Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlar ne var ne yok bulantım mide ağrılarım geçti şu bi kaç gün daha rahatım ama endişelenmiyoda değilim sanki bulanınca içerde olduklarına daha emindim hoş kanama falan da hiçbişey yok offf kafam karıştı

o kadar sevindim,o kadar sevindim ki anlatamam..çok güzel ya..inş..sonu çok çok güzel biter..RABBİM hayırlı olacak evlat nasip etsin...

Canım benimmmm çok sağol..İnan sende savaşçı meleğinle benim umutlarımı yeşerttin hafta başından beri şoktayım..İnş sağlıkla 9 ay yerini sevsin meleğin..Çoook dikkat et kendine öpüyorum seni..

canim aldim haberini guldenden.. allah razi olsun ondan
sanada tesk.ederim ilgin icin canim benim

nasil yapsakki ? bahsettigim sekilde olursa kabul ederim canim,,ok
sabah tr yolcusuyum acaba kaldigim otele gonderebilirmisin olurmu ki

Oooo yooooooooooooo sevgılımmm türkiyeye mi geliyorsunnnnnnnnnnn..
Amanınnnnn nereye geliceksin minecancımm,tatil beldelerine mi İStanbul a mı..Sen benimle artık hiç ilgilenmiyon ayrıca küssemmi ki sana bilemedim

merhaba kızlar

herkese mutlu hafta sonları

Seninle bir türlü tanışıp kaynaşamadık ama olsunnn:))
Sanada mutmutlu haftasonları olsun inş..

Selamm kizlarbygun tek kese gorduk. Kanama olmustu ya korkup erken gittim 3 gun. Bu sbh ta azicik kahverengi lekelenmem geldi. Dayanamadim gittim. Doktor cok iyi dedi. Yolk kesesi de gozuktu ama dha bebek icin erkendi 10 gun sira cagirdii kalp icn insallah

canım.. hadi gözün aydın... dinlen bol bol...bebiş için erken evet... ama onuda göreceksin pıt pıtlarıyla beraber...

Seninle bir türlü tanışıp kaynaşamadık ama olsunnn:))
Sanada mutmutlu haftasonları olsun inş..

tanışalım canım buradaki sorunlarımız genellikle hep aynı olduğu için ben tanıdığım tanımadığım herkese yazıyorum bazen genel olarak yazıyorum
senide görüyorum ama denk gelip karşılıklı hiç konuşamadık bundan sonra inşallah

tatlım karasuya özel yazmışsın ama bende bişeyler yazmak istedim okuyunca
inşallah opu işlemin başarılı geçer ve sende meleğine kavuşursun.inan bebek için bi yumoş bi süpermen yeterli yeterki Allah Ol desin gerisi hikaye ben bunu bilir bunu söylerim dualarım seninle arkadaşım

Son düzenleme:
merhaba kızlar benden haberler vereyim dün kontrolümüz vardı oğlum 3 kilo olmuş 3 hafta önden gidiyomuş yine doktrm çatı muayeneside yaptı fena değil dedi normal olabilir ama bebek gelişkin 3 800 e kadar normale müsade edebilirim 4 ve üzeri olursa kilosu sezaryen olacak dedi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde oğlum inşallah . ve sonunda mobilyalar geldi kuruyolar içerde oğluşun odasını teyzoşlarr

hadi gözün aydın canım sonunda mobilyalar gelmiş o mobilyaların içinde güle güle büyüsün bebişin canım
inşallah bi avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın

Cnmmm masallhhhh ogluna tosun olmus bakalim bizde bugun gusicez kizimi gormeye 3 hafta oldunerdryse gorsmeyeli gule gule kullanin odanizi hayrli gunlerde

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

canım ya demek son kont gidiyosuunn çok az kaldııı yavruna kavşmayaa bende dün hastaneye gittiğimde tedavi için tedirgin gelişlerimizi hatırladıımm daha dün gibi transfer zamanı nı opu zamanını ne çabuk geçti diyo insan rabbim buradaki herkeze yaşatsıınn bu güzel duyguları

Cnmmm masallhhhh ogluna tosun olmus bakalim bizde bugun gusicez kizimi gormeye 3 hafta oldunerdryse gorsmeyeli gule gule kullanin odanizi hayrli gunlerde

sağol canım benim.hadi bakalımm senden de haberleri bekliyoruzz prensesimiz neler yapıyo bakalıımm annesinin göbüşündeee

selam kızlar,nasılsınız?ben iyiyim.bir koşu sınava gidip geldim.ödüm koptu adayların üstüne çıkartıcam diye
şaka bir yana baya midem bulandı yine.ama olsun,bebişimin sağlıklı bir şekilde geliştiğinin habercisi ya bu bulantılar gerisi boş.

sağol canım benim.hadi bakalımm senden de haberleri bekliyoruzz prensesimiz neler yapıyo bakalıımm annesinin göbüşündeee

Ay cnmm ya bnm kiz cikmaya calisiyirsanki aman allh korusun genital bolgemde asiri baski ve ince sanci var arada bick gibi girip cikiyr birde yaramaz karnimi yaricak kadar kuvvetli iki buklum oluyorum iktirice kareteciolucak galiba

gözün aydın canım.Rabbim bebişini sana bağışlasın.

Ay cnmm ya bnm kiz cikmaya calisiyirsanki aman allh korusun genital bolgemde asiri baski ve ince sanci var arada bick gibi girip cikiyr birde yaramaz karnimi yaricak kadar kuvvetli iki buklum oluyorum iktirice kareteciolucak galiba

canım genital bölgedeki ağrı bende de çok var ya bebek aşağıda olduğu içinmi acaba gece bi soluma dönecektim ölüyodum nerdeyse bi bağırdımm eşim çok fena korktu ya anlamadım gitti

bana da bulanınca bebişim gelişiyo gibi geliyo.ben daha dün girdim 8. haftaya.ama bazen 8. haftanın sonlarına doğru geçebiliyomuş bulantılar.senin de öyle olmuştur.yoksaaa bebişlerin seninle anneleri

Son düzenleme:
bence de unutsun.ya adam da bir şey yapmaya kalkmıyo dilinde zaten.ama benim hiççç çekesim yok.bulantıdan gözüm hiçbir şey görmüyo.

Bosver beklesin zamnla agzndn gider eksin kanka olusunuz yakinda Biz jubilemizi yaptik artik kirkumiz cukana kadar kankayiz kocacimla

canım genital bölgedeki ağrı bende de çok var ya bebek aşağıda olduğu içinmi acaba gece bi soluma dönecektim ölüyodum nerdeyse bi bağırdımm eşim çok fena korktu ya anlamadım gitti

Suanda mesela adet sancisi gibi hani adet olmasan birgun once hissedersin yaa sabh kesin dersin bende simdi oyle bur durum var bakalum ne dicek dr m bugun kiyamm sana da ee artiksenin zamn azaldi normal sancilarin bence bnm kizim karnimi yaricak gibi iktiriyor gormen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…