Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun canım...
ben oralarda değilim biliyorsun Ankaradayım burda kendi doktorum var bende TSH yüzünden gittim bi endokrinci buldum...
inşallah sorun yaşamazsın..

canım ben biraz araştırdım bugün de anti TPO ve antitiroglobulin antikor da baktırdım bir sorun yok çok şükür. yani öyle haşimato falan değil. 4.5 ile ilaca başladım. sadece tsh yüksek bende. boğazımdan ultrasonla da baktırdım herhangi bir nodül büyümesi falan da yok o da temiz. işte ilacı ayarlayamıyoruz çok sinir bozucu ya. düşünce çok düşüyor ilacı azaltınca da hemen fırlıyor aklım almıyor. yine de sağol canımcım.

hoşgeldin deryacım bitirdinmi ütünü ben daha başlamadım

tembel seniiiiiiiiiii..
tızııım üttüyü yaptım yerlerine yerleştirdim..
sonra gittim beyazlar yıkanmıştı onları astım..
üzerine 1 tabak meyve 5 adet ceviz.4 adet bdem yedim..
facede fotolara baktım daha sayıyım mııı

stres hormonu neymiş ayol birde ben yaptıryım baya yüksek çıkar herhalde :)))
farklı bir tedavimi uygalınıyor cnm sana

valla bende merkezimde duymuştum şaşırdım tabii ama hiç te yaptırmadım..
bende de yüksek çıkar kesin..

ama kızım ben sanahın köründe kalktım bi sürü iş yaptım iki yemek yaptım evleri topladım
sadece ütüm kalmıştı onuda bu saate salladım tembel deme haketmiyom taammıııı..
hem bitti sayılır sadece 3 tane gömlek kaldı ütülediğimide yerleştirerek yaptığımdan sonrasında yerkeştirme derdimde olmayacak
yarım saate burdayım

kızlar valla bana da aşırı geldi.2 tane transfer edilmişti.ama embriyom 6. gün embrosuydu..

heee 6.gün olan sendin dimiiii hemde 2 tane tamam ozaman seninkiler embriyoluktan çıkmış koca adam olmuşlar tabi bugüne kadar
maşallah cnm allahım kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…