Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ahhh cnm dun gece yazini alinti yaptim cvb yazmk icin nerdeyse 20 ssaat gecti uzerindn ve bu kasar saat icinde esra topsan 8 saat uyudu cildirmis bayilmis yorgun haldeyim kollarimda hal yok kipirdtmaya sureklide uzerimde insan kiyamiyr aglamasina simdi 10 dk oldu yatti bakalim hyrlisu bende uzndim hemen gozlerim kapaniyr ay ay bende bilmiyorum akasyacim napicaz biz bu cadilarlaaaa buyusunler insllh seneye raht ederiz

temizliği bitirdim,kayınvaldemde yemek yedim şimdi evimde dinleniyorum.
kayınpederimle baş başa beşiktaş maçı izliyoruz

selamlar bu arada..
bu gün ne güzel haberler aldık yaa..
valla imrendim bu gün pozitif alan arkadaşlara..
inşallah rabbim tez zamanda bize de nasip etsin..
şimdi de sakin sakin oturuyoruz..

Kızlaarrr poliple ilgili bilgisi olan yok mu???

aman canım ya geçmiş olsun. bilmiyorum konu hakkında çok bi fikrim yok şimdi yazarlar bilenler ama forumda da bu saatlerde kimseler yok sanırsam ..

Teşekkür ederim canım ya bir tüp denemesi yaptık başıma gelmeyen kalmadı

Gerçektende sürprizlrle doluymuş İnsanın kalbi dayanmaz bu kadarına
Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

Sonucum çıktııııı
51.70
iyi mi şimdi buuuu..........

mikemmel bir artış tekrar tebrik ediyorum şekerim..

kızlar bugün 2 kez kan vermek zorunda kaldım ben ilkini 11de vermiştim cihaz bozuldu diye başka tere gidip verdim2.yi
ilkinin sonucu 47 miş. şimdi aradılar. 2.testle arasında 1.5 saat var. 2.de 51.70 olmuş..

bi gidip geldim iki test olmuş
ama ne güzel bak bir buçuk saatte bile artmış..

fulyacım gerçekten ne diyeceğimi bilemediğim bir değer muallakta kalıyorum..
gebelik var evet ama çok düşük değer kimyasal olma ihtimali yüksek gibi görünsede yükselenleride bildiğimizden negatif diyemiyorum ben..
Rabbimden sağlıklı bir gebelik diliyorum..

hoşgeldin...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah ve ikinci denemeye gerek kalmadan meleğine kavuşursun..
hiç kendinden bahsetmemişsin ama nerde başladın tedaviye ve neden tüp bebek yapmak zorunda kaldınız..

almaz olur muyuz yavrimu , burdaki herkes hem tatlı tatlı bayanlar hem de bi o kadar destekleyici bi grup bu.. hakkında hayırlısı olsunnn.
Allah en güzelini ayarlamıstır merak etme, kul her daim Ona muhtaç

saol cicim

anlatan hatun anestezi olmadan poliplerini aldırdığından acıyı hissetti canım..
anestezi verirlerse daha iyi olur..

boşver sen kdr i aşkısım ben senin herşeyini beğeniyom

Slm teyzelerimiz size bakayim dedim cok uykum hemn cikiyorum sizi seviyorum ve opuyorum iyi aksamlar

selam canım..
uyuyonmu acaba şu an çok merak ettim

temizliği bitirdim,kayınvaldemde yemek yedim şimdi evimde dinleniyorum.
kayınpederimle baş başa beşiktaş maçı izliyoruz

bende kendim kendime izliyorum:13:

güldeeen nerdesin kuzum beşiktaş yeniliyoooooo

sana öyle geliyooooo

bak gördün mü kuzum iyiki geldin
sen geldin kara karga aman kartal gol attı

anaaammmmmmm kız deryaaa farkındamısın sen KARA KARTALI kara karga diye okuyon sen farkındamısın
yazık daha çok gençsin ama gözler gitmiş
kargalar şeyettin kafana
TÜRK BAYRAĞINI armasında taşıyan tek takım olan BEŞİKTAŞ ımın bayrağını gözüne sokaraktan cevap veriyorum

çok fena hamaratlığı üzerindeydi en son börek yapmakla meşguldü benimm diğer yarım

Maçı izlemeye misafiri bile gelmiş olabilir deryacım..

Sen nasılsın iyileştinmi?

yaptım aşkısım ama pişirmedim yarın afiyetlen yeriz...
derya yanlış yaptı hayatının hatasına imza attı beşiktaşıma laf etti...
bunun bedelini ödeyecek

çok fena hamaratlığı üzerindeydi en son börek yapmakla meşguldü benimm diğer yarım

Maçı izlemeye misafiri bile gelmiş olabilir deryacım..

Sen nasılsın iyileştinmi?

gözlerimin gittiği gerçek..
bide astigmat varki bende üzzerine kaymak niyetine..
ama ne olursa olsun..
isterse 5 numara olsun onlar her zaman için kara kargaaaaa
sakın biyere gitme haaaa..
bak yenilirsiniz filan

Son düzenleme:
anlatan hatun anestezi olmadan poliplerini aldırdığından acıyı hissetti canım..
anestezi verirlerse daha iyi olur..

Ben kesin anestezi isterim. Transferde öldüm öldüm bayıldım buna hiç dayanamam. Canım sen nasıl olsun iyileştin mi?

Bu arada hiç poliplerin kendiliğiden geçtiğini duydun mu? Benimki 2 günde ilaç yüzünden olduğu için kendiliğinden gidebilir gibi geliyor. Soğan kürü yapacağım. Belki işe yarar ne biliim.

Bir de 3. gün 12 hücre pek iyi değilmiş. Benim dondurulmuşlarım hızlı bölünenler. Doktor şansı biraz düşük dedi. %70 dediği tutmadı bu da %30 diyor. Maden kötüydü embriyolar neden dondurdu di mi?

canım bende de 2-3 yıl önce vardı polip aldılar anestezili olduğundan bişey hissetmiyosun, sonrasında biraz kanama ve ağrım olmuştu gözünü korkutma. anestezi olmadan alınanlar var onlar acı çekmiştir muhtemelen. benimki öyle olmamıştı ama tüp bebek tedavilerinden sonra ilaçlardan oluştuğunu da duydum, beni 2. negatiften sonra her ay kontrole çağırdı doktorum ve kist, yapışıklık polip vs. oluşabiliyo onun için kontrol ediyorum demişti.

Canım benimde olmasından çok korktuğum bir değerdi İnsan nasıl hissedeceğini bilemiyor
Bazen bir yerde yanlış mı yapıyorum diye düşünüorum ama bir sonuca varamıyorum

Bebeğmi kaybettikten snra tek tesellim en azından hamile kalabiliyorumdu Ancak 3 tedavide de negatif alınca insan kendisine başka bir teselli bulamıyor Allahıma her defasında sağlıklı ve hayırlı evlat vermesi için dua ediyorum Demekki zamanı gelmedi yada sağlıksızdı diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…