canım benim altıda hamilelik takvimi diye yazıyo ya ona tıkla çocuğunuzun doğacağı tarih diyo oraya yaz tatlım bende sat a göre yaptım da tüp bebekte öyle hesaplanmıyomuş doktorum yumrta toplama tarihinden 13 gün çıkartarak hesaplıyoruz dedi o da bizim hesaplamamızla 4 5 gün oynuyo sorun yok sen adetine göre hesapla canım....allahım bi görebilsem dünyalar benim olacak....
çok sağol güzelim. şu hamilelik takvimi nasıl oluyo??
dr doğum tarihi falan vermedi ama ben yumurta toplama gününe göre hesaplamıştım.yapsammı acaba??
amin canım güzel şeyler duydukça moralim artıyo....
canım benim altıda hamilelik takvimi diye yazıyo ya ona tıkla çocuğunuzun doğacağı tarih diyo oraya yaz tatlım bende sat a göre yaptım da tüp bebekte öyle hesaplanmıyomuş doktorum yumrta toplama tarihinden 13 gün çıkartarak hesaplıyoruz dedi o da bizim hesaplamamızla 4 5 gün oynuyo sorun yok sen adetine göre hesapla canım....
merhaba
kader arkadaşlarım benmde bugn raporum çıktı.. kırmızıları bekliyorum2-3 güne gelir..başlıcam hayırlısıyla tedavime..
hamile olan arkadaşlarım dualarınızdan bizide eksik etmeyin.. elinizde puregon- 300 ovitrelle 250 mg -orgalutran 0,25 kalan var mı ?? varsa yardımcı olurmuusunuz bana.. teşekkürler..
iyi akşamlar
hamilelik gününü imza alanına ekle oradan mı girdin canım? benim hemen olducanım 10-08-2013 yazıyorum
öngörülen formatta değildir diyo neden olmuyooo(
sen nasıl yazdın ki bunu...
oldu canııımmmmmm....hamilelik gününü imza alanına ekle oradan mı girdin canım? benim hemen oldu
bugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
bi türlü hamileliğimden emin olmıyodum.
bugün doktorum tebrikler sonucunuz olumlu diyince dünyalar benim oldu. ağlamaya başladım zaten hemşirem falan baya sarıldı bana kıyamam.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
11.gün tahlil sonucum 51.70ti
bugün de hemşireye sordum kaç diye 200 dedi.bugün 14.günüm.
artış güzel dimi??
ayın 13üne randevu verdiler
keseyi görmeyi bekliyoruz şimdi.
inşallah doğru yere tutunmuştur mercimeğim.
çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi çok seviyorum
en az kendime istediğim kadar istiyorum evlat sahibi olmanızı.
dualarım sizinle.....
yaşasınnnnnnnnnnnnn
ohh be nihayet sen de inandın hamile olduğuna biz zaten mercimeğinin orada olduğuna emindik ya neyse
canım çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağına aldırsın.
orkide tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin,
bende yarın teste gidicem 9.günüm olacak varsa bişey çıkar yoksada boş göbeğimden ümidi keserim artık napayım daha fazla dayanamıycam ben
araştırdığım kadarıylada 9.günde negatif alıp sonradan pozitif olan yok
oldu canııımmmmmm....
10-08-1013 yazmışım
1013 ne yaaaaa......
allahım sana da versin canımmmmmsenin hamilelik takvimini yesinlerrrr
hayırlısı olsun,Allah yüzünü güldürsün canım.
yanlış hatırlamıyorsam sen ilk denemeni Cerrahpaşa2da yapmıştın.bunu da oarad mı yaptırdın?
normaldede benim ateş hep 36,6-36,7 de gider adet olucağım gün yada bir öncesi 36,3-36,2 ye düşer standarttı yani
şimdi ben sadece progestan fitil kullanıyorum ilaç olarak başka bişey yok,
erken gebelik belirtilerinde falan yazan arkadaşlarımız var vücut ısım yükseldi diye bende yine takip edeyim dedim ama görüldüğü gibi aynı çizgide bile devam etmiyor bir aşağı bir yukarı gidiyor , kendimide öyle ateşli hissetmiyorum
işte insan sürekli küçücük bir belirti arıyor ama hiçbişey yok bende napalım artık battı balık yan going
Az önce gidip ifrar testi yaptım tek çizgi9. gün bugün hiç mi bişi belli olmaz
7. günde beta yaptrdm 2.11 çıkmıştı.. şimdide negati yarın da kontrolüm var test yaparlarmı bilmiyorum(
sonuçlar çıktı kocaman bir negatifff
slm herkese nasılsınız? bende yenı katıldım aranıza bende 1 tüp bebek yaptırdım malesef sonucum negatıftı forumu okuyorum sızler nerede yaptırdınız tüp bebek tedavınızı acaba ınş... sonuc bkleyenlerın yuzu guler
kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm
kızlar bişey soracağım sizeeeeeeee..
bu gün guatr testi yaptırdım 2 ay öncede yaptırmıştım değerler normal çıkmıştı antitpo 152 idi bu gün tekrar yaptırdım değerler normal ama anti tpo 352 olmuş..
transferimin 9. günü bu gün acaba tuttuda gebelik mi yükseltti bunu bilen nolur cvp versinnnnnnnnnnnn
bana yrd edınn 9cu gun kan sonucum 0.100 yukselme varmıdır sızce:.......
teşekkürler canımm allah seni de kavuştursun bebişine tez zamanda daha fazla bekletmesin inşallah.dualarım sizinle canımArkadaşlar histereskopi olmam gerektiği kesinleştiBir de başıma bu çıktı. Anestezi yapıyorlar di mi? Ben dayanamam Yaptırıp da faydasını gören oldu m?
progesteron ateşi etkiler. sen canım boşver onu. dediğim gibi benim çok yükseldi ama olmadı.
yarın kan vereceksin değil mi?
İnşallah çıkar.
testte çıkması için değerinin 25ten büyük olması lazım. 2.11'den 25'e çıkamaz. Negatif çıkması çok normal. Belki tutunmaya çalışıyor hala.
Allah sabır versin canım. Çok zor. Ben de negatif sonuç alalım 10 gün oldu. Daha yeni yeni kendimi topluyorum. İnşallah bu son olur.
Ankara - anatolia tüp bebek canım
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gebelik böyle yükseltmez canım.Değerin çok yüksek.T3 T4 TSH normal mi?
Canım kızlar da demiş zaten. pek sanmıyorum yükseleceğini. Artık tutunmuş olmalıydı Üff bu bebişler neden tutunmuyorlar!
OrkideeeeeeeGözünnn aydın canım!
canım hiç korkma anesteziyle oluyosun biraz kasık ağrın oluyo çok az ama mesela benim rahimde çok çok az yapışıklıklık varmış düşüklere sebep olabiliyomuş onu gördüler ve açtılar stres yapma bişii duymuyosun zaten.....
teşekkürler canımm allah seni de kavuştursun bebişine tez zamanda daha fazla bekletmesin inşallah.dualarım sizinle canım
Aaah ah ne zaman kurtulacağım bu operasyonlardan acabaKolay olmasına sevindim canım sağol içimi rahatlattın
Canım anlatsana ben kaçırdım ne zaman gittin doktra neler yaptın?
tatlım mesaj kutumu boşalttımm yeni mesajın gelmedii ben burdayım geneldee..ikramaya cnm msj kutun dolu.
sağol canısımmm...tatlım mesajını ikramayaya ilettim nete döndüğünde hemen boşaltacak istersen banada yollayabilirsin mesajıı hani daha sonradan giremeyeceksen..Şu anda beyi geldiğinden nette değil..Bilgine sunarım..
Hayırlı olsun canım inşallah bu ralar tedavide olan arkadaşlarda artan ilaç varsa döneceklerdir sanamerhaba
kader arkadaşlarım benmde bugn raporum çıktı.. kırmızıları bekliyorum2-3 güne gelir..başlıcam hayırlısıyla tedavime..
hamile olan arkadaşlarım dualarınızdan bizide eksik etmeyin.. elinizde puregon- 300 ovitrelle 250 mg -orgalutran 0,25 kalan var mı ?? varsa yardımcı olurmuusunuz bana.. teşekkürler..
iyi akşamlar
kızlar bişey sorucam size istanbuldaki en iyi tüp bebek merkezi hangisidir ve başarı oranı yüzdesi nedir bununla ilgili araştırma yapıyorum da pek net bilgiler edinebilmiş değilim. birkere en iyi merkez kişiyi hamile bırakan merkezdir ben buna inanıyorum ama. başarı oranı yüzdelerine nasıl ulaşabiliriz?
memorial in başarı oranının %45 olduğu söyleniyor en yüksek başarı oranı da buymuş zaten. ben daha ilk denememin sonucunu bile almadım birdahaki ay başlicaz dondurulmuş tedavisine ama hala 11 yumurtamdan neden 3 tanesi olgun diğerleri boş kafamı karıştırıyor. doktorum deneyimsiz geliyor nedense.
bir de egunal cım canım benim tiroid iğneleri kullanırken 4.5 seviyesindeymiş yani az çalışıyor yani geç büyümelerinde ve boş çıkmalarında bunun sence ne kadar etkisi var buna da yoruyorum doktora suç bulmuyorum aslında. ama eğer tutmazsa ilk denemem 2. rapor hakkımı da umut tüp bebek de düşünüyorum. memorial de rapor geçmiyor tamamen para ile onu da rapor haklarımız bittikten sonra düşünürüz diyorum.
degerım 0.100 çıktı:))) 9.cu gunum bende ilaçlarımı kestım yukelıcegını hıc sanmam((((((( 5:
amin canım çok sağolhayırlı oldsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?