slm kizlarrrrrr napiosunuz?
kasim topigini gordunuz mu maasallah hamislerle dolmus
aaaaaa simdi gordum 2 kalbim olmus bi de menekse olmusum:)))
en iyisi kalkıp şu ütülere başlamak..
yoksa onlarda öllece bkler bende burda..
kalkıp şu ütüyü yapiiiimm..
bitince rahat bişekilde gelirim yanınıza inşallaaahh..
Selam kızlar yarın test günüm diye diye geldi sonunda ama ben çok heyecanlı ve çok korkuyorum:26::26::26::26::26: Benim içinde dua edin nolur
kız nasıl göriim ben evişi hariç çok fena çalışıyroum çiftliklerimdeee kupa alıcam buğday ve süt üretiminde inşaallah kızkardeşlermle yarışa gridik benim tatilde zilli beni geçmiş level atlayıpp ama ahdettim bugün onu solluyorummm bastım gaza fena haldeee.....Allah hepsine sağlıklı doğumlar nasip etsin Analı babalı büyütsün inşaallah Rabbiimm seni de ayrıca tebrik ediyorumm ben de hala 3 kalkpliyim kaldım ilerleyemiyorumm ona da fena taktım sanırsammm sırada 4. kalbi almak için gaz vermem var gibi geliii biri beni durdursuunnn
gönderiliyo bacımmm cevaplama bölümünde eklenti ekle kısmına link de yapıştırılabiliyo sanırsam ya da mesaj bölümüne kopyala yapıştır açıp izleriz..
kız ben de aynı şeyi dedim zatenn 3. gün embriyosu olmalı ki çözünce bekleyip 5. gün olana dek takip edecekler..habire beni düzeltiyosun bu ara kaçmadı gözümden deliiiii yakalarsam mıncıracam senii haberin olsuunn....
hanım hanımmmmm
heyecan korku bir arada diyosunn...dualarımız seninle balıımm..inşaalah sağlıkla al önce göbüşüne sonra kucağınaaaa evlat olsunlar sanaaa
paralamadım şekerimm yetişti ve gayet güzel bir transfer geçirdim çok şükür sohbet ederek doktorumla çok severim kendisini....10 dakika aradı en kalın endometrium bölgesini bulup oraya transferimi yaptı adam yetişmek için son sürat geldi muayene için bekleyen bir sürü hastasını es geçip hemen beni aldı odasınaaa konuştu anlattı tek tek... zaten ne zaman gitsem merkeze hemen selam veriri araya 10 dakika sıkıştırıp konuşur odasına çağırıp...kanka olduk kısaca tek tedavide ...
senin de az kalmis cnm son gune kadar beklicekmisin?7. günüm canım, cumartesi test günüm.
hahahah kiz ben hic oyle msj sayim artsin diye yazmiyom ama kalpleri gorunce sasirdim:))ciftligine de bi kac adam tutta ablani gec:)))kız nasıl göriim ben evişi hariç çok fena çalışıyroum çiftliklerimdeee kupa alıcam buğday ve süt üretiminde inşaallah kızkardeşlermle yarışa gridik benim tatilde zilli beni geçmiş level atlayıpp ama ahdettim bugün onu solluyorummm bastım gaza fena haldeee.....Allah hepsine sağlıklı doğumlar nasip etsin Analı babalı büyütsün inşaallah Rabbiimm seni de ayrıca tebrik ediyorumm ben de hala 3 kalkpliyim kaldım ilerleyemiyorumm ona da fena taktım sanırsammm sırada 4. kalbi almak için gaz vermem var gibi geliii biri beni durdursuunnn
gönderiliyo bacımmm cevaplama bölümünde eklenti ekle kısmına link de yapıştırılabiliyo sanırsam ya da mesaj bölümüne kopyala yapıştır açıp izleriz..
kız ben de aynı şeyi dedim zatenn 3. gün embriyosu olmalı ki çözünce bekleyip 5. gün olana dek takip edecekler..habire beni düzeltiyosun bu ara kaçmadı gözümden deliiiii yakalarsam mıncıracam senii haberin olsuunn....
hanım hanımmmmm
heyecan korku bir arada diyosunn...dualarımız seninle balıımm..inşaalah sağlıkla al önce göbüşüne sonra kucağınaaaa evlat olsunlar sanaaa
paralamadım şekerimm yetişti ve gayet güzel bir transfer geçirdim çok şükür sohbet ederek doktorumla çok severim kendisini....10 dakika aradı en kalın endometrium bölgesini bulup oraya transferimi yaptı adam yetişmek için son sürat geldi muayene için bekleyen bir sürü hastasını es geçip hemen beni aldı odasınaaa konuştu anlattı tek tek... zaten ne zaman gitsem merkeze hemen selam veriri araya 10 dakika sıkıştırıp konuşur odasına çağırıp...kanka olduk kısaca tek tedavide ...
aminnnnnnnnnnnnnhepinize çok teşekkür ederim evet son güne kadar bekliyorum ama sabırdan değil korkudan hem test günü bir an önce gelsin diyorum hemde gün yaklaştıkça korku var inşallah heryeş gönlümüzce olur rabbim buyolda uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
senin de az kalmis cnm son gune kadar beklicekmisin?
hahahah kiz ben hic oyle msj sayim artsin diye yazmiyom ama kalpleri gorunce sasirdim:))ciftligine de bi kac adam tutta ablani gec:)))
aminnnnnnnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız, benim biraz moralim bozuk donmuş bebeğimi almadan önce dahiliyeye gidip bir tahlillerimi yaptırayım dedim herşey normal demirinden tutunda B12 si hemogramı vs.. ama tiroid priobelime hala tam anlamıyla bir ilaç dozu ayarlayamdık çıldırıcam artık yine yükselmiş 50 mg çok geliyor 25 içinde de az geliyor haftasonu kullanma demişti doktorum öyle yaptım ama nafile TSH 4.56(( artık bu böyle olmayacak kendime bir endokrin uzmanı bulmam lazım. izmit ve istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir endokrin doktoru var mı kızlar
ben bebeğimi almaya canı gönülden hazırken bu tiroid beni deli ediyor zaten yüksek şuanda bir de hamile kalırsam iyice yükseliyor. acilen önlem almam lazım.
kızlar bugün stres için kan vermiştim ya sonuçları çıkmış, kortizol 7,6 çıkmış (normal değer 3,7-19,4) iyi yani..ama başka testlerde var baktıkları sonuçlarımı yazayım hiç bu dönemde baktırmamıştık tabii bunlara
prolaktin 63,87 (normal değer 1,9-25)
fsh 0,62
e2 1178
progesteron 40 tan büyük yazıyoo. fikri olan var mı??
e2 ve progesteron gebelik varlığının göstergesi olan aralıktalar ama ilaç kullandığından bunu doğru değerlendiremeyiz bu dönemde canım..
ne yalan söyleyim ben sevindirik oldum Allah yanıltmasın
Kızlar sonucum 158.7 galiba anne oluyorum:)Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerinde sonunu hayırlı getirsin inşallah..
Kızlar sonucum 158.7 galiba anne oluyorum:)Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerinde sonunu hayırlı getirsin inşallah..
aaaaayyy ne güzel tebrik ederim canım.gelsin bebişler
aynen cnm benimki de oyleydi daha 2 gun olmustu bana test yapalim mi diyordu:))evet bekle bakalim biraz daha cok erken yapinca da yaniltabilio.ben beklemeyi düşünüyorum da eşim her gün sıkıştırıyo yap diye, daha erken çıkmaz diyom, belki idrar testi yaparım 10 veya 11.gün
ayyyyyy kuzum yaaaa cok sevindim gozun aydin Allah sonunu getirsin insallah.yaaa ben de yazmak istiyom bi gun hamileyim kizlar diyeKızlar sonucum 158.7 galiba anne oluyorum:)Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerinde sonunu hayırlı getirsin inşallah..
ben geeelldiiiiiiiiiiimmmm
ooo maşallah habiş haberi bilem var.
Ayyy ne güsel yaaa
tebrikler nes17..
inşaallah herşey güzel olacaksağol bitanem , inşallah ii olur herşey
egunal benden çok yaşa emii aklıma geklen sarıkafayı koymuşsun hemencecikkkuzum ya ben bi de ütücü sarı kafa istiyooom..
kk yöneetimine taaleplerimi arz etmem gerekiii..
yetmiyo bunlar ayol..
yönetim uyuma üyelerin isteklerine kulak ver
Selam şekerim maşallah hamiş dolup taşsın yer bi yer..
ben daha başlayacam bugün tel la görüşme yapmaktan bişi yapamadım Allahtan yemek işini sabah halletmişim..
İnşallah güzel haberle gelirsin canımcım ve afferin sana test gününe kadar bekledin..
öylemi yapıyorum bennnn
yaaa tamam yapmam bi daha
kız ben de yazmıyom daaa yazsam hergün burdayım toplı mesaj yazıyom yetiştiremeyip herkese mesaj yazabilsem zateen çoktaan 5 kalpli olurdumm tızımmm..abla olan benim hepsi benden küçük o sebeple başta ben olmalıyımmm dimi ama işçi tutulmuyo tzımm bu çiftlikte güldenle oynadığımız oyunda tutup çalıştırabiliyorum amaaaa saolsunn...o kadar çiftliği bırakıp geliya bana yardımaaasenin de az kalmis cnm son gune kadar beklicekmisin?
hahahah kiz ben hic oyle msj sayim artsin diye yazmiyom ama kalpleri gorunce sasirdim:))ciftligine de bi kac adam tutta ablani gec:)))
aminnnnnnnnnnnnn
ayyy canımm bu testler benim de kafamı bozuyo yakında ben de başlıcam inşaallah ....hiç bir fkrim yok maalesef bacıımm avrupa yakasında oturuyorumm..ama tsh ımla ilgili sıkıntı yoktu sanırsam olsaydı beraber arardık inşallah çıkmazselam kızlar nasılsınız, benim biraz moralim bozuk donmuş bebeğimi almadan önce dahiliyeye gidip bir tahlillerimi yaptırayım dedim herşey normal demirinden tutunda B12 si hemogramı vs.. ama tiroid priobelime hala tam anlamıyla bir ilaç dozu ayarlayamdık çıldırıcam artık yine yükselmiş 50 mg çok geliyor 25 içinde de az geliyor haftasonu kullanma demişti doktorum öyle yaptım ama nafile TSH 4.56(( artık bu böyle olmayacak kendime bir endokrin uzmanı bulmam lazım. izmit ve istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir endokrin doktoru var mı kızlar
ben bebeğimi almaya canı gönülden hazırken bu tiroid beni deli ediyor zaten yüksek şuanda bir de hamile kalırsam iyice yükseliyor. acilen önlem almam lazım.
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına lacağın güneri de nasip etsin inşaallahKızlar sonucum 158.7 galiba anne oluyorum:)Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerinde sonunu hayırlı getirsin inşallah..
bende dondurulmuşlardan transfer yaptırdım . 2 ayrı tüpte 4 ve 5 emb. donduruldu . transfer günü sabah 9 gibi aradılar onay veriyorsanız 1. tüpü çözdürüyoruz dediler. ok dedik .. saat 12.00/13.00 arası gelin dediler gittik 1. tüp çok kaliteli çıkmadı 2. tüpü çözdüler maaşaallah hepsi canavarmış 1. tüpten 1 embriyo 2. tüpten 2 embriyo yu saat 15 .00 gibi transfer ettiler. yan biz çözüldükten biraç gün değil birkaç saat sonra tranfer olduk.. şu an 8. günümüz.. bekliyoruzzz.. bol şanslar sana..
öyle olcak sanırım artık pes ediyorum doğal yolla denemey yine daktır yollarına düşcem..
sen ne durumdasın canımcım..
ben dinlenme modundayım hala. bugün sabah hastanedeydim canım kan verdim stres hormonuyla ilgili, proje hastasıyım ya aynı zamanda arada bakıyolar . bu arada çok düşük çıkıyo benim stres hormonu.
stres hormonu neymiş ayol birde ben yaptıryım baya yüksek çıkar herhalde :)))
farklı bir tedavimi uygalınıyor cnm sana
hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?