hoşgeldiin julii bebekiimm
b
safevi hanedanına mensupmuşş haspam....asilmiş yani prenseslerden biridir bence şah sultanı öldürsün diye göndermiş..ilk bölümde hançerli rüyalar gördü ama aşık olacağını da gördü yaaa ...amacı olsa olsa koskoca imparatorluğun Sultanı olmak oldu sanırsamm sülümana aaşık oluncaaa...
ayyy sizde de mi lig tv var Allahtan annemlerdeyim yoksa ben de basinda olurdum simdi bugun de mac var mi?yemeğimizi yedik,çayımızın demlenmesini bekliyoruz.
lig tv eşliğinde
şaştım kaldım kızlar ya anlamadım bi türlükızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin
kızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin
canım lekenme tamamda bebiş neden gözükmedi artış normal zaten şu an lekelenmede kalmadı bişii olursa 4. bebğimi kaybetmiş olucam nasıl dayanıtım bilmiyorum cnmcnm belki lekelenmen tutunma lekesidir yerleşirken bebek rahme kılcal damarlara zarar verebiliyor bu da lekelenmeye yol acar kuzumm...
ayyy sizde de mi lig tv var Allahtan annemlerdeyim yoksa ben de basinda olurdum simdi bugun de mac var mi?
şaştım kaldım kızlar ya anlamadım bi türlü
canım lekenme tamamda bebiş neden gözükmedi artış normal zaten şu an lekelenmede kalmadı bişii olursa 4. bebğimi kaybetmiş olucam nasıl dayanıtım bilmiyorum cnm
canım lekenme tamamda bebiş neden gözükmedi artış normal zaten şu an lekelenmede kalmadı bişii olursa 4. bebğimi kaybetmiş olucam nasıl dayanıtım bilmiyorum cnm
cnm degerin cok iyi ama bende anlamadım..
kendi doktorunla bunu paylaştınmı?
canım doktoruma yarın gidicez o ilaçlarımı ayarladı sadece kan sulandırıcıları kes dedigüzelim bebek görünmez zaten daha çok erken.
keseyi gördünüz mü?
bak sen börek de yapmışş...benim böreğimi de çok beğendilerr...kıymalı yaptımm...
yemeğimizi yedik,çayımızın demlenmesini bekliyoruz.
lig tv eşliğinde
ilaclardan olabilir cnm
furizeye de gelince aralikta olmicam diyormus galiba bu bolumlerde gitcek
evet evet biri alıverse en acelesinden götürseler hiç getirmemek üzereee
içime su serptin canım yaa.
aklımda bi sürü şey vardı...
korkuyorum ister istemez...
bide olmuyodu ya ondan herhalde alışamadım bu duruma...
senelerce hayalini kurdum
ilk denememde tutmayabileceğini düşünüyodum.
şimdi şükrediyorum.
bir de keseyi görsek rahatlıcaz.
Allahım isteyen herkese nasip etsin...
kızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin
anammm cnm insallah bi sorun yoktur ins yerlesme kanamasidirşaştım kaldım kızlar ya anlamadım bi türlü
canım doktoruma yarın gidicez o ilaçlarımı ayarladı sadece kan sulandırıcıları kes dedi
sedamu canım kese gözükmedi bebiş derken o 1600 lerde gözükmesi lazım değil mi??
maalesef var canım.
fenerin maçı var eşim BJK'li ama ona maç olsun yeter.
canım 114 10. gün değerim anlamadım cnm halimizi görsen eşimle ikimiz hastane bahçesinde kala kaldık çözemiyorum niye böyle oluyo diye vardır allah ın bi bildiği diyorum ama içimi ferahlatamıyorum cnm yarın bakalım benim doktorum ne dicek onu merak ediyorummmmohh ellerine sağlık canımcım ben kıymalı yapsam evin beyi ellemez sevmiiii..
bizde öyle yapıyoruz cicim..
bi de fener yenilse mikemmel olcak..
eşim galatasaray ben bjk bizden çok kim ister dimi yenilmelerini
olabilir kuzum..
olmasın zaten aralıkta yeter amaaa..
yeni gözde gelecek diye duydum fenalık geçiririm öyle olursa
kız biz toplaşıp gidelim ya almaya
Aminn canım Allahın izniyle herşey yolunda öylede devam edecek..
canım senin için demiyorum ama bazı bilgiler vereyim dış gebelik illa tüplerde olur diye bişey yok en son tüp bebekte ewest arkadaşımız yaşadı tüplerde değil tuhaf bi yere yerleşmiş bebek...114 kaçıncı gün değerin senin...dış gebelikte değer düzenlide artabilir bunun tespit edilme aşamasındasın aslında değerine göre kese görmen an meselesi inşallah sorun yaşamadan görürsün canım...
o
kız biz toplaşıp gidelim ya almaya
anammm cnm insallah bi sorun yoktur ins yerlesme kanamasidir
inşallah kızlar ya sorun çıkmaz daha çözemedim bu işi beynim durmuş durumda rabbim hakkımızda hayırlısını versinnnama cnm lekelenmende durmuş bak..
görünür ya canını sıkma rahat ol.
yarın görüşürsün doktorunlada
oooo süppersin enişteee saygılar
yaru kartalımız geliyooorrrr
canım değer olarak bilmiyorum ama ben keseyi 6. haftada gördüm.inşallah kızlar ya sorun çıkmaz daha çözemedim bu işi beynim durmuş durumda rabbim hakkımızda hayırlısını versinnn
canım 114 10. gün değerim anlamadım cnm halimizi görsen eşimle ikimiz hastane bahçesinde kala kaldık çözemiyorum niye böyle oluyo diye vardır allah ın bi bildiği diyorum ama içimi ferahlatamıyorum cnm yarın bakalım benim doktorum ne dicek onu merak ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?