Tüp Bebek Günlüğümüz !

hızır reis onu gemisine aldığı anda o rüyayı görde ve ben topiğede yazdım bu kız intikama geldi dedim...

aşk maşk yok yani...

hoş bizim hürremde intikama geldi ama aşkı agır bastı bademimin

şaştım kaldım kızlar ya anlamadım bi türlü

cnm belki lekelenmen tutunma lekesidir yerleşirken bebek rahme kılcal damarlara zarar verebiliyor bu da lekelenmeye yol acar kuzumm...

cnm belki lekelenmen tutunma lekesidir yerleşirken bebek rahme kılcal damarlara zarar verebiliyor bu da lekelenmeye yol acar kuzumm...
canım lekenme tamamda bebiş neden gözükmedi artış normal zaten şu an lekelenmede kalmadı bişii olursa 4. bebğimi kaybetmiş olucam nasıl dayanıtım bilmiyorum cnm

cnm degerin cok iyi ama bende anlamadım..
kendi doktorunla bunu paylaştınmı?

güzelim bebek görünmez zaten daha çok erken.
keseyi gördünüz mü?
canım doktoruma yarın gidicez o ilaçlarımı ayarladı sadece kan sulandırıcıları kes dedi
sedamu canım kese gözükmedi bebiş derken o 1600 lerde gözükmesi lazım değil mi??

bak sen börek de yapmışş...benim böreğimi de çok beğendilerr...kıymalı yaptımm...

ohh ellerine sağlık canımcım ben kıymalı yapsam evin beyi ellemez sevmiiii..

yemeğimizi yedik,çayımızın demlenmesini bekliyoruz.
lig tv eşliğinde

bizde öyle yapıyoruz cicim..
bi de fener yenilse mikemmel olcak..
eşim galatasaray ben bjk bizden çok kim ister dimi yenilmelerini

ilaclardan olabilir cnm
furizeye de gelince aralikta olmicam diyormus galiba bu bolumlerde gitcek

olabilir kuzum..
olmasın zaten aralıkta yeter amaaa..
yeni gözde gelecek diye duydum fenalık geçiririm öyle olursa

evet evet biri alıverse en acelesinden götürseler hiç getirmemek üzereee

kız biz toplaşıp gidelim ya almaya

Aminn canım Allahın izniyle herşey yolunda öylede devam edecek..

canım senin için demiyorum ama bazı bilgiler vereyim dış gebelik illa tüplerde olur diye bişey yok en son tüp bebekte ewest arkadaşımız yaşadı tüplerde değil tuhaf bi yere yerleşmiş bebek...114 kaçıncı gün değerin senin...dış gebelikte değer düzenlide artabilir bunun tespit edilme aşamasındasın aslında değerine göre kese görmen an meselesi inşallah sorun yaşamadan görürsün canım...

canım doktoruma yarın gidicez o ilaçlarımı ayarladı sadece kan sulandırıcıları kes dedi
sedamu canım kese gözükmedi bebiş derken o 1600 lerde gözükmesi lazım değil mi??

ama cnm lekelenmende durmuş bak..
görünür ya canını sıkma rahat ol.
yarın görüşürsün doktorunlada

canım 114 10. gün değerim anlamadım cnm halimizi görsen eşimle ikimiz hastane bahçesinde kala kaldık çözemiyorum niye böyle oluyo diye vardır allah ın bi bildiği diyorum ama içimi ferahlatamıyorum cnm yarın bakalım benim doktorum ne dicek onu merak ediyorummmm

oooo süppersin enişteee saygılar
yaru kartalımız geliyooorrrr

hiç sorma hem de ne yavru kartal.
gitti bir ton para verdi BLK'li hastane çıkışı aldı.
artık Gülden teyzesi bayılır fotoları görünce.
bizde de durum sizinkinin tam tersi.
ben GS manitam BJK.
sanırım oğlum da BJK'li olacak.
babsı sağ olsun.

ne kadar zor bir durum çok iyi anlıyorum 1300 lü değerimden 2 gün sonra doktora gittim o gün ki değerimin kan sonucu gelmeden ultrasona girdim doktor kese görülmeli dedi öncesinde ve benim tahminen o gün değerim 2500 ü geçmiş olmalıydı ona göre rahime baktı kese yok tertemiz dedi değerimde öğleden sonra 1300 çıkmıştı aynen kalmış yani sonra dış gebelik süreci işte...ne mutlulukla girdim ama o hastaneden o gün nasıl çıktım ben biliyorum...ve seni çok iyi anlıyorum...sen benim yaşadıklarımı yaşamayacaksın ve keseyi yarın göreceksin sıkma canını demek saçma ama iyi düşünmeye çalış lütfen..yarın güzel haberini dört gözle bekleyecem...ve dua edip yatacam senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…