Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım arkadaşlarım ben yatışa geçiyorum acele tarafından sabah erken kalkıyorum ve paşalarımla ilgileniyorum...
hepimize Allah rahatlık versin...
iyi geceler

iyi geceler canımmm,,,size ii eğlenceler paşalarınla beraberrrr,,,tatlı rüyalarrrr

Hayirli geceler ben geldim, ya bu forum harbide tiryakilik yapiyor adamiiiii elimden laptop eksik olmuyor islerim aksiyorrrr haha

napiyorsunuz bakalimmmmm?

canlarım kastamonudan annemler geldii bikaçgünn ortalıktan kaybolabilirim ama ara ara girerimm hepiniziii çokk ama çokkk öpüyorummmm...

ben minecana en kestirme nasıl ulaşabilirim?teli var mı birinizde?

canim aldim haberini guldenden.. allah razi olsun ondan
sanada tesk.ederim ilgin icin canim benim

nasil yapsakki ? bahsettigim sekilde olursa kabul ederim canim,,ok
sabah tr yolcusuyum acaba kaldigim otele gonderebilirmisin olurmu ki

canim aldim haberini guldenden.. allah razi olsun ondan
sanada tesk.ederim ilgin icin canim benim

nasil yapsakki ? bahsettigim sekilde olursa kabul ederim canim,,ok
sabah tr yolcusuyum acaba kaldigim otele gonderebilirmisin olurmu ki

uyuyamadım bakayım dedim..seni gördüğüme sevindim...otele göndereyim..araştırdım yurtdışına kargoyla ilaç gönderimi yasak..ilaç parası istemem.sigortadan aldım zaten.lütfen ısrar etme.kargo parasını verirsen yeter.ben dışarı çıkamıyorum.kargo evden alır zaten..sen özelden kaldğım otelin adresini yaz.yarın göndereyim..gerçek ismini de yaz ama.

valla hiiiççç öyle bir derdim yok.beni ilaçlar falan da etkilemedi zaten.ama işte gel bunu kocaya anlat.neyse Gülden çok kızdı,sakın ha dedi diyim en iyiysi.e malum bilirkişi sensin.

Canım arkadaşlarım ben yatışa geçiyorum acele tarafından sabah erken kalkıyorum ve paşalarımla ilgileniyorum...
hepimize Allah rahatlık versin...
iyi geceler

Cnmmm iyi geceler kiz kiz ama sigara dime bana Cnm ister bak sonra Cooook öpüyorum senii guzel yanaklarından Allah rahatlık versin

gezdin geldin ne güzel..kızına aldığım kıyafetlere bayıldım..topiğinden baktım..iyi günlerde kullansın inşallah...

Cnm sen şimdi osler eksini kocana da söyle otursun yerine unutsun seni 3 ay Dr un da izin vermez bence ilk 3 ayı atlat cnm saglikla insallh sonra mac yaparsınız

bence de unutsun.ya adam da bir şey yapmaya kalkmıyo dilinde zaten.ama benim hiççç çekesim yok.bulantıdan gözüm hiçbir şey görmüyo.

ayyyy demek saati bile belli oldu,hadi hayırlısı canım,bol bol dinlen sende,sıkma canını 1 hafta var daha eminim biraz daha toplar kendini,
1 hafta sonra ilk bebeğimiz geliyorrr
doktor 2800 gibi doğar dedi ama bakalım hayırlısı herşeyin sağlığı yerinde olsun
kiloyu aldırırım inş.
lotuscum ne kadar güzel günü ve saati belli olmuş doğumun. umarım çok sağlıklı ve kolay bir doğum olur, ilk bebişi sabırsızlıkla bekliyorum, allah yardımcın olsun, darısı başımıza
sağol cnım darısı senın ve diğer arkadaşlara inş.
resmen bir mucize ben yeni gördüm umarım hiç bırkmaz sıpacın senı
yat kuzum bende 6 ay yattım 7 gün sınra kavuşuyorum naipse
Hayirli olsun bebegin uguruyla gelsin insallah erken degil mi
evet erken canım amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı 36+0'da doğum yapcam nasipse

sağol iyi dileklerin için
etmezmiyim canım dualrımdan düşürmüyorum sizi

Son düzenleme:
herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum
çok sıcak yaa klima bile fayda etmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…