Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşideee belli çok özlediğin maşallah messajlar 3 er 5 er gelmmiş kızz.. hoşgeldin

Selm cnlarimm nasilsnz ne var ne yok ben bitik hakdeyim gece 3 e kadar ayagmda soonra 6 da yatagimda minik aguu diye bagirn bir cadi vardi komik bir haldeyiz eczane eczane bir uyku surubu var onu ariyoruz tikicam agzina bulursam siseyi bulsun kafayi

Anaammmm neler oluyii üleee

karasucuumm ben hergün 6 ya kadar ayaktayım fatih emir sayesinde gecem gündüzüme karıştı son iki haftadır böle oldu niye böle anlamıyorumm

valla cnm o kadar istedimki son bikaç aydır,sağlıklı olsun da 2 tane olsun..napim 2 yılımı gözden çıkarırım artık,herşeye vakit ayırıyorum varsın 2 yılımı da evlatlarım işgal etsin.feda olsun teyzesi.sağlıklı hayırlı olur inşallah,gerisi aşılmayacak sorun değil :)

karasucuumm ben hergün 6 ya kadar ayaktayım fatih emir sayesinde gecem gündüzüme karıştı son iki haftadır böle oldu niye böle anlamıyorumm

Bi durumlar karisik napicaz biz bak aktisom diye bir surP varmis onu ariyors bukurm gece yatrmadn bir saat once dedi dr vericm yarin bulurk sanirsm sende al

:46 8000 sayfamız kutlu olsun her ne kadar aktif olamasamda bundan sonraki sayfalara nasipse fatih emirin müsade etttiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…