- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Suanda mesela adet sancisi gibi hani adet olmasan birgun once hissedersin yaa sabh kesin dersin bende simdi oyle bur durum var bakalum ne dicek dr m bugun kiyamm sana da ee artiksenin zamn azaldi normal sancilarin bence bnm kizim karnimi yaricak gibi iktiriyor gormen lazim
Selamm kizlarbygun tek kese gorduk. Kanama olmustu ya korkup erken gittim 3 gun. Bu sbh ta azicik kahverengi lekelenmem geldi. Dayanamadim gittim. Doktor cok iyi dedi. Yolk kesesi de gozuktu ama dha bebek icin erkendi10 gun sira cagirdii kalp icn insallah
Arkadaslar en sonunda bebeğimi ve kalp atisini gördüm. İnşallah hayirlisiyla kucağıma almak da kısmet olur. 4. Denenmedi. Darısı tüm isteyenlere:)
Merhaba arkadaslar ben geldim
Bugün randevumuz vardı, doktorumla durumu değerlendirdik.
Sinirliyim biraz
Umut tüp bebek merkezinde Emre bakircioglunda tedavi gören kim vardı yaa??!
Genel olarak spermleri çoğaltmak ve kalitelerini düzeltmek için ne gibi ilaçlar aldınız??
Bize mens arginmax ve antioksidant formula, Gnc den ikiside.
Selamm kizlarbygun tek kese gorduk. Kanama olmustu ya korkup erken gittim 3 gun. Bu sbh ta azicik kahverengi lekelenmem geldi. Dayanamadim gittim. Doktor cok iyi dedi. Yolk kesesi de gozuktu ama dha bebek icin erkendi10 gun sira cagirdii kalp icn insallah
Arkadaslar en sonunda bebeğimi ve kalp atisini gördüm. İnşallah hayirlisiyla kucağıma almak da kısmet olur. 4. Denenmedi. Darısı tüm isteyenlere:)
Canim benim bizde azosperm hastasiyiz ve arginmex kullaniyoruz 2.almadik sizdeki sorun neydi...emre beye tedavi olsn bir arkadadimiz vardi com memnundu...bende maillestim ama bize direk tese dedi ve biz eurofertil ali beye gittik emrr beyin arkadasiydi...
. İyi dileklerin için tsk. 7. Haftadayim. Âmin , darısı hayirlisiyla basına olur inşallahhayırlı ugurlu olsun canım darısı benim başıma inş. kaçıncı haftadasındasın hamileliğin nazar boncuğu koyayım nazar değmesin :)
Hayirli olsun canım, cok sevindiminşallah bebisini kucağınada alırsın..
Anladim canım.. 2. Almadık derken? Etkisini gormedinizmi?
bizde kriptospermi canım, yani cok az var.
Bizede tese diyor ama ben istemiyorum.. Önce tese demedi simdi birden öyle diyor.. Kafamız karıştı ya, para tuzağı değildir umarım bütün bunlar...:44:
merhaba kızlar benden haberler vereyim dün kontrolümüz vardı oğlum 3 kilo olmuş 3 hafta önden gidiyomuş yine doktrm çatı muayeneside yaptı fena değil dedi normal olabilir ama bebek gelişkin 3 800 e kadar normale müsade edebilirim 4 ve üzeri olursa kilosu sezaryen olacak dedi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde oğlum inşallah . ve sonunda mobilyalar geldi kuruyolar içerde oğluşun odasını teyzoşlarr
arkadaslar en sonunda bebeğimi ve kalp atisini gördüm. Inşallah hayirlisiyla kucağıma almak da kısmet olur. 4. Denenmedi. Darısı tüm isteyenlere:)
kızımın teyzeleri biz geldik bnm kızım 40 cm ve1600 gr olmuş hersey yolunda annesigibi silon dudaklar um çok gülüyor babası gibi de iri gözleri yuvarlak bir yüzü var coook şımarık eliyle yüzün kapıyor koca dudaklaryla bize esneyipdurdu rabbim nasip etsin insallh. Denen erkn dogum beklemiyrm herseyim güzel dedi ve en geç 1 eylül de kızımı canımızı özlemle beklediğimiz azra mizi nasipse kucağımıza alicaz rabbim bunu bütün hepimize yaşatsın darısı size insallhhh hep dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?