Tüp Bebek Günlüğümüz !

Goks ben şakasına demiştim beşiz filan diye kuşum,sevindirik olduk işte değer ii çıkınca çok görme

geldi şekerim bende sana yazdım sana gelmedimi ayol bi daha bakıver özeline

MERHABALARR iyi akşamlarr canıım arkadaşlarrııımmmmmm 4 ay aradan sonra bilgisayarıma kavuştuumm oh beee özlediimm topiği buradaki muhabbett bambaşka ya hepinizi çok özlediimm artık aktif olarak aranızdayıım yuppiiiiii

MERHABALARR iyi akşamlarr canıım arkadaşlarrııımmmmmm 4 ay aradan sonra bilgisayarıma kavuştuumm oh beee özlediimm topiği buradaki muhabbett bambaşka ya hepinizi çok özlediimm artık aktif olarak aranızdayıım yuppiiiiii

merhABA canıımm arkadaşlarıımm 4 ay aradan sonraaa kavuştum topiğe sizlere oh bee muradaki muhabbetleri özlediimm burası bambaşkaa ben bana harika dostluklar kazandıran tek adres artık aktif olarak aranızdayıımm hepinizi çok özlediiimm çokkk seviyoruummmmmmmmmm

ay afedersinizz pc devir daim yaptıı mesajım gelmedi sandım gtekrar yazdım gelmiş meğersemm affınızı istiyorum

Hosgeldin cnm cim da nasil beceriysun aktif olarak m ettim beben nerde bakimm ben huni ile dolasmk uzereyimmm cook yorgunm cok

Selm cnlarimm nasilsnz ne var ne yok ben bitik hakdeyim gece 3 e kadar ayagmda soonra 6 da yatagimda minik aguu diye bagirn bir cadi vardi komik bir haldeyiz eczane eczane bir uyku surubu var onu ariyoruz tikicam agzina bulursam siseyi bulsun kafayi

Selm cnlarimm nasilsnz ne var ne yok ben bitik hakdeyim gece 3 e kadar ayagmda soonra 6 da yatagimda minik aguu diye bagirn bir cadi vardi komik bir haldeyiz eczane eczane bir uyku surubu var onu ariyoruz tikicam agzina bulursam siseyi bulsun kafayi

Karasucum okudukça gözüm korkuyo.
çok cadı Esra hanım.
inşallah bir an önce düzene girer de annesini azcık dinlendirir.

Tatlim eger ikiz ise bebn wayyyy anam haline beni bir tane somurdu esimle gece carsafa koyduk dedim simdi bundan iki tane olsaydi napcaktik biz o zaman salincak kuaradik evin ortasina diyor 50 ye kadar say dedi esim bak ee dedim elli oldu hop firlatalim mi simdi allh sabir versin ikiz annelerine biz salak salak buyumusz simdikiler dogunca dovucek gibi bakiyor bilmis bilmis

Karasucum okudukça gözüm korkuyo.
çok cadı Esra hanım.
inşallah bir an önce düzene girer de annesini azcık dinlendirir.
Kork walla ben korkmadum ondan boyle oldumm minik bir cadi var bizde buyumeden bana nefes yok simdi baygun verdim iyigeceler cayi 60 lik yaptim baktim uyudu 2 saattr ben yattim ama uyuyamadim ki bol bol uyu cnm dinln guzelce birdaha basip olurda hamile kalirsan icicem pasiflora uyuyarak geciricem belki dogunca uyur veled ben ne gece ne gunduz uyumadim norml ki bu kizin boyle olmasi :43

Çıtır annemm 4 ay aradan sonra 4 mesaj ile geri dönüşünü muhteşem bir girişle kutlayalım o zaman bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…