Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ekin ve elifff kardeşlerim inşallah hersey yolunda gidecek bize guzel haberlerini vereceklerrrr sabırsızlıkla bekliyorum kizimla birlikte size dua ediyoruzzz

aman iyi beee görmek istemiyom o zaman bende seni..
gül yüzünü esirgedin benden bi göreydim iyiydi
kocası kızarmış kocasıda foto çekindiğini nerden bilecekse hıııhhhh

aman iyi beee görmek istemiyom o zaman bende seni..
gül yüzünü esirgedin benden bi göreydim iyiydi
kocası kızarmış kocasıda foto çekindiğini nerden bilecekse hıııhhhh

Yerim ben seniii sen dn esirgemeyin hiç yüzü U saka yaptım kuzum bir dahaki. Buluşmaya çekeriz resim insallhhhh

selam arkadaşlar..durumumdan dolayı pek giremiyorum..çok şükür bugün iyiyim..ikramaya hayırlı haberlerini bekliyorum canım..geçmişi okuyamadım göz gezdirdim sadece.minecan canım eğer doktorun progestan 200 verirse ben sana gönderirim 5 kutu..ben iğne oluyorum gerek kalmadı...adresini verirsin gönderirim canım...kızlar dua edinde bebeğim beni bırakmasın..sizleri seviyorum..ALLAHa emanet olun....

selam kızlar,nasılsınız.ben pek duramıyorum.halsizlik ve bulantı yüzünden.uyudum zaten birkaç saat.
okudum yazılanları kocişlerle ekşın durumu konuşulmuş.ben de doktora sormaya utanıyorum.eşim kızdı niye sormadın diye ama ölsem soramam heralde.zaten işime de geliyo.çünkü şu sıralar kendi kokuma bile dayanamazken eşime hiç yaklaşamam.sarılınca bile itiyorum.çok bozuluyo.ama napim çok midem bulanıyo.

lotus sen dr.a gitmeycekmiydinnn

gittim geldim ben
hamileler topiğine yazdım durumu birde buraya yazayım
kızım 2480 gr kilo almamış hiç geçen haftaya göre canım sıkıldı birazcık bu duruma
13 temmuz cuma saat 9'da sezeryanla bebeğimize kavuşuyoruz nasipse

doğuma kadar bol bol dinlenmemi ayakta kalmamamı istedi doktorcum
göğsüme giren ağrıyıda sordum süt iniyordur dedi tahmin ettiğim gibi

bizde durum böyle

canım özel msj hakkım yok...aşkolsun para istemem canım..kargoyaya verebilirim...ben seni türkiyeye gelecek biliyordum..gelemeyeceksen gönderirim oraya ama hangi kargoya vereyim bilmiyorum.

Yerim ben seniii sen dn esirgemeyin hiç yüzü U saka yaptım kuzum bir dahaki. Buluşmaya çekeriz resim insallhhhh

foto çekilene kadar yeme beni işteee...

canımmm geldin demek...
Allahın izniyle bu kez bişey olmayacak bebeğine...
kanamanda bitecek ve sen keyifli sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah...

kız ne ekşını durun hele bi riskli dönemler geçsin sakıınnnnnn ha...
doktorun bunu size söylemesine gerek yokki erken dönemde bir gebelik var siz ekşın işine girişmeyi dertlenmişiniz...
eşine söleee doktor bişi diyene kadar yook...

inş.canım...çok sıkıldım artık yatmaktan..dün iyiydi bebeğim..bu sefer karından ultrason yapıldı.daha küçük ölçü bu sefer ama sorun yok dedi..bugün tahlillerim vardı..sorun yok şimdilik..hatırlıyor musun değerim en son 300 artmıştı sadece..sonra birden fırladı.inanmıyorum artık bu değerlere..minecana kim olduğumu söyler misin?özel msj atamıyorum..

Cnm sen şimdi osler eksini kocana da söyle otursun yerine unutsun seni 3 ay Dr un da izin vermez bence ilk 3 ayı atlat cnm saglikla insallh sonra mac yaparsınız

ayyyy demek saati bile belli oldu,hadi hayırlısı canım,bol bol dinlen sende,sıkma canını 1 hafta var daha eminim biraz daha toplar kendini,
1 hafta sonra ilk bebeğimiz geliyorrr

o kadar sevindim,o kadar sevindim ki anlatamam..çok güzel ya..inş..sonu çok çok güzel biter..RABBİM hayırlı olacak evlat nasip etsin...

çok şükür canım herşey yoluna girecek inan buna...
karından yapılan ultrasonda farklı çıkabilir bu dönemde çok takılma ona...
yatmaya devam sıkılmak yok herşey anne olabilmek için...
minecana mesaj atıyorum hemen...

lotuscum ne kadar güzel günü ve saati belli olmuş doğumun. umarım çok sağlıklı ve kolay bir doğum olur, ilk bebişi sabırsızlıkla bekliyorum, allah yardımcın olsun, darısı başımıza

sevtap orhan bana kızdı..gelmiyor artık topiğe..şubat anneleri topiğinde artık..midem çok bulanıyor diye yazmıştı..bende şikayet etme şükret dedim..ama çok canım sıkkındı o zaman tamamen duygusaldı..

napalım canım burada sana kızsada biz varız hepimizi terk etti o yalnız seni değil..
ayrıca yazdığında da haklısın...
gelmek isteyen herkese kapımız açık geldiğinde niye geldin demediysek gittiğinde de niye gittin diye soracak değiliz..
herkes kendi bilir...
dert ettiğin konuya bak...
sakın bişeyi kafana takma çok kızarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…