Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bebeğim hoşgeldin paşamız nasıl seni görmek çok güzel topik seni özledi haberin olsunn

sana gelcem bi gün kafaya koydum beraber oturcaz

ama diyorsun diyorsun sonra benim gibi genç ve güzel kadının duyguları noluyiiiii..gelmeyinceee psikolojik buhran yaşıyorum benn:18::18::18::18::18:

şaka bir yana inş cnm bnm..eniştemiz alışsa iyi olacakk..

kızlarr doktordan geliorum.bugün 35 haftam doldu.haftaya doğum dedi doktor.36 yı doldurunca alalım beklemek riskli ikizlerde dedi. heyecandan aptallaştım bugün yaaaa yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim darısı sizlerin başına güzel arkadaşlarımmm

maasallah Allah bize de nasip etsin insallah hayirlisiyla alirdin kollarina ikizlerini koklarsin doya doya
cinsiyetleri ne?

evetb kuzum yaw..
ben yazıpta entere basana kadar oo millet benden önce yasmışş
napak bisde 8001i kutladık

ama diyorsun diyorsun sonra benim gibi genç ve güzel kadının duyguları noluyiiiii..gelmeyinceee psikolojik buhran yaşıyorum benn:18::18::18::18::18:

şaka bir yana inş cnm bnm..eniştemiz alışsa iyi olacakk..

evet canım alışması biraz zaman alıyo ama olacak hepinizi görmek çok istiyoruuummmmmmm

paşamız paşa paşa uyuyoo enerji topluyo hoşbuldum canım arkadaşıımm valla bende çok özledimm burayı sizleriii

gel o zaman artık küçük bey müsaade ettikçeee...

ikizler geliyooooo ilk erkek ikizlerimiz olacak biliyormusun kızlarımız var ama erkek ikizlerimiz ilk kez olacak
rüzgar ve poyraz paşalar sağlıkla gelsinler teyzeleri bekliyorlar...
vallahi zaman ne çabuk geçiyor yanlış hatırlamıyorsam değerim 11.gün 144 kızlar acaba ikizmi ben ikiz olmasını çok istiyorum diye yazmıştın şimdi doğum geldi

artıkk burdayıımm bitanemm pc me kavuştuumm yaa evet ikiz erkeklerimiz geliyoo maşşallah onlaraa yaa

sana gelcem bi gün kafaya koydum beraber oturcaz
Bende gelcemmmmm tedaviye basladimda :)))
:46ende gelcemmmm::46 8000 sayfamız kutlu olsun her ne kadarsamda bundan sonraki sayfalara nasipse fatih emirin müsade etttiği sürece

Canımmm elhamdulillahh napıyimm evde otoruyorum işte..

8000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun

oleyyyyy 8000 olmus darisi 9000 eeeee yuppihjj

hay aksi 8000 ne yetişemedim neyse hemen nazarlıklarımı kondurayım

8000 bininci sayfamiz kutlu olsun yetisemedim ama olsunnn nice sayfalara insallah <3 <3 <3 <3 <3

Masallah masallah

valla güldenim hafızana hastayım :) nasıl hatırlıyosunnn? hem ilk ikiz erkekler hemde topiğimizin ilk 12.12.12 tarihli bebekleri olcaklar sanırım :) tabii yer bulabilirsekkk ?

cnnm benim bugün 11. gündü 792 çıktı :)))
vuuuhhhhhuuuuuuuuuuu..............

süper değerin canım yaaa çok sevindim senin bebe 5 ayda çıkcak bu gidişle gelişimini tamamlayıp.
ultrasonda dr bakarken el falan sallıcak:)))
maşalllah allahım tamamına erdirsin..
senin işlem tamam belli sonucun artık...
şimdi bana dua et canım (değerim çok yüksek değil ya ondan)
öptüm seni ve minişlerini

artıkk burdayıımm bitanemm pc me kavuştuumm yaa evet ikiz erkeklerimiz geliyoo maşşallah onlaraa yaa

ohhh süpperrrr bi haber buuuu bi de turginur katılaydı aramıza akasyada gelse ne çoksunuz beee saymaya başladım baktım çok eksik var üşendim hepinizi saymaya doğuran kayboldu gelin artık bebelerinizleee..

valla güldenim hafızana hastayım :) nasıl hatırlıyosunnn? hem ilk ikiz erkekler hemde topiğimizin ilk 12.12.12 tarihli bebekleri olcaklar sanırım :) tabii yer bulabilirsekkk ?

hatırlarım canım ben gerçekten ilgileniyorum hepinizle laf olsun diye değil
yaa bak süper bişey bu demek 12.12.12 doğumlu olacaklar
ama doğru söylüyorsun o gün özel birgün ve rezerve olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…