Tüp Bebek Günlüğümüz !

Saraaaaaaaaaaaaaa..

topiğimizin hamarat mı hamarat güzel hatunu..meleklerinin sana tutunması için dua ediyorummm gülümm..Aklımdasın kaç gündür ama kızlardan aldım haberlerini..

Rabbim yüzünü güldürsün cnm..Hep hamarattınn şimdi ana kucağında dinlen tabiii..Sakın yorma kendini sen zaten en iyisini biliyorsundur çok öpüyorumm..

yuhhh diyorummm ona neymiş...
canım sakın takma kafana..gereksiz şey nolcek işte...
ooo eşinin bencede bafra demesi yeterde artar onlara...seni düşünmüyolarsa oğulllarını düşünüp problem çıkarmamalılar ama işte nerde o düşünce...
akşamınız güzell muhabbetiniz bol olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninde güzel olsun akşamınnn naberrrr
sağol canım inşallah seviniriz bu sefer kdr cim ve inşallah senin bebeğinde bu ay kendiliğinden gelir çifte mutluluk yaşarım inan
saracım ben senlede teselli olucam inş. tabiki bende gebe kalayım ama hemn bu ay olurmu bilmem rabbimiz bilir tabikide..
ama sen kal ben peşinden yetişeyim inşaallahhhhh

aynı be gülüm..şükür..sen nasılsınnnn

yemekten sonra ağırlık çöktü yatmayımda oturayım dedim kızlarla konuşayım..
kimse konuşmuyor amaa
egunalcim bu pazarda çiğköfte yedim güya az acısız alıyoz ama bukez baya acıydı..
sendeki gibi çıkardı hep o başkaydıı zaten..
şimdi aklıma geldi diyodum yaa içecek sorunca "en asitlisi en unutturanı olsunn
bide üstüne yedim kuptaki tatlı ohh mis yok kii yesemmmm:))

Son düzenleme:

sağol canım iyi yürekli arkadaşım duaların için çok sağol inşallah sende bebeğine en kısa zamanda kavuşursun

inşallah canım sağol

seninde bu ay olabilir biliyosun tüp bebek tedavisindeki ilaçlar ilk üç ay geçerli

aynı derken nasılsın yani..
bende bilmiyom iyim gibi değilim gibi karışık...ama dünümden iyiyim yarın daha iyi olucam...
bugün çamaşır yıkandı adamın pantolon temiz kalmamış..
bitane ütülesem fena olmaz..ama hepsini cnaım istemiyor gömleklerde briikmiş onlarda yıkansın hep ütülerim..

inşallah ama rahim kalınlaşmalı bunun için bakıcam yapıcam bişilerrr

ya adetim beklediğim gibide yoğun olmadı...
ilk tüp sonrası daha yoğundu..
şimdi 2 gün kanamam fazla oldu kaç gündür az yani peçete kullanıyorum bitti nerdeyse..
gerçekten artık rahim kalınlaşamdı iyice bilmiyom..son birsenedir azaldı zatennn

kız dün yedim ben yine o çiğ köfteden çok güzeldiiii...
geçen hafta sonu portakallı kek ve kup ta tatlım vardı bu hafta sonuda börek ve yine başka bi tatlı var..
sen diğerlerine dek geldin böreğimden yemeliydin ama çok güselll olmuş biliyomusun..
en asitlisinden de içecek yok artık o gün içelim unutalım modundan kaynaklı asitli tokuşturduk
çayımızı içelim güzelleşelim
yediğin herşey bal şeker olsun canım

yok canım benim yumurta toplama gününü sayarsak zaten 7. gün embriyosu oluyor(cuma günü ayın 16da yumurtalar toplandı prşembe günü 22sinde transfer yapıldı)bende anlamadım ama inş. senin dediğin gibi olur ve katlanırdeğerim de bende kavuşurum bebeğime.

Son düzenleme:

bende de son tüpte yoğun olmadı bi de kimyasaldı...
kanamadan önce garip bişi geldi sonra kanama başladı ve çok çabuk bitti:26::26::26:
sanki zamanla daha az adet görüyoruz ya da bi tuhaflık olduğu için böyleyiz:26::26::26:

ayy rümeysaaaa alacağın olsun fitili ateşledin epeydir yemiyordum

bak canım çekti hee şimdiiiii

ya bizde hep aynı markadan alırız sizinkiyle aynı ama.
hiç o tadı bulamadım bu kez aslında seni sevidğim gibi kocişimde vardı karşımda ama
hayırdır hamarat hatun birimi gelir diye ben gibi ansızın...
hoş ben yaralı ceylandım kapında ama
yedim içtim güzelleştimmm...
artık mantı vardı menümde içimiz yandı kocişle sorayım bakalım acilinden kahvemi ister çaymı bekler...
sağol cnaım sende bana gelrisin bende seni yediririm inşaallahhh

[video=youtube;DGa7RKQdbHA]http://www.youtube.com/watch?v=DGa7RKQdbHA[/video]

güldeennnnn belirtileri yazdım hepsi sayılırmı bilmem ama nolağanüstü hallerim özellikle uyku
uykusuzumdur normalde şimdi hep uykum var.....
beni de hamilelere almışın ya..
kız daha hala inanamıyorum ben dilim varmıyo hamileyim demeye...
kesenin içinde bebişi görmeden inanamıcaz...
bişi sorcam bide
dış gebeliklerde değer artışı sağlıklı gebelikteki gibi mi oluyo??

fragmanda rüstemin dediğine dikkat...!!!

birkaç kişiye haber salarım hemen gelip alırlar diyor firuzuuuuu

ve adamlar gelip cöküyorlar önünde o gudubetinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…