geçmiyor günler yaa 7.gün daha ve psikolojim çok bozuk benim dünden beri, bir karabasan geldi gitmiyor
kıızzzzz
nasıl dayancam o zaman ben
hamilesin demezse o dr köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın emi
bu zamana kadar zor dayandık zaatii..
kalbim duracak yeminlen:18::18::18::18::18::18:
hay Allah senden razı olsun kuzum ya...
şimdi bu sarı kafalarla beraber 5 dakkada bittirz biz ütüyü..
koskoca bi speeetttt..
adamın giycek bişisi kalmadı ayol
bu gün çözdürüyorlarsa blast olsundiye takip edecekelr galiba 2 gün boyunca inşaallah bir aksilik olmazsa çarşamba transferinn yapılır tatlımm ...selam kızlar size bişey sormam lazım benim transfer ertelenmişti bu çarşamba transferimim var tabi RABBİM izin verirse
bu gün beni merkezden aradılar embryoları bu gün çözdürüyoruz bi sorun olmassa çarşamba transfer dedi bu nedemek yani daha ne sorun olabilirki
offfff iyice bunaldım ne zormuşş yaaaa bu ne demek yani kızlar bana bi akıl veriin hiç bişey anlamadım
maaşallah ben sadece kahvaltı yaptımmm çiftliklere iırgat gibi çalışıyorum kalkıp birazdann makineyi açıcam mutfağımı toplayıpp yemek yapıcam tabii kalkabilirsemmmsabahtan yemeklerimi koydum evi toparladım birazdan da ütüye başlayacam
bende dondurulmuşlardan transfer yaptırdım . 2 ayrı tüpte 4 ve 5 emb. donduruldu . transfer günü sabah 9 gibi aradılar onay veriyorsanız 1. tüpü çözdürüyoruz dediler. ok dedik .. saat 12.00/13.00 arası gelin dediler gittik 1. tüp çok kaliteli çıkmadı 2. tüpü çözdüler maaşaallah hepsi canavarmış 1. tüpten 1 embriyo 2. tüpten 2 embriyo yu saat 15 .00 gibi transfer ettiler. yan biz çözüldükten biraç gün değil birkaç saat sonra tranfer olduk.. şu an 8. günümüz.. bekliyoruzzz.. bol şanslar sana..
duruuuu sende bize burda meditasyon ypsana bak oynatmaya az kaldı
benimde 7. günüm sakin ol bence, moral en önemli şey ve herşey senin elinde. bu konuda yeni eğitim almış biri olarak sana yardımcı olmaya çalışayım canım. önce yaşadığın olay ne olursa olsun nefes egzersizi yapalım.
gözlerini kapat burnundan derin bir nefes al ve ağzından ver. diyafram nefesi yap burnından nefes alırken karnını şişiriyosun ve verirken rahatlıyosun.
şimdi eline bir kağıt kalem al veya buraya yaz seni strese sokan psikolojini bozan olayı.
bu gün çözdürüyorlarsa blast olsundiye takip edecekelr galiba 2 gün boyunca inşaallah bir aksilik olmazsa çarşamba transferinn yapılır tatlımm ...
bu arada nickine de bayıldımmsana rahatca tatlım diyebilirimm
maaşallah ben sadece kahvaltı yaptımmm çiftliklere iırgat gibi çalışıyorum kalkıp birazdann makineyi açıcam mutfağımı toplayıpp yemek yapıcam tabii kalkabilirsemmm
ben de aynen sabah çözdürüldü öğleden sonra transferim olmuştu...ben bir de bir saat doktorumun gelmesini bekledim kendisi bir tv programında canlı yayın konuğu olarak konuşma yapıyrdu....ne komik bir gündü hemşireye tam soracakken tv de gördümm adamıı....
benim tüplerden çöüzüle 2 embriyom transfer edilmişti kalan ikisini takip ettiler ama yaşamdı ilk tedavide başa döndüm kısacası...
senin kalan embriyoların noldu şekerimmm tekrar dondurulabildiler mii:26::26:
nefes egzersizini birkaç kere yap canım. sadece nefesine odaklan, burnundan nefes alırken soğuk havanın burnundan girdiğini ciğerlerine dolduğunu, verirken de ağzından daha sıcak bişekilde çıktığını hisset. çıkardığın sesi dinle gözlerini kapat ve başka bişey düşünmemeye çalış, bir 10 dk. bunu yap canım
bu gün çözdürüyorlarsa blast olsundiye takip edecekelr galiba 2 gün boyunca inşaallah bir aksilik olmazsa çarşamba transferinn yapılır tatlımm ...
bu arada nickine de bayıldımmsana rahatca tatlım diyebilirimm
maaşallah ben sadece kahvaltı yaptımmm çiftliklere iırgat gibi çalışıyorum kalkıp birazdann makineyi açıcam mutfağımı toplayıpp yemek yapıcam tabii kalkabilirsemmm
ben de aynen sabah çözdürüldü öğleden sonra transferim olmuştu...ben bir de bir saat doktorumun gelmesini bekledim kendisi bir tv programında canlı yayın konuğu olarak konuşma yapıyrdu....ne komik bir gündü hemşireye tam soracakken tv de gördümm adamıı....
benim tüplerden çöüzüle 2 embriyom transfer edilmişti kalan ikisini takip ettiler ama yaşamdı ilk tedavide başa döndüm kısacası...
senin kalan embriyoların noldu şekerimmm tekrar dondurulabildiler mii:26::26:
Selam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur
Selam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur
ayyy gercekten cok heyecNli insallah guzel haberler alirsin cnm dualarimiz seninleSelam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur
yapıyorum walla, iş yerimde olduğum için gözümü kapatamıyom ama derin derin alıp veriyom ohhhh
sen kacinnci gunundesin cnm?ohh bizde gelebilsek son güne. hadi bakalım canım güzel haberler getir bize. korkunun ecele faydası yok demişler o yüzden korkma bence, sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun. olumlu düşünmeye çalış canım.
sen kacinnci gunundesin cnm?
kız nasıl göriim ben evişi hariç çok fena çalışıyroum çiftliklerimdeee kupa alıcam buğday ve süt üretiminde inşaallah kızkardeşlermle yarışa gridik benim tatilde zilli beni geçmiş level atlayıpp ama ahdettim bugün onu solluyorummm bastım gaza fena haldeeeslm kizlarrrrrr napiosunuz?
kasim topigini gordunuz mu maasallah hamislerle dolmus
aaaaaa simdi gordum 2 kalbim olmus bi de menekse olmusum:)))
gönderiliyo bacımmm cevaplama bölümünde eklenti ekle kısmına link de yapıştırılabiliyo sanırsam ya da mesaj bölümüne kopyala yapıştır açıp izleriz..arkadaşlar burdan mesaj kısmından dosya gönderiliyomu bilmiyom ama , isteyenlere nefes egzersizleri ve gevşeme egzersizleri ile ilgili ses dosyalarını gönderebilirim. ben çok faydasını gördüm. acayip rahatlatıyo.
kız ben de aynı şeyi dedim zatenn 3. gün embriyosu olmalı ki çözünce bekleyip 5. gün olana dek takip edecekler..habire beni düzeltiyosun bu ara kaçmadı gözümden deliiiii yakalarsam mıncıracam senii haberin olsuunn....bende ırgatlık yapıyorum malum çok var bakılması gereken alan
5.gün embriyolarını izlemeden direk transfer ediyorlar cicim...
2. ve 3. gün embriyolarınıda doktorların tercihine göre kimi hemen koyuyor kimide 5.güne kadar durumlarını izleyip öyle koyuyor donmuşların..
arz ederim
evet donduracaklarını söylediler. inşaallah gerek kalmaz.. senin durumda pek gıcıkmış ama tv den gelince paralamadın mıgerçi bu embriyologun durumuna bağlı o nezaman tmm derse o zaman yapıyor dr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?