Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiyor günler yaa 7.gün daha ve psikolojim çok bozuk benim dünden beri, bir karabasan geldi gitmiyor

benimde 7. günüm sakin ol bence, moral en önemli şey ve herşey senin elinde. bu konuda yeni eğitim almış biri olarak sana yardımcı olmaya çalışayım canım. önce yaşadığın olay ne olursa olsun nefes egzersizi yapalım.
gözlerini kapat burnundan derin bir nefes al ve ağzından ver. diyafram nefesi yap burnından nefes alırken karnını şişiriyosun ve verirken rahatlıyosun.
şimdi eline bir kağıt kalem al veya buraya yaz seni strese sokan psikolojini bozan olayı.

kıızzzzz
nasıl dayancam o zaman ben
hamilesin demezse o dr köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın emi
bu zamana kadar zor dayandık zaatii..
kalbim duracak yeminlen:18::18::18::18::18::18:

merak etme canım doktor demezse ben derim hamilesin diye istediğin kadar derim

hay Allah senden razı olsun kuzum ya...
şimdi bu sarı kafalarla beraber 5 dakkada bittirz biz ütüyü..
koskoca bi speeetttt..
adamın giycek bişisi kalmadı ayol

bende de ütü var ama bu sarı kafalarda iş yok söyleyim yani hala duruyoooo öylece ütüler

bu gün çözdürüyorlarsa blast olsundiye takip edecekelr galiba 2 gün boyunca inşaallah bir aksilik olmazsa çarşamba transferinn yapılır tatlımm ...
bu arada nickine de bayıldımm sana rahatca tatlım diyebilirimm
sabahtan yemeklerimi koydum evi toparladım birazdan da ütüye başlayacam
maaşallah ben sadece kahvaltı yaptımmm çiftliklere iırgat gibi çalışıyorum kalkıp birazdann makineyi açıcam mutfağımı toplayıpp yemek yapıcam tabii kalkabilirsemmm

ben de aynen sabah çözdürüldü öğleden sonra transferim olmuştu...ben bir de bir saat doktorumun gelmesini bekledim kendisi bir tv programında canlı yayın konuğu olarak konuşma yapıyrdu....ne komik bir gündü hemşireye tam soracakken tv de gördümm adamıı....
benim tüplerden çöüzüle 2 embriyom transfer edilmişti kalan ikisini takip ettiler ama yaşamdı ilk tedavide başa döndüm kısacası...
senin kalan embriyoların noldu şekerimmm tekrar dondurulabildiler mii:26::26:

duruuuu sende bize burda meditasyon ypsana bak oynatmaya az kaldı

nefes egzersizini birkaç kere yap canım. sadece nefesine odaklan, burnundan nefes alırken soğuk havanın burnundan girdiğini ciğerlerine dolduğunu, verirken de ağzından daha sıcak bişekilde çıktığını hisset. çıkardığın sesi dinle gözlerini kapat ve başka bişey düşünmemeye çalış, bir 10 dk. bunu yap canım

slm kizlarrrrrr napiosunuz?
kasim topigini gordunuz mu maasallah hamislerle dolmus
aaaaaa simdi gordum 2 kalbim olmus bi de menekse olmusum:)))

Son düzenleme:

en önemlisi zamanın nası geçtiğini anlamamak..bu ne gibi durumlarda olur önce onu bi bulmalısın canım..

arkadaşlar burdan mesaj kısmından dosya gönderiliyomu bilmiyom ama , isteyenlere nefes egzersizleri ve gevşeme egzersizleri ile ilgili ses dosyalarını gönderebilirim. ben çok faydasını gördüm. acayip rahatlatıyo.

bende ırgatlık yapıyorum malum çok var bakılması gereken alan
5.gün embriyolarını izlemeden direk transfer ediyorlar cicim...
2. ve 3. gün embriyolarınıda doktorların tercihine göre kimi hemen koyuyor kimide 5.güne kadar durumlarını izleyip öyle koyuyor donmuşların..
arz ederim

en iyisi kalkıp şu ütülere başlamak..
yoksa onlarda öllece bkler bende burda..
kalkıp şu ütüyü yapiiiimm..
bitince rahat bişekilde gelirim yanınıza inşallaaahh..

yapıyorum walla, iş yerimde olduğum için gözümü kapatamıyom ama derin derin alıp veriyom ohhhh

evet donduracaklarını söylediler. inşaallah gerek kalmaz.. senin durumda pek gıcıkmış ama tv den gelince paralamadın mı gerçi bu embriyologun durumuna bağlı o nezaman tmm derse o zaman yapıyor dr:)

Selam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur

Selam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur

ohh bizde gelebilsek son güne. hadi bakalım canım güzel haberler getir bize. korkunun ecele faydası yok demişler o yüzden korkma bence, sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun. olumlu düşünmeye çalış canım.

slm kizlarrrrrr napiosunuz?
kasim topigini gordunuz mu maasallah hamislerle dolmus
aaaaaa simdi gordum 2 kalbim olmus bi de menekse olmusum:)))
kız nasıl göriim ben evişi hariç çok fena çalışıyroum çiftliklerimdeee kupa alıcam buğday ve süt üretiminde inşaallah kızkardeşlermle yarışa gridik benim tatilde zilli beni geçmiş level atlayıpp ama ahdettim bugün onu solluyorummm bastım gaza fena haldeee.....Allah hepsine sağlıklı doğumlar nasip etsin Analı babalı büyütsün inşaallah Rabbiimm seni de ayrıca tebrik ediyorumm ben de hala 3 kalkpliyim kaldım ilerleyemiyorumm ona da fena taktım sanırsammm sırada 4. kalbi almak için gaz vermem var gibi geliii biri beni durdursuunnn
gönderiliyo bacımmm cevaplama bölümünde eklenti ekle kısmına link de yapıştırılabiliyo sanırsam ya da mesaj bölümüne kopyala yapıştır açıp izleriz..
kız ben de aynı şeyi dedim zatenn 3. gün embriyosu olmalı ki çözünce bekleyip 5. gün olana dek takip edecekler..habire beni düzeltiyosun bu ara kaçmadı gözümden deliiiii yakalarsam mıncıracam senii haberin olsuunn....
hanım hanımmmmm
heyecan korku bir arada diyosunn...dualarımız seninle balıımm..inşaalah sağlıkla al önce göbüşüne sonra kucağınaaaa evlat olsunlar sanaaa
evet donduracaklarını söylediler. inşaallah gerek kalmaz.. senin durumda pek gıcıkmış ama tv den gelince paralamadın mı gerçi bu embriyologun durumuna bağlı o nezaman tmm derse o zaman yapıyor dr:)

paralamadım şekerimm yetişti ve gayet güzel bir transfer geçirdim çok şükür sohbet ederek doktorumla çok severim kendisini....10 dakika aradı en kalın endometrium bölgesini bulup oraya transferimi yaptı adam yetişmek için son sürat geldi muayene için bekleyen bir sürü hastasını es geçip hemen beni aldı odasınaaa konuştu anlattı tek tek... zaten ne zaman gitsem merkeze hemen selam veriri araya 10 dakika sıkıştırıp konuşur odasına çağırıp...kanka olduk kısaca tek tedavide ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…