Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim altıda hamilelik takvimi diye yazıyo ya ona tıkla çocuğunuzun doğacağı tarih diyo oraya yaz tatlım bende sat a göre yaptım da tüp bebekte öyle hesaplanmıyomuş doktorum yumrta toplama tarihinden 13 gün çıkartarak hesaplıyoruz dedi o da bizim hesaplamamızla 4 5 gün oynuyo sorun yok sen adetine göre hesapla canım....

canım 10-08-2013 yazıyorum
öngörülen formatta değildir diyo neden olmuyooo(
sen nasıl yazdın ki bunu...

İyi akşamlar cnm..raporun çıkmış madem ne güzel işte ilaçlarını çok uyguna alabileceksin..Elinde olan varsa ayrıyetten mutlaka göreceklerdir..

yaşasınnnnnnnnnnnnn
ohh be nihayet sen de inandın hamile olduğuna biz zaten mercimeğinin orada olduğuna emindik ya neyse
canım çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağına aldırsın.

yaşasınnnnnnnnnnnnn
ohh be nihayet sen de inandın hamile olduğuna biz zaten mercimeğinin orada olduğuna emindik ya neyse
canım çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağına aldırsın.

canım nasıl mutluyum anlatamam... ultrasonda görünce daha da mutlu olucam... allahım tamamına erdirsin inşallah...
çok teşekkürlerrr teyzesiiiiii

hayırlısı olsun,Allah yüzünü güldürsün canım.
yanlış hatırlamıyorsam sen ilk denemeni Cerrahpaşa2da yapmıştın.bunu da oarad mı yaptırdın?

hayırlısı olsun,Allah yüzünü güldürsün canım.
yanlış hatırlamıyorsam sen ilk denemeni Cerrahpaşa2da yapmıştın.bunu da oarad mı yaptırdın?

evet canım yine orda yaptırdım, çok gel-gitler yaşadım orasımı başka yermi diye gene oraya gittim , neden gittim onuda bilmiyorum
böylelikle devlet hakkımıda bitirmiş olacağım buda olmazsa ne yaparım bilemiyorum şimdi :18:

Arkadaşlar histereskopi olmam gerektiği kesinleşti Bir de başıma bu çıktı. Anestezi yapıyorlar di mi? Ben dayanamam Yaptırıp da faydasını gören oldu m?

progesteron ateşi etkiler. sen boşver onu. dediğim gibi benim çok yükseldi ama olmadı.

yarın kan vereceksin değil mi?

İnşallah çıkar.

Az önce gidip ifrar testi yaptım tek çizgi 9. gün bugün hiç mi bişi belli olmaz
7. günde beta yaptrdm 2.11 çıkmıştı.. şimdide negati yarın da kontrolüm var test yaparlarmı bilmiyorum (

testte çıkması için değerinin 25ten büyük olması lazım. 2.11'den 25'e çıkamaz. Negatif çıkması çok normal. Belki tutunmaya çalışıyor hala.

sonuçlar çıktı kocaman bir negatifff

Allah sabır versin canım. Çok zor. Ben de negatif sonuç alalım 10 gün oldu. Daha yeni yeni kendimi topluyorum. İnşallah bu son olur.

Ankara - anatolia tüp bebek

kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm

Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Gebelik böyle yükseltmez canım. Değerin çok yüksek. T3 T4 TSH normal mi?

bana yrd edınn 9cu gun kan sonucum 0.100 yukselme varmıdır sızce:.......

Canım kızlar da demiş zaten. pek sanmıyorum yükseleceğini. Artık tutunmuş olmalıydı Üff bu bebişler neden tutunmuyorlar!

Orkideeeeeee Gözünnn aydın canım!

Son düzenleme:
teşekkürler canımm allah seni de kavuştursun bebişine tez zamanda daha fazla bekletmesin inşallah.dualarım sizinle canım

canım hiç korkma anesteziyle oluyosun biraz kasık ağrın oluyo çok az ama mesela benim rahimde çok çok az yapışıklıklık varmış düşüklere sebep olabiliyomuş onu gördüler ve açtılar stres yapma bişii duymuyosun zaten.....

Aaah ah ne zaman kurtulacağım bu operasyonlardan acaba Kolay olmasına sevindim canım sağol içimi rahatlattın

teşekkürler canımm allah seni de kavuştursun bebişine tez zamanda daha fazla bekletmesin inşallah.dualarım sizinle canım

Canım anlatsana ben kaçırdım ne zaman gittin doktra neler yaptın?

Aaah ah ne zaman kurtulacağım bu operasyonlardan acaba Kolay olmasına sevindim canım sağol içimi rahatlattın

Canım anlatsana ben kaçırdım ne zaman gittin doktra neler yaptın?

canım bugün gittik işte.
sonucunuz olumlu dedi. (200 olmuş değer)
13ünde çağırdı muayne olucam.
keseyi görürüz inşallah...
haberler bu kadar şimdilik. iyi gidiyo keseyi görsek daha da rahatlıcaz tabi

ikramaya cnm msj kutun dolu.
tatlım mesaj kutumu boşalttımm yeni mesajın gelmedii ben burdayım geneldee..
tatlım mesajını ikramayaya ilettim nete döndüğünde hemen boşaltacak istersen banada yollayabilirsin mesajıı hani daha sonradan giremeyeceksen..Şu anda beyi geldiğinden nette değil..Bilgine sunarım..
sağol canısımmm...
Hayırlı olsun canım inşallah bu ralar tedavide olan arkadaşlarda artan ilaç varsa döneceklerdir sana
ben de rapor işine başlıyorum ama tedavimm e daha çok vaar

canımcım başarı oranları hastanelerin verileri ile bilinebilir senin benim dememle bir yüzde verilemez %45 i nerden duydun bilmiyorum...
senin durumun özel o nedenle yumurtalığınında bu durumdan etkilenmişte olabilir ama hiç alakasıda olmayabilir bence sen bu boş yumurta durumunu bir görüş doktorunla sana bilgi vermek zorundalar...troidin etkili olduğunu biliyorum kalitede..

degerım 0.100 çıktı:))) 9.cu gunum bende ilaçlarımı kestım yukelıcegını hıc sanmam(((((((5:

Allah en kısa zamanda bebeğini göndersin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…