Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaaa (( ne diyecemi bilemedim Simdi gECMIS olsun canim Benim Morelini bozma insallah birdanki tedavin positif olur sarilan sari kafa istiyommmm

işte ben bu yüzden erken yaptırmak istemiyorum kafa karıştırıcı değerler olabilir. benim fikrimi sorarsan negatif olmayabilir canım, şimdi baktım benim tahlil aralığı 0-5 arası negatif, sen 5 i geçmişsin hemde 10. günde. geç tutunuyo olabilir, anca salgılanıyodur bhcg hormonun. hemen moralini bozma bence

valla canım ben ilk denememde 11. gün kanda negatif 12. gün pozitif (hemde 92 çıkmıştı) görmüş biri olarak ona da güvenemem herhalde. neyse biraz daha geçsin de bakalım.
canım 92 çıktıktan sonra noldu??
büyük ihtimalle benimde yarın 90 falan anca olur...
yani dış gebelik gibi bişi mi oldu??
benim durum da da tehlikelimi yani...
ben 51e sevindim artıyo gerçi 2ye katladı ondan seviniyoruz ama bilemedim şimdi ben....
katlanırken düşme ihtimali var mı?

canım cevap yazdım bir önceki sayfada

dün giremedim nete,bugün egunalin sayfada tebrikleri okuyunca annnaaaammm nasıl sevindim. değerin epey yüksek süper. hiç sıkıntı yapma , Allah kucağına almayı nasip etsin.

ben ise hala kan tahlili yaptıramadım. dün okul çıkışı doktora gittim hastanaeye , kadın doğumda sıra almak için. yardımcı bayan kan tahlili yapılmıo saat 1den sonra dedi.
bu nasıl saçmalık anlamadım. yani muayene olmak isteyen hastaya, doktor saat 1 kan tahlili veremem eve dön mü diyor. acilden giriş yapayım dedim ordaki kadın ne için kan tahlili dedi ben de gebelik için dedim, yapılmıo dedi. ama eve gelince eğer ki böle dandik bi hastane dikkate alıyorsa bi şikayet yazdım sayfalarına..
çok sinir oldum , eşim beni okuldan alınca hadi gel sağlık ocagı okula yakın orda yaptıralım demiştim . o da sağlık ocagı güvenli olmaz falan die , hastaneye git dedi.

yani hala merak içindeyim. kaldık mı pazartesiye:)))) öle durumlar.
benim için de dua edin ne olur.

herşey iyi gitsin sizi seviorummmmm

Canım gerçekten 11. gün negatif miydi sonucun Bir gün sonra da pozitifi gördün yani Gerçeken bir mucizeymiş
Peki negatif sonucunu aldıtan sonra neden bir gün sonra testi tekrar yaptırdın

nisancım inşallah sana bağışlar yavrunu Allah , gecen bi arkadaş anlattı o da 6. haftadayken şakır şakır kanamam oldu dio. dinlenmiş uzunca bi 10 gün ,, şimdi tatlı mı tatlı bi kızı var. bebişin seninle , dualarımız da öyle. sevgiyle kall..

almaz olur muyuz yavrimu , burdaki herkes hem tatlı tatlı bayanlar hem de bi o kadar destekleyici bi grup bu.. hakkında hayırlısı olsunnn.
Allah en güzelini ayarlamıstır merak etme, kul her daim Ona muhtaç

Canım gerçekten 11. gün negatif miydi sonucun Bir gün sonra da pozitifi gördün yani Gerçeken bir mucizeymiş
Peki negatif sonucunu aldıtan sonra neden bir gün sonra testi tekrar yaptırdın

11. gün bir tıp merkezinde yaptırdım kan testiydi ama değer yoktu sadece pozitif negatif yazan bir testti. hastanede de 12. gün yaptırmam gerekiyordu zaten. hatta onlara söylemedim bir gün önce baktırdığımı. benim için şok olmuştu.

Gerçekten çok büyük sürpriz olmuş Allhım böyle mucizelerini bizden esirgemesin

Gerçekten çok büyük sürpriz olmuş Allhım böyle mucizelerini bizden esirgemesin

oo bu da bişeymi benim ilki çok süprizlerle doluydu canım. uzun bir süre kese boş gözüktü ve boş gebelik diye kürtaja karar verildi, kürtaja gittiğim gün ultrasonda kalp atışı gözüktü ikinci şok, 10 gün sonra kontrole gittiğimde ikiz çıktı üçüncü şok...tabi sonradan bölünmüş ve o da iyi olmuyomuş, yaşasaydı da özürlü oluyomuş zaten. böyle maceralı olmuştu ilk deneyimim. doktorum bile şaşırıyodu artık sen kafamı karıştırıyon :26:diyodu.

oooooooooo sen daha yenisin bol şanslar inşallah dediğin gibi hemen olur gerçi olsunda 1,2,3,5, farketmez dime ama

Arkadaşlar selam. Bugün doktor randevum vardı. Şimdi bir de başıma polip aldırma işi çıktı!

Yumurta büyütme aşamasında 2 gün içerisinde bir polip beliri vermişti. Bir sonraki denememden önce onu aldırmam gerekiyormuş :18: Eğer yanlış hatırlamıyorsam bunun çok acılı bir şey olduğunu anlatmıştı birileri.

Aranızda uyarılma aşamasında polip oluşan var mı?

aman canım ya geçmiş olsun. bilmiyorum konu hakkında çok bi fikrim yok şimdi yazarlar bilenler ama forumda da bu saatlerde kimseler yok sanırsam ..

canımm artık rahatla biraz, 3.gün embriyoları daha geç tutunuyormuş anca yavaş yavaş hormon üretiyodur bebiş yavaş olsun sağlam olsun canım
hem 2 katı fazla fazla geçmiş maşallah ona

cnm bidenem :)
ben de dün okul çıkışı sağlık ocağı yakın diye gittim.onlar da sabah yaptıklarını söylediler.dünden beri de addet olacakmışım gibi hissedince bugün park hastanesine gittim.ptesi sağlık ocağına gitcem.inşallah yükselir.
inşallah ptesi emin olabilirim,sen de ilk güzel haberi alırsın..Allah hepimizi güldürsün.

İnşallah be yavrukuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…