selam kızlar size bişey sormam lazım benim transfer ertelenmişti bu çarşamba transferimim var tabi RABBİM izin verirse
bu gün beni merkezden aradılar embryoları bu gün çözdürüyoruz bi sorun olmassa çarşamba transfer dedi bu nedemek yani daha ne sorun olabilirki
offfff iyice bunaldım ne zormuşş yaaaa bu ne demek yani kızlar bana bi akıl veriin hiç bişey anlamadım
cnm bazen çözülürken embriyoda bozulma olabiliyor bildiğim kadarıyla herhalde ondan bahsetmişlerdir
umarım böyle birşey yaşanmaz bebeğine kavuşursun
çüzülürken sorun olabilir ki Allah korusun tabii..
çözüldükten sonra yaşamayabilir,yaşasalar bile transfer edilebilecek kalitede olmayabilir,bölünmesi yavaşlayabilir
yani bir sürü sorun olabilir hiç bişey olmadan gayet sağlıklı bölünmeye devam da edebilirler o nedenle çarşambaya kadar çözüldükten
sonra izlemeye devam edeceklerdir bu da olması gereken zaten..
yani bozulma olursa transfer iptal öylemi off off neyse cnm çok sağol cvp verdiğin için
canım sağlık ocağına gitsen ya..yok mu yakınlarında
yoo okuluma çok yakın değil ama vAr bi tane. cuma günü deedim eşime gidelim yaparlar die, hastane daha güvenli olur falan die. kaldık işte:))) komedi yaaaa, yarın randevumu aldım artık ama sağlık ocağı daha çabuk olur haklısın belki de oraya gitcem. dua edin bana bebişlerrr..
gördüm ve hemen cevap yazdım dün diğer tarafa burda sohbet koyu kaynamsın cevabımm diye bebeğimmmm özlemişim senii yaaa tedaviye başlamana çok sevindiim biliyo muusnnnikramaya dünki msjımı görmedinmi tatlımm
kal tabiii biizmle burda günümüz su giib akıp geçiyor ben oturdu mu kalkamıyorumm cevap vermek bir yanaaa okumakla yetişemiyorum çoğu zmannnselam şekerim ama bi ikramayaya yazıp gidiyosun hep kalsana bizimle
kalayım tatlım :)))) hepinizi takip ediyorum aslında
sizde sohbet koyu dalamıyorum araya :)))
geçen ay 31.günde gelen kırmızılar bu ay 27.günde geldi...
yumurtlama gününü kaçırmadım vs..herşeyi yine yaptım bu ay yine olmadı arkadaş
neyse bi daha ki kırmızılarda daktır ve tedavi yolları görünüyoooo artık...
bu ay son bu ay da olmadı arkadaşınız 3.tüpe başlıyor
kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
ohh be içim rahatladıı valla o doktora dün de uyuz olmuştumm erken dememiş de yok demiş gerizekalııı.... maşşallah egunal ikiz değeri derken şaka yapmıştı ama gerçek olacak sankiim Rabbim herşeyin çok güzel dsağlıklı bir şekilde devamına nasip etsin canıımmsağolllll canımmmmm yaaaa görsen dr hemencecik gördü dünkü nereye baktıysacanım darısı başına inşallahhhhhhhhhhh tez vakitte çifter çifter inşallahhhhhhh biran önce başla tedavinede burda hep beraber çığlık atalım senin için
hey gidi günleerrrr atık başka kutlamalar da yapacaz sen hamiş ol yeter ki 40 gün kırk gece halay çekecez kolay mı 7 yıllık bekleyişin mahsülü prensesimiz gelecek(allah mı söylettiacep ben misöyledim bilemedimm)inşaallah maaşşallah sağlıklaaadaldın ya işteee
hiç bi yere bırakmam gidemezsin artık..
inşallah canım...
benim için burda iki kez ne kutlamalar yapıldı biliyomusun kaç sayfa gözlerine inanamazsın
o günleri asla unutmuyorum hepsinde sonuç hüsranla bitti ama saolsun kızlar ayağa kaldırdı kk yı...
bizimle takılmayan ama test günüm olduğunu takip etmiş tanımadığım bir sürü insan topiğe geldi kutlamaya...
kullanıcı sayısında rekorlar kırıldı resmen ahhhh hey gidi günler
bak şekerim dün yanlış kişiye söledim ama şimdi sana söyleyeyimm değerin 1500 leri geçtiğinde kese görünür 5000 i geçince de pıtpıtları duyabilirisnnn ohhhh beee doğru kişiye söledim rahatladımmcanımcım biliyosun ben ctesi kan ve idrar testi yaptım çıkmıştı.bugün 10da tekrar kan verdim.okul çıkışı3 gibi sonucumu alıcam.
inşallah değerim artar da bi nebze yüreğime su serpilir...dua et cnm benim için..
doktor salı çağırdı ama test için salı demişti.ben testi tekrarladım da,arayıp sorcam 2 saat yol.gitmeme gerek yoksa gitmem.
seni transferin kaçıncı günü kese görmek için çağırdı?
burdaki yüksek enerjiyle inşaallah güzel bir tedavi sürecin geçer canım arkadaşımm....eksik bilgilerini ben de tamamlarım güldene söyleyip...ee nasıl geçiyor günlerin nasıl bir süreç izleyeceksinz biraz anlatsanaacnm listeye benide ekle öyleyse 17 aralıkta uzun protokolle başlıyorum inş
eğer sende başlıycaksan bu ay hemen hemen aynı dönemde olacağız
herkese yaşatsın o mutluluğu ALLAH ım
sorma ya hakikatennnn dün biz de onun geyiğini yaptık eşimle..
dua et de kesesini , pıtpıtlarını ve kucağımızda kendiisini görelşim nasip etsin Rabbim.
sana da nasip etsin hepiciğimize etsin. çünkü Onun yapamayacağı bitek şey yok
çüzülürken sorun olabilir ki Allah korusun tabii..
çözüldükten sonra yaşamayabilir,yaşasalar bile transfer edilebilecek kalitede olmayabilir,bölünmesi yavaşlayabilir
yani bir sürü sorun olabilir hiç bişey olmadan gayet sağlıklı bölünmeye devam da edebilirler o nedenle çarşambaya kadar çözüldükten
sonra izlemeye devam edeceklerdir bu da olması gereken zaten..
bu gün 8. günümüz......... heyecan doruktaaaaaaaaaaa. :)))))))))))))
peşindeyim canım benimnde 7. günüm.
senin test günün hangisi ?? benim cumartesi sanırrım 2. gün embriyosu diye..
ben temizliğe ışınlanıyorummmmmmm daha kuaföre gidecem ayyy
sağol cnm benim yaa artık kısmet kalanıda galiba ne yapalım nasip biri bitiyor biri başlıyor ayy kafam dağıldı resmen hadi hakkımızda hayırlısı
kan testini kaç kere tekrarlıyoruz,bilenler bilgilendirebilir mi?
hayırlısı canım, kendini Hulusinin güvenilir ellerine bırak
ohh be içim rahatladıı valla o doktora dün de uyuz olmuştumm erken dememiş de yok demiş gerizekalııı.... maşşallah egunal ikiz değeri derken şaka yapmıştı ama gerçek olacak sankiim Rabbim herşeyin çok güzel dsağlıklı bir şekilde devamına nasip etsin canıımm
hey gidi günleerrrr atık başka kutlamalar da yapacaz sen hamiş ol yeter ki 40 gün kırk gece halay çekecez kolay mı 7 yıllık bekleyişin mahsülü prensesimiz gelecek(allah mı söylettiacep ben misöyledim bilemedimm)inşaallah maaşşallah sağlıklaaa
bak şekerim dün yanlış kişiye söledim ama şimdi sana söyleyeyimm değerin 1500 leri geçtiğinde kese görünür 5000 i geçince de pıtpıtları duyabilirisnnn ohhhh beee doğru kişiye söledim rahatladımm
burdaki yüksek enerjiyle inşaallah güzel bir tedavi sürecin geçer canım arkadaşımm....eksik bilgilerini ben de tamamlarım güldene söyleyip...ee nasıl geçiyor günlerin nasıl bir süreç izleyeceksinz biraz anlatsanaa
sağlam sağlam gidiyosunuz inşaallah canımm dualarına da yürekten aminn diyorumm
bende dondurulmuşlardan transfer yaptırdım . 2 ayrı tüpte 4 ve 5 emb. donduruldu . transfer günü sabah 9 gibi aradılar onay veriyorsanız 1. tüpü çözdürüyoruz dediler. ok dedik .. saat 12.00/13.00 arası gelin dediler gittik 1. tüp çok kaliteli çıkmadı 2. tüpü çözdüler maaşaallah hepsi canavarmış 1. tüpten 1 embriyo 2. tüpten 2 embriyo yu saat 15 .00 gibi transfer ettiler. yan biz çözüldükten biraç gün değil birkaç saat sonra tranfer olduk.. şu an 8. günümüz.. bekliyoruzzz.. bol şanslar sana..
aaaa benimde cumartesi canım, 2. gün embriyosuysa evet 13. güne gelir seninki. hadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz.
ohh be içim rahatladıı valla o doktora dün de uyuz olmuştumm erken dememiş de yok demiş gerizekalııı.... maşşallah egunal ikiz değeri derken şaka yapmıştı ama gerçek olacak sankiim Rabbim herşeyin çok güzel dsağlıklı bir şekilde devamına nasip etsin canıımm
hey gidi günleerrrr atık başka kutlamalar da yapacaz sen hamiş ol yeter ki 40 gün kırk gece halay çekecez kolay mı 7 yıllık bekleyişin mahsülü prensesimiz gelecek(allah mı söylettiacep ben misöyledim bilemedimm)inşaallah maaşşallah sağlıklaaa
bak şekerim dün yanlış kişiye söledim ama şimdi sana söyleyeyimm değerin 1500 leri geçtiğinde kese görünür 5000 i geçince de pıtpıtları duyabilirisnnn ohhhh beee doğru kişiye söledim rahatladımm
burdaki yüksek enerjiyle inşaallah güzel bir tedavi sürecin geçer canım arkadaşımm....eksik bilgilerini ben de tamamlarım güldene söyleyip...ee nasıl geçiyor günlerin nasıl bir süreç izleyeceksinz biraz anlatsanaa
sağlam sağlam gidiyosunuz inşaallah canımm dualarına da yürekten aminn diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?