Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar valla bana da aşırı geldi.2 tane transfer edilmişti.ama embriyom 6. gün embrosuydu..

aşırı maşırı değil cicim ilk değerinede öyle dedin sen ama...
herkeste farklı olabilir önemli olan 2kat artması..bak bebeleri üzme öyle deyipte taammı...
rabbim tamamına erdirsinnnnnn

direk daldım selamsız sabahsızz..
neysee iyi akşamalr kızlarrr....
her zman yaptığım işler bana ağır geldiii..
eee bir aydır ana evinde ye iç yat doktora git gel modundaydım..
artık eve el attım baktım gelmiyonuz yardımaa..
tüm ev silinidi süpürüldüüü...
yemek yapıldı banyo temizlendi..
salatada yapılcak malzeme hazırr...bende bittimmmm

Son düzenleme:

tebrikler canım e beklenen son belliydi dimi amaa..
Ailecek gözünüzaydın sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

teşekkürler evet 4 gündür testler pozitif di ama kasıklarım ağrıyınca pek inanamadım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerin de sonunu hayır etsin inşallah.

Kızım sen şeker misin nesinöldürdün gülmekten.yarın sonunda gidiyorum.ve dualarınızı bekliorum

bilmemm şekermiyimmm bi eşime bi egunale bi ikramaya bi akasyaay sormak lazım....onLAR GÖRDÜDE BENİİ:))
aslında acıyım bugünlerde...neyse eşim geldiii ziillllllllll

Son düzenleme:
sayın taze hamişler ve doğurmuş hali hazırda doğumu bekleyen hamişler litfen ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİNE ilk sayfadaki linkten girip
test gününü beklerken ne gibi belirtileriniz oldu idrar testi yaptıysanız kaçıncı gün ve sonuç kan testinde gebeliğinizi kaçıncı gün öğrendiniz ve ilk değeriniz kaç çıktı gibi
soruları yanıtlarsanız test gününü bekleyen arkadaşlarımıza yardımcı olursunuz...Rica ederim hemen arkasından da arz ederim

kızlar bugün orgaktron ilacımı (yumurta çatlamasın diye vurulan ) vurdum göbekten ama çok acıdı iğne yeri kızardı . ben vururken havasını alıp vurdum ondan mı oldu acaba siz nasıl vuruyorsunuz.?

bilmemm şekermiyimmm bi eşime bi egunale bi ikramaya bi akasyaay sormak lazım....onLAR GÖRDÜDE BENİİ:))
aslında acıyım bugünlerde...neyse eşim geldiii ziillllllllll

Selam kısslar ben geldim çokk yogun birgündü agbim gelin adayını getirdi bugün perşembe agbime kız istemeye gidicez bu arada kız özbekistanlı yani anlıyacagınız çokk yogun yeni hamişler varmu kızlarrrr

Afferin sana herşey bitmiş yarında keyfini çıkarırsın ohhh misss..

yapma goksa yorum taammmııı

okuyana kadar yaptım amaa neden..

teşekkürler evet 4 gündür testler pozitif di ama kasıklarım ağrıyınca pek inanamadım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerin de sonunu hayır etsin inşallah.

Amiiinnnn..

kızlar bugün orgaktron ilacımı (yumurta çatlamasın diye vurulan ) vurdum göbekten ama çok acıdı iğne yeri kızardı . ben vururken havasını alıp vurdum ondan mı oldu acaba siz nasıl vuruyorsunuz.?

çatlatma iğnelerinin havası alınmadan vuruluyor diye biliyorum ben...
ondan olabilir evet..

oooo kız isteme olayları ne güsellll kötü görümce olma sakın tamammııı cici cici ol...
yeni hamişler var denemez idrarda çift çizgiyi görenler kanda netleştirdiler...
bazı hatunlarda testlerini tekrarladılar..
en güzel haberde moonsheros hatun keseyi gördü dış gebelik diye endişelenirken

6. gün embriyosu ve 11. gün ya,değer bu bilgilere göre nasıl yani,kızlar 5iz mi diyolarda tırstım azcık :))) ikizdir mi?2 embriyo ya

canım ben bütün iğnelerimin havasını alıp vuruyorum, bu dediğin orgalutran mı? ben 4 gün vurdum ondan acıtmıştı bendede çünkü, sen ilacı içeriye verdinmi gerisinde sorun yok olur öyle şeyler.

Süper Egunalcığım bana güzel haberler verdin tatlım bende heyecan çok olmaya başladı yaa cuma görüşme tedavi başlangıcı olur inş Allahın hakkı 3 inş benim içinde 3 üncü son tedavim olur kızlar yemin ederim hepinize kendimden çok dua ediyorum emeklerimiz dualarımız buşuna gitmez inş Egunal tatlım dün sana özel mail attım gelmedimi yaaa

6. gün embriyosu ve 11. gün ya,değer bu bilgilere göre nasıl yani,kızlar 5iz mi diyolarda tırstım azcık :))) ikizdir mi?2 embriyo ya

canım şimdi durum şu
test günü 3.gün embriyosunda transferden 12 gün sonraya verilir
5.gün embriyosunda da test günü 10.güne verilir
seninki 6.gün embriyosu olduğundan test günün yani değerini öğreneceğin gün 9.gün oluyor hepsinde de test günündeki değer
200 ün üzeri ise ikiz gebelikten şüphenilir sende de bu değerin çok üzerinde bugün 700 lerdeki değer 9.gün 350 lerde oluyooo yani
maşallah ikiz gibi duruyor tabii Allah bilir ben sadece tahmin yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…