Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımmm çokkkk sevindim Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı saatli eline almanı nasip etsin tatlımmm

kız sen çok fena hamilesin farkındasın dimi...
farkındamısın diye soruyorum çünkü hala değerinle ilgili güzel artış değilmi demişin
hayır çok kötü bi artış olmuş hiç beğenmedim

açıklama için teşekürler şekerim

canımcım bugün seninle görüşmedik doğru dürüst eksikliğini hissettim biliyomusun

Canımmm çokkkk sevindim Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı saatli eline almanı nasip etsin tatlımmm
kuzumm çok sağol inşallah sağlıkla kavuşuruz bitbirimize..
allah isteyen herkese versin

canımmmmmmm
hamileyim de
inanamıyorum bi türlüüü....
değerleri de neden sordum dış gebelikten çok korkuyorum güldencim.
allahım inşallah sağlıklı devam ederiz yolumuza...

tekrar gözünaydın bebeğimmm inşallah keseyi görmeya az kalmışş ....sonrasındaaa pıtpıtları da duyacaksınızzz kucağına alana kadar sağlıkla gitsin her bişeyy

tekrar gözünaydın bebeğimmm inşallah keseyi görmeya az kalmışş ....sonrasındaaa pıtpıtları da duyacaksınızzz kucağına alana kadar sağlıkla gitsin her bişeyy

canımmmmmmm
çok teşekkür edrim
sizden bunları okuyunca çok mutlu oluyorum.
allahım sana da nasip etsin canım...

başından beri anormal giden bişey yok dış gebelik için acaba dedirttirecek ama başından beri anormal giden sensin
illa şu anın tadını çıkarmak yerine aklını karıştırmak için elinden geleni yapıyorsun tebrikler bravo yani..
giç bişi olmassss...salıver koyver gitsin cicim..

beğendin mi şekerim olmuşmu???
bakalım dr doğum tarihi vercekmi 13.ünde

beğendim kendi ellerinlenmi yaptın
ve yuuuuuuuhhhh demek istiyorum bu ne çelişki bi yandan dış gebelik olabilirmi endişesi bi yanda daha ilk muayenede
doğum tarihi verirmi beklentisi şu an böyleyim yani
bence ilk randevuda sen keseyi görünce cinsiyetinide sor belki söyler

Son düzenleme:
Kızlarr iyi akşamlar bu arada güzel haberi alınca heyecandan selam vermeye unuuttum canlarrr nasılsınız

iyi akşamlar canımcım...
ama sen hep bişi diyecekken alakasız bi konuyu yani en son mesajı alıntı yapıp yazıyon bende o kişiye cevap yazdın sanıp bazen okumadan geçiyorum mesela bu mesajı orkidenin mesajına alıntı yaparak yazmışın ama hepimize itafen karşıyooo :26:

kesin sorarım he
tamam canım hamileyim ve herşey çok normal.çok güzel...
hep güzel olacak.sizi seviyorum ccimmm

gecenin bu saati 12 kullanıcı var bi ben yazıyom iyimiiiiiii
skandallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Dogru söylüyon Güldenim köşeli diyomda anlamıyonn canım dr görüşmesine 2 günüm kaldı çokk heyecanlyım yaaa bu rezerve az olması beni çook korkutuyor vallla canımcıgım bişey sorucam sen bana dedinya dün listene açık ol falan gibi bişey nereden açıcamm

kesin sorarım he
tamam canım hamileyim ve herşey çok normal.çok güzel...
hep güzel olacak.sizi seviyorum ccimmm

sor tabii bebe senin herşeyini bilmek hakkın daha keseden anlamalı cinsiyetini doktor dediğin
iyi düşün tadını çıkar artık doğurana kadar acabalar hiç bitmez..bunun ikili üçlü dörtlü +sonsuzlu testleri var vs....
daha bi sürü kontroller olcak bu kadar didikleme...
bizde seni seviyoruz...

valla bende merak ediyorum ultrason sonucunu inşallah iyi haberle gelirsin canım...
açık olma durumu geçti bitti gitti ben seni eklemek için onu aç dediydim ama zaten açıkmış hemen buldum

Cnm dr buzim minik cabavar icin bir surup verdi gece yatirmadn 1 saat once verin dedi bugun bulduk surup day & night bizimkini attik 1 saat ince kuvetine icini ilik sucaksu vucut sampuani ile doldurduk yikadik yogurduk resmen guluyordu bize yikanirken sudan cikinca agliyor sonra bir 90 lik keci mamasi ohh ustune surup bayildi azince ciyakladi annemin ayaginda gittim kokladim optum gozlerini acti gozler dondu hoppp tekrar bayildi coook komik bakam ne kadar surucek bu bayginlik tik yok ev cok sesiz oldu ayol aliskanlik yapmis carsaf bende de el kadar bebeye kiziyorum ama cadi sallanmaya alisti diye ben bilem alismisim allah bu surubu cikarandn razi olsun sanada tavsiye ederim dr una sir elifin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…