Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrikler canım değerinin artışı da çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım.

umut her zaman vardır olabilirde ama çok düşük bir ihtimal cnm..Sen kendini hazırlamaya çalış tabii ne kadar insan hazırlayabilirse

offf tatlım yaa kıyamam çok zordur eminimm..İnş içmeyeceğimm tatlımm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

degerım 0.100 çıktı:))) 9.cu gunum bende ilaçlarımı kestım yukelıcegını hıc sanmam(((((((5:

Canımm inşallah son negatifin olur.. Allah yardımcın olsun..

Okudum cnm..Burada anlatılan Murat Berksoyu banada önermişlerdi umut tüpte tedavi gördüğüm zamanalrda ama ben bir türlü gidemedim..Giden 15 lişiden çok memnun olan ve gebe kalanlar gibi hiç memnun olmayanlarda var maalesef..Ciddi bir hazırlık programı uyguluyor murat hoca..Hayvansal tüm gıdalar yasak bir sürü test vb gibi..bence iyi de yapıyor aslında ama buna bedenen ve psikolojik olarak hazır olmak gerektiğine inanıyorum..Ben kendimi 1 senedir mesela hazır hissedemedim özellikle sigara kullandığım için çünkü kapıdan kovalama ihtimali vardı beni..Bu durumda erken yumurta yetmezliği tanım varkenn aynen de öyle yapardı eminim..Eziklenmeye ihtiyacım yok dedimm..Bırakabilsem zaten bırakırım dedimm.Bilmiyorum işte olmadı bir türlü..Ama şimdi inş adım atıyorum önce sigara için..Sonrada benimde aklımda olan seçeneklerden biridir Murat Berksoy..
Böyle bir tedavi yöntemi senin içinde çok iyi olabilir tabii..Rabbim senin hakkında en hayırlısı ne ise ona yönlendirsin seni..

canım hayırlı olsun artış çok güzel hep 2 ye katlamışş allah kucağına almanı nasip etsin cnm bide görünce dahada rahatlıycan allah ın izniyle

orkide tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin,
bende yarın teste gidicem 9.günüm olacak varsa bişey çıkar yoksada boş göbeğimden ümidi keserim artık napayım daha fazla dayanamıycam ben
araştırdığım kadarıylada 9.günde negatif alıp sonradan pozitif olan yok

canım hayırlı olsun artış çok güzel hep 2 ye katlamışş allah kucağına almanı nasip etsin cnm bide görünce dahada rahatlıycan allah ın izniyle
allahım bi görebilsem dünyalar benim olacak....
çok sağol güzelim. şu hamilelik takvimi nasıl oluyo??
dr doğum tarihi falan vermedi ama ben yumurta toplama gününe göre hesaplamıştım.yapsammı acaba??

orkide fıstıkım artış mükemmel... darısı devamına inşallah....
amin canım güzel şeyler duydukça moralim artıyo....

ercelf bu arada geçen hafta julietta memorial nur hanıma gitti..raporlu oradada 1000 tl gibi bir indirim yapılıyormuş bilgine canım..

Senin durumun özel bir durum ve bence yaptığın çok doğru..Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim..Prof ile görüşmen mesela daha iyi olabilir..

Memorial Nur Hanım ,Acıbadem Bülent tıraş,Bahçeci Burçak Hanım,ASM Aydın Bey,İst Tüp Aret Kamar...bence İstanbuldaki en iyi merkezler ve doktorları..Hamişlerimizn çoğu bu daktır ve merkezlerde tedavilerini oldular..Benim bilgim bu yönde en azından..

Tabiiki maddi yöndende yıpranmamamız çok önemli ama sonra pişman olacağımıza en azından raporu çıkartıp ilaçları raporla alıp parayı merkeze yatırmak şu saatten sonra en iyi adım diye düşünüyorum..

Bu arada dur bakalım senin daha bebişlerin göbüşe konulmadıkii..İnş gerekte kalmayacaktır cnmm..Bizde senin mucizenin haberlerini okuyacağız..

tatlım mesajını ikramayaya ilettim nete döndüğünde hemen boşaltacak istersen banada yollayabilirsin mesajıı hani daha sonradan giremeyeceksen..Şu anda beyi geldiğinden nette değil..Bilgine sunarım..

canım ben darıca da oturduğum için bana anadolu yakası daha yakın yani bahçeci fulya da tedavi görmüş bu kadın ama ben bahçeci umut a gitmeyi düşünüyorum neticede aynı grup. örnek teşkil eden başarıya ulaşmış bir yarım rahimli hastaları var. benzer bir program uygularlar. bahçeci nin politikası zaten klasik 3. gün gel başka değilmiş. muhakkak başlamadan 1 ay önce de görmek istiyorlar diye biliyorum gerekiyorsa hazırlık dönemi uyguluyorlar yani hastaya.
bugün de umut a giden 39 yaşında bir arkadaştan haber aldık 19 yumurta toplanmış 18 i döllenmiş yani dolu olmaları bile mükemmel. 4 tanesi 4 ve 5 hücrede kalmışlar geri kalanlar iyi durumdaymış ve 5. güne gideceklermiş. düşününce yaş var ilaç protokolü süper oturmuş gibi görünüyor. aklımda hep o yüzden. bakalım daha negatif sonuç bile almadan yani benim de yaptığım iş ama napiyım çok alıştım temkinli olmaya.
insanın kendini hazır hissetmesi çok önemli canım. sigara kesinlikle düşman. champinx i ben de öneririm.

canım benim bebişler kendiliğinden geldi
1.kimyasal gebelik
2.dış gebelik
3.9haftalıkken kalbi durdu küretaj oldum maalesef
canım kaç doktora gittiğimi hatırlamıyorum bile hepsi sorun yok dedi genetik analizler herşey yapıldı tahliller doktor doktor gezdik sorun yok sonra seval hanımı bulduk fertijini eşimden kan alıp bana aşı gibi uyguladı lenfosit aşısı diyolar 3 kez gebelikten sonra 1 kez çok şükür tuttu keseyide gördük rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bi alsam kucağıma başka bişiii istemiyorum
2 kez film çekildi tüplerdede sorun yok seval hanım histeroskobi yaptı meğerse çok az yapışıklık varmış onu açtı 11. haftada da dikicek canım 1kez daha aşı yapıcak kalbini duyunca sizin sorununuz ne canım nerede tedavi görüyosun?????

canım çok teşekkür ederim.
Allahım sana da nasip etsin inşallah yükselir değerin.
inşallah kavuşursun bebişine canım dua ediyorum

Maalesef sana katılamıcam canım benim..Bende 2 kere umutta tedavi görenlerdenim hiç te öyle dediğin gibi bir durum söz konusu falan değildi..Belkide benim şansıma..
Aynı ekip falanda deme sakın herşey çok farkediyor..Zaten öyle olsa birinde yani umutta sgk geçerli fulyada değil mesela..Bende 1 sene önce oranın ışığına kapılmıştım ama inanki değil yanii..18 tane döllenen yumurta ile tabiiki gidilir 5. güne..Bence doktorunu sevmen seni anladığına kanaat getirmen çok önemli..Sana tekrar diyorum herkesin durumu kendine göre özeldir ama seninki ayrı bir özel durum cnm..Halit Fırat erden bunu yapan doktor bence direk onunla gidip görüşmen mesela çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum tabii bunlar benim nacizane görüşlerim tatlım.

merhaba
kader arkadaşlarım benmde bugn raporum çıktı.. kırmızıları bekliyorum2-3 güne gelir..başlıcam hayırlısıyla tedavime..

hamile olan arkadaşlarım dualarınızdan bizide eksik etmeyin.. elinizde puregon- 300 ovitrelle 250 mg -orgalutran 0,25 kalan var mı ?? varsa yardımcı olurmuusunuz bana.. teşekkürler..

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…