ne olayımm bende aksiyon biter mii kocam gene üst kattan haberlerle geldi küçük görümcem kendi aptallıklarına kılıf bulamayıncaaa ilk günden beri kıskandığı kızkardeşime takmış kafayıı abisine gitsin sizin evden diye baskı yapmaya kalkmış kocam da buna saymış tabiii sizin ne faydanızı gördüm hastalığımızda zor günümüzde destek olan kızın neyini çekemiyosun kıskançsın sen demişş ...Ve hanfendi kendi mutsuzluğunun cezasını kardeşimi mutsz ederk çıkaracak itiraf etmiş yaaa neymiş giderse mutlu olacakmışşş... ağlatmış bir güzel kocam yüzüne vurup tüm fesatlıklarını kardeşininngelmişş ohh içimin yağları eridi ...anam bana da bir dokun bin ahh işit olmuşş yok bir sıkıntım çok şükür kafamı takmaya değmez ben zaten kızkardeşimin nişanı yalan oldu Babam resti çekti diye üzülürken bunlara hiiç kafamı yoramam....
kocam gerçekten sinirlenmişş kör şeytan diyo diğer abisinin yarım bıraktığı işi bitir ağzını yüüznü dağıt
seninde güzel olsun akşamınnn naberrrrakşamınız güzell muhabbetiniz bol olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
saracım ben senlede teselli olucam inş. tabiki bende gebe kalayım ama hemn bu ay olurmu bilmem rabbimiz bilir tabikide..sağol canım inşallah seviniriz bu sefer kdr cim ve inşallah senin bebeğinde bu ay kendiliğinden gelir çifte mutluluk yaşarım inan
yuhhh diyorummm ona neymiş...
canım sakın takma kafana..gereksiz şey nolcek işte...
ooo eşinin bencede bafra demesi yeterde artar onlara...seni düşünmüyolarsa oğulllarını düşünüp problem çıkarmamalılar ama işte nerde o düşünce...
seninde güzel olsun akşamınnn naberrrr
saracım ben senlede teselli olucam inş. tabiki bende gebe kalayım ama hemn bu ay olurmu bilmem rabbimiz bilir tabikide..
ama sen kal ben peşinden yetişeyim inşaallahhhhh
Saraaaaaaaaaaaaaa..
topiğimizin hamarat mı hamarat güzel hatunu..meleklerinin sana tutunması için dua ediyorummm gülümm..Aklımdasın kaç gündür ama kızlardan aldım haberlerini..
Rabbim yüzünü güldürsün cnm..Hep hamarattınn şimdi ana kucağında dinlen tabiii..Sakın yorma kendini sen zaten en iyisini biliyorsundur çok öpüyorumm..
yuhhh diyorummm ona neymiş...
canım sakın takma kafana..gereksiz şey nolcek işte...
ooo eşinin bencede bafra demesi yeterde artar onlara...seni düşünmüyolarsa oğulllarını düşünüp problem çıkarmamalılar ama işte nerde o düşünce...
seninde güzel olsun akşamınnn naberrrr
saracım ben senlede teselli olucam inş. tabiki bende gebe kalayım ama hemn bu ay olurmu bilmem rabbimiz bilir tabikide..
ama sen kal ben peşinden yetişeyim inşaallahhhhh
aynı be gülüm..şükür..sen nasılsınnnn
aynı be gülüm..şükür..sen nasılsınnnn
sağol canım iyi yürekli arkadaşım duaların için çok sağol inşallah sende bebeğine en kısa zamanda kavuşursun
inşallah canım sağol
seninde bu ay olabilir biliyosun tüp bebek tedavisindeki ilaçlar ilk üç ay geçerli
yemekten sonra ağırlık çöktü yatmayımda oturayım dedim kızlarla konuşayım..
kimse konuşmuyor amaa
egunalcim bu pazarda çiğköfte yedim güya az acısız alıyoz ama bukez baya acıydı..
sendeki gibi çıkardı hep o başkaydıı zaten..
şimdi aklıma geldi diyodum yaa içecek sorunca "en asitlisi en unutturanı olsunn
bide üstüne yedim kuptaki tatlı ohh mis yok kii yesemmmm:))
canıımm onu denedeim zaten ama pek bir faydası olmadı doktorumda antioksidandır dedi...benim derdim asherman sendromu (tekrarlayan yapışıklık)bunun için hiperbaric oksijen tedaviisyle birlikte içtiğim haldee zor kalınlaştıı şimdilik kendimceee normal takibe girecemm arada da bunları kullanacam çok ağır geliyo transfer öncesi ilaçlarla birlikte ondan bitkisel ne kadar ilerleyebiliyorum görmek istiyorumm...tedavime daha var maddi manevi toparlanamadık halaaa
6. gün mü o 5. gündür bacım toplama gününü saymıyosun 5. gün yani blast oluyorr tutnma şansı daha fazal inşaallah katlanır güzel güzel göbüşünde bebiş kucağında hayırlı evlat olur
hürremin yeni fragmanını izledinmiiiiiii
ya adetim beklediğim gibide yoğun olmadı...
ilk tüp sonrası daha yoğundu..
şimdi 2 gün kanamam fazla oldu kaç gündür az yani peçete kullanıyorum bitti nerdeyse..
gerçekten artık rahim kalınlaşamdı iyice bilmiyom..son birsenedir azaldı zatennn
yemekten sonra ağırlık çöktü yatmayımda oturayım dedim kızlarla konuşayım..
kimse konuşmuyor amaa
egunalcim bu pazarda çiğköfte yedim güya az acısız alıyoz ama bukez baya acıydı..
sendeki gibi çıkardı hep o başkaydıı zaten..
şimdi aklıma geldi diyodum yaa içecek sorunca "en asitlisi en unutturanı olsunn
bide üstüne yedim kuptaki tatlı ohh mis yok kii yesemmmm:))
ayıpsınn reyiz bu hafta cok güzelll firuze uyusuuuuu gidiciiiiikkkkkkkkkkinşallahhhhhhhhhhhhhhh
ne güzel diyoo ama hürremim ''ait olduğun yerde ayaklarımın dibindesin artık'' dediiiiii
kız dün yedim ben yine o çiğ köfteden çok güzeldiiii...
geçen hafta sonu portakallı kek ve kup ta tatlım vardı bu hafta sonuda börek ve yine başka bi tatlı var..
sen diğerlerine dek geldin böreğimden yemeliydin ama çok güselll olmuş biliyomusun..
en asitlisinden de içecek yok artık o gün içelim unutalım modundan kaynaklı asitli tokuşturduk
çayımızı içelim güzelleşelim
yediğin herşey bal şeker olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?