgedin benden bi göreydim iyiydi
kocası kızarmış kocasıda foto çekindiğini nerden bilecekse hıııhhhh
Ekin ve elifff kardeşlerim inşallah hersey yolunda gidecek bize guzel haberlerini vereceklerrrr sabırsızlıkla bekliyorum kizimla birlikte size dua ediyoruzzz
lotus sen dr.a gitmeycekmiydinnn
Yerim ben seniii sen dn esirgemeyin hiç yüzü U saka yaptım kuzum bir dahaki. Buluşmaya çekeriz resim insallhhhh
selam arkadaşlar..durumumdan dolayı pek giremiyorum..çok şükür bugün iyiyim..ikramaya hayırlı haberlerini bekliyorum canım..geçmişi okuyamadım göz gezdirdim sadece.minecan canım eğer doktorun progestan 200 verirse ben sana gönderirim 5 kutu..ben iğne oluyorum gerek kalmadı...adresini verirsin gönderirim canım...kızlar dua edinde bebeğim beni bırakmasın..sizleri seviyorum..ALLAHa emanet olun....
selam kızlar,nasılsınız.ben pek duramıyorum.halsizlik ve bulantı yüzünden.uyudum zaten birkaç saat.
okudum yazılanları kocişlerle ekşın durumu konuşulmuş.ben de doktora sormaya utanıyorum.eşim kızdı niye sormadın diye ama ölsem soramam heralde.zaten işime de geliyo.çünkü şu sıralar kendi kokuma bile dayanamazken eşime hiç yaklaşamam.sarılınca bile itiyorum.çok bozuluyo.ama napim çok midem bulanıyo.
foto çekilene kadar yeme beni işteee...
canımmm geldin demek...
Allahın izniyle bu kez bişey olmayacak bebeğine...
kanamanda bitecek ve sen keyifli sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah...
kız ne ekşını durun hele bi riskli dönemler geçsin sakıınnnnnn ha...
doktorun bunu size söylemesine gerek yokki erken dönemde bir gebelik var siz ekşın işine girişmeyi dertlenmişiniz...
eşine söleee doktor bişi diyene kadar yook...
selam kızlar,nasılsınız.ben pek duramıyorum.halsizlik ve bulantı yüzünden.uyudum zaten birkaç saat.
okudum yazılanları kocişlerle ekşın durumu konuşulmuş.ben de doktora sormaya utanıyorum.eşim kızdı niye sormadın diye ama ölsem soramam heralde.zaten işime de geliyo.çünkü şu sıralar kendi kokuma bile dayanamazken eşime hiç yaklaşamam.sarılınca bile itiyorum.çok bozuluyo.ama napim çok midem bulanıyo.
gittim geldim ben
hamileler topiğine yazdım durumu birde buraya yazayım
kızım 2480 gr kilo almamış hiç geçen haftaya göre canım sıkıldı birazcık bu duruma
13 temmuz cuma saat 9'da sezeryanla bebeğimize kavuşuyoruz nasipse
doğuma kadar bol bol dinlenmemi ayakta kalmamamı istedi doktorcum
göğsüme giren ağrıyıda sordum süt iniyordur dedi tahmin ettiğim gibi
bizde durum böyle
inş.canım...çok sıkıldım artık yatmaktan..dün iyiydi bebeğim..bu sefer karından ultrason yapıldı.daha küçük ölçü bu sefer ama sorun yok dedi..bugün tahlillerim vardı..sorun yok şimdilik..hatırlıyor musun değerim en son 300 artmıştı sadece..sonra birden fırladı.inanmıyorum artık bu değerlere..minecana kim olduğumu söyler misin?özel msj atamıyorum..
sevtap orhan bana kızdı..gelmiyor artık topiğe..şubat anneleri topiğinde artık..midem çok bulanıyor diye yazmıştı..bende şikayet etme şükret dedim..ama çok canım sıkkındı o zaman tamamen duygusaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?