Tüp Bebek Günlüğümüz !

noliyy bizee o zaman yaaa..
benim bence semuşla biz dedikki rahimden dolayııı.
ama ya sen bi bu konuyu konuş nütfen daktırımızla olurmu...

ayy rümeysaaaa alacağın olsun fitili ateşledin epeydir yemiyordum

bak canım çekti hee şimdiiiii
birseeeennn iisimm yok amaaa
valla ben artık her pazar yiyecemmmm galibaeguşumla yedik bugünde kocişimle öylee yani..
kız yakında yokmu çiğköftecii heeee:18:
ne güzel diyoo ama hürremim ''ait olduğun yerde ayaklarımın dibindesin artık'' dediiiiii
ya ben çoktandır bakamıyodum geçen gördümde anam adam nasıl firuzeye sarılıyor...
Hürrem bi alem cadoloza dönmüşş yazıkkkkk

olma mı beyaaa var tabee ama kim gidecek..

kocam gelsinde alsın uğraşamammm

benimd ekaçıyodu uykum demekki gebe değildim ondannn...

gebertsin o gudubetiiiiiiiiiii

pissssssss

uyussss firuzzzzzzz

hatçeyi gördünmü hürrem beni üzmek için getirdiğin hatunla hanedanın istikbalini tehlikeye attın dedi casus olaraktan gelmiş meğersem..
gerçi akıllar karışacak sanırsam casus olsa şimdiye kadar anlaşılmazmıydı diyooo birileri eğer geri dönerse var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canımcım o markanın ben başka şubelerinden de yedim ama bizim aldığımız yerdeki gibi değil bence farklı...
ooo sizde de mantı varmış e daha ne olsun dimi ama..
benimki daha yeni yiyoooo çay kahveye daha var..
hafta sonları evde bişiler olur genelde havamdaysam iki çeşit bişi yaparım maç olunca çat kapı gelen olabiliyooo

benim de oyle yogun olmadi gunluk pedlerle idare ettim normal adetlerim gibi olmadi cnm

bencede var bişi..
gelip bidaha yeyip kararı vericemmm
evet cicim annecimle yaptık biakç poşet koydum dolaba...
sağolsun bugün hiçbişye ayapsım yoktu zaten dün çok hamarattım yaaa
evet sizde maç olayı varrr....ben geldiğimdede ekran açıktı yaaa

o sülo da güyaaa cihan padişahıı..

o kadarr halvet ettin hatunun herbiryerinide gördünde dövmesini görmedin..

bilemedim valla..ama gidecek artık suyunu çıkardı senaristler

hatceyede iyi oldu..iyide bak hatce onu diyince sevgili beyi gıcık ibraamda bu ne için geldiğine bağlı diyor..çıkmayabilirde yani

hiiiii hürreme cadaloz demiş çabuk geri allllll hürreme laf eden önce beni sonra jüliyi karşısında bulur

e tabii progesteron hormonu artışa geçtiğinden uyku yapıyor şekerim..
dış gebelikte de gayet düzenli artış olabilir gebeliğin kimyasal ya da dış gebelik denebilmesi için kesenin görüleceği 1500 lü değerler beklenir..
o gün kese yoksa ki Allah korusun dış gebelikten şüphelenilir...
aynı zamanda da progesteron hormonuna bakılır bebek rahimdeyse olması gereken yerdeyse progesteron artar...
dış gebelikte ise yerinde olmadığından progesteron düşük çıkar bende olduğu gibi...
sende öyle bişey yok merak etme..

fragmanda rüstemin dediğine dikkat...!!!

birkaç kişiye haber salarım hemen gelip alırlar diyor firuzuuuuu

ve adamlar gelip cöküyorlar önünde o gudubetinnnnn

mikemmel bir sahne tez kellesi vurulaaaa

canım inşallah herşey normaldir
ama listeyi didik didik ettim değerleri benim kadar düşük olup hamiş olan yok...
gün geçtikçe korkularım artıyor...
benim 11.gün 51.70
sanırım bi aksilik var..
:18::18::18:

şu ibramıda birileri gelip alıverse
zaten saçma olan kısmı ooo elleş elleş en görülesi yerini görme hadi ordan...
saçma bağlantı kurudlar zaten firuze girdi gireli saçmalıklar silsilesi izliyoruz..

taammm gelince yeriz..
eveettt dimiiiii tv de lig tv açıktı

benim de oyle yogun olmadi gunluk pedlerle idare ettim normal adetlerim gibi olmadi cnm

Allah Allah neden böyle oluyor acaba ben bunu daktırımla görüşünce bi konuşayım...

akşamınız güzell muhabbetiniz bol olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldiin julii bebekiimm
bozulmadı da sınırda babam ben düğününe gelmem anneni de göndermem dedii gidiş hayra alamet değill tatlımm... verdi tabiii içlerindeki fesatlığı gördüü de adam nne kadar doğru kararlar aldığını anladı....kıza senin için karramış kıskançlıktan gözün dönmüş demişş... insan yadırgadığı şeyler başına gelmeden ölmezmiş dikkat et deyince beddua mı ediyosun demişş... yaa neresinden tutsa elinde kalıyor.... 2013 yılında yavrumu göndersin mevlaamm....kimlerle yaşıyormuşum meğer beni küçük görüyomuş haspamm abisi bana bakıyormuş ben bakıma muhtaç bir insanmıyım kiii bilgimle kültürümle 2 kere cebi,mden çıkarırım tevazu gösteriyporum diye kendini gördüğü yere bakk..

Rabbim Islah etsin akıl fikir versinnn....Saracımmm öpüyorum seni hamişsin aksi ispatlanan kadar unutma ona göre hareket et taam mı bol bol el mubdi çek..ben de cuma günü okudum Rabbim kabul ederse senin için bir kaç sureee...
Ayy nasıl mutlu oldum canım benim yaaa dmek ruyanda ismimi gördün adımı okudun telefonum düştü bozuldu biliyosun değil miii rüyan çıkmışşş...hangi doktora gidiyosun tatlımm ...tülerim diken diken oldu ayooll.... ben de burdan bir arkadaşımın adını duydum rüyamda öldüğünü söylediler bana çok üzüldümm çok şaşırdım tedaviis yakındı.. ölü diri getiriir der Annem hep ...bebeğin olacak inşaallah diye yorumladımm ve hamile kaldı ama değeri çok zor katlandı....hala devam ediyo hamileliği bildiğim kadarıylaaa.....
zaten çekememzl,k kıskançlık tek dertleri ona iyi davranmalarının sebebi benim durumummuş güya bakıma muhtaç zavallı biiryim sankii ekmeğimizi zor kazanan bir insanmışım gibi muamele etme cesaretini buluyo haspam kendindee...ama görürler bundan sonra bak sen laf sokup nasıl aşağılıyorumm....benim yüüzme desi gönderin diye de göreyimm. kardeşimin pabucu etmez haspamm..
bak sen börek de yapmışş...benim böreğimi de çok beğendilerr...kıymalı yaptımm...
fragmanda rüstemin dediğine dikkat...!!!

birkaç kişiye haber salarım hemen gelip alırlar diyor firuzuuuuu

ve adamlar gelip cöküyorlar önünde o gudubetinnnnn

safevi hanedanına mensupmuşş haspam....asilmiş yani prenseslerden biridir bence şah sultanı öldürsün diye göndermiş..ilk bölümde hançerli rüyalar gördü ama aşık olacağını da gördü yaaa ...amacı olsa olsa koskoca imparatorluğun Sultanı olmak oldu sanırsamm sülümana aaşık oluncaaa...

o listede olmayan o kadar kişi var ki bu değerle gebeliği devam edenler vat hatta daha düşüklerle..
liste daha yeni kuzum bir sürü kişi daha ekleyecem..
malum annelerimiz çok takılamıyoo topiğe ulaşınca hepsine tek tek ekleyecem listeye...
değerin normal hiç bişey olmayacak..

endişelenme,stres yapma.
ben sormuştum 12. gün değerinin 50 ve üzeri olması gerekiyo demişti hemşire.
ekin'di sanırım bizim topikte onun değeri çok düşüktü yavaş yaval katlandı,bebeğini de gördü,kalp atışlarını da duydu.
biliyorum insan rahat olamıyo ama stres yapmamak lazım.
ben çok stres yaptım şimdi de çok üzülüyorum.bebğim inşallah stresli bir bebek olmaz.

ilaclardan olabilir cnm
furizeye de gelince aralikta olmicam diyormus galiba bu bolumlerde gitcek

evet evet biri alıverse en acelesinden götürseler hiç getirmemek üzereee

içime su serptin canım yaa.
aklımda bi sürü şey vardı...
korkuyorum ister istemez...
bide olmuyodu ya ondan herhalde alışamadım bu duruma...
senelerce hayalini kurdum
ilk denememde tutmayabileceğini düşünüyodum.
şimdi şükrediyorum.
bir de keseyi görsek rahatlıcaz.
Allahım isteyen herkese nasip etsin...

kızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…