o kadar sevindim,o kadar sevindim ki anlatamam..çok güzel ya..inş..sonu çok çok güzel biter..RABBİM hayırlı olacak evlat nasip etsin...
canim aldim haberini guldenden.. allah razi olsun ondan
sanada tesk.ederim ilgin icin canim benim
nasil yapsakki ? bahsettigim sekilde olursa kabul ederim canim,,ok
sabah tr yolcusuyum acaba kaldigim otele gonderebilirmisin olurmu ki
merhaba kızlar
herkese mutlu hafta sonları
Selamm kizlarbygun tek kese gorduk. Kanama olmustu ya korkup erken gittim 3 gun. Bu sbh ta azicik kahverengi lekelenmem geldi. Dayanamadim gittim. Doktor cok iyi dedi. Yolk kesesi de gozuktu ama dha bebek icin erkendi10 gun sira cagirdii kalp icn insallah
Selamm kizlarbygun tek kese gorduk. Kanama olmustu ya korkup erken gittim 3 gun. Bu sbh ta azicik kahverengi lekelenmem geldi. Dayanamadim gittim. Doktor cok iyi dedi. Yolk kesesi de gozuktu ama dha bebek icin erkendi10 gun sira cagirdii kalp icn insallah
Seninle bir türlü tanışıp kaynaşamadık ama olsunnn:))
Sanada mutmutlu haftasonları olsun inş..
Huu huu karasuuuuu
ben sana bilgi geçmek istiyomm özell hemde
benim bu ay kendiliğinden 14 mm olan 1 yumim için 2 gündür iğne vuruluyorum..E2 ve progesteron güzel geldi..Bugünde büyümüştü..Yarında herşey yolunda giderse tekkk biricik altın yumurtam ile opuya gideceğim inş pazartesi gibi..
Yani diyeceğim duaya acil ve çok ihtiyacım var:))
Sendende istiyorum tammammııııııııııııııııı
merhaba kızlar benden haberler vereyim dün kontrolümüz vardı oğlum 3 kilo olmuş 3 hafta önden gidiyomuş yine doktrm çatı muayeneside yaptı fena değil dedi normal olabilir ama bebek gelişkin 3 800 e kadar normale müsade edebilirim 4 ve üzeri olursa kilosu sezaryen olacak dedi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde oğlum inşallah . ve sonunda mobilyalar geldi kuruyolar içerde oğluşun odasını teyzoşlarr
merhaba kızlar benden haberler vereyim dün kontrolümüz vardı oğlum 3 kilo olmuş 3 hafta önden gidiyomuş yine doktrm çatı muayeneside yaptı fena değil dedi normal olabilir ama bebek gelişkin 3 800 e kadar normale müsade edebilirim 4 ve üzeri olursa kilosu sezaryen olacak dedi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde oğlum inşallah . ve sonunda mobilyalar geldi kuruyolar içerde oğluşun odasını teyzoşlarr
bugun akşam son kontrolumuz var
daha dündü ilk kontrole girip keseyi görüp hüngür hüngür ağladığım zaman
şimdi ise bebeğime kavuşacağım günleri sayıyorum
bu müthiş duyguyu Rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın
haa bu arada beni yavaştan heyecan basmaya başladı
Cnmmm masallhhhh ogluna tosun olmus bakalim bizde bugun gusicez kizimi gormeye 3 hafta oldunerdryse gorsmeyeli gule gule kullanin odanizi hayrli gunlerde
sağol canım benim.hadi bakalımm senden de haberleri bekliyoruzz prensesimiz neler yapıyo bakalıımm annesinin göbüşündeee
Ay cnmm ya bnm kiz cikmaya calisiyirsanki aman allh korusun genital bolgemde asiri baski ve ince sanci var arada bick gibi girip cikiyr birde yaramaz karnimi yaricak kadar kuvvetli iki buklum oluyorum iktirice kareteciolucak galiba
günaydın kızlar ne var ne yok bulantım mide ağrılarım geçti şu bi kaç gün daha rahatım ama endişelenmiyoda değilim sanki bulanınca içerde olduklarına daha emindim hoş kanama falan da hiçbişey yok offf kafam karıştı
bence de unutsun.ya adam da bir şey yapmaya kalkmıyo dilinde zaten.ama benim hiççç çekesim yok.bulantıdan gözüm hiçbir şey görmüyo.
canım genital bölgedeki ağrı bende de çok var ya bebek aşağıda olduğu içinmi acaba gece bi soluma dönecektim ölüyodum nerdeyse bi bağırdımm eşim çok fena korktu ya anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?