ne olayımm bende aksiyon biter mii kocam gene üst kattan haberlerle geldi küçük görümcem kendi aptallıklarına kılıf bulamayıncaaa ilk günden beri kıskandığı kızkardeşime takmış kafayıı abisine gitsin sizin evden diye baskı yapmaya kalkmış kocam da buna saymış tabiii sizin ne faydanızı gördüm hastalığımızda zor günümüzde destek olan kızın neyini çekemiyosun kıskançsın sen demişş ...Ve hanfendi kendi mutsuzluğunun cezasını kardeşimi mutsz ederk çıkaracak itiraf etmiş yaaa neymiş giderse mutlu olacakmışşş... ağlatmış bir güzel kocam yüzüne vurup tüm fesatlıklarını kardeşininngelmişş ohh içimin yağları eridi ...anam bana da bir dokun bin ahh işit olmuşş yok bir sıkıntım çok şükür kafamı takmaya değmez ben zaten kızkardeşimin nişanı yalan oldu Babam resti çekti diye üzülürken bunlara hiiç kafamı yoramam....
kocam gerçekten sinirlenmişş kör şeytan diyo diğer abisinin yarım bıraktığı işi bitir ağzını yüüznü dağıt
kız milse sordum cevap yazdım dedi ama nereye yazdı bilmiyorumm özelden yazmıştır belki baktın mı özel mesaj kutunaa şekerimm milstone un profilinden bakarsan başka topiklerde de yazıları var onların sana faydası olacaktır oradan hertürlü uyguladıkları kürleri yazışıyordu diye hatırlıyorum ben şimdi bakıp bulacam ne kullandığını fena taktımm sana da özelden göndermeye çalışacammm sayfalarda karışmasınnAllah iyiliğini versin emi konuyu din kardeşliğine bağlamış herhalde kuzum orası malum güldürdün benü delüüüüü...
aynı zamanda tüp kardeşliğimizi de unutmayalım
hoşgeldin şekerim..
sen millstone ile yazıştınmı son durumdan haberim yok..
anaamm zilliye bak hele ona kalmış delimi ne
eşine aferin ama ne gerekiyorsa demiş yapmış sakın kafa yorma paylarını almışlar işte..
Dondurulmuş transferinde canım embriyoyu çözdükten sora dış kabuğuna bir işlem uygulayıp lazerle mi ne incltiyolarmış o zaman tutunması daha kolay oluyomuş diolar canım.Ben hiç rüya görmüyorum nedense(( bu inceleme olayi ney anlamadım ben
Canım 27 yaşındayım ben tüm hormonlarım normal sadece rahim anomalim var rahmim doğuştan tek taraflı sol yumurtalığım ve tüpüm sağlıklı. Acaba bu sebepten mi az verim alındı. Ama ebatları en büyüğü 21,5 du 20,19 be en küçükleri 17 mm idi. Bende sorucam kabuk olayını bakalım ne dicek.Teşekkür ederim canım evet Allah nasip etmedi ne yapalım
Östrojene bağımlı olduğu için büyüyebilir evet. Bu gerçekten de berbat bir hastalık. Ama inşallah hamile olursak kurtulacağız öyle düşün.
Benim 3 tane dondurulmuşum var ama çok hızlı bölündükleri için doktor pek ümitli değil. Ben yinede şansımı deneyeceğim. Ocak ayında onların tranferi yapılacak olmazsa mayısta 2. tüp bebeğe başlayacağız napalım
Senin de tedavin hayırlı olur inşallah. Daha önceden hamile kalmış olman bir daha kalabileceğini gösteriyor. Özellikle tüp bebek konusunda çok şanslısın. Ben de hiç gebelik oluşmadı o nedenle tüp bebeğin işe yarayıp yaramayacağını bile bilmiyorum. Sen kisti düşünme artık. Hamile kalana kadar da düşünme.
Ameliyat için sakın acele etme yumurta rezervini düşürüyor. Benim sağdan kist alındı. Solda 10 yumurta oluştu sağda 3 tane 2 tanesi de olgun değildi.
Ah canım keşke olsa isteyene gösteririm tabi :) Saklamam ama kimseyi üzmemek için elimden geleni yaparım.
Ben de ilk bebek istediğimize karar verdiğimizde doktor 3 ay öncesinden folik asit kullanmam gerek diyince tüh 3 aydan kısa olacak diye üzülmüştüm. Şimdi 1 yıldır kullanıyorum. Acı ama komik de :44: Sonra KK'ne üye oldum. İlk zamanlarda konuştuklarımın çoğu doğurdu.
Görümcen çok düşünceliymiş ama ertelemesin o da kim bilir belki onun da zor olur. Benim çevremdeki herkesim maşallah ilk denemede oluyor ama belli de olmaz.
Geçmiş olsun yaStresten de oluyor zona. Kendini çok mu üzdün yoksa?
Aynen ben de! Hamile kalmış şikayet edip duruyorlar. Bir de istemiyordum diyenler yok mu... off gerçekten çok kızıyorum!
PGD neden baktılar peki? Genetik bir rahatsızlık mı tespit edilmişti yoksa standart işlem olarak mı baktılar?
Canım sen kaç yaşındasın? 11 taneden sadece 3ünün olgun çıkması seninle ilgili olmaya bilir. Erken almış olabilirler. Kabuk inceltme olayını ben sordum önermiyoruz dedi doktor nedense!
kız milse sordum cevap yazdım dedi ama nereye yazdı bilmiyorumm özelden yazmıştır belki baktın mı özel mesaj kutunaa şekerimm milstone un profilinden bakarsan başka topiklerde de yazıları var onların sana faydası olacaktır oradan hertürlü uyguladıkları kürleri yazışıyordu diye hatırlıyorum ben şimdi bakıp bulacam ne kullandığını fena taktımm sana da özelden göndermeye çalışacammm sayfalarda karışmasınn
kız bunlaar çok fena değişmeyecekleerr..en sonunda beni sıçratacaklar yüzlerine o olacak abisi desteklemiş kocamı hak vermiş ne dediyse ama kaynanam hiç ses etmemiş belli ki o da rahatsız oluyor prenses kızının mutsuzluğundan... ee çekemiyorlar tabii anlaşmamızı berbaer tatile gidip dönmemizi çatlıyorlar kıskançlıktan ama benim ailem biizm için seferber oluyor krallar gibi ağırlıyor herbirisi her gidişimizdeee...öbür kızkardeşim arabasıyla her yere götürdü turist rehberi gibii özel çoförlük yaptıı sağolsunn...burda üvey evlat gibi olunca kocaam bafraya yerleşmeyi düşünüyor ilerdee ve söyledi de yukrdaaa koydu tabiii....yanlış taktik fena tosladılaaar hiiç bulaşmıyorumm kıvransınlaar bananeeee gülesim geldii kahkahalarlaaaa kötü kadın karakterleri gibbiiiii
yooo ne yazışması ben tüm sayfarı okudum topikte (bilmiyorum gönzden kaçtımı ) bana ne ilaç kullanıyorsun die yazmıştı cevap yazdım ama o görmemişte olabilir ... vazgeçtim ona milstone ulaşmaktan ... sorun değil...tşk ederim ilgin için çok mersii
canım ben konuyla ilgili bulduklarımı attım sana özelden okur musun bir mesaj daha atıcam 10 dakikamın dolmasın bekliyorum inşaallah linkler de işine yarar...
cnm haklısın
gecmiş olsun
endo kisti ile endo farklı
endoda endometriozis odakları oluyor, o odaklar her ay adet zamanı kendince kanıyor, orda normal dışı bir kanama oluyor zamanla yapışıklık oluyor
endo kisti ise, bu yaının yumurtalık içinde kistleşmesi demek, her ay o kst kanıyor ve büyüyor.
endo odaklarını yakıyorlar, ama sana neden 3 cmlik kist için açık ameliyat önermişler ki?
bence 9ayın dediği gibi bekleme lüksümüz yok, bulundugun yerde bir diğer doktora görün
tüplerin ne alemde? eşine hiç test yapıldı mı?
bu ikisi olumlu ise ovulasyon testi ile dene bakalım, inşalah olur
merhaba kızlar ben annemin yanında bebekler gibi bakılıyorum anne gibisi yok valla sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım güzel haberler varmı
beni merak edeniniz varsa ben iyiyim transfer gününüde sayarsak bugün üçüncü günüm ara ara kasıklarda batmalar oluyo bide sanki adet olacakmışım gibi sancı oldum bugün ama şimdi geçti
daha test gününe çok var o yüzden hayal kurmak istemiyorum ama inşallah Allah yardım ederde bu sefer bebeğime yada bebeklerime kavuşurum
güldencim hastaydın en son nasıl oldun daha iyimisin seni merak ettim
merhaba kızlar ben annemin yanında bebekler gibi bakılıyorum anne gibisi yok valla sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım güzel haberler varmı
beni merak edeniniz varsa ben iyiyim transfer gününüde sayarsak bugün üçüncü günüm ara ara kasıklarda batmalar oluyo bide sanki adet olacakmışım gibi sancı oldum bugün ama şimdi geçti
daha test gününe çok var o yüzden hayal kurmak istemiyorum ama inşallah Allah yardım ederde bu sefer bebeğime yada bebeklerime kavuşurum
güldencim hastaydın en son nasıl oldun daha iyimisin seni merak ettim
biliyorum tatlımm ben ona mesaj attım o buraya yazsın ben nasılsa haberdar olurum onları okusun linklere baksın faydası olur mutlakacanımcım gargii nini 100 mesajı doşmadığından özelden yazamaz sana bilgin olsun anca burdan cevap verir..
Allah kabul etsinnn meleğimmakşam namazımı kılayım geleyim geçecek nerdeyse
selam kızlar.
toplantıdan geldim,bugün tembellik yaptım.
evdeydik koca gün ama artık kalkıp yemek yapmalıyım.
sevgili eşim acıkmış,fırında tavuk siparişi verdi bana.
kalkim de yapim.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarım
Bilgilerinizi yazarsanız sizide listelerimize ekleyecem...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez,aşama...
Eski yeni tüm hamişler taze anne adayları
Lütfen ilk sayfadaki ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ liste topiğine linkten giriş yaparak
test gününüzü beklerken hangi belirtiler yaşadığınızı idrar testi yaptıysanız kaçıncı gün ve sonucu,
kan testini kaçıncı gün yaptırdığınızı ve ilk değerinizi yazarsanız test gününü bekleyen arkadaşlarımıza yardımcı olursunuz..
Haydi üşenmeyin harekete geçin
cok dogru soyluyorsun cnm aynen sana katiliyorum bi hamile kalan ne yapacagini sasiriyorGünadın canımAnkara da soğuk ama her zamanki gibi güneşli. Canım Ankaram soğuk da olsa kar da yağsa mutlaka güneş açar. Almanya kapalıdır sanırım değil mi? Nerdesin Almanya'da? Ben munih ve berlin'e geldim.
Ahh canım ah gerçekten de bu ömrümde baş etmeye çalıştığım en zor şey oldu benim. Allah daha beterlerinden saklasın dediğin gibi. Aslında bu da bir sağlık problemi. Kalp hastalıkları, diyabet, astım, kan hastalıkları bir sürü hastalık var. Ama nedense sanki bizimkinin manevi yönü çok ağır gibi. Diğerleri sanki daha çok fiziksel rahatsızlık olarak kalıyor. İnsanların hayatlarını da tabiki etkiliyor ama hamile kalamamak sosyal hayatını tamamen değiştiriyor. Gelecek kaygısı oluyor. Bütün arkadaşlarımın çoluk çocuğu olunca biz ne yapacağız? Eşim benden önce vefat ederse ben koca dünyada yapa yalnız mı kalacağım? Allah ömür verir de yaşarsak 30 yıl sonra hala aynı şeyleri yapıyor olmaktan sıkılmayacak mıyız? Herkes çocuk severken biz kedi köpek mi seveceğiz? Eşim şu an sorun etmiyor ama ileride baba olmadığı için evliliğimizden soğursa? İnsanlar bana acıyarak bakar mı? Bir sürü korkunç şey geliyor aklıma
Bu sayede bunu yaşayan insanları daha iyi anlıyoruz. Eğer hamile kalırsam bunu da aklımda tutarak davranacağım her zaman. Hamileliğimi bağıra çağıra duyurmayacağım. Gösterişli doğum günü partileri vs yapmayacağım. Herkese de zorla fotoğraf göstermeteceğim. Facebookları bebeğimin fotoğraflarıyl doldurmayacağım. Hatta bizim tanıdığımız biri var. Onların da çocuğu olmuyor ama tedavi olacak paraları da yok. Eşim eğer bizim olursa onları da tedavi ettireceğim diyor. Belki de bunlar için yaşadık bunu bilmiyorum.
Her gün benim gibi olan herkese dua ediyorum. Allah'ım dualarımızı kabuk eder inşallah.
Anca toplarlanırsın zaten. Ben aslında biraz hırs yaptım ve hemen yenisine başlamak istedim. Ama eşim çok yorulmuş. Ben de 6 ay - 1 yıl ara verelim o zaman dedim. Ama bu esnada endometriozisin geri gelmemesi gerekiyor. O nedenle ilaç kullanmam lazım. Kendi doktoruma gittim olmaz dedi. İlaç kemik kaybına yol açıyormuş. Şu an çok erken onları kullanmak için, hastalığının iyileşmesi için en iyi yöntem hamile kalman devam et dedi. Devam edeceğiz bakalım :44: Tabi ben de en erken ocakta başlayabiliyorum.
ama canim niye misafir kabul ediosun mevcburda kaldiysan transfere kadar yolla:))onemli olan transfer sonrasi..canım henuz tedavı baslamadı, bugun yarın adet olacagım inşallah baslıcaz artık,
ama bu kist agrısı bana önceden haber vercekmiş gibi geliyor, üsteliktedavide kistinde büyüdüğünü düşünürsek iyice ağrır heralde diyorum gece gece bu düşüncelerle doldurdum kafamı
bir de tam tedavi haftamda yatılı misafir geiyor yaaaa
benimde sadece kaynanam gikin cekirdek ailesi biliyor kendi annem bile bilmio.Uzulme canim Benim Biz Burdaki arkadaslarimizin bebisini diger tarafta girdumuzde COk mutlu oluyoruz inanki Aileye gelince Bir tek kaynanam Gil Biliyor Ben Biraz bu konuda sert cikan tiplerdenim Aileye Karsi size ne Benim cocuk yapmamdan diyip kestirip Atiyorum ..... Uzulme lutfen bizim zamanimiz gelmemis henuz
cnm semiz otu bulamazsin artik zamani gecti..Semizotunu cooook severim ama nerden bulmam ben burda tek tüm görüyorum bakkalda oda devamlı gelmiyor(((
canım benim ben çok meraK etmiştim.
cuma günü çok dua ettik senin için.
Rabbim yardımcın olsun,bebişlerin seninle kalsın inşallah.
dualarımdasın
ne olayımm bende aksiyon biter mii kocam gene üst kattan haberlerle geldi küçük görümcem kendi aptallıklarına kılıf bulamayıncaaa ilk günden beri kıskandığı kızkardeşime takmış kafayıı abisine gitsin sizin evden diye baskı yapmaya kalkmış kocam da buna saymış tabiii sizin ne faydanızı gördüm hastalığımızda zor günümüzde destek olan kızın neyini çekemiyosun kıskançsın sen demişş ...Ve hanfendi kendi mutsuzluğunun cezasını kardeşimi mutsz ederk çıkaracak itiraf etmiş yaaa neymiş giderse mutlu olacakmışşş... ağlatmış bir güzel kocam yüzüne vurup tüm fesatlıklarını kardeşininngelmişş ohh içimin yağları eridi ...anam bana da bir dokun bin ahh işit olmuşş yok bir sıkıntım çok şükür kafamı takmaya değmez ben zaten kızkardeşimin nişanı yalan oldu Babam resti çekti diye üzülürken bunlara hiiç kafamı yoramam....
kocam gerçekten sinirlenmişş kör şeytan diyo diğer abisinin yarım bıraktığı işi bitir ağzını yüüznü dağıt
aynen canım bebekler gibi bende bakıldım rabbim onları başımızdan eksik etmesin..
babalar içien atıyor ama annemde perişan oldu benle..
siz sevineceksiniz inşallah ailenle birlikte canım benimm rabbim ol demiştir inşaallahhh...
takılma sen ağrıya sızıya keyfini çıkar şimdlik tamammı canım benim....
hem benimkilerde kızardı kaçak köçek girerdim bende netee
günaydın kızlarr
nasılsınız bakalım?
çikolata kisti lanlara bir sorum vardı, tedavi sırasında kist büyüdü mü?
bir de dün aklıma geldi, şimdi adet öncesi benim kistm sızı yapar, şimdi tutup tutmadığını bu sızıdan anlayabilirim heralde, tutmuş olsa rahim içi kanamayacagından orası da agrımaz diye dşünüyorum,
offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?