Tüp Bebek Günlüğümüz !

çüzülürken sorun olabilir ki Allah korusun tabii..
çözüldükten sonra yaşamayabilir,yaşasalar bile transfer edilebilecek kalitede olmayabilir,bölünmesi yavaşlayabilir
yani bir sürü sorun olabilir hiç bişey olmadan gayet sağlıklı bölünmeye devam da edebilirler o nedenle çarşambaya kadar çözüldükten
sonra izlemeye devam edeceklerdir bu da olması gereken zaten..

arkadaşım transferin hangi tarihte olmuştu?transferin kaçıncı günü test yaptın?sonra kan testini kaç kere tekrarladın..merak ediyorum..

sağol cnm benim yaa artık kısmet kalanıda galiba ne yapalım nasip biri bitiyor biri başlıyor ayy kafam dağıldı resmen hadi hakkımızda hayırlısı

canım sağlık ocağına gitsen ya..yok mu yakınlarında

yoo okuluma çok yakın değil ama vAr bi tane. cuma günü deedim eşime gidelim yaparlar die, hastane daha güvenli olur falan die. kaldık işte:))) komedi yaaaa, yarın randevumu aldım artık ama sağlık ocağı daha çabuk olur haklısın belki de oraya gitcem. dua edin bana bebişlerrr..

bugün sabahtan verseydin yarına alırdın şekerim.
yarın sabah erkenden gidip ver istersen anların kan için belirli bir saati oluyor..hastaneye gönderiyorlar kanları

ikramaya dünki msjımı görmedinmi tatlımm
gördüm ve hemen cevap yazdım dün diğer tarafa burda sohbet koyu kaynamsın cevabımm diye bebeğimmmm özlemişim senii yaaa tedaviye başlamana çok sevindiim biliyo muusnnn
selam şekerim ama bi ikramayaya yazıp gidiyosun hep kalsana bizimle
kal tabiii biizmle burda günümüz su giib akıp geçiyor ben oturdu mu kalkamıyorumm cevap vermek bir yanaaa okumakla yetişemiyorum çoğu zmannn
kalayım tatlım :)))) hepinizi takip ediyorum aslında
sizde sohbet koyu dalamıyorum araya :)))

haklıısn diğer topiğimize herkes haftada bir birv kaçgünde bir uğradığı için burası fazla hareketli sabah biraz geç kalktım yetişemiyorum şimdi kim ne sormuş seçmeye çalışırken unuttuğum olursa kızlaarrr kusura bakmayın hatırlatın hemen kendiniiz banaa olar mııı

hayırlısı canım, kendini Hulusinin güvenilir ellerine bırak

ohh be içim rahatladıı valla o doktora dün de uyuz olmuştumm erken dememiş de yok demiş gerizekalııı.... maşşallah egunal ikiz değeri derken şaka yapmıştı ama gerçek olacak sankiim Rabbim herşeyin çok güzel dsağlıklı bir şekilde devamına nasip etsin canıımm
hey gidi günleerrrr atık başka kutlamalar da yapacaz sen hamiş ol yeter ki 40 gün kırk gece halay çekecez kolay mı 7 yıllık bekleyişin mahsülü prensesimiz gelecek(allah mı söylettiacep ben misöyledim bilemedimm)inşaallah maaşşallah sağlıklaaa
bak şekerim dün yanlış kişiye söledim ama şimdi sana söyleyeyimm değerin 1500 leri geçtiğinde kese görünür 5000 i geçince de pıtpıtları duyabilirisnnn ohhhh beee doğru kişiye söledim rahatladımm
cnm listeye benide ekle öyleyse 17 aralıkta uzun protokolle başlıyorum inş
eğer sende başlıycaksan bu ay hemen hemen aynı dönemde olacağız
herkese yaşatsın o mutluluğu ALLAH ım
burdaki yüksek enerjiyle inşaallah güzel bir tedavi sürecin geçer canım arkadaşımm....eksik bilgilerini ben de tamamlarım güldene söyleyip...ee nasıl geçiyor günlerin nasıl bir süreç izleyeceksinz biraz anlatsanaa

sağlam sağlam gidiyosunuz inşaallah canımm dualarına da yürekten aminn diyorumm

bende dondurulmuşlardan transfer yaptırdım . 2 ayrı tüpte 4 ve 5 emb. donduruldu . transfer günü sabah 9 gibi aradılar onay veriyorsanız 1. tüpü çözdürüyoruz dediler. ok dedik .. saat 12.00/13.00 arası gelin dediler gittik 1. tüp çok kaliteli çıkmadı 2. tüpü çözdüler maaşaallah hepsi canavarmış 1. tüpten 1 embriyo 2. tüpten 2 embriyo yu saat 15 .00 gibi transfer ettiler. yan biz çözüldükten biraç gün değil birkaç saat sonra tranfer olduk.. şu an 8. günümüz.. bekliyoruzzz.. bol şanslar sana..

ben temizliğe ışınlanıyorummmmmmm daha kuaföre gidecem ayyy

ooo hem ev hem kişisel temizlik afferin sana..
bugün camlarıda aradan çıkarsammı dedim deli gibi yağmur yağıyooooo

sağol cnm benim yaa artık kısmet kalanıda galiba ne yapalım nasip biri bitiyor biri başlıyor ayy kafam dağıldı resmen hadi hakkımızda hayırlısı

aynen canım biz elimizden geleni zaten yapıyoruz gerisi Allahın takdiri..

kan testini kaç kere tekrarlıyoruz,bilenler bilgilendirebilir mi?

ilk test şüpheli bir değerde çıkmayınca bazı doktorlar ikinciyi bile yaptırmıyor çok gördük bunu ama bizim kızlar dayanamayıp yaptırıyorlardı
3 kez ortalama bir değer canımcım..

hayırlısı canım, kendini Hulusinin güvenilir ellerine bırak

öyle olcak sanırım artık pes ediyorum doğal yolla denemey yine daktır yollarına düşcem..
sen ne durumdasın canımcım..

ahh ah dedim ne günlerdi dimi ama...
biliyorum canım nasıl kutlayacağınızı tecrübelerim oldu sayenizde..
prensesi Allah söyletti belkiii..
gelsin ceren kızım benim....

bir çok donmuş transferinde önce çözülür bir süre izlenir ve öyle transfer yapılır tıpkı seninki gibi çözülür çözülmezde hemen transfer edilebiliyor..Bunu da gördük...
ama en uygun olanı bir iki gün izlemek her zaman bu durumu çok doktorla görüştüm ben her ne kadar dondurulmuşum olmasada öncesinden bilgi edinmek amaçlı...

sağol bitanem , inşallah ii olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…