Tüp Bebek Günlüğümüz !

Son düzenleme:
nasılsınız bugün?
ben sabah kalktım 8 bidaha yattım 10da kalktım bidaha yattım saat 12de kalktım. sırf zaman geçsin diye uyuyom yaa....
yarın büyük gün... doktorda olcaz..
yarın sadece tahlil mi yapcaklar ki yaaa...
muayne etse dr.bişi göremez dimi daha çok erken..
ay görünse keşşkeee

ben dinlenme modundayım hala. bugün sabah hastanedeydim canım kan verdim stres hormonuyla ilgili, proje hastasıyım ya aynı zamanda arada bakıyolar . bu arada çok düşük çıkıyo benim stres hormonu.

bunu duydum daha öncede stres hormonumu var ayol yok artık demiştim
bende baktrırım sanırım merak ediyorum stresim ne boyutta

yarın görünmez kuzum acele etme süpriz yaparmı bilemem tabii ama sanmıyorum sadece tahlil verirsin..

kuzum ya ben bi de ütücü sarı kafa istiyooom..
kk yöneetimine taaleplerimi arz etmem gerekiii..
yetmiyo bunlar ayol..
yönetim uyuma üyelerin isteklerine kulak ver

cnm kan testini kaç kez tekrarladım..ben bugün kan verdim de sonuç bekliyorum.daha kaç kez vercez.çok stres oluyorum da bari sayısını bilirsem rahatlarım biraz

cnm kan testini kaç kez tekrarladım..ben bugün kan verdim de sonuç bekliyorum.daha kaç kez vercez.çok stres oluyorum da bari sayısını bilirsem rahatlarım biraz
tatlım ben 8.günü verdim 9.günü verdim bide 11. gün verdim
9.gün 20.90
11.gün 51.70ti
yarın vercem bide işte
inşallah katlanmıştır heyecanlıyım bende ama olumlu çıkacağını düşünüyorum.
seninki de katlanmıştır büyük ihtimalle değerin çok yüksekti bana göre.ikizlerin geliyo bence:)))
Allah tamamına erdirsin sakın stres yapma güzel düşün.bugünkü değeri de yazmayı ihmal etme çok merak ediyorum canım.
bende yarın yazarım artık

geçmiyor günler yaa 7.gün daha ve psikolojim çok bozuk benim dünden beri, bir karabasan geldi gitmiyor

7.gün daha ama az kalmış işte az daha dayan canım..

kuzum ya ben bi de ütücü sarı kafa istiyooom..
kk yöneetimine taaleplerimi arz etmem gerekiii..
yetmiyo bunlar ayol..
yönetim uyuma üyelerin isteklerine kulak ver

kk da yoksa bende var hemen emrine sunuyorum
Eki Görüntüle 567317
heyecan dorukta.
şimdi tahlil yapcaklar hamilesin dicekler mi bana değer yüksek çıkarsa?

değerin güzel çıkarsa hamilesin derler tabii ama bazı daktırlar illa keseyi ve kalp atışını görelim diyooo
seninkide öyleyse daha var hamilesiniz demelerini duymak için

geçmiyor günler yaa 7.gün daha ve psikolojim çok bozuk benim dünden beri, bir karabasan geldi gitmiyor
canım bozma psikolojini.
ben 8.gün yaptırmıştım dayanamayıp.. 15.04 çıkmıştı.sonra katlanıyomu diye testlere devam ettim en son 51.70ti
swenin de 7.günmüş.dayanamıyosan yarın kan tahlili yaptır rahatla bozma moralini

kıızzzzz
nasıl dayancam o zaman ben
hamilesin demezse o dr köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın emi
bu zamana kadar zor dayandık zaatii..
kalbim duracak yeminlen:18::18::18::18::18::18:

bunu duydum daha öncede stres hormonumu var ayol yok artık demiştim
bende baktrırım sanırım merak ediyorum stresim ne boyutta

projeye kesinlikle katıl derim ben. bu hafta yeni grup başlıyo 1 ay sürecek, bir sonraki gruba başlayabilirsin tam de tedaviye başlayacağın zamana denk gelir. bikere çok güzel vekit geçiriyoruz, her seansta meditasyon da yapıyoruz ve hayatımız boyunca uygulamamız gereken faydalı bilgiler öğreniyoruz.

stresle ilgili en basiti şunu söyleyeyim, en ufak bir stres yaşadığımızda bile beynimiz kortizol denen bir hormon salgılıyor ve bu hormon kana karışıyo, atılması da yaklaşık 1,5 ay sürüyor. düşünün şimdi her olayda yaşadığımız stresleri kanımızda aşırı birikiyo ve bağışıklık sistemimizi zayıflatıyo. birçok hastalığa sebep oluyo. bunları bize bilimsel olarak öğretiyolar ve başa çıkma yollarını.

zatii işyerimin dibinde hastane var kaçıp oraya gitmiyim diye arkadaşlarım gözlem altında tutuyor beni
düne kadar iyiydim şimdi kendimi dinliyom hiç bişi yok sanki okadar tedavi süreci geçiren ben değilim gibi böyle olunca soldan soldan geliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…