karasum napcaz biz bu cadılarla:))))) elifte önce hiç uyumuyodu ama şimdi en azından gündüz uyuyo... eğer 2 saat kesintisiz uyursa bişeymi oldu diye telaşlanıp kontrol ediyom sıpayı sürekli uyanmasına o kadar alışmışımki... tam düzene giriyoruz derken iyice bozduk düzeni nasıl düzelecek onuda bilmiyom... bende gribi yeni atlatıyom sıcacık evin içinde hasta oldum yorgunluktan... o mor halkalardan bendede mevcut iyice bakımsızlaştım.... inşallah senin cadı da beni cadıda bi düzene girer..
canım sağlıklı olsunlarda sayısı sıkıntı değil..benim 9.gün değerim,6 gün embriyosu.
sen değerini kaçıncı gün 333 öğrenmiştin?
aman canım ya geçmiş olsun. bilmiyorum konu hakkında çok bi fikrim yok şimdi yazarlar bilenler ama forumda da bu saatlerde kimseler yok sanırsam ..
oo bu da bişeymi benim ilki çok süprizlerle doluydu canım. uzun bir süre kese boş gözüktü ve boş gebelik diye kürtaja karar verildi, kürtaja gittiğim gün ultrasonda kalp atışı gözüktü ikinci şok, 10 gün sonra kontrole gittiğimde ikiz çıktı üçüncü şok...tabi sonradan bölünmüş ve o da iyi olmuyomuş, yaşasaydı da özürlü oluyomuş zaten. böyle maceralı olmuştu ilk deneyimim. doktorum bile şaşırıyodu artık sen kafamı karıştırıyon :26:diyodu.
Sonucum çıktııııı
51.70
iyi mi şimdi buuuu..........
kızlar bugün 2 kez kan vermek zorunda kaldım ben ilkini 11de vermiştim cihaz bozuldu diye başka tere gidip verdim2.yi
ilkinin sonucu 47 miş. şimdi aradılar. 2.testle arasında 1.5 saat var. 2.de 51.70 olmuş..
Selam kızlar
Bende bu güzel haberlere bir tanesini eklemek isterdim ama malesef sonuç iyi değil
10. gün 5.44 çıktı Sanırsan negatif
Çok canım sıkıldı bu değere
Bu değerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum
kızlaaaar benide aranıza alırmısınız.. bugün ilk tüp bebek deneyimime başladım inşallaahh sonuç iyi olurda ilk ve son olur :) geçen ay başlamak istedik ama estradoil 120 civarı çıktı bugün ölçüldü 35 çıktı ve hemen iğneleri aldık doktorumuz gösterdi bende kendime yaptım göbişimden... çook heyecanlı mutlu herşeyi araştırmış biliyorum amaaa bir okadarda napıcağımı bilmez bi haldeyimmmm karışığımmm:18:
almaz olur muyuz yavrimu , burdaki herkes hem tatlı tatlı bayanlar hem de bi o kadar destekleyici bi grup bu.. hakkında hayırlısı olsunnn.
Allah en güzelini ayarlamıstır merak etme, kul her daim Ona muhtaç
Arkadaşlar selam. Bugün doktor randevum vardı. Şimdi bir de başıma polip aldırma işi çıktı!
Yumurta büyütme aşamasında 2 gün içerisinde bir polip beliri vermişti. Bir sonraki denememden önce onu aldırmam gerekiyormuş :18: Eğer yanlış hatırlamıyorsam bunun çok acılı bir şey olduğunu anlatmıştı birileri.
Aranızda uyarılma aşamasında polip oluşan var mı?
neden ama yaaaa
Slm teyzelerimiz size bakayim dedim cok uykum hemn cikiyorum sizi seviyorum ve opuyorum iyi aksamlar
temizliği bitirdim,kayınvaldemde yemek yedim şimdi evimde dinleniyorum.
kayınpederimle baş başa beşiktaş maçı izliyoruz
güldeeen nerdesin kuzum beşiktaş yeniliyoooooo
güldeeen nerdesin kuzum beşiktaş yeniliyoooooo
bak gördün mü kuzum iyiki geldin
sen geldin kara karga aman kartal gol attı
Gerçektende sürprizlrle doluymuş İnsanın kalbi dayanmaz bu kadarına
Allahım sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
çok fena hamaratlığı üzerindeydi en son börek yapmakla meşguldü benimm diğer yarım
Maçı izlemeye misafiri bile gelmiş olabilir deryacım..
Sen nasılsın iyileştinmi?
çok fena hamaratlığı üzerindeydi en son börek yapmakla meşguldü benimm diğer yarım
Maçı izlemeye misafiri bile gelmiş olabilir deryacım..
Sen nasılsın iyileştinmi?
sana öyle geliyooooo
bak sen şu hamarat güldeneeeee..
hayırdır inşallah..misafiri filan mı gelicek ki..:44::44::44:
eh işte canım ya.. tam anlamıyla iyileşemesemde günden gne daha iyi oluyorum..
ama her akşam baş ağrısı ve burnumun içi yanması mevcut
anaaammmmmmm kız deryaaa farkındamısın sen KARA KARTALI kara karga diye okuyon sen farkındamısın
yazık daha çok gençsin ama gözler gitmiş
kargalar şeyettin kafana
TÜRK BAYRAĞINI armasında taşıyan tek takım olan BEŞİKTAŞ ımın bayrağını gözüne sokaraktan cevap veriyorum
Eki Görüntüle 566210 Eki Görüntüle 566211
anlatan hatun anestezi olmadan poliplerini aldırdığından acıyı hissetti canım..
anestezi verirlerse daha iyi olur..
Arkadaşlar selam. Bugün doktor randevum vardı. Şimdi bir de başıma polip aldırma işi çıktı!
Yumurta büyütme aşamasında 2 gün içerisinde bir polip beliri vermişti. Bir sonraki denememden önce onu aldırmam gerekiyormuş :18: Eğer yanlış hatırlamıyorsam bunun çok acılı bir şey olduğunu anlatmıştı birileri.
Aranızda uyarılma aşamasında polip oluşan var mı?
yaptım aşkısım ama pişirmedim yarın afiyetlen yeriz...
derya yanlış yaptı hayatının hatasına imza attı beşiktaşıma laf etti...
bunun bedelini ödeyecek
mikemmel bir artış tekrar tebrik ediyorum şekerim..
bi gidip geldim iki test olmuş
ama ne güzel bak bir buçuk saatte bile artmış..
fulyacım gerçekten ne diyeceğimi bilemediğim bir değer muallakta kalıyorum..
gebelik var evet ama çok düşük değer kimyasal olma ihtimali yüksek gibi görünsede yükselenleride bildiğimizden negatif diyemiyorum ben..
Rabbimden sağlıklı bir gebelik diliyorum..
hoşgeldin...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah ve ikinci denemeye gerek kalmadan meleğine kavuşursun..
hiç kendinden bahsetmemişsin ama nerde başladın tedaviye ve neden tüp bebek yapmak zorunda kaldınız..
saol cicim
anlatan hatun anestezi olmadan poliplerini aldırdığından acıyı hissetti canım..
anestezi verirlerse daha iyi olur..
boşver sen kdr i aşkısım ben senin herşeyini beğeniyom
selam canım..
uyuyonmu acaba şu an çok merak ettim
bende kendim kendime izliyorum:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?