kaç tane transfer edildi yaşın kaç tatlım.
öyle olcak sanırım artık pes ediyorum doğal yolla denemey yine daktır yollarına düşcem..
sen ne durumdasın canımcım..
ben dinlenme modundayım hala. bugün sabah hastanedeydim canım kan verdim stres hormonuyla ilgili, proje hastasıyım ya aynı zamanda arada bakıyolar . bu arada çok düşük çıkıyo benim stres hormonu.
ben dinlenme modundayım hala. bugün sabah hastanedeydim canım kan verdim stres hormonuyla ilgili, proje hastasıyım ya aynı zamanda arada bakıyolar . bu arada çok düşük çıkıyo benim stres hormonu.
nasılsınız bugün?
ben sabah kalktım 8 bidaha yattım 10da kalktım bidaha yattım saat 12de kalktım. sırf zaman geçsin diye uyuyom yaa....
yarın büyük gün... doktorda olcaz..
yarın sadece tahlil mi yapcaklar ki yaaa...
muayne etse dr.bişi göremez dimi daha çok erken..
ay görünse keşşkeee
yarın görünmez kuzum acele etme süpriz yaparmı bilemem tabii ama sanmıyorum sadece tahlil verirsin..
nasılsınız bugün?
ben sabah kalktım 8 bidaha yattım 10da kalktım bidaha yattım saat 12de kalktım. sırf zaman geçsin diye uyuyom yaa....
yarın büyük gün... doktorda olcaz..
yarın sadece tahlil mi yapcaklar ki yaaa...
muayne etse dr.bişi göremez dimi daha çok erken..
ay görünse keşşkeee
tatlım ben 8.günü verdim 9.günü verdim bide 11. gün verdimcnm kan testini kaç kez tekrarladım..ben bugün kan verdim de sonuç bekliyorum.daha kaç kez vercez.çok stres oluyorum da bari sayısını bilirsem rahatlarım biraz
geçmiyor günler yaa 7.gün daha ve psikolojim çok bozuk benim dünden beri, bir karabasan geldi gitmiyor
kuzum ya ben bi de ütücü sarı kafa istiyooom..
kk yöneetimine taaleplerimi arz etmem gerekiii..
yetmiyo bunlar ayol..
yönetim uyuma üyelerin isteklerine kulak ver
heyecan dorukta.
şimdi tahlil yapcaklar hamilesin dicekler mi bana değer yüksek çıkarsa?
canım bozma psikolojini.geçmiyor günler yaa 7.gün daha ve psikolojim çok bozuk benim dünden beri, bir karabasan geldi gitmiyor
kıızzzzz7.gün daha ama az kalmış işte az daha dayan canım..
kk da yoksa bende var hemen emrine sunuyorum
Eki Görüntüle 567317 Eki Görüntüle 567318
değerin güzel çıkarsa hamilesin derler tabii ama bazı daktırlar illa keseyi ve kalp atışını görelim diyooo
seninkide öyleyse daha var hamilesiniz demelerini duymak için
canım 34 yaşındayım ben bu 3. tüp denememiz. 2 bebiş transfer edildi canım.
bunu duydum daha öncede stres hormonumu var ayol yok artık demiştim
bende baktrırım sanırım merak ediyorum stresim ne boyutta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?