Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize çok teşekkür ederim evet son güne kadar bekliyorum ama sabırdan değil korkudan hem test günü bir an önce gelsin diyorum hemde gün yaklaştıkça korku var inşallah heryeş gönlümüzce olur rabbim buyolda uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

birde geçen gece bir rüya gördüm ana kucağının içinde pes pembe kıyafetli bir kız amanda aman benim kızımmış inşallah bi işarettir

slm kizlarrrrrr napiosunuz?
kasim topigini gordunuz mu maasallah hamislerle dolmus
aaaaaa simdi gordum 2 kalbim olmus bi de menekse olmusum:)))

Selam şekerim maşallah hamiş dolup taşsın yer bi yer..

en iyisi kalkıp şu ütülere başlamak..
yoksa onlarda öllece bkler bende burda..
kalkıp şu ütüyü yapiiiimm..
bitince rahat bişekilde gelirim yanınıza inşallaaahh..

ben daha başlayacam bugün tel la görüşme yapmaktan bişi yapamadım Allahtan yemek işini sabah halletmişim..

Selam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur

İnşallah güzel haberle gelirsin canımcım ve afferin sana test gününe kadar bekledin..

öylemi yapıyorum bennnn
yaaa tamam yapmam bi daha

7. günüm canım, cumartesi test günüm.
senin de az kalmis cnm son gune kadar beklicekmisin?
hahahah kiz ben hic oyle msj sayim artsin diye yazmiyom ama kalpleri gorunce sasirdim:))ciftligine de bi kac adam tutta ablani gec:)))
aminnnnnnnnnnnnn

hahahah kiz ben hic oyle msj sayim artsin diye yazmiyom ama kalpleri gorunce sasirdim:))ciftligine de bi kac adam tutta ablani gec:)))
aminnnnnnnnnnnnn

ben beklemeyi düşünüyorum da eşim her gün sıkıştırıyo yap diye, daha erken çıkmaz diyom, belki idrar testi yaparım 10 veya 11.gün

selam kızlar nasılsınız, benim biraz moralim bozuk donmuş bebeğimi almadan önce dahiliyeye gidip bir tahlillerimi yaptırayım dedim herşey normal demirinden tutunda B12 si hemogramı vs.. ama tiroid priobelime hala tam anlamıyla bir ilaç dozu ayarlayamdık çıldırıcam artık yine yükselmiş 50 mg çok geliyor 25 içinde de az geliyor haftasonu kullanma demişti doktorum öyle yaptım ama nafile TSH 4.56 (( artık bu böyle olmayacak kendime bir endokrin uzmanı bulmam lazım. izmit ve istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir endokrin doktoru var mı kızlar
ben bebeğimi almaya canı gönülden hazırken bu tiroid beni deli ediyor zaten yüksek şuanda bir de hamile kalırsam iyice yükseliyor. acilen önlem almam lazım.

geçmiş olsun canım...
ben oralarda değilim biliyorsun Ankaradayım burda kendi doktorum var bende TSH yüzünden gittim bi endokrinci buldum...
inşallah sorun yaşamazsın..

kızlar bugün stres için kan vermiştim ya sonuçları çıkmış, kortizol 7,6 çıkmış (normal değer 3,7-19,4) iyi yani..ama başka testlerde var baktıkları sonuçlarımı yazayım hiç bu dönemde baktırmamıştık tabii bunlara
prolaktin 63,87 (normal değer 1,9-25)
fsh 0,62
e2 1178
progesteron 40 tan büyük yazıyoo. fikri olan var mı??

e2 ve progesteron gebelik varlığının göstergesi olan aralıktalar ama ilaç kullandığından bunu doğru değerlendiremeyiz bu dönemde canım..
ne yalan söyleyim ben sevindirik oldum Allah yanıltmasın

Kızlar sonucum 158.7 galiba anne oluyorum:)Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerinde sonunu hayırlı getirsin inşallah..

e2 ve progesteron gebelik varlığının göstergesi olan aralıktalar ama ilaç kullandığından bunu doğru değerlendiremeyiz bu dönemde canım..
ne yalan söyleyim ben sevindirik oldum Allah yanıltmasın

bende öyle düşündüm ama ilaçlar yapıyodur diye düşünüyorum, progesteron zaten kullanıyoruz o yükseltiyodur. prolaktin şaşırtıyo beni hep bundan öncekiler de yüksek çıktı hani desemki gebelikte yükseliyo (zaten 8. haftadan sonra artmaya başlıyomuş) geçen hafta da 50 küsürdü.

Kızlar sonucum 158.7 galiba anne oluyorum:)Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerinde sonunu hayırlı getirsin inşallah..

tebrikler canım e beklenen son belliydi dimi amaa..
Ailecek gözünüzaydın sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

ben beklemeyi düşünüyorum da eşim her gün sıkıştırıyo yap diye, daha erken çıkmaz diyom, belki idrar testi yaparım 10 veya 11.gün
aynen cnm benimki de oyleydi daha 2 gun olmustu bana test yapalim mi diyordu:))evet bekle bakalim biraz daha cok erken yapinca da yaniltabilio.

ayyyyyy kuzum yaaaa cok sevindim gozun aydin Allah sonunu getirsin insallah.yaaa ben de yazmak istiyom bi gun hamileyim kizlar diye(

sağol bitanem , inşallah ii olur herşey
inşaallah herşey güzel olacak
kuzum ya ben bi de ütücü sarı kafa istiyooom..
kk yöneetimine taaleplerimi arz etmem gerekiii..
yetmiyo bunlar ayol..
yönetim uyuma üyelerin isteklerine kulak ver
egunal benden çok yaşa emii aklıma geklen sarıkafayı koymuşsun hemencecikk

aminnnnnnnnnnnnn
kız ben de yazmıyom daaa yazsam hergün burdayım toplı mesaj yazıyom yetiştiremeyip herkese mesaj yazabilsem zateen çoktaan 5 kalpli olurdumm tızımmm..abla olan benim hepsi benden küçük o sebeple başta ben olmalıyımmm dimi ama işçi tutulmuyo tzımm bu çiftlikte güldenle oynadığımız oyunda tutup çalıştırabiliyorum amaaaa saolsunn...o kadar çiftliği bırakıp geliya bana yardımaaa
ayyy canımm bu testler benim de kafamı bozuyo yakında ben de başlıcam inşaallah ....hiç bir fkrim yok maalesef bacıımm avrupa yakasında oturuyorumm..ama tsh ımla ilgili sıkıntı yoktu sanırsam olsaydı beraber arardık inşallah çıkmaz

Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına lacağın güneri de nasip etsin inşaallah

Son düzenleme:

tatlım inşşş pozitif olur sonucun baya az kalmış öğrenmene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…