Canım arkadaşlarım ben yatışa geçiyorum acele tarafından sabah erken kalkıyorum ve paşalarımla ilgileniyorum...
hepimize Allah rahatlık versin...
iyi geceler
ben de yatuyorum..iyi geceler hepinize...
ben minecana en kestirme nasıl ulaşabilirim?teli var mı birinizde?
canim aldim haberini guldenden.. allah razi olsun ondan
sanada tesk.ederim ilgin icin canim benim
nasil yapsakki ? bahsettigim sekilde olursa kabul ederim canim,,ok
sabah tr yolcusuyum acaba kaldigim otele gonderebilirmisin olurmu ki
foto çekilene kadar yeme beni işteee...
canımmm geldin demek...
Allahın izniyle bu kez bişey olmayacak bebeğine...
kanamanda bitecek ve sen keyifli sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah...
kız ne ekşını durun hele bi riskli dönemler geçsin sakıınnnnnn ha...
doktorun bunu size söylemesine gerek yokki erken dönemde bir gebelik var siz ekşın işine girişmeyi dertlenmişiniz...
eşine söleee doktor bişi diyene kadar yook...
Canım arkadaşlarım ben yatışa geçiyorum acele tarafından sabah erken kalkıyorum ve paşalarımla ilgileniyorum...
hepimize Allah rahatlık versin...
iyi geceler
Cnm sen şimdi osler eksini kocana da söyle otursun yerine unutsun seni 3 ay Dr un da izin vermez bence ilk 3 ayı atlat cnm saglikla insallh sonra mac yaparsınız
doktor 2800 gibi doğar dedi ama bakalım hayırlısı herşeyin sağlığı yerinde olsunayyyy demek saati bile belli oldu,hadi hayırlısı canım,bol bol dinlen sende,sıkma canını 1 hafta var daha eminim biraz daha toplar kendini,
1 hafta sonra ilk bebeğimiz geliyorrr
sağol cnım darısı senın ve diğer arkadaşlara inş.lotuscum ne kadar güzel günü ve saati belli olmuş doğumun. umarım çok sağlıklı ve kolay bir doğum olur, ilk bebişi sabırsızlıkla bekliyorum, allah yardımcın olsun, darısı başımıza
resmen bir mucize ben yeni gördüm umarım hiç bırkmaz sıpacın senısağol canım..çok şükür iyiyim..kanamam da azaldı artık çok şükür...sizleri özlüyorum..sürekli yatıyorum..hastane hariç çıkmıyorum bir yere..kendimi iyi hissediyorum bugün..bebişte iyi diyor doktorum..umarım öyledir..çok tedirginim ama resmen bir mucize yaşıyorum..kürtaja gittim ve geri geldim...sanırım bebişim beni bırakmayacak...ben haberlerinizi okuyorum arada.hberim var hepinizden..
evet erken canım amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı 36+0'da doğum yapcam nasipseHayirli olsun bebegin uguruyla gelsin insallah erken degil mi
çok heyecanlı ya..bir hafta kalmışş...çok güzel...heyecanlı günler..hepimize nasip etsin rabbim...RABBİM herşeyin sorunsuz olmasını nasip etsin..doğuma girmeden liste yapar mısın?yani adlarımızı söyleyerek bize dua eder misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?