MERHABALARR iyi akşamlarr canıım arkadaşlarrııımmmmmm 4 ay aradan sonra bilgisayarıma kavuştuumm oh beee özlediimm topiği buradaki muhabbett bambaşka ya hepinizi çok özlediimm artık aktif olarak aranızdayıım yuppiiiiii
Selm cnlarimm nasilsnz ne var ne yok ben bitik hakdeyim gece 3 e kadar ayagmda soonra 6 da yatagimda minik aguu diye bagirn bir cadi vardi komik bir haldeyiz eczane eczane bir uyku surubu var onu ariyoruz tikicam agzina bulursam siseyi bulsun kafayi
nefes al nefes, burundan alıp kocamannnn ağızdan veriyoz işe yarıyo bak sakinleştiriyo ben ikide bir yapıyom
maşideee belli çok özlediğin maşallah messajlar 3 er 5 er gelmmiş kızz.. hoşgeldin
Tatlim eger ikiz ise bebn wayyyy anam haline beni bir tane somurdu esimle gece carsafa koyduk dedim simdi bundan iki tane olsaydi napcaktik biz o zaman salincak kuaradik evin ortasina diyor 50 ye kadar say dedi esim bak ee dedim elli oldu hop firlatalim mi simdiallh sabir versin ikiz annelerine biz salak salak buyumusz simdikiler dogunca dovucek gibi bakiyor bilmis bilmis
Çıtır annemm 4 ay aradan sonra 4 mesaj ile geri dönüşünü muhteşem bir girişle kutlayalım o zaman bizde
karasucuumm ben hergün 6 ya kadar ayaktayım fatih emir sayesinde gecem gündüzüme karıştı son iki haftadır böle oldu niye böle anlamıyorumm
Anaammmm neler oluyii üleee
ay hoşbuldum gamzelii güzeliimm nasılsıınnn bitanem
Bi durumlar karisik napicaz biz bak aktisom diye bir surP varmis onu ariyors bukurm gece yatrmadn bir saat once dedi dr vericm yarin bulurk sanirsm sende al
Canımmm elhamdulillahh napıyimm evde otoruyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?