kızlar valla bana da aşırı geldi.2 tane transfer edilmişti.ama embriyom 6. gün embrosuydu..
Goks naptın kuşum böle,ikiz mi beşiz mi nedir bu yavrular.süper haber
değerime yorumunu bekliyorum...
asıl olay sende bi türlü öğrenemedin dişleri çıktı bebelerinnnn...
inşaallahhh diyorummmmmmmmmmmmmm
tebrikler canım e beklenen son belliydi dimi amaa..
Ailecek gözünüzaydın sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
Kızım sen şeker misin nesinöldürdün gülmekten.yarın sonunda gidiyorum.ve dualarınızı bekliorum
bilmemm şekermiyimmm bi eşime bi egunale bi ikramaya bi akasyaay sormak lazım....onLAR GÖRDÜDE BENİİ:))
aslında acıyım bugünlerde...neyse eşim geldiii ziillllllllll
Afferin sana herşey bitmiş yarında keyfini çıkarırsın ohhh misss..direk daldım selamsız sabahsızz..
neysee iyi akşamalr kızlarrr....
her zman yaptığım işler bana ağır geldiii..
eee bir aydır ana evinde ye iç yat doktora git gel modundaydım..
artık eve el attım baktım gelmiyonuz yardımaa..
tüm ev silinidi süpürüldüüü...
yemek yapıldı banyo temizlendi..
salatada yapılcak malzeme hazırr...bende bittimmmm
yapma goksa yorum taammmııı
teşekkürler evet 4 gündür testler pozitif di ama kasıklarım ağrıyınca pek inanamadım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizimkilerin de sonunu hayır etsin inşallah.
kızlar bugün orgaktron ilacımı (yumurta çatlamasın diye vurulan ) vurdum göbekten ama çok acıdı iğne yeri kızardı . ben vururken havasını alıp vurdum ondan mı oldu acaba siz nasıl vuruyorsunuz.?
Selam kısslar ben geldim çokk yogun birgündü agbim gelin adayını getirdi bugün perşembe agbime kız istemeye gidicez bu arada kız özbekistanlı yani anlıyacagınız çokk yogun yeni hamişler varmu kızlarrrr
kızlar bugün orgaktron ilacımı (yumurta çatlamasın diye vurulan ) vurdum göbekten ama çok acıdı iğne yeri kızardı . ben vururken havasını alıp vurdum ondan mı oldu acaba siz nasıl vuruyorsunuz.?
oooo kız isteme olayları ne güsellll kötü görümce olma sakın tamammııı cici cici ol...
yeni hamişler var denemez idrarda çift çizgiyi görenler kanda netleştirdiler...
bazı hatunlarda testlerini tekrarladılar..
en güzel haberde moonsheros hatun keseyi gördü dış gebelik diye endişelenirken
6. gün embriyosu ve 11. gün ya,değer bu bilgilere göre nasıl yani,kızlar 5iz mi diyolarda tırstım azcık :))) ikizdir mi?2 embriyo ya
6.gün embriyosu ve transferin 11. günü yorum yapsana kıssssssss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?