Tüp Bebek Günlüğümüz !

anaamm zilliye bak hele ona kalmış delimi ne
eşine aferin ama ne gerekiyorsa demiş yapmış sakın kafa yorma paylarını almışlar işte..

kız milse sordum cevap yazdım dedi ama nereye yazdı bilmiyorumm özelden yazmıştır belki baktın mı özel mesaj kutunaa şekerimm milstone un profilinden bakarsan başka topiklerde de yazıları var onların sana faydası olacaktır oradan hertürlü uyguladıkları kürleri yazışıyordu diye hatırlıyorum ben şimdi bakıp bulacam ne kullandığını fena taktımm sana da özelden göndermeye çalışacammm sayfalarda karışmasınn
anaamm zilliye bak hele ona kalmış delimi ne
eşine aferin ama ne gerekiyorsa demiş yapmış sakın kafa yorma paylarını almışlar işte..

kız bunlaar çok fena değişmeyecekleerr..en sonunda beni sıçratacaklar yüzlerine o olacak abisi desteklemiş kocamı hak vermiş ne dediyse ama kaynanam hiç ses etmemiş belli ki o da rahatsız oluyor prenses kızının mutsuzluğundan... ee çekemiyorlar tabii anlaşmamızı berbaer tatile gidip dönmemizi çatlıyorlar kıskançlıktan ama benim ailem biizm için seferber oluyor krallar gibi ağırlıyor herbirisi her gidişimizdeee...öbür kızkardeşim arabasıyla her yere götürdü turist rehberi gibii özel çoförlük yaptıı sağolsunn...burda üvey evlat gibi olunca kocaam bafraya yerleşmeyi düşünüyor ilerdee ve söyledi de yukrdaaa koydu tabiii....yanlış taktik fena tosladılaaar hiiç bulaşmıyorumm kıvransınlaar bananeeee gülesim geldii kahkahalarlaaaa kötü kadın karakterleri gibbiiiii

Son düzenleme:
Ben hiç rüya görmüyorum nedense (( bu inceleme olayi ney anlamadım ben
Dondurulmuş transferinde canım embriyoyu çözdükten sora dış kabuğuna bir işlem uygulayıp lazerle mi ne incltiyolarmış o zaman tutunması daha kolay oluyomuş diolar canım.
Canım 27 yaşındayım ben tüm hormonlarım normal sadece rahim anomalim var rahmim doğuştan tek taraflı sol yumurtalığım ve tüpüm sağlıklı. Acaba bu sebepten mi az verim alındı. Ama ebatları en büyüğü 21,5 du 20,19 be en küçükleri 17 mm idi. Bende sorucam kabuk olayını bakalım ne dicek.

değişirlermi şekerim çirkeflik çekememzlik almış yürümüş..
bafraya yerleşme durumu çok fena etmiştir onları başka bişey demesine gerek yokmuş eşinin bafra deseymiş yetermiş zaten..
e daha bi kudururlar artık her olayda biraz daha oğulları uzaklaşır o olur kendileri bilir valla..

canım ben konuyla ilgili bulduklarımı attım sana özelden okur musun bir mesaj daha atıcam 10 dakikamın dolmasın bekliyorum inşaallah linkler de işine yarar...

canım ben konuyla ilgili bulduklarımı attım sana özelden okur musun bir mesaj daha atıcam 10 dakikamın dolmasın bekliyorum inşaallah linkler de işine yarar...

canımcım gargii nini 100 mesajı doşmadığından özelden yazamaz sana bilgin olsun anca burdan cevap verir..

cok sagolasin arkadasim allahim dokrorun bana yapamadigi aciklamayi sen yaptin.ne dim sana allah gönlüne göre verin.bende cikolata kisti sanmistim.ama doktor sadece idrar torbanin üzerindeydi aldik dedi.peki bu cocuk olmasina engelmiymis.neden ultrasonda görülmüyor.cünkü cikolata kisti görünüyor.bu bendeki gözükmedi acik ameliyatta göründü.sperm testimiz 2009 da berbetti ondan dolayi tüp denedik olmadi.su anda normal olur diye doktor testin altina yazmis.yani sperm sonucu cok iyi.bende surda 3 ay icinde kalmaya bakiyorum.1 soru daha yine bu yapisiklik endo olusurmu.birde acik ameliyatta tüplerime mavi sivi verdiklerini acik oldugunu yazmis doktor. ameliyat sonucumda

canım benim ben çok meraK etmiştim.
cuma günü çok dua ettik senin için.
Rabbim yardımcın olsun,bebişlerin seninle kalsın inşallah.
dualarımdasın

selam kızlar.
toplantıdan geldim,bugün tembellik yaptım.
evdeydik koca gün ama artık kalkıp yemek yapmalıyım.
sevgili eşim acıkmış,fırında tavuk siparişi verdi bana.
kalkim de yapim.

aynen canım bebekler gibi bende bakıldım rabbim onları başımızdan eksik etmesin..
babalar içien atıyor ama annemde perişan oldu benle..
siz sevineceksiniz inşallah ailenle birlikte canım benimm rabbim ol demiştir inşaallahhh...
takılma sen ağrıya sızıya keyfini çıkar şimdlik tamammı canım benim....
hem benimkilerde kızardı kaçak köçek girerdim bende netee

canımcım gargii nini 100 mesajı doşmadığından özelden yazamaz sana bilgin olsun anca burdan cevap verir..
biliyorum tatlımm ben ona mesaj attım o buraya yazsın ben nasılsa haberdar olurum onları okusun linklere baksın faydası olur mutlaka
akşam namazımı kılayım geleyim geçecek nerdeyse
Allah kabul etsinnn meleğimm
selam kızlar.
toplantıdan geldim,bugün tembellik yaptım.
evdeydik koca gün ama artık kalkıp yemek yapmalıyım.
sevgili eşim acıkmış,fırında tavuk siparişi verdi bana.
kalkim de yapim.

hoşgeldinnn bebişimm kolay gelsinn ıben de kalkımm adam dışarı çıktı gelir birazdan toparlıım mutfağı dünden yemeklerim var çok şükürrr hazırlarım onları salata falan yapiimm mi bilemedimm:26::26:

benim aksik bilgiler var yaşım 29 ilk denemem izmir irenbe merkez. şu an ilaç aşamasındayım salı kontrolüm var ...hayırlısı artık işte...

cok dogru soyluyorsun cnm aynen sana katiliyorum bi hamile kalan ne yapacagini sasiriyor

ama canim niye misafir kabul ediosun mevcburda kaldiysan transfere kadar yolla:))onemli olan transfer sonrasi..

benimde sadece kaynanam gikin cekirdek ailesi biliyor kendi annem bile bilmio.
Semizotunu cooook severim ama nerden bulmam ben burda tek tüm görüyorum bakkalda oda devamlı gelmiyor (((
cnm semiz otu bulamazsin artik zamani gecti..

canım benim ben çok meraK etmiştim.
cuma günü çok dua ettik senin için.
Rabbim yardımcın olsun,bebişlerin seninle kalsın inşallah.
dualarımdasın

sağol canım menim Allah hepiniziden razı olsun inşallah dualarınızın sayesinde bebeğime yada bebeklerime kavuşacam inşallah sende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın

aboooooooooow ne fesatmış o öyle akma tabi kafana eşin cevabını vermiş ne güzel sen hiç bulaşmaki daha çok çatlasınlar

kardeşinin nişanın bozulmasına üzüldüm canım ama belki böylesi hayırlıdır Allah hakkında hayırlısını versin canım

sağol canım inşallah seviniriz bu sefer kdr cim ve inşallah senin bebeğinde bu ay kendiliğinden gelir çifte mutluluk yaşarım inan

merhaba arkadasim sana msj attim okudunmu.ayrica transferinmi oldu ne zaman nerde.birde sana birseyler sormustum bu endo hakkinda cvp layabilirmisin

test tarihimden once bi ruya gordum.doktorda randevum varmis cikiyorum yola bi o tarafa gidiyorum bi bu tarafa gidiyorum herkese soruyorum yolumu kaybetmisim ne yapacagiki bilmiyorum telefonumu cikariyorum birini arayip yardim isticem bakiyom seni ariyom İKRAMAYA diye kayit edilmis.sen aciosun diyorum ki kusura bakma ben telefondan internete giriyorum ya senin numaran kaydedilmis yanlislikla seni aradim.
ama ben simdi yolumu kaybettim kapatmam lazim nolur kusura bakma diyom kapatiyom ama kimseyide arayamiyorum telefon elimde kiriliyor filan oyle biseyler gordum:)))seni her gordugumde aklima gelio ruyam anlatmak istedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…