Tüp Bebek Günlüğümüz !

çokkkkkkk haklısın canım,,bende laf sölemiştim ona o zaman,,hiç bizi dinlemedi,habire bişiler yazdı durdu,yok kese boş dedi,yok midem kötü dedi,düğüne gidemeycekmiş midesi kötüsüymüş falan filan,bizde üzüldük,hatta kalktım yerimden gittim eski ultrason görüntülerime baktım ,korkma dedim normal dedim,aaa hiç bizi takmadı bile,sonrada yazmış,bir arkadaşına sormuş normalmiş,sanki biz demedik,,safinazım da haklıydı tepkiisnde,,hiç canını sıkmaya değmezz

Bana da kızsana ama cok kiz Cnm Benm bugün seni cok sevesim var

safinazım yaaaaaa,,,benim jeton yeni düştü canım,,,nasılsın iyimisin,,,,bebeiş nasıll

sağol canım..çok şükür iyiyim..kanamam da azaldı artık çok şükür...sizleri özlüyorum..sürekli yatıyorum..hastane hariç çıkmıyorum bir yere..kendimi iyi hissediyorum bugün..bebişte iyi diyor doktorum..umarım öyledir..çok tedirginim ama resmen bir mucize yaşıyorum..kürtaja gittim ve geri geldim...sanırım bebişim beni bırakmayacak...ben haberlerinizi okuyorum arada.hberim var hepinizden..

aynen öyle farkındayım o mesajları okudum...
zaten gideceği varmış öyle diyelim Allah selamet versin efenim...
sende uğraştığınla kaldın işte
o kadar laf anlattın ama hatun bildiğini okudu...
konuşmaya bile değmez bence...

Bana da kızsana ama cok kiz Cnm Benm bugün seni cok sevesim var

tamam kızıyorum hemen
ama sen hala nikotin kullanıyomuşun sanki öyle bişi okudum al sana çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk kızmam için bi sebep..çok fena kızdım hemde öyle böyle değil yani...

çok heyecanlı ya..bir hafta kalmışş...çok güzel...heyecanlı günler..hepimize nasip etsin rabbim...RABBİM herşeyin sorunsuz olmasını nasip etsin..doğuma girmeden liste yapar mısın?yani adlarımızı söyleyerek bize dua eder misin canım?

yat canım ,seninki resmen mucizeee,,ALlahın sana hediyesi,hiçç tedirgin olma,dr.iyi diyosa iidir o,,çok şükür bugünlerde geçicek sonra bol bol tadını çıkaracaksın hamileliğin,,

Yok kuzum sen beni başka biriyle karistirdin galiba Ben hamile oldugumunogrendigim gun ictim bir tane bir daha da elime almadım kızacak yer arama git sigara içene hamislere kiz

yat canım ,seninki resmen mucizeee,,ALlahın sana hediyesi,hiçç tedirgin olma,dr.iyi diyosa iidir o,,çok şükür bugünlerde geçicek sonra bol bol tadını çıkaracaksın hamileliğin,,

inşallah canım...doktorda tedirgin olduğumu görüyor zaten..pazartesi gittiğimde 7+1 di bak kalp atışı diye gösteriyor hemen..salı günü aşırı kanamayla gittim..baktı büyümüş korkma dedi..çarşamba tekrar randevu.umudum var artık...test yaptığım günden beri kanama yaşıyorum..tamam bitti bu iş diyorum..RABBİM mucize veriyor işte..

kalp atışını gördüyseniz tamamdır canım,çok şükür,kanamayla bir çok arkadaş geçirdi ilk aylarını,bebeğininde yiyecek yemeği varmış bu dünyada,

sen pazatesi mi rahim filmi çektireceksin?

yok canım pazartesi çıkacak bhcg değerime göre belli olacak zamanı...

ben minecana en kestirme nasıl ulaşabilirim?teli var mı birinizde?

ben diğer taraftan özelinede yazdım sana ulaşmasını söyledim...
okuyunca ulaşır canım merak etme sen elinden geleni yaptın zaten...
tek yok bende...

Yok kuzum sen beni başka biriyle karistirdin galiba Ben hamile oldugumunogrendigim gun ictim bir tane bir daha da elime almadım kızacak yer arama git sigara içene hamislere kiz

olsun sen demedinmi kız bana diye şimdi kızıyorum bi bahaneyle onada laf sölüyosunnn...
ben zaten sigara içen hamişleri kınıyorum ezikliyorum dışlıyorum oooooo hoooo neler neler yapıyorum...
sanada zarf attım belki ama tutturamadım

Canım arkadaşlarım ben yatışa geçiyorum acele tarafından sabah erken kalkıyorum ve paşalarımla ilgileniyorum...
hepimize Allah rahatlık versin...
iyi geceler

sağol canım..banaözelden birşeyler yazdı..cevap veremedim üzüldüm..umarım sıfırlanır değerin..beyinle arayı düzelttin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…