Tüp Bebek Günlüğümüz !

mutlaka sor doktoruna canım ben dün heyecandan unuttum sormayı genital bölgedeki ağrıyı soracaktımm senin dr dN öğreniriz artık :).bizim tüp bebişlerr bayaa hareketli oluyolarr fazladan hormon yedikleri içinmi acabaa

masallah sadece tembellik yap keyfini cikar

karasu

canım benim de belim ve bazen kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi... Yakşaık 15 gün olacak yürürken vajinada bir ağrı oluyor.sanki içeriden birşey sallanıyormuş gibii (((((((

Merhaba arkadaslar ben geldim

Bugün randevumuz vardı, doktorumla durumu değerlendirdik.
Sinirliyim biraz

Umut tüp bebek merkezinde Emre bakircioglunda tedavi gören kim vardı yaa??!

Genel olarak spermleri çoğaltmak ve kalitelerini düzeltmek için ne gibi ilaçlar aldınız??
Bize mens arginmax ve antioksidant formula, Gnc den ikiside.

Son düzenleme:
Arkadaslar en sonunda bebeğimi ve kalp atisini gördüm. İnşallah hayirlisiyla kucağıma almak da kısmet olur. 4. Denenmedi. Darısı tüm isteyenlere:)

Arkadaslar en sonunda bebeğimi ve kalp atisini gördüm. İnşallah hayirlisiyla kucağıma almak da kısmet olur. 4. Denenmedi. Darısı tüm isteyenlere:)

hayırlı ugurlu olsun canım darısı benim başıma inş. kaçıncı haftadasındasın hamileliğin nazar boncuğu koyayım nazar değmesin :)

Canim benim bizde azosperm hastasiyiz ve arginmex kullaniyoruz 2.almadik sizdeki sorun neydi...emre beye tedavi olsn bir arkadadimiz vardi com memnundu...bende maillestim ama bize direk tese dedi ve biz eurofertil ali beye gittik emrr beyin arkadasiydi...

Olsun canim senin olsun tek olsun rabbim kucaginaalmayi nasip etsin

Hayirli olsun canım, cok sevindim inşallah bebisini kucağınada alırsın..

Anladim canım.. 2. Almadık derken? Etkisini gormedinizmi?
bizde kriptospermi canım, yani cok az var.
Bizede tese diyor ama ben istemiyorum.. Önce tese demedi simdi birden öyle diyor.. Kafamız karıştı ya, para tuzağı değildir umarım bütün bunlar...:44:

Canim izmir 35 yani elif gnc urunu var dedi bende gnc duk.gittim derdimizi anlattik arginmax aldik 3kutu bitirdik ama test yapmadikhic
mayista eurofertile gittik alibey esime test verdi o sirada bu ilaci soyledik kullaniyoruz diye devam edin dedi neredn duydunuz dedi emrebeyi soyledik kullanin dedi ama senin dedigin ikinci ilaci bize alin deyen olmadi tese olma bence once tedavi olmaya bak derim biz birde arisutu bal polen keciboynuzu caksir suyu da kullandik kismetse c.tesi test vericez bu arada ben sarac oglunu aradim oda kur yapicam dedi 464tl dediesim pazartesi gene ariycak ulasabilirse ilaci sorucak hani kesin etki edecek mi diye birde sifa market var sprm cikisi kesin dedi adam para iade bakalim olmazsa onu alicak cnmmmm

Son düzenleme:
Anladim canım.. 2. Almadık derken? Etkisini gormedinizmi?
bizde kriptospermi canım, yani cok az var.
Bizede tese diyor ama ben istemiyorum.. Önce tese demedi simdi birden öyle diyor.. Kafamız karıştı ya, para tuzağı değildir umarım bütün bunlar...:44:[/QUOTE]

Nesliis

canım benim eşim tese oldu aslında olması gerekmeyen bi amelıyat yaptılar hemen karar vermeyin ilaç ları deneyin canım .

Son düzenleme:

canımmmm gözün aydınn çok sevindimmm dikkat et kendine bu ara bol bol dinlenn............ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİNN YARABBİM..

MAŞALLAH OGLUŞUNA ÇOK SEVİNDİMM MİSLER GİBİ YATAR ODASINDAAA

Kızımın teyzeleri biz geldik Bnm kızım 40 cm ve1600 gr olmuş hersey yolunda annesigibi silon dudaklar um çok gülüyor babası gibi de iri gözleri yuvarlak bir yüzü var coook şımarık eliyle yüzün kapıyor koca dudaklaryla bize esneyipdurdu Rabbim nasip etsin insallh. Denen erkn dogum beklemiyrm herseyim güzel dedi ve en geç 1 Eylül de kızımı canımızı özlemle beklediğimiz azra mizi nasipse kucağımıza alicaz Rabbim bunu bütün hepimize yaşatsın darısı size insallhhh hep dualarimdasiniz

arkadaslar en sonunda bebeğimi ve kalp atisini gördüm. Inşallah hayirlisiyla kucağıma almak da kısmet olur. 4. Denenmedi. Darısı tüm isteyenlere:)

allahım nolur sonuna kadar herşey çok güzel gitsinnnnn.. Canım çok sevindimm böyle haberler alınca okadar mutlu oluyorum anlatamamm bizlerede nasip olsun inşallahhh

çok duygulandımm canımmallahımmm sag salim dogum yapmayı nasip etsin inşallahhh ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…