noliyy bizee o zaman yaaa..bende de son tüpte yoğun olmadı bi de kimyasaldı...
kanamadan önce garip bişi geldi sonra kanama başladı ve çok çabuk bitti:26::26::26:
sanki zamanla daha az adet görüyoruz ya da bi tuhaflık olduğu için böyleyiz:26::26::26:
birseeeennn iisimm yok amaaaayy rümeysaaaa alacağın olsun fitili ateşledin epeydir yemiyordum
bak canım çekti hee şimdiiiii
ne güzel diyoo ama hürremim ''ait olduğun yerde ayaklarımın dibindesin artık'' dediiiiii
noliyy bizee o zaman yaaa..
benim bence semuşla biz dedikki rahimden dolayııı.
ama ya sen bi bu konuyu konuş nütfen daktırımızla olurmu...
birseeeennn iisimm yok amaaa
valla ben artık her pazar yiyecemmmm galibaeguşumla yedik bugünde kocişimle öylee yani..
kız yakında yokmu çiğköftecii heeee:18:
ya ben çoktandır bakamıyodum geçen gördümde anam adam nasıl firuzeye sarılıyor...
Hürrem bi alem cadoloza dönmüşş yazıkkkkk
güldeennnnn belirtileri yazdım hepsi sayılırmı bilmem ama nolağanüstü hallerim özellikle uyku
uykusuzumdur normalde şimdi hep uykum var.....
beni de hamilelere almışın ya..
kız daha hala inanamıyorum ben dilim varmıyo hamileyim demeye...
kesenin içinde bebişi görmeden inanamıcaz...
bişi sorcam bide
dış gebeliklerde değer artışı sağlıklı gebelikteki gibi mi oluyo??
gebertsin o gudubetiiiiiiiiiii
pissssssss
uyussss firuzzzzzzz
ya bizde hep aynı markadan alırız sizinkiyle aynı ama.
hiç o tadı bulamadım bu kez aslında seni sevidğim gibi kocişimde vardı karşımda ama
hayırdır hamarat hatun birimi gelir diye ben gibi ansızın...
hoş ben yaralı ceylandım kapında ama
yedim içtim güzelleştimmm...
artık mantı vardı menümde içimiz yandı kocişle sorayım bakalım acilinden kahvemi ister çaymı bekler...
sağol cnaım sende bana gelrisin bende seni yediririm inşaallahhh
olma mı beyaaa var tabee ama kim gidecek..
kocam gelsinde alsın uğraşamammm
benim de oyle yogun olmadi gunluk pedlerle idare ettim normal adetlerim gibi olmadi cnmbende de son tüpte yoğun olmadı bi de kimyasaldı...
kanamadan önce garip bişi geldi sonra kanama başladı ve çok çabuk bitti:26::26::26:
sanki zamanla daha az adet görüyoruz ya da bi tuhaflık olduğu için böyleyiz:26::26::26:
ara gelirken alsın canım vakit kaybı olmasın sonraaa
hatçeyi gördünmü hürrem beni üzmek için getirdiğin hatunla hanedanın istikbalini tehlikeye attın dedi casus olaraktan gelmiş meğersem..
gerçi akıllar karışacak sanırsam casus olsa şimdiye kadar anlaşılmazmıydı diyooo birilerieğer geri dönerse var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımcım o markanın ben başka şubelerinden de yedim ama bizim aldığımız yerdeki gibi değil bence farklı...
ooo sizde de mantı varmış e daha ne olsun dimi ama..
benimki daha yeni yiyoooo çay kahveye daha var..
hafta sonları evde bişiler olur genelde havamdaysam iki çeşit bişi yaparım maç olunca çat kapı gelen olabiliyooo
hatçeyi gördünmü hürrem beni üzmek için getirdiğin hatunla hanedanın istikbalini tehlikeye attın dedi casus olaraktan gelmiş meğersem..
gerçi akıllar karışacak sanırsam casus olsa şimdiye kadar anlaşılmazmıydı diyooo birilerieğer geri dönerse var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımcım o markanın ben başka şubelerinden de yedim ama bizim aldığımız yerdeki gibi değil bence farklı...
ooo sizde de mantı varmış e daha ne olsun dimi ama..
benimki daha yeni yiyoooo çay kahveye daha var..
hafta sonları evde bişiler olur genelde havamdaysam iki çeşit bişi yaparım maç olunca çat kapı gelen olabiliyooo
noliyy bizee o zaman yaaa..
benim bence semuşla biz dedikki rahimden dolayııı.
ama ya sen bi bu konuyu konuş nütfen daktırımızla olurmu...
birseeeennn iisimm yok amaaa
valla ben artık her pazar yiyecemmmm galibaeguşumla yedik bugünde kocişimle öylee yani..
kız yakında yokmu çiğköftecii heeee:18:
ya ben çoktandır bakamıyodum geçen gördümde anam adam nasıl firuzeye sarılıyor...
Hürrem bi alem cadoloza dönmüşş yazıkkkkk
güldeennnnn belirtileri yazdım hepsi sayılırmı bilmem ama nolağanüstü hallerim özellikle uyku
uykusuzumdur normalde şimdi hep uykum var.....
beni de hamilelere almışın ya..
kız daha hala inanamıyorum ben dilim varmıyo hamileyim demeye...
kesenin içinde bebişi görmeden inanamıcaz...
bişi sorcam bide
dış gebeliklerde değer artışı sağlıklı gebelikteki gibi mi oluyo??
fragmanda rüstemin dediğine dikkat...!!!
birkaç kişiye haber salarım hemen gelip alırlar diyor firuzuuuuu
ve adamlar gelip cöküyorlar önünde o gudubetinnnnn
canım inşallah herşey normaldirhiiiii hürreme cadaloz demiş çabuk geri allllll hürreme laf eden önce beni sonra jüliyi karşısında bulur
e tabii progesteron hormonu artışa geçtiğinden uyku yapıyor şekerim..
dış gebelikte de gayet düzenli artış olabilir gebeliğin kimyasal ya da dış gebelik denebilmesi için kesenin görüleceği 1500 lü değerler beklenir..
o gün kese yoksa ki Allah korusun dış gebelikten şüphelenilir...
aynı zamanda da progesteron hormonuna bakılır bebek rahimdeyse olması gereken yerdeyse progesteron artar...
dış gebelikte ise yerinde olmadığından progesteron düşük çıkar bende olduğu gibi...
sende öyle bişey yok merak etme..
mikemmel bir sahne tez kellesi vurulaaaa
şu ibramıda birileri gelip alıverseo sülo da güyaaa cihan padişahıı..
o kadarr halvet ettin hatunun herbiryerinide gördünde dövmesini görmedin..
bilemedim valla..ama gidecek artık suyunu çıkardı senaristler
hatceyede iyi oldu..iyide bak hatce onu diyince sevgili beyi gıcık ibraamda bu ne için geldiğine bağlı diyor..çıkmayabilirde yani
bencede var bişi..
gelip bidaha yeyip kararı vericemmm
evet cicim annecimle yaptık biakç poşet koydum dolaba...
sağolsun bugün hiçbişye ayapsım yoktu zaten dün çok hamarattım yaaa
evet sizde maç olayı varrr....ben geldiğimdede ekran açıktı yaaa
benim de oyle yogun olmadi gunluk pedlerle idare ettim normal adetlerim gibi olmadi cnm
hoşgeldiin julii bebekiimmakşamınız güzell muhabbetiniz bol olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bozulmadı da sınırda babam ben düğününe gelmem anneni de göndermem dedii gidiş hayra alamet değill tatlımm... verdi tabiii içlerindeki fesatlığı gördüü de adam nne kadar doğru kararlar aldığını anladı....kıza senin için karramış kıskançlıktan gözün dönmüş demişş... insan yadırgadığı şeyler başına gelmeden ölmezmiş dikkat et deyince beddua mı ediyosun demişş... yaa neresinden tutsa elinde kalıyor.... 2013 yılında yavrumu göndersin mevlaamm....kimlerle yaşıyormuşum meğer beni küçük görüyomuş haspamm abisi bana bakıyormuş ben bakıma muhtaç bir insanmıyım kiii bilgimle kültürümle 2 kere cebi,mden çıkarırım tevazu gösteriyporum diye kendini gördüğü yere bakk..sağol canım menim Allah hepiniziden razı olsun inşallah dualarınızın sayesinde bebeğime yada bebeklerime kavuşacam inşallah sende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
aboooooooooow ne fesatmış o öyle akma tabi kafana eşin cevabını vermiş ne güzel sen hiç bulaşmaki daha çok çatlasınlar
kardeşinin nişanın bozulmasına üzüldüm canım ama belki böylesi hayırlıdır Allah hakkında hayırlısını versin canım
Ayy nasıl mutlu oldum canım benim yaaa dmek ruyanda ismimi gördün adımı okudun telefonum düştü bozuldu biliyosun değil miii rüyan çıkmışşş...hangi doktora gidiyosun tatlımm ...tülerim diken diken oldu ayooll.... ben de burdan bir arkadaşımın adını duydum rüyamda öldüğünü söylediler bana çok üzüldümm çok şaşırdım tedaviis yakındı.. ölü diri getiriir der Annem hep ...bebeğin olacak inşaallah diye yorumladımm ve hamile kaldı ama değeri çok zor katlandı....hala devam ediyo hamileliği bildiğim kadarıylaaa.....test tarihimden once bi ruya gordum.doktorda randevum varmis cikiyorum yola bi o tarafa gidiyorum bi bu tarafa gidiyorum herkese soruyorum yolumu kaybetmisim ne yapacagiki bilmiyorum telefonumu cikariyorum birini arayip yardim isticem bakiyom seni ariyom İKRAMAYA diye kayit edilmis.sen aciosun diyorum ki kusura bakma ben telefondan internete giriyorum ya senin numaran kaydedilmis yanlislikla seni aradim.
ama ben simdi yolumu kaybettim kapatmam lazim nolur kusura bakma diyom kapatiyom ama kimseyide arayamiyorum telefon elimde kiriliyor filan oyle biseyler gordum:)))seni her gordugumde aklima gelio ruyam anlatmak istedim:))
zaten çekememzl,k kıskançlık tek dertleri ona iyi davranmalarının sebebi benim durumummuş güya bakıma muhtaç zavallı biiryim sankii ekmeğimizi zor kazanan bir insanmışım gibi muamele etme cesaretini buluyo haspam kendindee...ama görürler bundan sonra bak sen laf sokup nasıl aşağılıyorumm....benim yüüzme desi gönderin diye de göreyimm. kardeşimin pabucu etmez haspamm..yuhhh diyorummm ona neymiş...
canım sakın takma kafana..gereksiz şey nolcek işte...
ooo eşinin bencede bafra demesi yeterde artar onlara...seni düşünmüyolarsa oğulllarını düşünüp problem çıkarmamalılar ama işte nerde o düşünce...
seninde güzel olsun akşamınnn naberrrr
saracım ben senlede teselli olucam inş. tabiki bende gebe kalayım ama hemn bu ay olurmu bilmem rabbimiz bilir tabikide..
ama sen kal ben peşinden yetişeyim inşaallahhhhh
bak sen börek de yapmışş...benim böreğimi de çok beğendilerr...kıymalı yaptımm...kız dün yedim ben yine o çiğ köfteden çok güzeldiiii...
geçen hafta sonu portakallı kek ve kup ta tatlım vardı bu hafta sonuda börek ve yine başka bi tatlı var..
sen diğerlerine dek geldin böreğimden yemeliydin ama çok güselll olmuş biliyomusun..
en asitlisinden de içecek yok artık o gün içelim unutalım modundan kaynaklı asitli tokuşturduk
çayımızı içelim güzelleşelim
yediğin herşey bal şeker olsun canım
fragmanda rüstemin dediğine dikkat...!!!
birkaç kişiye haber salarım hemen gelip alırlar diyor firuzuuuuu
ve adamlar gelip cöküyorlar önünde o gudubetinnnnn
canım inşallah herşey normaldir
ama listeyi didik didik ettim değerleri benim kadar düşük olup hamiş olan yok...
gün geçtikçe korkularım artıyor...
benim 11.gün 51.70
sanırım bi aksilik var..
:18::18::18:
canım inşallah herşey normaldir
ama listeyi didik didik ettim değerleri benim kadar düşük olup hamiş olan yok...
gün geçtikçe korkularım artıyor...
benim 11.gün 51.70
sanırım bi aksilik var..
:18::18::18:
ilaclardan olabilir cnmşu ibramıda birileri gelip alıverse
zaten saçma olan kısmı ooo elleş elleş en görülesi yerini görme hadi ordan...
saçma bağlantı kurudlar zaten firuze girdi gireli saçmalıklar silsilesi izliyoruz..
taammm gelince yeriz..
eveettt dimiiiii tv de lig tv açıktı
Allah Allah neden böyle oluyor acaba ben bunu daktırımla görüşünce bi konuşayım...
şu ibramıda birileri gelip alıverse
zaten saçma olan kısmı ooo elleş elleş en görülesi yerini görme hadi ordan...
saçma bağlantı kurudlar zaten firuze girdi gireli saçmalıklar silsilesi izliyoruz..
taammm gelince yeriz..
eveettt dimiiiii tv de lig tv açıktı
Allah Allah neden böyle oluyor acaba ben bunu daktırımla görüşünce bi konuşayım...
içime su serptin canım yaa.o listede olmayan o kadar kişi var ki bu değerle gebeliği devam edenler vat hatta daha düşüklerle..
liste daha yeni kuzum bir sürü kişi daha ekleyecem..
malum annelerimiz çok takılamıyoo topiğe ulaşınca hepsine tek tek ekleyecem listeye...
değerin normal hiç bişey olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?