bugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
bi türlü hamileliğimden emin olmıyodum.
bugün doktorum tebrikler sonucunuz olumlu diyince dünyalar benim oldu. ağlamaya başladım zaten hemşirem falan baya sarıldı bana kıyamam.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
11.gün tahlil sonucum 51.70ti
bugün de hemşireye sordum kaç diye 200 dedi.bugün 14.günüm.
artış güzel dimi??
ayın 13üne randevu verdiler
keseyi görmeyi bekliyoruz şimdi.
inşallah doğru yere tutunmuştur mercimeğim.
çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi çok seviyorum
en az kendime istediğim kadar istiyorum evlat sahibi olmanızı.
dualarım sizinle.....
Maşallah cnmm..Rabbim sağlıklı artış değerleri ve artıkk kese ve kalp atışlarını nasib etsinn
inşalah kuzum inşallah bırakıırsın..
yaşadıklarımı sana inşallah yüzyüze gelirsek anlatmak isterim.
çok kötü anlardı.Dilim tutuldu konuşamadım..ellerim tutmadı hiçbişeyi tutamadım..hissedemedim..yürüyemedim..
yatağımdan yere düştüm kalkaamadım..elimden kumanda düştü pillri dağıldı eşimgeldi eşime saadece harketlerle anlattım neler olduğunu konuşamıyordum çünkü..
pil diyemedim. daha dinlesen inan bidaha içmezsin..
degerım 0.100 çıktı:))) 9.cu gunum bende ilaçlarımı kestım yukelıcegını hıc sanmam((((((( 5:
bugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
bugün doktorum tebrikler sonucunuz olumlu diyince dünyalar benim oldu. ağlamaya başladım zaten hemşirem falan baya sarıldı bana kıyamam.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
artış güzel dimi??
sizi çok seviyorum
dualarım sizinle.....[/QUOTE
Maşalah sana.
Had gözüün aydın rabbim tamamına erdirsin inşalah..
amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Allahım herkese yaşatsın...tebrikler canım değerinin artışı da çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım.
Tek yumurtalık ve yarım rahimle anne oldu - Genel Sağlık- ntvmsnbc.com
kızlar bu haberi okumanızı rica ediyorum benim içinnn...
bu kadının durumu benimle birebir aynı. yarım rahim tek tüp ve tek yumurtalık ayrıca tek böbrek. bahçeci fulya da tedavi görmüş. erken yumurta yetmezliği tanısı falan diyo yazıda. hernekadar 3. gün hormon tahlillerim fsh ım progesteronum falan normal seviyelerde olsa da benim yarım gelişen rahminden dolayı mı yumurtlamam güçlü değil? yani 11 de 3 çıkmasının sebebi rahim anomalim olabilir mi? eğer öyle ise acele etmek lazım çocuk yapıp bol bol da embriyo dondurmak lazım
2. denemeye kalırsa işimiz bahçeci den yana kullanıcam sanırım tercihimi..
canım hayırlı olsun artış çok güzel hep 2 ye katlamışşbugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
artış güzel dimi??
sizi çok seviyorum
dualarım sizinle.....
amin canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Allahım herkese yaşatsın...
bana yrd edınn 9cu gun kan sonucum 0.100 yukselme varmıdır sızce:.......
Canımm inşallah son negatifin olur.. Allah yardımcın olsun..
amin canım allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda kucağına al inşallah.dualarım sizinlebugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
artış güzel dimi??
sizi çok seviyorum
dualarım sizinle.....[/QUOTE
Maşalah sana.
Had gözüün aydın rabbim tamamına erdirsin inşalah..
allahım bi görebilsem dünyalar benim olacak....canım hayırlı olsun artış çok güzel hep 2 ye katlamışşallah kucağına almanı nasip etsin cnm bide görünce dahada rahatlıycan allah ın izniyle
amin canım güzel şeyler duydukça moralim artıyo....orkide fıstıkım artış mükemmel... darısı devamına inşallah....
Okudum cnm..Burada anlatılan Murat Berksoyu banada önermişlerdi umut tüpte tedavi gördüğüm zamanalrda ama ben bir türlü gidemedim..Giden 15 lişiden çok memnun olan ve gebe kalanlar gibi hiç memnun olmayanlarda var maalesef..Ciddi bir hazırlık programı uyguluyor murat hoca..Hayvansal tüm gıdalar yasak bir sürü test vb gibi..bence iyi de yapıyor aslında ama buna bedenen ve psikolojik olarak hazır olmak gerektiğine inanıyorum..Ben kendimi 1 senedir mesela hazır hissedemedim özellikle sigara kullandığım için çünkü kapıdan kovalama ihtimali vardı beni..Bu durumda erken yumurta yetmezliği tanım varkenn aynen de öyle yapardı eminim..Eziklenmeye ihtiyacım yok dedimm..Bırakabilsem zaten bırakırım dedimm.Bilmiyorum işte olmadı bir türlü..Ama şimdi inş adım atıyorum önce sigara için..Sonrada benimde aklımda olan seçeneklerden biridir Murat Berksoy..
Böyle bir tedavi yöntemi senin içinde çok iyi olabilir tabii..Rabbim senin hakkında en hayırlısı ne ise ona yönlendirsin seni..
canım benim bebişler kendiliğinden geldicanım hayırlı olsun bebişlerin benimde dört düşüğüm var hepsi erken dönem kayıplarıydı nasıl bir tedavi gördün problem neydi?bilgi verirsen çok mutlu olurum ben gebeliklerimde kalp atışlarını hiç duyamadım.rabbim yardımcımız olsun sen ve beişlerin Allaha emanet olun...
orkide tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin,
bende yarın teste gidicem 9.günüm olacak varsa bişey çıkar yoksada boş göbeğimden ümidi keserim artık napayım daha fazla dayanamıycam ben
araştırdığım kadarıylada 9.günde negatif alıp sonradan pozitif olan yok
canım ben darıca da oturduğum için bana anadolu yakası daha yakın yani bahçeci fulya da tedavi görmüş bu kadın ama ben bahçeci umut a gitmeyi düşünüyorum neticede aynı grup. örnek teşkil eden başarıya ulaşmış bir yarım rahimli hastaları var. benzer bir program uygularlar. bahçeci nin politikası zaten klasik 3. gün gel başka değilmiş. muhakkak başlamadan 1 ay önce de görmek istiyorlar diye biliyorum gerekiyorsa hazırlık dönemi uyguluyorlar yani hastaya.
bugün de umut a giden 39 yaşında bir arkadaştan haber aldık 19 yumurta toplanmış 18 i döllenmiş yani dolu olmaları bile mükemmel. 4 tanesi 4 ve 5 hücrede kalmışlar geri kalanlar iyi durumdaymış ve 5. güne gideceklermiş. düşününce yaş var ilaç protokolü süper oturmuş gibi görünüyor. aklımda hep o yüzden. bakalım daha negatif sonuç bile almadan yani benim de yaptığım iş ama napiyım çok alıştım temkinli olmaya.
insanın kendini hazır hissetmesi çok önemli canım. sigara kesinlikle düşman. champinx i ben de öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?